Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama kallisim valla bak bende 1 haftada fark ediyor. hep yazıyorum ya yüzüklerimden anlıyorum diyee. zati kilo verdirdiğini sanmıyorum, sıkılaştırıyor.

bir haftada 15 kilo verdiren formülü bulursan 7 sülalen kurtuldu demektir :roflol::roflol:

Selam ben geldim elimde sodam sizleri okudum şimdide cevap verme zamanı :))havalar süper sıcaktı artık iyice koptuk yapacak derste kalmadı beberlde bende sıkıldık. herşey için dışarı çıkıyoruz öğleden sonra. kitap okumak için rsim yapmak için ama saolsun onlard eğil ben yapıyorum bunlarıhihoyyyt

mehalimcim kalliscim

yine muhteşem avatarlarınız bayıldım
teşekkürler şekerim .arayıp tarayıp buluyoruz işte ruh halimize yaşadıklarımıza uygun bir şekilde :1closedeyes:

sarımsak neden yutuluyor?
balı sirkeyi duydum da sarımsak hiiç duymamıştım
Kıllanmak için yeniliyorr :roflol::roflol: şaka şaka Ayy bijoux beni hakikaten döfecek ama döğmee bijouxcum ben çok seviyorum sana takılmayı ( bu arada bijouxcum gerçekten kızmıyosundur bana umarım . samimiyetime inan )yerimseniben
, daha etkili olduğu yazmıştı mafoldumben ama ben sabırsız tabe bir haftada 15 kilo verdirmesini bekliyorum:roflol:

çok beklerisin dahaaa -tatlicadiarzu-sırnaşık şey

tamam kallisim sen üzülme güzelim... :teselli:
üzmüs iste seni esin. bak bende sinirlendim simdi. aman gözüme görünmesin..:mymeka:
güzelim kokos mokos iste olmuyor uzanip yatmak güneslenmek falan. anneler gününde cocuklar bahcede yatip kitap okuyayim diye güneslikli böyle hamak gibi birsey aldilar bana. ama karsidan bakip duruyorum ancak yaaaaaaaa..mafoldumben
yikmam hayallerini merak etme kallisim sac bas darmadagin ben evde bile dolasmamki bahceye hic cikmam..haaaa
bir spor ayakkabisi ismarladim bu hafta sonunda gelir.. tabani yuvarlak. kilo kaybettirip sikilastiriyormus. bel diz sirt agrilarina iyi geliyormus.. kizlar bir bakin bakalim googleden yada e bayden MBT ayakkabilari. bir fikriniz olsun diye diyorum. belkide biliyorsunuzdur. ben ilk duydumda. en büyük kizimla oglum aldilar bende begenince banada ismarladilar

Kıllanmak için yeniliyorr :roflol::roflol: şaka şaka Ayy bijoux beni hakikaten döfecek ama döğmee bijouxcum ben çok seviyorum sana takılmayı ( bu arada bijouxcum gerçekten kızmıyosundur bana umarım . samimiyetime inan )yerimseniben

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

canlarım netim yoktu bir saati geçti uğraşıyorum açılmadı off tam karneme size cevaplarımı yazıyordum ki gitti, iki yılda böyle geçmeden şunu yazıp bitireyim geçmişe öyle göz atayım..

takımım takımım bitanecik takımım..
süpersiniz ya..
paylaşım süper cidden..

ben ki bütün gün online olur,
genelde takımın günlük mesaj açılışını yapardım hergün.
dün bilgisayarım pat diye bozuldu.
tamamen öldü sanırım.:bbo:

bir süre akşamları eşim bilgisayarını getirince girebilicem malesef.
çok üzgünüm bu durum için.

eğer bu süre cok uzarsa da izin alır,
bilgisayarım gelince geri dönerim.
cünkü diğer takımımda paylaşım paylaşım diye o kadar şikayet ettim ki..
aynı şeyi ben yapıp boşa yer kaplamak asla istemem..

bi ara geçmişi tek tek okucam inş..
öptüm hepinizi..

canım takımıma merhaba,
annemlerdeyim dün gece burda kaldık.
taşınma işini hallettik ama evin halini bir görseniz bana acırsınız... her yer, her yerde -tatlicadiarzu-
nasılsınız canlar,sizleri çoooook özledim :utangac:
biraz geçmişi okuyayım

canım kolay gelsin yeni evinde hayırlı olsun yerleşte hayırlı olsuna geliriz.

uygundur tabiki cocom.
yeni arkadaslar icin kisaca kendimi tanitayim..
takima 2008 ekim ayinda katildim 85 kilo ile.. yasim 54. 3kizim bir oglum var 34-24 yaslari arasinda. iki hafta öncede izine ayrildim ama hep buralardayim.. almanyadayim. temmuz ortasinda izine gelecegim kismetse. izinden sonra yine bomba gibi aranizdayim insallah.şakkıdı

artık bende reyhan abla diyim o zaman benim yaşım 38 kızın sayılırım çocuklarından büyüğüm ama isminle hitap ediyordum yaşını bilmediğim için kusuruma bakma abla demek daha samimi bende abla diyebilirmiyim....

Ayy annem benim vallaha senle aynı kafadayız büyükmü konuşuyorum bilmiyorum amam bende toruna bakmam diyorum . eşimde şimdiden kavga ediyor benle nasıl bakmazsın deyi( oğlanı everdikte torun olduda kaydirigubbakcemile3 ) allah ömür verirse 58 yaşında emekli olacam ondan sonrada bebek bakma işi düşünemiyorum vallahi:emir_bebek:

Yayaladan gel allı gelin türküsü geldi aklıma ohh ne güzel yaa bende gelimmi yardımaadelikafadulden

ben bayıldım yazdıklarına doğala iç içe ama şu ıssırgan otu meselesi bilemiyorum yanii mafoldumben

annem seni kadar iyi anlıyorumki bende senin gibiyim insanlarla çokk iii olmam rağmen çok arkadaşım gelenim gidenim olmama rağmen ( az çok tanıdınız beni) bende evde sürekli başka insanların varlığı daral getirir bana .bende istediğim zaman istediğim şeyi yapmak isterim kimseyi düşünmeden. keyifim çok önemli benimde . mesela ruh halimde hiç belli olmaz bakarsın pek neşeliyken aniden melankolik olurum ee evdede birileri varken hep aynı modda olmak zor oluyor. Sorun bizim için iş filan değil okadar ii anlıyorumki sorun tek tabanca olmak vereliniortak

gel arkadaşım valla iş çok ben toprağa sardım bu ara hanım ağa olmaya karar verdim denemediğim bir bu iş kalmıştı onada el attım nihayet.sebzelerim biraz büyüsün size resimlerini çekip gösterecem.

bende söylediklerine aynen katılıyorum bende keyfime çok düşkünüm tabi misafiri çok severim ama uzun süre aynı yerde olmak benide daraltır .reyhan ablacığımın kızları çok şanslı kıymetini bilsinler benim öyle bir lüksüm hiç olmadı hafta sonları annelerine gidenlere işi olunca çocuğunu bırakanlara annem şu yemeği yapıp gönderdi diyenlere hep imrendim......:a015:

mersacım ilk kez olmadığı içingözümüzden kaçmadığını belirtmek amacıyla alıntı yaptım

kallistem canım başka yol yokki başka yerden gidim mayın tarlası gibi yolun kenarında .

canım ya reyhan ablaya yazdıklarını okudum üzme kendini geçer inşallah .erkekleri anlamak mümkün değil ben anlayamadım 15 sene oldu hala çözemedim neye sinirlenip neye kızacağını .

ch ocolate-asya25 arkadaşlar beni siz denetliycekmişsiniz denetleyin valla artık iyi bir denetime ihtiyacım var.bu gün bir menümü yazıyim
sabah
1 saat yürüyüş türk kahvesi 1 tane kuru kayısı su.
kahvaltı:yağsız çökelek salatası domates salatalık
ara :2 tane kepekli diyet bisküi
öğlen:çok kötü yarım tost ekmeğinin üstüne sarelle
ara:2 salatalık
akşam:fırına balık attım az yağlı ve yanında salata yiycem

cedric x tabu bende sizi denetliycem hayırlısıyla güzel haberle gelinde.

allahim kuru kayisi deyip duruyorsunuzya. bende bir paket aldim. birkac tane yedim tadi cok harikadaaaaaaa karnim davul gibi oldu. cokmu kacirdim acep. :bbo:

arkadaslar kusura bakmayın ıntm problemkı.haber vermeden gırmemezlık yada bu kadar ıhmal etmek yapdıgım bısey degıl bılıyosunuz ama maalesef gıremıyorum.benım eve ana panodan tel kablosu dosenmemıs.her apartmanda yedek hat olurmus ondan bırıne verdıler tel ımızı.ama aksam 9 ıle 10 arasında bı 20 dk ancak hatdı kullanabılıyorum.sınır oldum bu duruma ama yapcak bısey yok.yarın yıne tel cıler gelcek .gercekden hepınızden cok ozur dılıyorum.kallıstecıgım yarın eger olmazsa hat ısı sana ulasırım ben arkadaslar cıkmamı ıstersede cıkarım mecburen cunku boyle sıze hıcbır katkım olamayacak maalesef

bugün yediklerim:

sabah:biraz peynir, 1 dilim kadar normal ekmek

öğle: yarım kase kadar yoğurt,5 tane altınbaşak sunta bisküvi

ara:cok az lavaş ve peynir

ara: 2si bi arada nescafe

akşam: çorba,salata,yoğurt, 2 kaşık tavuk sote

1 kase kiraz

1.5 lt su

kallistecim,
eşin gelmiş gözün aydın.
bir sıkıntı varmış,
nedir bilmiyorum ama umarım hallolmuştur..

mersa,

güzel dileklerin için teşekkür ederim.
kışçemi koklaya koklaya öptüm senin içi,n :jeyyar:

sportie canım,
trekking :) deneyimine bayıldım.
ben de dere tepe düz,tabiatla iç içe yürüyüşlere oldum olası hastayımdır.
ama yıllar var ki böyle bir imkanım olmadı.
hem sağlık için hem de kalori yakmak için bulunmaz fırsat.
canım çekti ya.....

cococum dünkü menüne baktım,
tam baklavaya,yağlı mı yağlı beypazarı kurusuna laf edecektim ki,
neyse ki akşam yemeği yememişsin.
bi şekilde dengelenmiş bence.
bugün spor yaptın mı söyle bakalım.hihoyyyt
ben bugün evde 30 dk spor,dışarıda da 1 saate yakın yüryüş yaptım....

reyhan abla,
cidden ben temponu , yoğunluğunu okurken bile yoruldum.
ciddden insanın sevdikleriyle beraber olması kadar güzel şey yoktur ama,
dozu da cok önemli.
o ince çizgi biraz geçilmiş demek..
Allah kolaylık versin..

chocolategirl,

taşınmak kadar zor bir olay bilmiyorum ben:bbo:
ben hiç hoşlanmıyorum,belki de ondan.
inş bi an önce kolaylıkla halledersin işlerini..

bijoux,

ay ay kilo verme durumunu okudum şimdi de bayıldım cidden.
harikasın ya.
maşallah sana :nazar:
ben de şubat ayında başladım diyete 78 kilo ile.
bu ay başarısız bi ay oldu benim için.
memlekete git-gel,bi de sporu da bırakınca pek kilo veremedim.
ben de en son 69.9 dum.
kilo durumumuz cok yakınmış seninle..
bir kere deha maşallah azmine.
yumurta olayına gelince,
ben kesin böyle bir şey yapsam,
ömrüm boyunca bir daha yumurta yiyemem :bbo:

bir gün gelip diyet yapacağım aklıma gelmemişti ki
gelse bu nick i alır mıydım ben hiç -tatlicadiarzu-

ooyy oyy..Şeniz
ben daha genç kızken bile biliyordum,
kesin hamilelikte cok kilo alıcam,
yarım dünya dolaşıcam diye:delphin:

bu arada BHKcımla hakikaten iyi vakit geçirdik.
ilk karşılaşmamızdı ama saki yıllardır tanıdığım bir arkadaşım gibi hissettim
gönül biriği bu olsa gerek :1hug:

cidden harika bir gündü.
Allahım tekrarını nasip etsin inş...

sevgili takımcım,
ben diyete kızımı emzirirken başladım.
o yüzden de sğor dışında extra herhangi bir şey yapmadım hiç.
bir kaç kez yaptığım lapa diyeti dışında.

ama bir haftadır resmen sütüm kesildi.
hele son 3 gündür tamamen gitti.
sanırım artık emziremicem :(

bir hafta daha durumu kontrol edicem,
böyle devam ederse benim de atağa geçmem lazım.
neler yapsam bilemiyorum.

ama cok şok diyet taraftarı bi insan değilim.
bir de ben aşırı derecede süt peynir yoğurt sever bi insanım.
bi gün yemesem gözümün önünde uçuşuyorlar adeta:bbo:
bu yüzdden de bunların yenemediği bir listeye asla uyamıyorum.
son lapa deneyimimden sonra bir daha asla yapmamaya karar verdim mesela.
duramıyorum bunları yemeden.
sadece bunları tüketerek uygulayacağım bir liste var mı bildiğiniz :jeyyar:

atağa geçmem şart artık benim :delphin:

takımcım,
bu gecelik de bu kadar benden.
herkes gidince gelebiliyorum anca :çok üzgünüm:

kocacımla haftasonu büyük ihtimalle bilgisayar bakıcaz.
o zamana kadar beni de böyle idare edin olur mu?
öptüm sizi...

Back
X