• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menümü yazayım kızlar

Sabah :

- Sosisli Yumurta
- 1 dilim beyaz peynir
- 4 zeytin
- 2 dilim ekmek

Öğle :

- 1 elma
- 2 minik kurabiye

Akşam :

- 3 kaşık makarna
-1 kase yoğurt

Suyumu içiyorum, 1 bardak biberiye yeşil çay karışımı içtim. 1 tane daha içerim.
Görüntü olarak güzel bir menü... afiyet olsun

senin paylaşımlarını beğeniyorum canım...devamını bekliyorum....:46::46::46::46::46:
.
teşekkür ederim :16:fırsat buldukça okuduğum makaleleri paylaşırım sizlerle

sabah:3 y.k yulaf ezmesi,3 y.k yoğurt

ara:çeyrek ayva

öğle:hamsi buğulama orta boy tabakta

akşam:1 soğan ızgara,1 tane patlıcan közde,1 küçük kase yoğurt

spor:40 dk eliptik,100 mekik
su:1.5 litre

.
bu ne güzel menü böyle - afiyet olsun:34:

YAĞ YAKTIRAN GIDALAR

Yeşil Çay: Araştırmalar gösteriyor ki düzenli olarak yeşil çay içenler, içmeyenlere göre %45 daha yavaş kilo alıyor. Yeşil çay deneklerin iştahını kesme konusunda çok başarılı olmasa da yağ yakımını ve kilo almayı belirgin bir biçimde yavaşlatıyor. İşte bu yüzden her gün en az 1 fincan yeşil çay tüketilmeli.

Kırmızı biber: Acı sevenler sevmeyenlere göre daha şanslı çünkü kırmızı biberin içindeki capsaicin maddesi metabolizmayı hızlandırıyor, vücut ısısını yükselterek enerji harcamaya neden oluyor. Eğer midede bir sorun yoksa yemeklere mümkün olduğu kadar kırmızı biber eklenmeli.

C vitamini, öncelikle kivi:
C vitamininin yağ yıkım metabolizmasını hızlandırdığı bilimsel araştırmalarla kanıtlandı. Pek çok hayvan ve bitki kendi C vitaminlerini sentezleyebilirken insanlar bu vitamini dışarıdan almak zorunda. Bir avuç para verilerek eczanelerden besin desteği ilaçları alınmasına gerek yok. C vitamini besinlerden alınmalı. Kivi C vitamin bakımından en zengin gıdadır. 100 gram kivide 400 miligrama kadar C vitamin bulunuyor. Kivi, turunçgillerden 4-6 kat, elmadan ise 40-50 kat daha fazla C vitamini içeriyor. Yetişkin bir insanın günlük C vitamini ihtiyacı 60 miligram olduğu düşünüldüğünde, bir adet kivi bu ihtiyacı rahatlıkla karşılıyor.

Yağsız yoğurt: Günde üç öğün yenen yağsız yoğurt, vücudun hızlı bir şekilde yağ yakmasına yardımcı olur. İçeriğindeki yüksek kalsiyum ve protein sayesinde özellikle bel çevresi ve göbek yağlarının erimesinde sık tüketenler için ciddi avantajlar sağlıyor. Yoğurt yemeyenlerin özellikle bel bölgeleri daha kolay yağlanıyor. Ayrıca yoğurdun içeriğindeki yüksek kalsiyum ve protein kiloların sağlıklı bir şekilde verilmesini sağlıyor.

Su: Hayatın kaynağı olan su, oksijenden sonra en önemli ihtiyacımız. İnsan yemek yemeden haftalarca yaşayabilir, fakat susuz ancak birkaç gün yaşayabilir. Vücudun yüzde 65′i, kanın yüzde 92’si, kemiklerin yüzde 22’si, beynin ve kasların yüzde 75′i sudan oluşuyor. Hücrelerin yaşamsal faaliyetleri, vücut fonksiyonlarının yerine getirilmesi vücudun su dengesinin korunmasıyla mümkün. Dolaşımı hızlandıran su, yağ yakımını da kolaylaştırıyor. Bu yüzden, zayıflama sürecinde günde en az 2,5 litre su içmeyi unutmayın.
Teşekkürler paylaşım için :16:
Göbek bölgesindeki fazla yağlarınızdan kurtulmak için bol bol masaj yapmalısınız. Ancak masajın etkisini güçlendirmek için Suna Dumankaya’nın bitkisel formülünü unutmak gerek.

Malzemeler

Limon suyuBiberiye yağıSusam yağıOkaliptüs yağı

Hazırlanışı

Bütün bu malzemeleri 1 çorba kaşığı kadar alarak hepsini bir kapta karıştırın. Daha sonra bel bölgenize elde edilen yağı dairesel hareketler şeklinde masaj yaparak sürmeniz yeterli olacaktır.

hımm bu da güzel bir formülmüş

gelmişken menümü de yazayım hemenn
sabah 9
bir yumurta ile maydanozlu omlet
3 çeri domates
biraz peynir
1 zeytin
1 fincan şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
maydanoz
öğlen 12.30
tam buğday ekmeğine sucuklu tost
1 fincan şekersiz çay
akşam 6
bir kepçe çorba
3 köfte
yarım cordon bleu
salata
spor pilates
su 2 litre
1 maden suyu

bugün aralarım olmadı hiç sporumuda yapamadım komşunun küçük kızı var bize geldi onunla ilgilenmek zorunda kaldım pek bir şey yapamadım bugün :(
Menünü beğendim ara yapmasan da öğünlerin doyurucu olmuş gibime geldi - çok acıkmadın inşallah:34:

eveet kader ani :D kilom 94.6 cok sukur elhamdulillah :52: giden 96.9-94.6 = 2.3 kg. yuzdeye vurunca %2,37.

durumda (63,9)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80)
Lily86 (78,60)
Gamze_M (67,4)
dagyolu (65,5)
Ebru_kzl (9,80)
Elis23 (73,00) yaristan ayrildi (mi yazalim?)
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2 )
Hnd (69,00)
Sevda_M(74,70)

5.TAKIM ORTALAMASI : %

Tebrik ederim harika ..

Günaydın kızlarrr :54: bu gün tartımdan çok memnun kalmadım ama bu kadar azda kabul etmiyorum :27: dün 3 saat yürümeme bağlıyorum, her yerim şu an balon gibi şiş..Neyse bu günde böyle olsun..

Geçen hafta: 67.4
Bu hafta: 67.2

Yüzde hesaplamayı çok bilmiyorum, sevda biliyor ama oda şu an büyük ihtimalle uyuyor..Lucim hesaplarsan çok sevinirim, çok öperim :54:

.

Gamze ben son günkü menülerden sen çok daha fazla verirsin siye bekliyordum. tebrik ederim.

günaydııın :) evet alışkanlığım benim sabah en geç 06:30 da kalkmış olurum ben... o çok kötü ya, komşulardan gelen gürültülerden dolayı uyuyamamak :( geçmiş olsun diyorum... bu arada tebrik ederim çoook güzel kilo vermişsin bu hafta derecede görürüz seni inşallah...

benim yine gide gide 1 kilo gitmiş, çok şükür artık 7 li rakamlara tam anlamıyla geçebildim, Allahtan bir mani olmadığı sürece 8li rakamları görmem artık inşallah...sanırım uzun yıllar 80 lerde olmam benim sabit noktamı 80 belirledi, çok zor ve yavaş indim 7 lilere... gerçi çok uzun süredir diyet yapmıyordum yaşla da alakalı olabilir ama benim haftada 1 kilo verdiğim görülmüş şey değildir, en az 2-3 kilo verirdim eskiden..halbuki dün 78,5 u görmüştüm, bünyem benimle oyun oynuyor eminim :) neyse buna da şükür yaşasın 7 li rakamlarrrrr :):52: kendimi ekleyeyim listeye hemen :)

Luci sonuç gayet güzel ama tartın seninle resmen dalga geçiyor.

Kizlar takım ruhuna göre hareket etmediğim den Üzgünüm kendi açımdan bakarsanız malesef rahatım yani kilo aldigim dan ötürü kendime kızmyorum esim de diyor ilk defa bu kadar fazla dayandın bir fire verdim durduramadım kendimi inş telafisi olur 1.3 kilo artışı 66.7

Regl dönemin falan mı baya almışsın ?
Takımın önemi bu olmalı zaten, normalde kendinden rekor olan süreden daha fazla diyetine sadık kalmak, kendin için olmazsa takım için.

benimkini de hesaplarmısınız canım geçen hafta 74.70 bu hafta 74.10

.

Sevda ben hepsini kontrol ederim eklenmediyse liste.

Günaydın herkese,

geçen haftaki kilom : 89,800
bu hafta ki kilom : 88,400
fark : 1,400
oranı : %1,56

bu hafta ki hedefim 2 kiloydu. ama olmadı. aslında bu kiloyu görmek bile güzel. çünkü bu hafta dukana uymadım. birazcık mukan oldu. :1:

Tebrik ederim maşallah.
Ne kadardır yapıyorsun Dukan ?

Diyetisyen seçil kenar yazmış, okudum hoşuma gitti, sizlerle paylaşayım istedim kızlarrrr :)

Öncül- Fazla Yeme davranışları arasında ki ilişkiyi kırma

O an öfkelisiniz, çekmeceyi açtınız, çikolatayı yiyeceksiniz, çekmeceyi kapatıp 5 dk bekleyiniz. Daha sonra böyle bir davranışta 10 dk, daha sonrasında 15 dk tarzında zaman aralıkları bırakınız ve bir süre sonra artık oto kontrolünüzün daha da kuvvetlendiğini göreceksiniz.

Davranış Değişikliği için alternatif listeler oluşturun
O an yemeye yönlendiğinizi ve kontrolü kaybetmeye başladığınızı anladığınızda sizi sakinleştirecek, mutlu edecek yapabileceklerinizin listesini arayın. Bunu kriz değerlendirmesi gibi düşünün; aşağıda ki gibi bir listeniz olsun:
En yakın arkadaşıma telefon etmek
Yürüyüşe çıkmak
Köpeğimle oynamak
Film seyretmek
Örgü örmek
Resim yapmak

Maddi / Zihinsel ödüller koymak
Ödül dediğimizde genelde kişiler diyeti hiç bozmadıkları bir hafta sonrasında kendilerine yemek ödülü koyarlar, bu çok yanlıştır. Evet ödül kişinin motivasyonu arttırır fakat bu ödüller yemek haricinde olmalıdır.
Örneğin; 1 hafta diyetimi hiç bozmadım, geçen gün beğendiğim kolyeyi satın alabilirim.
‘ çok güzel gidiyorum, diyetimi bozmadım, ben harikayım, çok başarılıyım’
tarzında maddi ve zihinsel ödüller kendinize verin.

Hedef Koyma
Kısa ve uzun süreli hedefler koyun kendinize. Fakat unutmayın ki hedeflerinizi çok yüksek tutar ve ulaşamazsanız motivasyonunuz azalır bu yüzden akılcı hedefler koyun;
‘bu ay 3 kg vereceğim’
‘bu hafta diyetimi hiç bozmayacağım’
‘bu hafta hiç tatlı tüketmeyeceğim’

Yeme kalıplarının normalleşmesi
Kesinlikle kendinizi aç bırakmayın, açlık çok yemeyi tetikler...

Beden İmajı
Unutmayın ki herkesin bir vücut yapısı vardır. Ne kadar diyet ve egzersiz yaparsanız yapın istediğiniz kilo ve vücut ölçülerine düşemeyebilirsiniz. Bu yüzden olmanız gereken kilo hedeflerini koyarken diyetisyeninize danışarak bilgi almanız gerekir. Burada kilit nokta kendini kabul edebilmektir.
Yapılan araştırmalarda kişilere neden kilo vermek istedikleri sorulmuş. Cevaplara bakıldığında ‘ kilo verirsem evliliğim daha iyi olur’ kilo verirsem eşim beni çok daha fazla beğenir’ ‘ kilo verirsem işimde yükselirim’ tarzı cevaplar alınmış fakat bu kişiler kilo verdiğinde evliliklerinde olumlu bir değişim, iş yerinde terfi görülmemiş. Unutmayın ki karşınızda ki insanlar sizi zayıf olduğunuz için çok sevmez, bu yönden olumlu düşünüp kendinizi kabul edin.

Kilo verdikten sonra yapmak istediklerinizin listesini yapın
Kilo verdikten sonraya erteledikleriniz etkinlikleri listeleyin ve onları hayata geçirmek için hemen planlar yapın. Örneğin;
‘ kilo verdikten sonra tatile gideceğim’ hemen hafta sonu için ufak bir tatil planı yapın.
‘ kilo verdikten sonra artık siyah kıyafet almayacağım’ alışverişe çıkın ve mavi, yeşil, hangi rengi seviyorsanız siyah haricinde kazaklar alın. Kendinize güvenin çok yakışacak.

Diyeti mutlaka yaşam tarzınız haline getirin. Sıralı hedefler, sistematik ödüller koyun, eğlenceli etkinlikler düzenleyin....

MESELA BEN BU PAZAR ALLAH KISMET EDERSE SAUNA, HAMAM ÖDÜLÜ VERECEĞİM NİHAYET KENDİME...Uzun zamandır istiyordum ama bir türlü fırsat bulamıyordum...:16:

KIZLAR MERHABA

Yarın için doktordan randevu aldık. Eşimle birlikte gidicez.Diyetisyene büyük ihtimal yonlendırebilirler bizi .Pazartesi bilgilendiricem sizleri durumuma göre kilolarda gitmiş çok sevindim adınıza bn hala aynı.:50:

Diyetisyen seçil kenar yazmış, okudum hoşuma gitti, sizlerle paylaşayım istedim kızlarrrr :)

O an öfkelisiniz, çekmeceyi açtınız, çikolatayı yiyeceksiniz, çekmeceyi kapatıp 5 dk bekleyiniz. Daha sonra böyle bir davranışta 10 dk, daha sonrasında 15 dk tarzında zaman aralıkları bırakınız ve bir süre sonra artık oto kontrolünüzün daha da kuvvetlendiğini göreceksiniz.

O an yemeye yönlendiğinizi ve kontrolü kaybetmeye başladığınızı anladığınızda sizi sakinleştirecek, mutlu edecek yapabileceklerinizin listesini arayın. Bunu kriz değerlendirmesi gibi düşünün; aşağıda ki gibi bir listeniz olsun:
Yürüyüşe çıkmak
Köpeğimle oynamak
Film seyretmek
Örgü örmek
Resim yapmak

Ödül dediğimizde genelde kişiler diyeti hiç bozmadıkları bir hafta sonrasında kendilerine yemek ödülü koyarlar, bu çok yanlıştır. Evet ödül kişinin motivasyonu arttırır fakat bu ödüller yemek haricinde olmalıdır.
Örneğin; 1 hafta diyetimi hiç bozmadım, geçen gün beğendiğim kolyeyi satın alabilirim.

Hedef Koyma
Kısa ve uzun süreli hedefler koyun kendinize. Fakat unutmayın ki hedeflerinizi çok yüksek tutar ve ulaşamazsanız motivasyonunuz azalır bu yüzden akılcı hedefler koyun;
‘bu ay 3 kg vereceğim’

Beden İmajı
Unutmayın ki herkesin bir vücut yapısı vardır. Ne kadar diyet ve egzersiz yaparsanız yapın istediğiniz kilo ve vücut ölçülerine düşemeyebilirsiniz. Bu yüzden olmanız gereken kilo hedeflerini koyarken diyetisyeninize danışarak bilgi almanız gerekir. Burada kilit nokta kendini kabul edebilmektir.
Yapılan araştırmalarda kişilere neden kilo vermek istedikleri sorulmuş. Cevaplara bakıldığında ‘ kilo verirsem evliliğim daha iyi olur’ kilo verirsem eşim beni çok daha fazla beğenir’ ‘ kilo verirsem işimde yükselirim’ tarzı cevaplar alınmış fakat bu kişiler kilo verdiğinde evliliklerinde olumlu bir değişim, iş yerinde terfi görülmemiş. Unutmayın ki karşınızda ki insanlar sizi zayıf olduğunuz için çok sevmez, bu yönden olumlu düşünüp kendinizi kabul edin.

Kilo verdikten sonraya erteledikleriniz etkinlikleri listeleyin ve onları hayata geçirmek için hemen planlar yapın. Örneğin;
‘ kilo verdikten sonra tatile gideceğim’ hemen hafta sonu için ufak bir tatil planı yapın.
‘ kilo verdikten sonra artık siyah kıyafet almayacağım’ alışverişe çıkın ve mavi, yeşil, hangi rengi seviyorsanız siyah haricinde kazaklar alın. Kendinize güvenin çok yakışacak.

Diyeti mutlaka yaşam tarzınız haline getirin. Sıralı hedefler, sistematik ödüller koyun, eğlenceli etkinlikler düzenleyin....

MESELA BEN BU PAZAR ALLAH KISMET EDERSE SAUNA, HAMAM ÖDÜLÜ VERECEĞİM NİHAYET KENDİME...Uzun zamandır istiyordum ama bir türlü fırsat bulamıyordum...:16:

paylaşım için teşekkürler canım güzel bilgiler

kizlar günaydin, dün felaket bi gündü. diiyet denen zimbirti yine mavf oldu, yedim de yedim ama ne yemek. sonra cezasini kendi kendime cektim ama :14::14: gece bi midem sisti gaz sanci agri ne ararsan var, yatiyorum yatamiyorum kalkiyorum ayakta duramiyorum sabaha kadar wc de gecirdim cok afedersiniz. safra kesem rahatsizlandi yine yani. yeni yeni kendime geliyorum, gidip tartiliyim diyorum ama regli oldum yine (ben 18 günde bi regli oluyorum bu arada) bugun ilk günü. yok illa tartil diyorsaniz gidip tartilayim..

Geçmiş olsun bayanbaloncuk, midemiz küçülüp çok yediğimizde feci oluyor.

18 günde 1 mi :53: Ne kadar sürüyor peki ? Ben de 3 aydır olmuyorum ..
sagol canim, aa kimse kizmadi bana diyeti bozdum diye:15::15::15:

Önce sağlık çünkü. Hepimiz merak ettik sağlığını.

Kızlar herkese günaydınnnn

bugün mutlu ve huzurluyum tartım güzel ben güzelim daha ne olsunn :9::9::9::9:

Gelelim Kilo bildirimine

Geçen Hafta :63,20
Bugün : 62,60

Mutluyummm çünkü 62 li rakamları görmeye başladım. :46::46::46:

Tebrik ederim zeynep ..

yeniden basla o kure istersen. cunku sen de bilirsin sinirli sayida yumurta hucremiz var, onu da normalden daha hizli tuketirsen Allah korusun erken menopoza girme durumun falan olabilir.

Ben hiç menepoza girmem o zaman :52:

Günaydın 5. takım :3:
Hepinize hayırlı Cumalar...:16:

Hemen bildirimi yapıp listeye geçeceğim:34:

Başlangıç : 81,4 kg
Geçen hafta : 78,6 kg
Bu hafta: 77,9 kg
Fark : 0,7 kg
Toplam fark: 3,5 kg

Bugünkü bildirimleri alıp excel dosyasına yazıyorum ki yüzde hesaplarında yanlışlık olmasın:34:

Maşallah Lily. Tebrik ederim.

Kızlar aklımdayken menümü de yazayım sonra arada kaynıyor bir de malum Cuma ve iş yeri de yoğun oluyor fırsat bulmuşken yazmak istedim

Sabah - 08:30
- Kaşarlı tost (2 dl çav. ekmeği+1 çay k. kadar salça+20-30g kadar kaşar peyniri)
- Çay

Ara - 11:00
- 1 fincan sıcak çikolata (ya işler yoğun olunca kahve içmediğim için şansımı bundan yana kullandım)

Öğle - 12:30
- 1 tane kaşarlı tost (sabahki gibi ama salçasız)
- 1 domates
- 100ml kadar süt (bir gün öncesinden kalan yarım pkt süt)

Ara - 16:30
- 2 gün kurusu kayısı

Akşam - 19:00
- Sebzeli omlet - yağsız (1 yumurta-1 domates-8-10 dal maydanoz+baharat)
- 2 dl çavdar ekmeği
- 1 bardak ayran

Su - 1,5-2 lt
Spor - Yok:50:

Hafta sonu kardeşlerim gelecekti ama haftaya geleceklermiş o yüzden daha dikkatli gidebileceğim zaten sıcak çikolta yeterince beni tatmin ediyor

Gayet güzel olmuş menü, sıcak çikolataya da bir şey demiyoruz malum artık.

63.200 hiç yoktan iyidir ama moralim bozuldu neyse düzelicek inşallah

Gayet güzel neden bozuldu ki ?

bende dünki menümü yazayım.

sabah. 1 yumurta ve 2 kk peynir.
öğlen. patlıcan yemeği ve yoğurt.
akşam. 1 tabak dolusu lahana yemeği. sonra dukan krebimin arasına peynir koyup yedim.

sonra biraz gözüm döner gibi oldu. çeyrek ekmek arasına çikolata sürüp yedim. :105::105: (nasıl oldu anlamadım. çok gözüm dönmüştü.)

su : 2 litre..
spor : yok.

Akşam hiç olmamış, menümüz az olunca bu kaçamaklar oluyor işte.

Kilo bildirimim ;
geçen haftaki kilom 69.0
bu hafta 68.7
oran 0.43

Biraz daha çok olabilirmiş bence ama tebrik ederim.

***5.TAKIM 348.ETAP***

durumda (63,9/63,2/0,7/%1,10)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80,0/ 79,0/ 1,0/ %1,25)
Lily86 (78,6/77,9/0,7/%0,89)
Gamze_M (67,4/ 67,2/ 0,2/ %0,30)
dagyolu (65,5 / 66,7/ -1,2/ %-1,83)
Ebru_kzl (89,8/ 88,4/ 1,4/ %1,56)
Elis23 (73,0) kendi isteği ile ayrıldı
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2/ 62,6/ 0,6/ %0,95 )
Hnd (69,0/68,7/0,3/%0,43)
Sevda_M(74,7/ 74,1/ 0,6/ %0,80)

5.TAKIM ORTALAMASI : % 0,65

Eline sağlık Lily ..

tamam kaptan ne derse o:34:

Lİstede yanlışlık varsa diye kardeş takımlara kontrol ettiriyoruz, zannetmiyorum hata olduğunu şart değil o yüzden eklemek ama zararı da olmaz.

Dün okuyamamıştım biraz önce okudum hesaplamada yanlışlık mı yapmışız sanırım öyle:26: biraz önce listede bayanbaloncuk ve hm22'yide ortalamaya kattığımı fark edip sildim çünkü bugün bildirimlerini eklemediğim için 0 görünüyor o da yüzdeyi düşük gösteriyordu sonra üstüne bu yazıyı okuyunca acaba yanlışım bu muydu diye düşündüm:44: Eğer öyleyse hepinizden özür dilerim kızlar exceli hazırlarken bunu düşünememişim:26:

4 ayda 30kg...peki bu denli kilo almana sebep ne peki? Belki daha önce anlatmışsındır ama ben anımsayamadım da?:44:

Lily sadece ufacık bir yuvarlama hatası olmuş o kadar, bu arada kaptan cevap yazmış paylaşım alanına ama benim körlüğüm tutmuş görmemişim.

Neden inan hiç bir fikrim yok.
Tiroidi yeni öğrendim belki etkisi olabilir önceden var mıydı onu da bilmiyorum, bir ara kortizon kullandım ondan da olabilir ama tartıyı kaldırmıştım ve bu kadar kilo aldığımı hiç bilmiyordum. En fazla 70 falan diye konuşuyorduk eşimle, sonra tartıldım ikimizde inanmadık zaten, başka tartıda da tartıldım ve şok oldum.

rica ederim canım umarım olur. :1::1:

Umarım Zeynep, yapamazsam umutsuzluğa düşeceğim çünkü.

Yürüyüşe çıkmak
Köpeğimle oynamak
Film seyretmek
Örgü örmek
Resim yapmak

Hedef Koyma
‘bu ay 3 kg vereceğim’

Beden İmajı

Çok güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler.

Bu arada ödülün de harika ..

KIZLAR MERHABA

Yarın için doktordan randevu aldık. Eşimle birlikte gidicez.Diyetisyene büyük ihtimal yonlendırebilirler bizi .Pazartesi bilgilendiricem sizleri durumuma göre kilolarda gitmiş çok sevindim adınıza bn hala aynı.:50:

Bizi de bilgilendir olur mu neler olacak bakalım.

Biraz daha çok olabilirmiş bence ama tebrik ederim.
canım reglim kapıda, belki o nedenden olmuş olabilir. ya da cumaya iki gün kala toparladım diyeti ondan da olabilir. bu hafta full konsantreyim. sana bir karnıyarık tarifi borçluyum farkındayım, yazacağım :34:

canım reglim kapıda, belki o nedenden olmuş olabilir. ya da cumaya iki gün kala toparladım diyeti ondan da olabilir. bu hafta full konsantreyim. sana bir karnıyarık tarifi borçluyum farkındayım, yazacağım :34:

Ben kendim 200 gram verdim de konuşuyorum işte :1::1:

Evet evet eğer ben ki karnıyarığı başarabilirsem başartanın başarısıdır ( Söze bak yahu :1:)
Çok tecrübeli değilim mutfakta ama çoğu şeyi öğrenip yapabiliyorum fakat karnıyarık deneyip deneyip yapamadıklarımdan.

Yürüyüşe çıkmak
Köpeğimle oynamak
Film seyretmek
Örgü örmek
Resim yapmak

Hedef Koyma
‘bu ay 3 kg vereceğim’

Beden İmajı

Ödülün çok hoşmuş :) Diyette ödül çok önemli. Bizim ödül deyince aklımıza nedense tatlı kaçamakları geliyor, senin ödülün muazzammış. Ben iki kilo daha vereyimde ödül olarak bir pantolon beğendim onu alacağım.

Paylaşım için teşekkürler :87: . Bu yazıdan kendime not bu hafta diyetimi hiç bozmayacağım.

Tebrik ederim maşallah.
Ne kadardır yapıyorsun Dukan ?

16 ocaktan beri dukan yapıyorum. 1 ay oldu yani. ama son 2 gündür kaçamak yaptım.

Akşam hiç olmamış, menümüz az olunca bu kaçamaklar oluyor işte.

evet olmadı akşam. bugünden itibaren kaçamak yapmadan tekrar devam edeceğim.

Umarım Zeynep, yapamazsam umutsuzluğa düşeceğim çünkü.

Çok güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler.

Bu arada ödülün de harika ..

Bizi de bilgilendir olur mu neler olacak bakalım.

yok canım neden umutsuzluğa kapılacaksın. Durmak yola devamm

16 ocaktan beri dukan yapıyorum. 1 ay oldu yani. ama son 2 gündür kaçamak yaptım.

evet olmadı akşam. bugünden itibaren kaçamak yapmadan tekrar devam edeceğim.

Ben zamanında yapmıştım dukan.
1 ayda da 10 kg kadar vermiştim ama hiç cesaretim yok artık öyle sıkı diyetlere.

yok canım neden umutsuzluğa kapılacaksın. Durmak yola devamm

Zeynep sonuca göre diyetisyene gitmeyi planlıyorum.
Bulunduğum yerde sağlık hizmetleri pek iyi değil ama Ankaraya gidince bir gideyim olmazsa diyorum.

Ankarada bildiğiniz diyetisyen var mı kızlar ? Özel hastane olursa daha iyi olur muayehane yerine ?

Ben zamanında yapmıştım dukan.
1 ayda da 10 kg kadar vermiştim ama hiç cesaretim yok artık öyle sıkı diyetlere.

Zeynep sonuca göre diyetisyene gitmeyi planlıyorum.
Bulunduğum yerde sağlık hizmetleri pek iyi değil ama Ankaraya gidince bir gideyim olmazsa diyorum.

Ankarada bildiğiniz diyetisyen var mı kızlar ? Özel hastane olursa daha iyi olur muayehane yerine ?

ben ankarada değilim canım . Ne diyeceğimi bilemiyorum ama sağlığınla birlikte umarım güzel kilo verirsin

ben de menumu yazayim. erken yaticam, dun gece 3'te uyandim, iki saat tekrar uyuyamadim. bugun erken yatayim.

sabah: balli sirkeli ilik su.

kahvalti: bir dilim ekmek, 3 yk lor, bir haslanmis yumurta, birazcik avokado, 1 domates, 1 salatalik

ara: 10 gr badem, bir avuc kuru uzum

ogle: bir tabak dolusu haslanmis brokoli, bir kase yogurt

ara: 1 avuc sari leblebi

ara: yarim elma

aksam: yarim elma, nesfit ve yagsiz sut

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: 65 dk yuruyus.
şiir gibi bir menü olmuş:16::16::16:

Canım ama süper kararlısın bence iraden çok güçlü.ben şişman bir çocuktum hiç istediğim gibi giyinemedim yüzüm güzeldi ama vucudum kötü.kimse bana aşık olmadı lisede.üniverstede ise hayran kitlem vardı dekoltenin dibine vurdum incefiktim azcık 53 olsam diyete başlardım derken hamile oldum aldımmı bu 40 kiloyu kocamda tam bir güzellik aşığımı.anladımki beni güzel olmadığımda istemiyor.kendileri çorabıma kadar dikkat eder.hayatımın 5 ayını kendimi çirkin hissetmeme neden olarak geçirdim.ama alıcam intikamımı yanımda şu boyalı bakımlı banel kızlar varya onlara bile bakıyor ay bu adamın iyi tarafları olmasa boşıycam yani ama çokta iyi tarafı var kıyamıyorum.1.5 sene kardeş gibi yaşadık.neyse şimdi normale dönüyor.63 kiloyum 160 boyum.7 kilo verdiğimde daha ideal olucak ama ben 13 kilo daha vermek istiyorum son 5 gündür 45 dk spor yapıyorum.arada çikolata kaçamağım var ama kilo verme hızım, çok düştü bunun için ne yapsam.sonuç kilo vermeliyim şekerim oh içimi döktümmmmm
ay canım benimmm kıyamam sanaaaaaa:29: ya bu adam sendeki özgüveni talan etmiş sanırım tam da lohusalık döneminde hem de... bence bir erkek kişilikten çok fiziğe önem veriyorsa ben yol verirdim tabii demesi kolay geliyor diyebilirsin ama ne bileyim bugüne kadar başkaları için çok kendimden ödün verdim son 6 aydır da sadece kendim için yaşıyorum ve bundan sonra da böyle yaşamak istiyorum gerçekten kimse için kendini yıpratmaya, üzmeye değmiyor:19: eminim çalışmaya başlayınca sen de toparlanacaksın davalar duruşmalar falan derken zaten hayatın tempolu olur ee çocuk da var yani koşturmaktan zaten verirsin üzme kendini... sağlıklı kiloda ol yeter 55 de olsan eminim çok fark eden birşey olmaz güzel bir kadın her daim güzeldir kilo sadece bu güzelliği gölgeler o kadar...

Canım kaptanada diyelim beslenme kuralları koyalımne dersin.meseler sabahları herkes aç karnına su içsin gibi ne dersin
benim için bu bir alışkanlıktı mutlaka sabhları aç karnına 2 bardak su içiyordum ama işe gelirken midem şiş olunca yürüyemiyorum o yüzden bıraktım zaten sabahları elim ayağım kalkmıyor yani böle bir kural olursa ben uyamayabilirim

Benim odun hayatta yapmaz böyle şeyler hediyemide bana seçtiriyor
peki bu odunun nesini seviyorsun? merakımdan soruyorum evli değilim o yüzden empati kuramıyorum merakım da bu yüzden

Menüm

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yumurta 1 dilim kepekli ekmek yeşillik şekersiz çay
Öğlen 4 köfte 3 kaşık yoğurt 1kase haşlanmış karnabahar
Akşam Erişteli Yeşil mercimek çorbası
Ara Çayın yanında 1 bitter karesi.

Su 2.5 lt Spor 30 dk yürüyüş
az ama öz bir menü - afiyet olsun:56:

Yeni kararlarım kızlar hergün 50 dk spor bakıcı gelşrse 30 dk yürüyüş
Her sabah 2 bardak su
Kahvaltı bir yumurta
Heröğlen bir salata
Akşam sebze yada ızgara
Acıktığımda yoğurt asla tatlı yok tuz yok hamurişi abur cubur yok hedefim 2 hafta sonra 60.
Bu aradankahve yerine yeşil çay ve form çay.eklemek istediğiniz bişiy varmı

hedefler süperr :46:inşallah 2 hafta sonra 60ı görürsün:34: öğlen salata yanına meyve falan da ekleyebilirsin ya da yoğurt arada da meyve:34:

Kardio egzersizden sonraki odem hk.

Eger yeni bir spora baslamissaniz ya da her zaman yaptiginizdan daha uzun bir egzersiz yaptiysaniz, bunyeniz kucuk bir soka ugruyor. ve bu sok yuzunden kriz modunda oldugumuzu, o yuzden elimizdeki suyu sonra lazim olursa diye depolamak gerektigini dusunuyor. o yuzden bir sislik olusuyor. zamanla vucut ne kadar su tutmasi gerektigini ogreneceginden spordan sonraki sislik gidecektir. odemi atmak icin de bol su icmek gerek.
işte spor kaynaklı ödeme bilimsel bir bakış - teşekkürler:16:

Back
X