Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkünü aceleden yazmayı unutmuşum sabah bir kahve öğlen 4 kaşık patates akşam haşlama bir but.iki küçük çikolata kaçamak

Bugunki menüm sabah 60 gr peynir bir salatalık çeyrek simit:) vşşne suyu
Öğleniiii es geçtik
Akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık patates yemeği 1 dilim ekmekk
Öpüyorum yarın görüşmek üzereee

Sonunda fırsat buldum canum şimdi 5 saatte bir yiyoruz bol sıvı tüketiyoruz 3 ana öğün.ve her öğünde tek besin grubu uyarmı birde porsiyonlar az olucak

durumdacım uyar bana, protein var mı protein? ben protein bağımlısıyımda :) zaten ara öğünleri kaldırdım artık ben bana kilo verdirmiyor ara öğün

Hayatım bir simittttt 4 dilim ekmekkk. ve hiç ekmek yemezsen miğdennnn sarkar arada ye günün bir öğününde

sen de çok az besleniyorsun durumdacım, dikkat et kendine...

kizlar selam

dunku mesaj sayim ; 10! bugun pazar ve tek izin gunum o yuzden giremiyorum.
guzel bir kahvalti ve yine ara ogunlere yer verebildim
vee bugun sabah ac karbina tartilinca yuzcagizim guldu umarim tum hafta boyle olur herkese sevgiler

kilolar gittikçe daha çok gülecek yüzün zeynepcim :)

durumdacım uyar bana, protein var mı protein? ben protein bağımlısıyımda :) zaten ara öğünleri kaldırdım artık ben bana kilo verdirmiyor ara öğün

Ara öğün bana kilo bile akdırıyor.proteini sabah yiyorsan bie daha ogün protein yok,öğlen sebze akşam karbonhidrat ben başlıyorum yarın ekstra lahana suyu da içicem ay bugun ayakkabı aldı kocişşşş alışverişe bir yerden başladım.yarında iş için haber bekliyorum kızında 7.ay aşıları vat

bir menü var mı kafamıza göre mi? bana kuralları yazsana ya da menü varsa versene yarın başlayayım... güle güle kullan tatlım ayakkabılarını, çok sevindim inşallah iş haberin de olumlu gelir

Herkese iyi pazarlar. bugün ilk mesajım eve yeni gelebildim tüm gün resim yapmakla uğraştım ellerim boyalar içindeyken de yazamadım.
öğle yemeğinden sonra yaklaşık yarım saat tempolu yürüdüm.
yediklerim şöyle Kahvaltım 09:30 1 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kaşar peyniri maydonoz ve dereotu şekersiz çay
Öğlen 13:00 1 orta boy haşlanmış patates ,1 domates, 2 tane közlenmiş yeşil biber, (patatesin üstüne biraz zeytinyağı ve baharat gezdirdim.)

Akşam yemeğimi de hazırladım birazdan yiyeceğim.
Akşam 18:00 1 dilim kepekli ekmek 4 tane İnegöl köfte ,ayran
Bugün sıkıntım yeteri kadar su içemedim henüz ama şu andan itibaren dikkat edeceğim :) 2-2.5 litreye tamamlamaya çalışacağım. Akşam yemeğinden sonra da bir şey yemem zaten, akşam 6 dan sonra yemeyi kesiyoruuuum.

Androidden yazınca alıntı yapmayı başaramıyomuşum gibi oluyor ama aevgili luci221177 ben de ekmeği en azından akşam yemeklerimden çıkarmak istiyorum. Zaten beyaz ekmeği hiç tüketmiyorum.Geçen yıl karatay diyeti yapmıştım ekmeğin yerine iyi karbonhidrat yemeye çalışmıştım kendimi çok dinç hissediyordum ama kilo verememiştim. Ekmeksiz akşam yemeğini deneyeceğim tekrar :)

kızlarr merhabaaa berbat bir haftasonu geçirdimm :26::26::26: gün boyu cozuttum, midem bulanıyor :26::26: offf diyetime dönmek istiyorum..Bakalım Cumaya tartı ne göstericek, çok merak ediyorum..eğer uğraşırsam ve cozutmazsam yine de - görebilirim tartıda :44:

gamzecim naaptın bakim, bozdun mu diyetiniiii?

umarım başarırsın, ekmeksiz hayat çook rahat :)

gamzecim naaptın bakim, bozdun mu diyetiniiii?

Aslında dün akşama kadar herşey çok normaldi..ben yediklerimi yazayım en iyisi de bana çok kızın :26:

Dün menüm şöyleydi

sabah 1 kase Special K
Ara 1 dilim ayva
Öğle 1 kase tarhana çorbası
ara 7-8 kuru kayısı
akşam (misafirlerle)
1 kase çorba + 3 köfte+ 1 baget + 3 kaşık pilav + yarım kase çerez + 3 etimek tatlısı + yarım çikolata :26:

Doğal olarak sabah o kadar tok uyandım ki öğleye doğru saat 11 gibi kahvaltı yaptım

1 kk peynir+ 3 zeytin+ 2 çatal tereyağı+ 2 çeri domates + 2 közlenmiş biber 3 dilim kadar ekmek

ara 1 kase karışık çerez

Akşam 1 ızgara balık (mezgit) + salata + 1 dilim ekmek

az önce de 1 etimek tatlısı ve 4 tulumba :26::26::26: öküz gibi yedim anlayacağınız ama midem bulanıyor şu an :26:

Ggeçmiş olsun tatlım en kısa sürede aramıza dönersin umarım

dönmüş bulunmaktayım inşallah canım.acil toparlanmam lazım bunu da burda sizlerle beraber yapacağım inş.

Ya hep az yerim ben askında 50 kilo bir kızım.ama hamileyken buzdolabında yaşadım90 oldum.:) oyüzden inat ettim yazın 50 olmalıyım

menün birazcık az gibi olmuş ama iyi yinede..şu hamileliklerde neden kadınlar kilo alıyor da erkeklere birşey olmuyor acaba

sen yaparsın arkadaşım ben buna eminim senin azmine hayranım..

umarım başarırsın, ekmeksiz hayat çook rahat :)

ahhh keşke bende yapabilsem bunu

haşa arkadaşım

.

Son düzenleme:

edepsizsin kızımm o tatlıları bana dedem yedirmedi, sen yedirdin senn yarın beni uyarmaz, motive etmez, boyuna yemek yedirmek için teşvik edersen senin hakkında hiç hoş düşüncelerim olmayacaktır

.

saglik olsun tatlim yarina telfi edersin. bende az once gorumcecimin zoruyla kare seklinin yarisindan azi kadar etimek tatlisi yedim olumune yürümek istiyorum sistimmm

ay insallah yavv hepimizden gitsin kilolarr )

saglik olsun tatlim yarina telfi edersin. bende az once gorumcecimin zoruyla kare seklinin yarisindan azi kadar etimek tatlisi yedim olumune yürümek istiyorum sistimmm

Suphanekee dinimiz aminnnnnnnnnn ayyy sen ne tatlısın böylee yaaaa birde şey dicemmm :26: kaptanımız duymaz demi bu cozutmaları :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…