• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar alm otobüste dönüyorum yorgunluk had safhada yavaş yavaş yazdıklarınızı okudum aklıma gelenleriyazayım hm22 canım sen takımadasın zaten süren ne zaman dolarsa takıma girersin mezun olanlar 6 ay beklemek zorunda biliyorsun Zeynep cim bende eşimle netten tanışmıştım 10 senedir evliyiz luci cim tebrik ederim gene azmin evam ediyor lily cim canım gene yorumların çok güzel elis cim canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun
Ebru cim seni de tebrik ederim Hnd cazgeçmekyok bayanbalpncuk durumda hepinizi çok özledim haftasını fazla giremem herhalde fırsat buldukça yazarım sevdam seni unutmuştum yaa kusura bakma ��

Benn bennn :43::43::43: :33::33: :54::54::54:

hahahahhah aynennn, akıtayım içimdeki duyguları :27::27:

Akıt tabi içimizde tuta tuta şişiyoruz :1:

Wuuu iyiymiş, az ama kumpirle dengelenmiş bence :16:

Dengelemek için o kadar az Gamze, evde kumpir nasıl olacak diye merak ediyordum çok güzel oldu :56:

Menüm :56::56:

Sabah
Çeyrek simit
1 kk dan biraz az kaşar peyniri

Öğle
4 yk. patates (içinde ceviz büyüklüğünde köfte, fırında yapılmış)

Ara: yarım elma, 1 avuç içi kadar fındık (direkten döndüm) :27:

Akşam
1 porsiyon yeşil salata (üzerine 1 kk kadar beyaz peynir serptim)
1 küçük kase cacık

Spor: 1 saat açık havada yürüyüş
Su: devam :27:

Dip Not: az kalsın motivasyonum elden gidiyordu ama sizler sayesinde şu an motivasyon manyağı oldum :27: çok şükür zararsız bir şekilde atlattım bu atağı :46::46::46:

Tebrik ederim Gamze hiç fazlalık olmadan atlatmışsın, buranın amacı bu zaten ama önemli olan senin o anda gelip buraya yazabilmendi.

Kızlar alm otobüste dönüyorum yorgunluk had safhada yavaş yavaş yazdıklarınızı okudum aklıma gelenleriyazayım hm22 canım sen takımadasın zaten süren ne zaman dolarsa takıma girersin mezun olanlar 6 ay beklemek zorunda biliyorsun Zeynep cim bende eşimle netten tanışmıştım 10 senedir evliyiz luci cim tebrik ederim gene azmin evam ediyor lily cim canım gene yorumların çok güzel elis cim canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun
Ebru cim seni de tebrik ederim Hnd cazgeçmekyok bayanbalpncuk durumda hepinizi çok özledim haftasını fazla giremem herhalde fırsat buldukça yazarım

Kaptan sen nereye gitmiştin ben bir gün okumamıştım hastanedeyken, o gün yazmıştın sanırım.
Benim 1 ay sonra dolacak zamanım. 70li kilolarda girerim umarım listeye artık.

Ebru cim seni de tebrik ederim Hnd cazgeçmekyok bayanbalpncuk durumda hepinizi çok özledim haftasını fazla giremem herhalde fırsat buldukça yazarım sevdam seni unutmuştum yaa kusura bakma ��

biz de seni özledik kaptan :16: bu arada yarismaya girme hakkimiz var miii :26: aaa ben bilmiyordum, eger öyleyse mart ayinda bende girmek isterim yarismayaa

kahvalti(10:00')
ev yapimi müsli (1 bardak dogal inek sütü, 4 yk yulaf ezmesi, 1 muz, 3 ceviz, 7 badem ve 1 yk kakao)

saat(15:30)
1 elma,
1 portakal

aksam(18:00)
yogurtlu karnibahar ve brokoli haslamasi (bolca)
1 domates

sporlarim,
180 tane squat cektim ve 19. günü tamamladim,
180 tane mekik cekicem ve 19. günü tamamliycam

1 lt limonlu su, 1 bardak ingiliz karbonatli su ictim, yarim lt daha limonlu su icerim, 1 bardak daha da ingiliz karbonatli su icer bugunu tamamlarim :16::16:

ev yapimi müsli (1 bardak dogal inek sütü, 4 yk yulaf ezmesi, 1 muz, 3 ceviz, 7 badem ve 1 yk kakao)

1 elma,
1 portakal

1 domates

sporlarim,

1 lt limonlu su, 1 bardak ingiliz karbonatli su ictim, yarim lt daha limonlu su icerim, 1 bardak daha da ingiliz karbonatli su icer bugunu tamamlarim :16::16:

Afiyet olsun çok hafif çok güzel olmuş ..

Ve işte saçma sapan bir menü :)
Sabah 8
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Bir yumurta
1 zeytin
1fincan şekersiz çay
Biraz peynir
Bir küçük börek şu hazır börekler var ya dondurulmuş onlardan
1 çatal pasta
Saat 2 gibi
1 kaşarlı tost beyaz ekmeğe
1 ıce tea
4.30 gibi
1 dilim börek
Akşam 6
Bir karnıyarık patlıcan küçüktü
1 yemek kaşığı ıspanak
1 közlenmiş biber
Salata
Su 1 lt spor malesef yok
Bir diyet böyle de güzel bozulur :)

1 elma,
1 portakal

1 domates

sporlarim,

vedee çok sağlıklı görünüyorrr :54:

Özür dilerim tatlım yasa
Akıt tabi içimizde tuta tuta şişiyoruz :1:

Dengelemek için o kadar az Gamze, evde kumpir nasıl olacak diye merak ediyordum çok güzel oldu :56:

Tebrik ederim Gamze hiç fazlalık olmadan atlatmışsın, buranın amacı bu zaten ama önemli olan senin o anda gelip buraya yazabilmendi.

Kaptan sen nereye gitmiştin ben bir gün okumamıştım hastanedeyken, o gün yazmıştın sanırım.
Benim 1 ay sonra dolacak zamanım. 70li kilolarda girerim umarım listeye artık.
İstanbuldaydım canım kongre vardı normalde yarın akşama bitecek ama ben bu akşam dönüyorum
biz de seni özledik kaptan :16: bu arada yarismaya girme hakkimiz var miii :26: aaa ben bilmiyordum, eger öyleyse mart ayinda bende girmek isterim yarismayaa
Canım sen daha önce yarışmalara katılmışmıydın katılamadıysam hemen bile girebilirsin elis de ayrıldı kadromuzda yerimiz var hm22 daha önce katıldığı için bekleme süresi var

Özür dilerim tatlım yasa

İstanbuldaydım canım kongre vardı normalde yarın akşama bitecek ama ben bu akşam dönüyorum

Canım sen daha önce yarışmalara katılmışmıydın katılamadıysam hemen bile girebilirsin elis de ayrıldı kadromuzda yerimiz var hm22 daha önce katıldığı için bekleme süresi var

Biran önce geri dön kaptan eksikliğin hissediliyor ..

Menümü yazayım kızlar. Şimdi farkettim de saçma olmuş.

Sabah :

- 1 dilim kepekli ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir

Akşam :

- Kumpir

Şimdiye kadar 1.5 litre kadar su içtim, 500 mlsi elma sirkeli.
Akşam da su ve bitki çayı içerim.

hem az olmus hem dengesiz olmus canim ya. sen de farkindasin sanirim :) telafi edersin onumuzdeki gunlerde.

Galibaa canım, çok terlemiştim yürürken, montumun önünü açtım, estikçe içime işlemişti..Bu günde böbreğimde sancı varr.. Sanırım buna bağlı bir şişlik. :26:

bobreginde sanci mi var? bu pek normal degil ama sanki. bence en kisa zamanda bir doktora git gamze. bobrek cok onemli, hic ihmal etmeye gelmez.

Şu aralar beyaz lahana haşlayıp yemek ve suyunu içmek ne güzel olurdu ama kokusuna tahammülüm yok neden faydası çok olan yiyeceklerin kokusu ve tadı iğrenç ya da bana mı öyle geliyor

lahananin kokusu o kadar kotu degil sanki. brokoli haslanirken kotu kokuyor evet. ben suyu bosa gitmesin diye ofisteki ciceklere dokmustum, ertesi gun ofistekiler "burda bir kotu koku var" diye diye basimin etini yediler.

hem az olmus hem dengesiz olmus canim ya. sen de farkindasin sanirim :) telafi edersin onumuzdeki gunlerde.

Evde kumpir yapmayı denemeden içim rahat etmeyecekti, artık rahat rahat yapabilirim diye umuyorum.

hm22 canim sen bilirsin, mezun olan uyelerin karnesi nasil bisi? hani cezali takimin guncel uyeleri alamiyor demistin ya.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=126756&page=40&p=31901057#post31901057

Bu şekilde oluyor vazgeçmek yok, benim karnemi göstereyim dedim :1:

anladım seni - ama insanız ve hayatın içinde herşey 4-4lük olamaz bu biraz fazla mükemmelliyetçi olmakla alakalı bence... bundan birkaç sene önce ben de öyleydim ama artık olumsuzlukları da olduğu haliyle kabullenip bazı şeyleri akışına bırakmanın daha doğru olacağına inanırım. ha bunu tam manasıyla başarıyorum diyemem çünkü alışkanlıklar bir anda değişmez ama kendimce bilinçli davranmaya çalışıyorum mesela birşey beni çok mu üzdü - ah vah o gun yasımı acımı yaşarım sonra da bunu ne kadar uzatırsan uzat sadece kendine eziyet edersin kimse senden daha değerli değil der - o acıyı geride bırakmaya çalışırım - bence sen de denemeye çalış bugun misal yememen gereken birşey mi yedin tamam yedin bitti bir sonraki öğün kaldığın yerden devam bunu bir sonraki randevunda diyetisyeninle mutlaka paylaşmanı öneririm daha önce de demiştim profesyonel bir bakış açısının daha doğru olacağı kanaatindeyim
lily cim bu yorumunu yeni gördüm kusura bakma gerçekten çok hoş bir tesbit ben de yaşanan sıkıntılarda daha çok aklımı kulllanabildiğimi düşünüyorum ama diyet mevzusunda tavizin tavizi getirdiği çok oluyor bende dediğini uygulamaya çalışıyorum inş zamanla başarırız yorumun için çok teşekkürler
birde son ki yorumunda dediğini uygulayıp sorucam aslında arkadaşim bu tür mevzuları sorarak şöyle dedi benim asıl buraya gelmem deki gayem beni motive etmeniz ben zaten ne yenip ne yenmemesini az çok diyet yaptığımdan bilgim var diyetisyende sorularını cevapladı o aralar benim diyet ara vermeden gittiğinden çok oralı olmadım ama arkadaş ondan sonra çok iyi devam ettirdi

Back
X