• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bir de yurtta kalmak çok keyiflidir ... ben de üniversitedeyken 4 yıl yurtta kaldım aynı anda diyet ve spor yapardık hem çoook keyifli olurdu, hem de başarıyla sonuçlanırdı... hey gidi günler heeeyyyy :)

lucicimmm bende 1 sene yurtta kaldım. Üniversiteye gittiğimde 52 kiloydum 3 aya kalmadı bir baktım 65 kilo olmuşum :1::1::1:

Nedeni ise su : yurtta akşam yemek çıkıyor birde saat gece 11 de ızgara çıkıyor ( ekmek arası tavuk sucuk köfte falan )

Bizde genelde acıkmayan tayfa olarak gece yemek yiyorduk birde yiyip oturuyorduk. Anam 3 ayda 65 kılo olunca dank etti sonra düzene sokmaya calıştım ama nerdeee eski halime ancak yazın evime dönünde verdim oda 58e düştüm ( antalyada tur rehberliği yaptıgımdan sğrekli hareket halimde olduğumdan verebiliyordum )

Keşke bizdede öyle zayıflama atakları olaydı şimdiki aklım olsaydı çok sey yapardım ahh ahhh :50::50:

Hm22,
Canım Ankara'da özel hastanelerde mutlaka diyetisyen vardır bir de online diyet servisleri de var istersen öyle birşey de deneyebilirsin ha devlet hastanesindeki diyetisyenler zaten ayda 1 çağırıyorlar özelde de onu ayarlarlar zaten

ben de beğendim yazıyı ve hemen paylaşayım istedim sizlerle :)
ben hiç kıyafet atmadığım için evde 38-44 beden arası bi dünya kıyafet biriktirmiş durumdayım :((( o sebeple kaç kilo olursam olayım giyecek bir şeyler hep var :)

Benimde 42ye kadar öyleydi ama 42nin üstüne ilk kez çıkınca hiç kıyafetim yoktu, yalnız bundan sonra kilo verince tüm kıyafetlerimi ayıracağım, verilecekleri vereceğim daraltılacakları daraltacağım. Bırakmak istemiyorum.

bir de yurtta kalmak çok keyiflidir ... ben de üniversitedeyken 4 yıl yurtta kaldım aynı anda diyet ve spor yapardık hem çoook keyifli olurdu, hem de başarıyla sonuçlanırdı... hey gidi günler heeeyyyy :)

Benim hiç kilo probleemi olan arkadaşım olmadı, hep yiyip yiyip kilo almayanlar vardı :1:

Kızlarr ben en iyisi mi kendi iç savaşımı bir yeneyim olmazssa 1 dilimin yarısını yerim belkim yada hiç yemem (ki bu benim için büyük bir başarı olur )

Zeynep hayır diyemedik sana ama gel sen hiç yeme biz hayır demeyerek sana kötülük yapacağız, sen yersen kendine kötülük yapacaksın, bugün hayır de pastaya, beraber başarmış olalım sonra gel bize yemedim de olmaz mı ?

lucicimmm bende 1 sene yurtta kaldım. Üniversiteye gittiğimde 52 kiloydum 3 aya kalmadı bir baktım 65 kilo olmuşum :1::1::1:

Nedeni ise su : yurtta akşam yemek çıkıyor birde saat gece 11 de ızgara çıkıyor ( ekmek arası tavuk sucuk köfte falan )

Bizde genelde acıkmayan tayfa olarak gece yemek yiyorduk birde yiyip oturuyorduk. Anam 3 ayda 65 kılo olunca dank etti sonra düzene sokmaya calıştım ama nerdeee eski halime ancak yazın evime dönünde verdim oda 58e düştüm ( antalyada tur rehberliği yaptıgımdan sğrekli hareket halimde olduğumdan verebiliyordum )

Keşke bizdede öyle zayıflama atakları olaydı şimdiki aklım olsaydı çok sey yapardım ahh ahhh :50::50:

canım ben marmaranın yurdunda kaldım yarı özel vakıf yurdu idi ve odalarda mutfak,buzdolabı, ocak falan vardı yemeklerimizi kendimiz yapardık o sebeple hem öğrenci işi ucuz hem de diyet yemekler yapabilirdik :)

Hm22,
Canım Ankara'da özel hastanelerde mutlaka diyetisyen vardır bir de online diyet servisleri de var istersen öyle birşey de deneyebilirsin ha devlet hastanesindeki diyetisyenler zaten ayda 1 çağırıyorlar özelde de onu ayarlarlar zaten

Devlet hastanesinde ilgi pek olmaz diye düşündüm bilmiyorum doğru mu düşündüm. Devletle özel arasında fiyat farkı olmuyor zaten doğru dürüst.İnternetten baktığımda genelde özel yerleri var ama olmazsa denk gele bir hastaneye gidip şansımı deneyeyim. Bu online olayı nasıl oluyor Lily hiç duymamıştım.

az önce geçen hafta giremediğim eski kot pantalonumun içine rahatlıkla girdiğimi görüp inanılmaz mutlu oldum, oysa geçen cuma denediğimde en az 3 kilo vermem gerek bu kota sığmam için diye düşünmüştüm halbuki 1 kilo verdim ve pantalonumu giyebildim ... demek ki tartıdan ziyade inceliyorum... yağlar kasa dönüşüyor sanırım... çok şaşırdım ve çook mutlu oldum kızlarrr :)

ayy yaşadığın ne güzel bir mutluluk bravo sana luci bravooooo kocaman alkışlıyorum seni sekerim:66::66::74::74:

yok canim ya diyetten sklmak degil tamamen ailemin yaninda olmamdan dolayi, evdekiler yemek yemegi cok seviyorlar ee bende onlarla beraber yiyorum. bir de ben tek basimayken diyet yapabiliyorum yani yurttayken. evde olmuyor ya, 6 aydir yoktum yanlarinda e onlar da ne zamandir yoksun hadi sunu yapalim hadi bunu yapalim telasindalar. ben 26 subbatta adam akilli basliyabilicem anlasildi. o zamana kadar beni maruz görürsünüz insallah :26::26: o tarihte kendime bi tarti da alirim hatta yarisa katilirim bende diyorum ama bu 12 gün durum bu sekilde olacak ya anladim yani. :14::14::14::14:
kadin dogumcular cözemedi canim, ilac verdi hic bir ise yaramadi.ben kilo verdikten sonra oldu canim bu regli düzensizligi yani daha dogrusu diyet yapmaya baslayinca oldu, ne zaman diyeti birakip yemeye basliyorum durum düzeliyor. ne zaman kilo vereyim hemen regli düzenim bozuluyor. evdekiler de kiziyor bak bünyen de kabul etmiyor artik diye. bende sporu biraktim iste bugun o yüzden bari yavas yavas zorlanmadan gitsin gidecekse de diye.. ama dedigim gibi 26 sindan sonra napicam edicem o kalan kilolarimi da vericem.

canım ben buraya katılmadan önce annemin yanından geldim. Annem antalyada ben istanbuldayım. Seni çok ii anlıyorum ve inan sen toparlayacaksın:130::130::130:

B

Sevgililer gününü hiç umursamadım, umursamıyorum, oysa aşk deyince bile heyecanlanan bir insanım.

Tabi hiç yoktan iyidir ama niye böyleyim bilemedim.

al bendende o kadar. Eşimi çok seviyorum ama bugüne karşı ne bir ilgim ne bir hevesim nede bir beklentim var. :50:

http://www.guven.com.tr/bolumler.php?a=beslenme-ve-diyet#content
Burada 6 tane diyetisyen var

Acıbadem Ankara'da Merve Güler diye bir diyetisyen var google amca sağolsun

Çok teşekkür ederim hemen inceliyorum Lily :16:

Çok iyi anlıyorum, ben üniversiteyken kendim çok güzel kilo verirdim ama ya eşim gelirdi yanıma hoop 3-4 kg alırdım ya eve gelir 3-4 kg alırdım sonra 1 ay yine dikkat et ..
ayy ben sadece aileye yenik düsüyorum saniyordum oysaa, meger herkeste böyleymiss

Canım madem evdeyken diyet yapamıyorsun o zaman kilonu korumaya çalış. Almamaya gayret et. Yemek çok kaçsa da ekmeğe hamur işlerine dikkat et.Veya akşam 7-8 gibi yemeyi kesmeye çalış :40:
Regl konusunu bu sıralar 18-22 yaş arası üç dört arkadaşımdan duydum. Ben 23 yaşındayım şimdi reglim düzenli sayılır , ama yurtta kaldığımda oda arkadaşlarımdan etkilenip 2-3 gün erken olabiliyordu bazen. Doktora gitmekle iyi yapmışsın.

canim yurttan önceden beri böyle ya haziran temmuzdan berii :26::26: aynen kilo almamaya bakicam, hamur isi evde yapilirsa yiyorum yoksa hazir olanlari tüketmiyorum, ekmek yemiyorum zaten hic. aynen 7 den sonra bisey yemesem hallolur bence bu iss

Devlet hastanesinde ilgi pek olmaz diye düşündüm bilmiyorum doğru mu düşündüm. Devletle özel arasında fiyat farkı olmuyor zaten doğru dürüst.İnternetten baktığımda genelde özel yerleri var ama olmazsa denk gele bir hastaneye gidip şansımı deneyeyim. Bu online olayı nasıl oluyor Lily hiç duymamıştım.
Şimdi diyetisyenlere ödenecek parayı bankadan yatırıyorsun sana göre diyet yazıyorlar ama mutlaka kan testi falan da istiyorlardır sonra hastalık geçmişi falan... bir de telefonla da irtibata geçtiklerini düşünüyorum
Taylan Kümeli'nin sitesine bakarsan orada var
http://www.bilgihastanesi.com.tr/kadro.aspx?MENUID=72
sana bir alternatif daha buldum

Son düzenleme:
canım ben buraya katılmadan önce annemin yanından geldim. Annem antalyada ben istanbuldayım. Seni çok ii anlıyorum ve inan sen toparlayacaksın:130::130::130:

ayy böyle destek veriyosunuz ya cok mutlu oluyorum yaa :16::16: 26 subattan itibaren mazaret yok. toplu tasimadan 2 durak önce inicem yurda giderken hergün yürümüs olucam bu sayede, yurtta da spor yaparim hafif hafif mis gibi oluuur :35::35::35:

al bendende o kadar. Eşimi çok seviyorum ama bugüne karşı ne bir ilgim ne bir hevesim nede bir beklentim var. :50:

Aynen, çok yapmacık geliyor bana :1:
Deliye her gün bayram misali bana her gün sevgililer günü :1:

Zeynep hayır diyemedik sana ama gel sen hiç yeme biz hayır demeyerek sana kötülük yapacağız, sen yersen kendine kötülük yapacaksın, bugün hayır de pastaya, beraber başarmış olalım sonra gel bize yemedim de olmaz mı ?

ayy inşallahhh dur nefsimi müdafaa edeceğim hmmmmm 22cim (nasıl hitap edeceğimi bilemedim )

canım ben marmaranın yurdunda kaldım yarı özel vakıf yurdu idi ve odalarda mutfak,buzdolabı, ocak falan vardı yemeklerimizi kendimiz yapardık o sebeple hem öğrenci işi ucuz hem de diyet yemekler yapabilirdik :)

hadi yaa ne güzel bi yandan bakınca zahmetli ama bi yandan tercih bakımında çok iimiş. Bizimki devletti. Ne çıkarsa bahtına. Aslında iş bizde bitiyor 2. sene evde yasadık arkadaşlarla ama ne bir spor ne bir dikkat hiç bişey yapmadık hemde o kiloyla hayretki ne hayret

ayy böyle destek veriyosunuz ya cok mutlu oluyorum yaa :16::16: 26 subattan itibaren mazaret yok. toplu tasimadan 2 durak önce inicem yurda giderken hergün yürümüs olucam bu sayede, yurtta da spor yaparim hafif hafif mis gibi oluuur :35::35::35:

seni az çok tanıdık burada azimlisin o yüzden yapacagına ben inanıyorum sende biliyorsun bunu

hep destek tam destek baloncukkcum

Aynen, çok yapmacık geliyor bana :1:
Deliye her gün bayram misali bana her gün sevgililer günü :1:

aynen yavv eşime o kadar tembih ettim ki bana yazmış az önce kendimi mahcup hissediyorum diye. Benim için gerçek anlamda en güzel hediye biziz daha ne olsun yavvv :9::9:

Son düzenleme:
ayy ben sadece aileye yenik düsüyorum saniyordum oysaa, meger herkeste böyleymiss

Hele anneler klasiktir. Başın ağrır yemek yemediğinden. Uykun gelir yemediğinden, yorulursun yemediğinden :1:

Şimdi diyetisyenlere ödenecek parayı bankadan yatırıyorsun sana göre diyet yazıyorlar ama mutlaka kan testi falan da istiyorlardır sonra hastalık geçmişi falan... bir de telefonla da irtibata geçtiklerini düşünüyorum
Taylan Kümeli'nin sitesine bakarsan orada var

Çok güzelmiş bu iş, ben hepsini bir araştırayım bakalım.
Ben pek düşünmüyordum da eşim biraz söylendi, böyle kilo mu verilir bir şey yemiyorsun diye :17:
Geceleri yemememden bahsediyor bu arada :27::52:

hadi yaa ne güzel bi yandan bakınca zahmetli ama bi yandan tercih bakımında çok iimiş. Bizimki devletti. Ne çıkarsa bahtına. Aslında iş bizde bitiyor 2. sene evde yasadık arkadaşlarla ama ne bir spor ne bir dikkat hiç bişey yapmadık hemde o kiloyla hayretki ne hayret

dediğin gibi iş bizde bitiyor, bizde biri kalkar çok kilo aldım diyet yapacağım dedi mi, tüm oda katılırdık ona, çünkü her zaman kilo problemi vardır biz kızların :)

dediğin gibi iş bizde bitiyor, bizde biri kalkar çok kilo aldım diyet yapacağım dedi mi, tüm oda katılırdık ona, çünkü her zaman kilo problemi vardır biz kızların :)

evet doğru söylüyorsun. Benim şirketten ekip arkadaşım var( masalarımız yan yana ) onuda buraya getirttim ben :1::1::1:

4. gruba katılacakk :1::1::1:

seni az çok tanıdık burada azimlisin o yüzden yapacagına ben inanıyorum sende biliyorsun bunu

hep destek tam destek baloncukkcum
sagolun canim :16: benden de size hep desteek

Hele anneler klasiktir. Başın ağrır yemek yemediğinden. Uykun gelir yemediğinden, yorulursun yemediğinden :1:

ah ah spor yapiyorum bazen yaninda daha nerene spor yapiyosun kendini paraladin diye diye kendini yiyip bitiriyo karisma anne kilo vericem ben diyorum solucan gibi olursun daha verirsen diyo ilahi kadin yaa :1:

ayy inşallahhh dur nefsimi müdafaa edeceğim hmmmmm 22cim (nasıl hitap edeceğimi bilemedim )

:1: Güveniyorum sana ..
Bak rapor bekliyorum bu konuda, başının etini yerim sonra :1: Zaten çikolata yiyemiyorum :52:

aynen yavv eşime o kadar tembih ettim ki bana yazmış az önce kendimi mahcup hissediyorum diye. Benim için gerçek anlamda en güzel hediye biziz daha ne olsun yavvv :9::9:

Geçen sene eşim sınava gitmişti bir kaç gün önce sanırım, normalde hiç ayrı takılmayız, yanında da arkadaşı varmış, onun eşi de çok önem verir öyle tarihlere, kutlamamak kavga nedenidir, benimki de takılmış ona parfüm almış bana :1: Ama kadın parfümlerini boşaltmışlar kollarına o mu iyi bu mu iyi derken, üstünde kadın parfümünün ne işi var dersem diye hemen verivermişti gelince. Ben de hiç farketmem ama neyse :1: Dedim ne uyuyorsun sen başkasının aklına ki hiç öyle parfüm vs almışlığımız yoktur birbirimize, daha çok şiirler, kendi hazırladığımız hediyeler vs. Daha maddi şeyleri aa bunu aldım geldim tarzında alırız ancak :1:

Back
X