- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #104.981
Kizlarr Merhaba
Bugunku menum
Sabah
Ac karnina 9lu cay
1dilim ekmek
1 dilim peynir
1 cay kasigi kahvalti sosu
Oglen
2yk pilav
2yk taze fasulye
salata
Ara Ogun
3 minik galeta kepwkli
Ara Ogun
1 mandalina
Aksam
karnim ac degildi 4yk icine 3 galeta kirdim yedim
Aksamdan sonra 1 sicak cikolata
Spor : yok
Su:1.5 lt yatana kadar 2 ye tamamlicam
Beni yanlis anlamayin ama lutfen ceza olarak kendinize ac kalacak sekilde menuler yapmayin bizim icin herseyden onemlisi saglik sagligini bozulunca kilo vermenin ne anlamı varki
Diyelim ki sagliksiz kilo verdiniz sagliginiz icin ilac kullanacaksiniz ve yine kilo alacaksiniz e ne anlami kaldi. 1 hafta hic kilo vermeyelim ne olmus yani yeterki bize bisey olmasin. bunlr benim dusuncelerim ve burda hepinize deger verdigim icin soylemek zorunda hissettim kendimi
Her zamab dedigim gibi hepimize saglikli kilo vermelerrr
Ne kadar güzel bir menü olmuş öyle afiyet olsun bu arada akşam galetayı neyle tükettin yazmamışsın

Menüm
Kahvaltı 1 dilim kepekli ekmek , yarım dilim kaşar peynir, 1 haşlanmış yumurta, yeşillik , şekersiz çay
Öğle 3 yk bulgur pilavı 3 yk yoğurt
Ara 1 avuç fındık 2 kare bitter çikolata
Akşam 1 kase mercimek çorba, 1 karnıyarık, 2 yk yoğurt
Spor açık havada yürüyüş 1 saat
Su 2 lt
Afiyet olsun, ne zamandır karnıyarık yemiyorum nasıl canım istedi.
Aslında ben karnıyarığı bir türlü beceremiyorum dışı hep sert kalıyor neden olabilir ki ?
Beğendim canım . Hafif güzel olmuş. Tuzu fazla tüketiyorsan su tutmamak için tuzu da azaltabilirsin.
Tuz hiç tüketmiyorum desem yeridir, pilavlara falan koyuyorum sadece onun haricindeki sonradan ilave edilebilecek yemeklere eşim kendisi koysun diye bırakıyorum. Ben hiç aramam tuzu ancak tansiyonum düşünce tuzlu ayran içiyorum, tansiyonum sık düşüyor da ..