- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.561
Selam arkadaşlar...
Bugünkü menümü paylaşayım,
SABAH
1kk peynir
5zeytin
2dilim kepek ekmeği
1açık şekersiz çay
1haşlanmış yumurta
ARA
1elma
ÖĞLEN
1kepçe nohut
1kase yoğurt
1dilim kepek ekmeği
ARA
1kase netle nesfit
AKŞAM
1kepçe nohut
1kase çorba
1kase yoğurt
1dilim kepek ekmeği
Spor yapamadım bugün
su 2litre
ve bu akşamlıkmutfağın kapıları bana kapandı :)
SAYIN TOPİK YÖNETİCİLERİM :) 2GÜNLÜK MAZERETLİ İZNİMİ KULLANMAK İSTİYORUM :) CUMARTESİ VE PAZAR AÖF SINAVLARIM VAR. SABAH 9DA AYRI ÖĞLEN 2DE AYRI TOPLAMDA 6DERSTEN SINAVA GİRECEĞİM. YALNIZ BEN İLÇEDE OTURUYORUM,BİLENİNİZ VARDIR BELKİ AÖF SINAVLARI İLLERDE YAPILIYOR. BENİM İLİMDEN İLÇEME DÖNMEM AKŞAM 5İ BULUYOR HER SEFERİNDE (SINAV DÖNEMLERİNDE) AKŞAM 5TEN SONRADA PAZAR GÜNKÜ SINAVLARIMA ÇALIŞACAĞIM YARIN. O YÜZDEN 2 GÜN BURALARDA OLAMAYABİLİRİM.YİNEDE İMKANIM OLURSA GİRMEYE ÇALIŞIRIM AMA EMİN OLABİLİRSİNİZ DİYETİME İHANET ETMİYCEM :) İYİ AKŞAMLAR HEPİNİZE GÖRÜŞMEK ÜZERE
Bugunki menum; sabah 2 dilim ekmek labne zeytin ezmesi
Öğlen; 4 kaşık patates yemeği
Akşam haşlama but 2 parça 4 kaşık kısırçok yemişim
1 avuçta. Leblebiii mutfak kapandı
Kızlar vu gece netten. Araştırıyorum yarın yeni bişiylerle başlıyorum
kızlar günaydınlarrr... dünkü menümü paylaşarak görevimi yerine getireyim:
sabah:
uyanınca sirkeli karışımım
1 galeta
1 domates+1 salatalık
1 kk peynir
öğle:
4 adet sarma
3 yk yoğurt içine 1 salatalık ve bol nane
yeşil çay
akşam:
4 adet sarma
3 yk ıspanak yemeği
2 yk yoğurt
3,5 litre su ve üzgünüm spor yok(cuma akşamları her hafta tiyatroya gidiyoruz, bu sebeple cuma akşamı sporumu yapmıyorum...)
herkase günaydın bende 500ml suyumu içtim ve güne başladım herkese iyi hafta sonular
Günaydın arkadaşlarrr, tatilin ilk günü bismillah grip oluyorum gibiama inşaallah kaleden döner bu gün akşam yemeğe misafirim var, bana dua edin hem hazırlamak hemde yememek için
sınavda başarılar canım. bütün soruların cevaplarını şıp diye cevaplarsın inşallah
diyet yaparken mümkün olduğunca nişastalı yiyeceklerden uzak durmak gerekir diye düşünüyorum ben. patates gibi.
çok merak ettim yeni bişileri
sarma tenceresinin dibi gelmedi mi hala
sanada günaydın. iyi hafta sonları.
günaydın. dikkat et kendine. geçmiş olsun. zencefil kaynatıp içsen belki hemen iyi gelir.
aaaa hemen deneyeyim canımmm
Kızlarr Günaydın.
Dün kü mesaj sayım : 26 ( numaralandırmayı yanlış yapmış olsamda yazdığım cevaplardan baktığımda sonuç bu )
Sabah aç karnına sekersiz 9 lu çayımı içtim ve minnacık yagla zoraaa pişirdiğim peynirli gözlememi yedim. ( o kadar yagsız yapmısım ki tam pişiremedim. Sanırım zamanla alışcam )
Herkese hayırlı günlerr
Günaydın arkadaşlarrr, tatilin ilk günü bismillah grip oluyorum gibiama inşaallah kaleden döner bu gün akşam yemeğe misafirim var, bana dua edin hem hazırlamak hemde yememek için
sabah sabah o çaylarda pek içilir gibi değil yaa. ben genelde kahvaltıdan 1 saat sonra falan içiyorum bitki çaylarını.
hemen dünkü yediklerimi yazayım.
sabah (7:30 ): 2 dometes, ufacık bir soğan, 1 tane biber ve 2 yumurta ile yaptığım menemenim 2 dilim ekmek (ekmeğimi kendim yapıyorum.) ve çay.
ara (11 :00) : şekersiz türk kahvesi
öğlen (13:30) : kabak yemeği ve yoğurt. 1 dilim ekmek.
ara (17:00) : 1 bardak ayran.
akşam (20:00) : yumurtalı ıspanak, yoğurt ve 1 dilim ekmek.
su: 2,5 litre su ve 2 bardak yeşil çay.
menun güzel biraz daha sanki protein ekleyebilirsin sporu göremdim herhalde yokhemen dünkü yediklerimi yazayım.
sabah (7:30 ): 2 dometes, ufacık bir soğan, 1 tane biber ve 2 yumurta ile yaptığım menemenim 2 dilim ekmek (ekmeğimi kendim yapıyorum.) ve çay.
ara (11 :00) : şekersiz türk kahvesi
öğlen (13:30) : kabak yemeği ve yoğurt. 1 dilim ekmek.
ara (17:00) : 1 bardak ayran.
akşam (20:00) : yumurtalı ıspanak, yoğurt ve 1 dilim ekmek.
su: 2,5 litre su ve 2 bardak yeşil çay.
Evet aslında pek içilir değil ama çayın özelliği az karnına içmek. Bide sekersiz olunca daha bir çekilmez oluyor
menun güzel biraz daha sanki protein ekleyebilirsin sporu göremdim herhalde yok
tatlım menün ne sağllıklı =) çok begendim ama bende bir tavsiye öğle yemeği ile ara öğünün arasına bir ara öğün daha koy 1 meyve olabilir.
Aslına bakarsan benimde ara oğün kültürüm yoktur ama hepimizin alışması lazım metobolizma hızı askınaaa =)
bitki çaylarını ve çaylarımı hep şekersiz içiyorum ben. önceden kahvede şeker kullanıyordum artık onuda bıraktım. biraz zorlandım ama oldu gibi sanki
ya aslında burada pek dile getirmek istemiyorum ama dukan diyeti yapıyorum ben bir süredir. o yüzden meyve yemiyorum.
zencefil üst solunum yollarına bire birdir. aslında hasta olmadan da günlük bir bardak içmek gerekiyor. ben hergün olmazsa bile hafta 3-4 fincan içiyorum. aktardan zencefil alıp kaynatıyorum. çocuklara da içirmeye çalışıyorum ama tadı biraz acı geliyor onlara. ama bazen kandırarak 2-3 yudumda onlara içiriyorum.
Hem geçmiş olsun hem kolay gelsin =)
aa ne zamandır ve nasıl gidiyor ?
sarma tenceresinin dibi gelmedi mi hala
16 ocaktan beri yapıyorum. çok değil yani. ama güzel gidiyor. açlık falan olmuyor. ama şeker hiç almadığım için bazen baş dönmesi oluyor. o da zamanla geçecek diye düşünüyorum.
Hemen deniyorum bende, acı olsun ama şifa olucaksa da katlanılır canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?