Ayy annem benim vallaha senle aynı kafadayız büyükmü konuşuyorum bilmiyorum amam bende toruna bakmam diyorum . eşimde şimdiden kavga ediyor benle nasıl bakmazsın deyi( oğlanı everdikte torun olduda kaydirigubbakcemile3 ) allah ömür verirse 58 yaşında emekli olacam ondan sonrada bebek bakma işi düşünemiyorum vallahi
Yayaladan gel allı gelin türküsü geldi aklıma ohh ne güzel yaa bende gelimmi yardımaadelikafadulden
ben bayıldım yazdıklarına doğala iç içe ama şu ıssırgan otu meselesi bilemiyorum yanii mafoldumben
annem seni kadar iyi anlıyorumki bende senin gibiyim insanlarla çokk iii olmam rağmen çok arkadaşım gelenim gidenim olmama rağmen ( az çok tanıdınız beni) bende evde sürekli başka insanların varlığı daral getirir bana .bende istediğim zaman istediğim şeyi yapmak isterim kimseyi düşünmeden. keyifim çok önemli benimde . mesela ruh halimde hiç belli olmaz bakarsın pek neşeliyken aniden melankolik olurum ee evdede birileri varken hep aynı modda olmak zor oluyor. Sorun bizim için iş filan değil okadar ii anlıyorumki sorun tek tabanca olmak vereliniortak
gel arkadaşım valla iş çok ben toprağa sardım bu ara hanım ağa olmaya karar verdim denemediğim bir bu iş kalmıştı onada el attım nihayet.sebzelerim biraz büyüsün size resimlerini çekip gösterecem.
bende söylediklerine aynen katılıyorum bende keyfime çok düşkünüm tabi misafiri çok severim ama uzun süre aynı yerde olmak benide daraltır .reyhan ablacığımın kızları çok şanslı kıymetini bilsinler benim öyle bir lüksüm hiç olmadı hafta sonları annelerine gidenlere işi olunca çocuğunu bırakanlara annem şu yemeği yapıp gönderdi diyenlere hep imrendim......:a015: