• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım şimdi 3. takım ile paylaşıyorum artık ne cevap verdiklerini bilemeyeceğim çıkacağım çünkü... purmelal ve nserincimler de gelince mazeretlerini bildirirler umarım... öptüm seni

direkt 3.takıma girip yazıyorum sanırım değil mi

Canım listemizinkopyalayıp 3 takıma gönderiyorsun oraya yazacağın mesajda liste olacak kalanını ben hallederim

ay şu Cuma'nın telaşesi yüzünden forumu da takip edemedim işler yoğun ve son anda gelip hemen bitmesi isteniyor bi de benim kendi işlerim vardı çarşıda - öğle aram da gitti :( faturaların son ödemesi bugun ve kirayı da hesaba yatırdım bi de Şube Müdürü bizim odada, okuyamıyorum bile ayıp olmasın diye...:37:
Bi de sizin hıza yetişemedim bugün yeni arkadaşlar bi yandan bildiirmler bi yandan derken beynim döndü valla:27:
Yemeğimi bile alelacele yedim ne bu yaaaa:35:

ay şu Cuma'nın telaşesi yüzünden forumu da takip edemedim işler yoğun ve son anda gelip hemen bitmesi isteniyor bi de benim kendi işlerim vardı çarşıda - öğle aram da gitti :( faturaların son ödemesi bugun ve kirayı da hesaba yatırdım bi de Şube Müdürü bizim odada, okuyamıyorum bile ayıp olmasın diye...:37:
Bi de sizin hıza yetişemedim bugün yeni arkadaşlar bi yandan bildiirmler bi yandan derken beynim döndü valla:27:

Canım sağ olasın luci 3 takımda paylaştı benim işim bitince ana paylaşıma ekleyeceğim şimdi çıkmam lazım

her cuma böyle mi oluyor :52: şu hesaplama işlerini de pek anlamadım ben yaa :27:

neyse haftaya kadar öğrenirim diye düşünüyorum.

Canım sağ olasın luci 3 takımda paylaştı benim işim bitince ana paylaşıma ekleyeceğim şimdi çıkmam lazım

14

Öğle yemeği menümü paylaşıyorum ,

yemek saatim 14:00

10 yemek kaşığı çorba ( çorbayı beğenmedim )

2 adet but tavuk ( ayıklaya ayıklaya toplasan 4 yemek kaşığı tavuk cıktı =)))

3 yemek kaşığı patetes

Yok denecek kadar az yağlı salata

2 su bardağı su

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ;)

Bu SABAH: Domates , peynir , 2 dilim etimek yedim ve cay içtim.

en son pazar günü tartılmıştım 75 kilo idim. Diyetimin 5. gününde 73,5 olmuşum bilgilendireyim dedim motive oldum valla öle istikrarlıyım kı nefsim körelsin bile yapmıyorum aferim bana :9:

Gayet güzel gidiyorsun demek ki... Menü paylaşımlarını eğer yeme işin bittiyse akşam ya da ertesi gün de yapabilirsin. Sabah - öğle - akşam ve ara öğünler tabii - mümkünse saatleriyle, su ve sporunu da eklersen iyi olur:34:

Arkadaşlar takımdaki eski ve yeni arkadaşlar
şu anda eski arkadaşlara da baktım bir kaç arkadaşımız yeterli paylaşımda bulunmamış günlük 5 mesaj koşulumuz olduğu halde bazı arkadaşlarımız kk ya girip 5. takımda hiç birşey yazmamış
bu günden itibaren lütfen herkes sabahleyin ilk mesajda bir önceki gün kaç mesaj yazmış bildirmelidir. saolsun luci ilgilenecek ama sayımız arttığı için herkes mesajlarını kendisi takip edecek bu mesaj olayından ben ve luci ve lily86 kendimizi hariç tutuyorum çünkü her ikimizin de mesaj sayısı gün içinde haftaarası zaten 5 i geçiyor lütfen önümüzdeki haftaya kadar buna dikkat edelim önümüzdeki hafta takıma girişlerde bu mesaj sayıları da dikkate alınacaktır. Eski arkadaşlarda takımdayız diye lütfen kendinizi rahat sanmayın 5 mesajı sağlamayan arkadaşlar geçerli bir mazeretleri yoksa takımdan diskalifiye edilecektir.
Bu yazını görür görmez cevaplamak istedim ama o ara işler çoğaldı sayfaları okuyamadan öğle arası girince ancak şimdi yazabiliyorum affınıza sığınarak:42: -
Ben de bir ara mesaj sayımı yazıyordum da yorum yaparken unutuyorum sayı yazmayı hatırlarsan birinde 3 birinde 5 yazıyordum eksik kalanları tamamlamak için:1: Ama eski ya da yeni olmak fark etmez - mutlaka grup kurallarına uymak zorundayız sonuçta buraya katılırken de söz vermedik mi ilk sayfadaki kuralları kabul ediyorum diye bu bir nevi sözleşme imzalama gibi - ki sözleşmenin tarafları altına imza attığı şeyin gereklerini yerine getirmek zorundadır. Gerçekten o gün 5 mesaj yazamayacak durumda olabiliriz o zaman haber verelim topiğe bir cümle yazmak bu kadar zor değil yani... Zaten bu grupta çok katı kurallar yok sadece 5 mesaj - menü paylaşımı ve diğer arkadaşların menülerini yorumlama... Bunu hangi topiğe giderseniz gidin zaten yapıyorsunuz - ben dediklerine katılıyorum canım:kkk:

günaydın bayanlar menü paylaşımı da yapıyormuşuz meğer ama ben her gün bir öncekini yazabilirim sorun olmaz sanıyorum:)

sabah:domates,peynir,2dilim kepek ekmeği,şekersiz çay
öğle:çorba,kabak dolması,yoğurt
akşam:kereviz,ıspanak,salata
ara öğünlerde:1 elma,5 fındık
çay kahve bitki çayı gün içinde içerim severim allahtan içlerinde şeker oldum olası sevmem o yuzden sıkıntı yok:)
zaten bir gün öncesinin menüsünü yazıyoruz biz de... bazı arkadaşlar 5 olmadan mutfağı kapattıklarından onlar erken yazıyorlar:1:
menüne gelince miktarlarını yazarsan ve hangi saatlerde yedin - su ve sporun ne kadar? bunları da net bir şekilde paylaşırsan daha doğru yorumlarız sanırım:34:

evet 12 gibi yatıyorum ama dediğim gibi hafif seyler yiyorum eğer kızartma vs yiyorsam kendimi cezalandırıyorum haydi mekik diye bakalım burada nasıl olacakk.

Teşekkürler
O zaman geç yemiyorsun tabii 9da yeme olayı bitmek kaydıyla:34:
Bir de yemek olayında ceza - ödül olmamalı aslında yaptığımız hata bu bence... Diyeti ve sağlık için yapmamız gereken sporu bir ceza olarak mı görüyoruz da misal kızartma yiyince mekik ceza - doğru beslenince çikolata ödül oluyor??? Diyet yanlışlarından biriymiş bu bilginize...:42:
Son 11 gündür çok rahatım kasmadan besleniyorum çikolata da yedim başka şeyler de... Ama pişman olmak yerine yoluma kaldığım yerden gönül rahatlığıyla devam ettim eleştiri aldığım noktalar elbette oldu ki herkes haklıydı kaçamaklara olsun canım demek olmaz:20: Hele ki bu gruptaysak...:34:

hahaaa saka yapıyor olmalısın. O kadar su içiyorsan az yemek yemen normal. Akşama kadar wc den nasıl çıkıyorsun ? =)))

Ben su içerim bizim şirkettekilerde bana sasırır. 1 bardağım var haznesi 3 bardağa eşit ondan 2 tane içiyorum birde ekstra olarak masamın başında olmadığım ve içtiğim sular var tabii.

Aslında çok değil ama kış ayında su içmeyene çok geliyor. sende bendensinn =)
Miktarı ölçün mutlaka... Menünüzde de görmek isteriz:34:

Günaydın 64,5. Ya haftaya yeni bişiyler denemek lazım
kız nerelerdesinnnnnn?

kızlar eğer purmelal, esmer ve nserin kilo vermemiş olarak gelirlerse sarı kart alıyoruz haberiniz olsun gecen haftaki birincilikten sonra bu hiç hoş olmayacak o durumda gamze cim sen kilo veremediğin için bu hafta listeden çıkarabilirim tatlım haberin olsun:27::27:
tatlım esmer bildirimini yaptı basrajı aştık şimdi canım sıkıntı yok ve listedesin
eyvah eyvahhh bi de sarı kart olayı mı var bak bunu bilmiyordum yeni bir şey daha öğrendim anladığım kadarıyla 3 kişi olursa mı sarı kart alıyoruz?

bu mesaja cevap istiyorum ya da yorumlarınızı sanırım gözden kaçtı
geç yazdım maalesef bu konuda - kusura bakma kaptanım:17:

Dünkü turşular verdiğim kiloları geri aldırdı galiba :( pek fark yok bu hafta.

geçen hafta 64.5
bu hafta 64

yüzde oranım 0.77

bu haftalık böyle oldu :26:
canım o tuzlu turşua rağmen yarım kg gitmiş daha ne olsun?:34:

anladım :) deneme süresindeyim.
bugün 71 kiloyum. peki yediklerimi yazcak mıyım deneme süresindeyken yoksa haftaya cumaya kadar sadece kilo verip vermediğimi verdiğim kiloyu mu yazmalıyım?
deneme süresindesin ama bu takımın bir üyesi olarak bizim için geçerli olan tüm kurallar deneme süresindekiler için de geçerli

Aslına bakarsan benimde nesfit special k alışkanlığım yok canım cekerse yerim ama kahvaltım tam takır olsun isterim. Ancak çalıştığım için sabahları kahvaltı malesef yapamıyorm bende poça açma ile geçirştiriyorum. ama haftasonu affetmiyorum =))
valla ben de çalışıyorum akşamdan herşeyi hazırlıyorum peyniri suya koyuyorum tuzu çıksın diye sabah da ekmeği paketinden çıkarıp salça sürüp (domates niyetine sürüyorum domatesin mevsimi değil ya) peyniri koyup tost makinesine koyuyorum akşamdan yemeğimi plastik kaplara koyup ertesi gün hepsini küçük market poşetlerine doldurup çantama koyuyorum eğer çantaya sığmayacak gibiyse güzel bir poşete koyup getiriyorum - kısacası her gün bir sonraki günün beslenmesi hazırlanıyor:1:

Kızlar bu gün yeni bir dönemin başlangıcı olsun ve haftaya cuma takımımızın şampiyon olabilmesi için elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız, yediklerimizi birazcık azaltıp, spora ağırlık vererek ve tabiki sağlıklı beslenerek haftaya hepimiz inşaallah ggüzel kilo verelim :26: hem sağlığımız hemde takımımız için :kkk:
Kesinlikleeeeeee:kkk:

*** 5. TAKIM 345. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / ) kilo bildirmedi
nserin (74,30 / / / ) kilo bildirmedi
durumda ( 64,90/64,50 /0,40 /%0,62 )
toplight (73,90 /73,90 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit
luci221177 (83,5 /82,5 /1,0 / %1,20)
esmer59 (64,50/64,00 /0,50 /%0,78 )
Lily86 (79,9 /79,2 /0,70 /%0,88 )
Gamze_M (69,80/69,80 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
dagyolu (65,30 / 66 / -0,05 /-%0,08) 333. etapta kilo bildirmeden izne ayrıldı kilosu13 e bölündü

5. TAKIM ORTALAMASI :%0,38

şu anda nserin ve purmelal in kiloları olmadan listeyi hazırladım
eğer ben saat 3 e kadar gelemezsem luci cim senden ricam purmelal ve nserin karşısına kilo bildirmedi yazdım Kilo bildirimi olursa onları ekleyip sonucu toplam sonuca eklermisin? Bunu yazdıktan sonra da 3. takım kardeş takımımız oldu listemizi onların paylaşım alanına eklermisin? onlar kontrol etsinler eğer uygunsa ana paylaşıma ben akşam 6 dan önce bi şekilde eklerim
Bu arada eğer ki kilo bildirirse bu iki arkadaş takımın toplam kilosu ortalama da 3,38 onlarında yüzdeleri eklenip 9 a bölünecek şu an onları sıfır alarak takım ortalamasını buldum ne kadar anlaşılır oldu bilmiyorum ama
ben oranlamayı öğrendim canım ama geç kaldım maalesef:50: ben yazana kadar paylaşımları yapmışsınız bile...

Başlığa 1 yazdım. ama aslında ilk mesajım değil. Çömezliğim nedeniyle iki üç mesaj attığım doğrudur. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
Sabah uyandığımda iki bardak su içtim.

Kahvaltım => 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 yumurtayla 2 dilim salamdan yaptığım omlet, biraz maydonoz, şekersiz çay.
Menünü gün sonunda toplu yaparsan daha iyi olur su ve sporu da ekle mutlaka:34:

Her yazdığım mesajın başlığını numara koymayı unutuyorum . Ama mesaj sayım 11 den az değil her neyse =)

Sabahtan bu yana 3 bardak su ve 1fincan 9lu çayı bitirmiş bulunuyorum. Ve halaaa sabah yediğimleyim. Normaldede zaten bu saatlerde acıkmam. Önemli olan akşam, akşam yemeği en önemlisi yavvvv
ben de mesaj sayısını bazen unutuyorum birinde 4 yazıyor diğerinde 11 çünkü sayıp yeni mesaja no giriyorum bazen:34:

Son düzenleme:
bugünkü öğünlerim:

sabah:domates,peynir,3zeytin,2 dilim kepekli ekmek
Öğlen:çorba, tavukdöner, cacık

akşam da uslu duracağım söz ama buraya yazamayacağım malesef. su konusunda zaten sıkıntı yok.

hepinize iyi haftasonları
menü güzel gibi de miktar??? bir de gün sonu veya ertesi gün toplu yazarsan daha iyi olur

Sürekli tartıya çıkma alışkanlığımdan kurtulmuş bulunmaktayım hergün 5 kere tartılınca moralimde bozuluyordu cumadan cumaya ne güzell şimdi.bu hafta beyaz lahana kaynatıp içeceğim ben kahvaltı yapmıyorum çünkü kahvaltı yapınca iştahım açılıyor sürekli yiyorum.eşlik edecek arkadaş bulursam isveç diyeti istiyorummmmm m.
Bence tartıyı Perşembe gecesi bir yere sabitle sabah tartıldıktan sonra kaldır - ben de sabahları bazen tartılıyorum zamanım varsa ama takmıyorum birkaç 100 gram oynamaları çünkü esas olan Cuma günkü diyorum ve hayatıma devam ediyorum tartı odamda ama aklıma bie gelmiyor çünkü şu an tartıdaki kiloya değil sağlıklı beslenmeye odaklandım ama fazla odak noktası haline de getirmedim yaşamın diğer güzelliklerini de yaşayıp işi strese dönüşmekten arındırmaya çalışıyorum. Hayat güzel ve ben bu diyet işine fazla kafa yorarak bu güzelliklerin bugüne kadar tadına varamamışım - artık yemeklerden ziyade hayatın tadına varıyorum:16::16::16: bedenin doyması bir yere kadar ama ruh doydu mu bedene de sirayet ediyor.:34:
Funda'ya da yazmıştım bu tarz cümleler... Ay ben bu ara baya bi diyet koçu moduna girdim:16::16::16:

her cuma böyle mi oluyor :52: şu hesaplama işlerini de pek anlamadım ben yaa :27:

neyse haftaya kadar öğrenirim diye düşünüyorum.

Hesaplama işini zamanla öğrenirsin - aslında her hafta bu kadar karışık olmuyordur sanırım en azından geçen hafta böyle değildi şimdi hem bildirim hem yeni katılanlar derken biraz telaşeli oldu:1:

14

Öğle yemeği menümü paylaşıyorum ,

yemek saatim 14:00

10 yemek kaşığı çorba ( çorbayı beğenmedim )

2 adet but tavuk ( ayıklaya ayıklaya toplasan 4 yemek kaşığı tavuk cıktı =)))

3 yemek kaşığı patetes

Yok denecek kadar az yağlı salata

2 su bardağı su

çorba ve patates birlikte biraz fazla olmuş sanki...

Miktar olarak ikisinide dengelemeye çalıştım aslında 10 yemek kaşığı çorba ve 3 yemek kaşığı patates ...

Yinede fazla mı

sunun için soruyorum bana fazla gelmeyebilir ama aslında fazla olabilir o yuzden öğrenmem sağlıklı olur

[/QUOTE]

Çoşku cim takım ortalaması 0,30 un altında olursa ceza alıyoruz detaylı sonra yazarım

3

bu mesaja cevap istiyorum ya da yorumlarınızı sanırım gözden kaçtı

ben Görmemişim canım ya kusura bakma. Ben elimden geldiğince 5 mesajımı tamamlamaya özen gösteriyorum. bazen telden giriyorum ama neden kaynaklandığını bilmediğim bi durum var ortada. telden yazdığım mesajlar pc yi açtığımda kayboluyo.yani telden yazıp baktığımda yorumlar görünüyo. pc den baktığımda hiç yorum yapmamış gibi görünüyo. gelenim gidenim çk oduğu için pc den giremiyorum pek.özellikle geceleri telefonla bağlanıyorum nete. Ama bundan sonra pc'dn girmeye çalışırım.

Her gün yazdığımız mesaj sayısını bi sonraki sabah ilk mesajımızda sayısını belirticez anladığım kadarıyla. doğrumu anlamışım? Benimle alakalı bir sorun varsa söyler misin topligtcığım. sonra durduk yere diskalifiye olmayayım sudan çıkmış balığa döndürme beni :1:

Son düzenleme:
ayy nasıl bır yoğunluktur bu gün şirkette böle :))

Bu gün ÖĞLEN 12:30 1 KASE MERCİMEK ÇORBASI
TAVUK HAŞLAMA
2 KAŞIK PİLAV YEDİM

Arada su içmeye dewam tabi.

5 gündrü karbonhidrat almadığım için yedim pilavı ödül gibi :) Bu akşam da sade çorbayla geçiştircem

Son düzenleme:
Yeni katılan arkadaşlarımız Ebru, Elis, Hamurkafa, Zeynep ve Hnd:kkk:
- Bildirim günümüz Cuma - saat 12'ye kadar bildirim yapılmalıdır.
- Menüler günün sonunda Sabah - Ara - Öğle - Ara - Akşam - Ara şeklinde ana ve ara öğünler anlaşılacak şekilde, mümkünse saatleriyle yazılmalıdır. Menünüzün altına su miktarınızı ve ne kadar spor yaptığınızı da yazarsanız iyi olur.
- Günde 5 mesaj yazma zorunluluğumuz vardır ve her ne kadar haftaya bildirim gününe kadar deneme sürecinde de olsanız, her üye ile aynı sorumluluğa sahipsiniz sadece bugün için adınız listede yer almadı o kadar.:34:
- Diğer menülere ve yazılanlara yorum yapmanız gerekmektedir, kaynaşma açısından daha iyi olur:29: Bilgi ve tecrübelerinizi, dertlerinizi de anlatabilirsiniz; burası her ne kadar diyet grubu olsa da biz aynı yap-bozun parçaları gibiyiz ve birimizin derdi hepimizin derdidir.:29: Elimizden gelen bir şeyse mutlaka yardımcı olamaya çalışırız. Sorunuz olursa da çekinmeden sorun - bilgimiz dahilinde cevaplarız.:34:
- İlk sayfayı okuyun mutlaka ve aklınıza takılanları sorun çünkü bugün tüm mesajlarda ilk sayfanın ya da geçmişteki yorumların okunmadığı izlenimi oluştu bende...:44:
- Oranlama işi de en basit haliyle anlatayım yanlışım varsa da sayın kaptanımız düzeltir inşallah...
1 haftada kaybettiğiniz kiloyu geçen haftaki kilonuza bölüp 100 ile çarparak kaybettiğiniz oranın yüzdesini bulmuş oluyorsunuz. Örnek olarak kendi kilom üzerinden bir hesap yaparsam sanırım daha aydınlatıcı olur.

Geçen hafta 79,9 kg'daydım.
Bu hafta : 79,2 kg çıktım tartıda.
Fark 700g yani kg olarak 0,7 kg

0,7/79,9= 0,00876... diye uzayıp gidiyor bu sayıyı 100 ile çarpınca 0,8760 çıkıyor bu da ikili rakamda 0,88 eder çünkü 7den sonraki 5in üstünde ve dolayısıyla en yakın tam sayıya tamamlıyoruz.
Bir açıdan bu hafta neden listede değilsiniz bunun da açıklaması yapıldı gibi oldu zira hesaplama yapacak veri yoktu geçen haftaya dair, yeni katıldığınızdan...:34: Yoksa siz de artık bu grubun birer üyesisiniz ve en az bizim kadar bu topiğin akıbetinden sorumlusunuz.

Son düzenleme:

Miktar olarak ikisinide dengelemeye çalıştım aslında 10 yemek kaşığı çorba ve 3 yemek kaşığı patates ...

Yinede fazla mı

sunun için soruyorum bana fazla gelmeyebilir ama aslında fazla olabilir o yuzden öğrenmem sağlıklı olur

[/QUOTE]Aslında dengelemeye çalıştığını fark ettim ama karbonhidrat oranı fazla olunca çabuk acıkırsın bir de 10 yk çorba yaklaşık 2-3 kepçe eder bu da zaten 2 dl ekmek yerine geçer 3 yk patates de 1 dl ekmek desek sanki 3 dl ekmek yemiş gibi olursun yani çok yememişsin ama çabuk acıkabilirsin
Bir de karbonhidrat oranı arttıkça, kalori az da olsa kilo alınabiliyormuş bunu da bir diyetisyenin kitabında okumuştum, acizane ufak bir bilgi...:42:

Çoşku cim takım ortalaması 0,30 un altında olursa ceza alıyoruz detaylı sonra yazarım
Tamam canım bir ara detaylı anlatırsın ama şimdi anladım sanırım neden en az %0,3 kg vermek zorunda olduğumuzu...

ayy nasıl bır yoğunluktur bu gün şirkette böle :))

Bu gün ÖĞLEN 12:30 1 KASE MERCİMEK ÇORBASI
TAVUK HAŞLAMA
2 KAŞIK PİLAV YEDİM

Arada su içmeye dewam tabi.

5 gündrü karbonhidrat almadığım için yedim pilavı ödül gibi :) Bu akşam da sade çorbayla geçiştircem
Lütfen menüleri akşam ya da ertesi gün toplu yazalım - sanırım bugün en az 3-4 kez bunu yazdım - bir önceki mesajımdaki uyarıları lütfen okuyunuz:34:

bu arada benim de iş yerindeki işlerim yoğun bir de her şeyi sıfırdan öğrendiğim gibi bana verilen görevler çok... kurumda kimsede olmayan bir görevim var bir tanesinde de bir ekibin kurucu üyesiyim tabii bir de kendi birimimin işleri de var:35::35::35: böyle oldum bugun

Son düzenleme:
Birkaç işim var onları halledip geliyorum az biraz yazın da mesai bitmeden iki lafın belini kıralım:40:

Back
X