- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.621
Sonunda fırsat buldum canum şimdi 5 saatte bir yiyoruz bol sıvı tüketiyoruz 3 ana öğün.ve her öğünde tek besin grubu uyarmı birde porsiyonlar az olucak
senin bu iradene hayranım
Günaydınnn luciii, günaydın arkadaşlarr...Musmutlu pazarlar olsunn..yoğun bir akşamdan sonra üstümden tır geçmiş gibi uyandım..
kıyamam yaaaaa bebişee.. Rabbim acil şifalar versin, ev arama konusunda da rabbim yyardımcınız olsun :26::26:
Dünkünü aceleden yazmayı unutmuşum sabah bir kahve öğlen 4 kaşık patates akşam haşlama bir but.iki küçük çikolata kaçamak
Bugunki menüm sabah 60 gr peynir bir salatalık çeyrek simit:) vşşne suyu
Öğleniiii es geçtik
Akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık patates yemeği 1 dilim ekmekk
Öpüyorum yarın görüşmek üzereee
kizlar selam
dunku mesaj sayim ; 10! bugun pazar ve tek izin gunum o yuzden giremiyorum.
guzel bir kahvalti ve yine ara ogunlere yer verebildim
vee bugun sabah ac karbina tartilinca yuzcagizim guldu umarim tum hafta boyle olur herkese sevgiler
durumdacım uyar bana, protein var mı protein? ben protein bağımlısıyımda :) zaten ara öğünleri kaldırdım artık ben bana kilo verdirmiyor ara öğün
sen de çok az besleniyorsun durumdacım, dikkat et kendine...
Ara öğün bana kilo bile akdırıyor.proteini sabah yiyorsan bie daha ogün protein yok,öğlen sebze akşam karbonhidrat ben başlıyorum yarın ekstra lahana suyu da içicem ay bugun ayakkabı aldı kocişşşş alışverişe bir yerden başladım.yarında iş için haber bekliyorum kızında 7.ay aşıları vat
Androidden yazınca alıntı yapmayı başaramıyomuşum gibi oluyor ama aevgili luci221177 ben de ekmeği en azından akşam yemeklerimden çıkarmak istiyorum. Zaten beyaz ekmeği hiç tüketmiyorum.Geçen yıl karatay diyeti yapmıştım ekmeğin yerine iyi karbonhidrat yemeye çalışmıştım kendimi çok dinç hissediyordum ama kilo verememiştim. Ekmeksiz akşam yemeğini deneyeceğim tekrar :)
kızlarr merhabaaaberbat bir haftasonu geçirdimm :26::26::26: gün boyu cozuttum, midem bulanıyor :26::26: offf diyetime dönmek istiyorum..Bakalım Cumaya tartı ne göstericek, çok merak ediyorum..eğer uğraşırsam ve cozutmazsam yine de - görebilirim tartıda :44:
Androidden yazınca alıntı yapmayı başaramıyomuşum gibi oluyor ama aevgili luci221177 ben de ekmeği en azından akşam yemeklerimden çıkarmak istiyorum. Zaten beyaz ekmeği hiç tüketmiyorum.Geçen yıl karatay diyeti yapmıştım ekmeğin yerine iyi karbonhidrat yemeye çalışmıştım kendimi çok dinç hissediyordum ama kilo verememiştim. Ekmeksiz akşam yemeğini deneyeceğim tekrar :)
gamzecim naaptın bakim, bozdun mu diyetiniiii?
Ggeçmiş olsun tatlım en kısa sürede aramıza dönersin umarım
Dünkünü aceleden yazmayı unutmuşum sabah bir kahve öğlen 4 kaşık patates akşam haşlama bir but.iki küçük çikolata kaçamak
Bugunki menüm sabah 60 gr peynir bir salatalık çeyrek simit:) vşşne suyu
Öğleniiii es geçtik
Akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık patates yemeği 1 dilim ekmekk
Öpüyorum yarın görüşmek üzereee
Ya hep az yerim ben askında 50 kilo bir kızım.ama hamileyken buzdolabında yaşadım90 oldum.:) oyüzden inat ettim yazın 50 olmalıyım
kızlarr merhabaaaberbat bir haftasonu geçirdimm :26::26::26: gün boyu cozuttum, midem bulanıyor :26::26: offf diyetime dönmek istiyorum..Bakalım Cumaya tartı ne göstericek, çok merak ediyorum..eğer uğraşırsam ve cozutmazsam yine de - görebilirim tartıda :44:
umarım başarırsın, ekmeksiz hayat çook rahat :)
Aslında dün akşama kadar herşey çok normaldi..ben yediklerimi yazayım en iyisi de bana çok kızın :26:
Dün menüm şöyleydi
sabah 1 kase Special K
Ara 1 dilim ayva
Öğle 1 kase tarhana çorbası
ara 7-8 kuru kayısı
akşam (misafirlerle)
1 kase çorba + 3 köfte+ 1 baget + 3 kaşık pilav + yarım kase çerez + 3 etimek tatlısı + yarım çikolata :26:
Doğal olarak sabah o kadar tok uyandım ki öğleye doğru saat 11 gibi kahvaltı yaptım
1 kk peynir+ 3 zeytin+ 2 çatal tereyağı+ 2 çeri domates + 2 közlenmiş biber 3 dilim kadar ekmek
ara 1 kase karışık çerez
Akşam 1 ızgara balık (mezgit) + salata + 1 dilim ekmek
az önce de 1 etimek tatlısı ve 4 tulumba :26::26::26: öküz gibi yedim anlayacağınız ama midem bulanıyor şu an :26:
dönmüş bulunmaktayım inşallah canım.acil toparlanmam lazım bunu da burda sizlerle beraber yapacağım inş.
menün birazcık az gibi olmuş ama iyi yinede..şu hamileliklerde neden kadınlar kilo alıyor da erkeklere birşey olmuyor acaba
sen yaparsın arkadaşım ben buna eminim senin azmine hayranım..
ahhh keşke bende yapabilsem bunu
haşa arkadaşım öküzlerden
.
kilolar gittikçe daha çok gülecek yüzün zeynepcim :)
Aslında dün akşama kadar herşey çok normaldi..ben yediklerimi yazayım en iyisi de bana çok kızın :26:
Dün menüm şöyleydi
sabah 1 kase Special K
Ara 1 dilim ayva
Öğle 1 kase tarhana çorbası
ara 7-8 kuru kayısı
akşam (misafirlerle)
1 kase çorba + 3 köfte+ 1 baget + 3 kaşık pilav + yarım kase çerez + 3 etimek tatlısı + yarım çikolata :26:
Doğal olarak sabah o kadar tok uyandım ki öğleye doğru saat 11 gibi kahvaltı yaptım
1 kk peynir+ 3 zeytin+ 2 çatal tereyağı+ 2 çeri domates + 2 közlenmiş biber 3 dilim kadar ekmek
ara 1 kase karışık çerez
Akşam 1 ızgara balık (mezgit) + salata + 1 dilim ekmek
az önce de 1 etimek tatlısı ve 4 tulumba :26::26::26: öküz gibi yedim anlayacağınız ama midem bulanıyor şu an :26:
ay insallah yavv hepimizden gitsin kilolarr)
saglik olsun tatlim yarina telfi edersin. bende az once gorumcecimin zoruyla kare seklinin yarisindan azi kadar etimek tatlisi yedim olumune yürümek istiyorum sistimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?