Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eşimin katkıları ile nihayet bitti, yoksa düşünmek bile çıldırtıyordu beni... duran sarmalar ve yemeyen ben

sarma dediğin zaman kesinlikle duruyorum. Hiç bir kuvvet beni onlardan uzak tutamazzzz =)))

O yüzden bu dönemlerde ne evime yaprak alıp yapıyorum ne de sarma yapacak potansiyelde ki kişilere gidiyorum. Direnzynp

eşimin katkıları ile nihayet bitti, yoksa düşünmek bile çıldırtıyordu beni... duran sarmalar ve yemeyen ben

Çok şükür

Benim metoyada ders olsun bu kilo vermemek için inatlaşırsa böyle başına dahada inat bişi çıkarda kiloları bırakıp ona sarar hahahahahha çok şükür hasta oluyorum ayyyyy yarabbim sen kilo verirken aklıma mukayet ol

Arkadaşlar size bir güzellik tavsiyesinde bulunucağım ayyy kiloları verip vücudumuz güzelleşirken yüzümüzü unutmayalım

Ben denedim ve 2 gündür kullanıyorum, bir arkadaşım kullanmaya devam ediyor çok farketti...

1 adet ayvanın çekirdeklerini alın ve çay bardağı tarzı küçük cam bir kase, bardak vb bir şey olabilir (içinden rahatça alıp sürebileceğiniz bir şey olsun) çeyrek çay bardağı miktarı suyu çekirdeklerin üstüne dökün ve 2 gün bekledikten sonra kullanmaya başlayın..yüzünüzde bulunan kazayakları gözaltı morluk ve şişlikleri hatta küçük kırışıklıkları gideriyor..

Eeee çekirdekleri alınan ayvayı da 4 eşit parçaya bölüp 4 ara öğün yapabilirsiniz

hakikaten Allah aklımıza fikrimize mukayyet olsun, sonumuz pek hayırlı değil gibi :)

çok enteresan ilk defa duydum bunu... hemen ayva alıp deneyeceğim ne basitmiş :)

günaydınlar haftasonunu bu kadar hareketli görmek çok mutlu etti beni ben de dünki menümü yazayım evi toplamaya girişeyim
sabah
2 dilim ekmek
60 gr peynir
4 zeytin

ara
1/2 ayva +1 badem ezmesi (1 gün önce yiyemediğim)

ara
2-3 avuç patlamış mısır

ara
1 elma

akşam
5-6 köfte
salata

ara
1 adet kurabiye

dün koşturma ile dolu bir gündü saçma sapan bir menüm oldu öğlen yemeği yerine 2-3 avuç patlamış mısır yedim spor maalesef yapamadım
bu arada sabah kalktım bademciklerim kötü gibi gamze sana da geçmiş olsun tatlım ebru nun sana verdiği öneriyi bende hemen uygulayayım zencefil kaynatıp içeyim işe yarar belki
bu sabay karatay diyeti gibi beslenmeye başladım bakalım becerebilecekmiyim?
kızlar evi toparladıktn sonra büyük oğlanı tenise götüreceğim ordan alışverişe ordan yemeğe gideceğim anlayacağınız koşturması bol olan bir gün yemekten de en az zararla kalkacağım
kendinize iyi bakın

hahahahahaha hayır hayır balımmm, cirlop gibi hatunlar olucazzz

inşalllahhh... bu hafta şu metoları hızlandırmalı ama ne yapmalı da hızlandırmalı... ayran çorbasını toplightcım beğenmedi... lahana çorbasını 4 gün yedim içim dışım lahana oldu, üstelik bu hafta işe yaramadı sanırım gerçi sarmalardan dolayı çok da lahana ile haşır neşir olamadım bu hafta... ne yapsak yahu? fikri olan var mıdır?

canım günaydııın, amman dikkat et kendine hasta olma sakın... karataya mı başlayacaksın... offf ben de ne halt edeceğim diye dolanıp duruyorum

sana kolaylıklar dilerim canım, sen de kendine çook dikkat et :)

Ayranı ben bir kere denedim canım, hakikaten çok sağlıksızz.. yedikçe üşüdüm, acıktım, titredim resmen..Tatsız tuzsuz bişi..tuz atılsa o kadar kötü olmayacak aslındaa :26:

Şahnurcuğum sana canı gönülden kolaylıklar diliyorum..Rabbim yardımcın olsun.. eeee nerde hareket orda bereket.. bu metolar hızlanıcak

Merhaba :)
Su içme delisi olduğumdan sabah uyanınca suyumu içiyorum tabi ki.

Kahvaltım 10:40-- 1dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1ince dilim kaşar peyniri yarım salatalık şekersiz çay

Kahvaltıyı geç yaptığımdan öğle yemeği yerine yerine bir ara öğün yapıp akşam yemeği yemeyi düşününüyorum. Iki ana bir ara öğün olcak :)
Kahvaltıdan sonra hemen şekersiz sakızımı aldım ağzıma en büyük hobim.

naneli sakızda tok tutar derler tatlım nedenini bilmiyorum bu konuyla ilgili bir yazı okumuştum bulursam atarım buraya

hanimlar bisi sorcam, bazi menulerde goruyorum, sekersiz turk kahvesi ara ogun olarak sayiliyor mu? cunku benim bildigim cay ve kahvenin sekersiz, sutsuz, kremasiz oldugunda kalorisi yok denecek kadar az.

hanimlar bisi sorcam, bazi menulerde goruyorum, sekersiz turk kahvesi ara ogun olarak sayiliyor mu? cunku benim bildigim cay ve kahvenin sekersiz, sutsuz, kremasiz oldugunda kalorisi yok denecek kadar az.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi oldukça az ama sanırım tokluk hissi verdiği için ara öğün olarak tercih ediliyor :)

Bende ara öğün olarak 1elma yedim ve 1bardak şekersiz kremasız kahve içtim. Elma ile kahve uyumsuz kabul ediyorum ama dışarda olduğumdan bunları ayarlayabildim.

kızlar bugünkü menümü yazarak mutfağımı kapatıyorum.. iyi pazarlar herkese...

sabah:
sirkeli karışım
1 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
1 galeta
1/2 domates
1 kk peynir

öğle:
4 yk ıspanak yemeği
2 yk yoğurt

akşam:
1 tabak kısır-bol marul ve yeşillikli, yağsız

2,5 litre su...
bugün de spor yapamayacağım programımdan ötürü...akşama yeşil çay...

canim senin menun bana biraz az gorundu. yaklasik olarak gunluk kalorinin 1200'un altinda kalacagini tahmin ediyorum. bu sekilde evet kilo verirsin, hizli da verirsin ama bir sure sonra kilo vermen durur ve almaya baslarsin. ayrica metabolizman da aldigin kalori olcusunde yavaslar. ara ogunlerle menunu desteklemen gerek diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…