- Konu Sahibi Cherry Mom
- #103.821
Selam sevgili yol arkadaşlarım
Bugün sabah geç kalktım üşümekten uyuyamıyorum da, ayaklarım şu an bile buz gibi:18: sabah moralim biraz bozuk gibiydi yani kendimi yorgun halsiz ve üşümüş hissediyordum işe gelince havam yerine geldi şükür
Şimdi dünkü menümü yazayım ondan sonra yorumlara geçerim inşallah...
Sabah - 07:45
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 domates
- 2 ceviz (biraz karatay işi oldu ama 5dk içinde hemen yemem gerektiğinden ekmek yemedim)
Ara yok
Öğle - 12:15
- 1 kepçe yayla çorbası
- 1 kepçe etli nohut yemeği
- 1 küçük dilim beyaz ekmek
Ara - 14:35
- 3 hurma
Akşam - 19:00
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- lor salatası (4 yk lor+maydanoz+nar ekşisi+az zeytinyağı+baharat+soğan)
Ara - 20:30
- 3 parça bal kabağı (şekersiz fırında pişirdim)
- 3-4 ceviz ve 1 çay kaşığı bal ile yedim
Su - 1,5lt anca olmuştur
Spor - yok
Sabah ara yapmadım yumurta insanı tok tutuyor ya bir de yemekhaneye gideceğim, karnım fazlasıyla doyacak diye ara yapmadım öğleden sonra da 2 ara öğün yapacaktım birinde hurma diğerinde de etiform yiyecektim arkadaşın yeğeni derse geldi saat 5e kadar kaldı birşey yiyemedim acıktım ama napayım idare etmek zorunda kaldım
eve gidince de biraz yatıp dinlendim sonra akşam yemeğiyle uğraşmak istemedim kahvaltı gibi yaptım. Pazardan aldığım bal kabağını şekersiz fırında az suyla pişirdim şekersiz değişik geldi tadı ama güzeldi üstüne azıcık bal döktüm ceviz kırdım meyve öğünü yerine saydım 
Bugünüm kötü başladı maalesef
sabah geç kalkınca kahvaltı hazırlayamadım küçük bir kavanoza lor peyniri koydum 3-4 yk vardır gelirken simit aldım onları yedim öğlen yine yemekhaneye gideceğim aç kalmaktansa sıcak çorba+yemek yerim akşama da ya sebze yemeği yapmam lazım ya da köfte falan çıkartırım buzluktan yanına salatayla yerim. Bakalım öğlenki yemeğe göre şekillenecek akşam menüsü...:44:

Bugün sabah geç kalktım üşümekten uyuyamıyorum da, ayaklarım şu an bile buz gibi:18: sabah moralim biraz bozuk gibiydi yani kendimi yorgun halsiz ve üşümüş hissediyordum işe gelince havam yerine geldi şükür

Şimdi dünkü menümü yazayım ondan sonra yorumlara geçerim inşallah...
Sabah - 07:45
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 domates
- 2 ceviz (biraz karatay işi oldu ama 5dk içinde hemen yemem gerektiğinden ekmek yemedim)
Ara yok
Öğle - 12:15
- 1 kepçe yayla çorbası
- 1 kepçe etli nohut yemeği
- 1 küçük dilim beyaz ekmek
Ara - 14:35
- 3 hurma
Akşam - 19:00
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- lor salatası (4 yk lor+maydanoz+nar ekşisi+az zeytinyağı+baharat+soğan)
Ara - 20:30
- 3 parça bal kabağı (şekersiz fırında pişirdim)
- 3-4 ceviz ve 1 çay kaşığı bal ile yedim
Su - 1,5lt anca olmuştur
Spor - yok

Sabah ara yapmadım yumurta insanı tok tutuyor ya bir de yemekhaneye gideceğim, karnım fazlasıyla doyacak diye ara yapmadım öğleden sonra da 2 ara öğün yapacaktım birinde hurma diğerinde de etiform yiyecektim arkadaşın yeğeni derse geldi saat 5e kadar kaldı birşey yiyemedim acıktım ama napayım idare etmek zorunda kaldım

Bugünüm kötü başladı maalesef