• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anladım seni - ama insanız ve hayatın içinde herşey 4-4lük olamaz bu biraz fazla mükemmelliyetçi olmakla alakalı bence... bundan birkaç sene önce ben de öyleydim ama artık olumsuzlukları da olduğu haliyle kabullenip bazı şeyleri akışına bırakmanın daha doğru olacağına inanırım. ha bunu tam manasıyla başarıyorum diyemem çünkü alışkanlıklar bir anda değişmez ama kendimce bilinçli davranmaya çalışıyorum mesela birşey beni çok mu üzdü - ah vah o gun yasımı acımı yaşarım sonra da bunu ne kadar uzatırsan uzat sadece kendine eziyet edersin kimse senden daha değerli değil der - o acıyı geride bırakmaya çalışırım - bence sen de denemeye çalış bugun misal yememen gereken birşey mi yedin tamam yedin bitti bir sonraki öğün kaldığın yerden devam bunu bir sonraki randevunda diyetisyeninle mutlaka paylaşmanı öneririm daha önce de demiştim profesyonel bir bakış açısının daha doğru olacağı kanaatindeyim
lily cim bu yorumunu yeni gördüm kusura bakma gerçekten çok hoş bir tesbit ben de yaşanan sıkıntılarda daha çok aklımı kulllanabildiğimi düşünüyorum ama diyet mevzusunda tavizin tavizi getirdiği çok oluyor bende dediğini uygulamaya çalışıyorum inş zamanla başarırız yorumun için çok teşekkürler
birde son ki yorumunda dediğini uygulayıp sorucam aslında arkadaşim bu tür mevzuları sorarak şöyle dedi benim asıl buraya gelmem deki gayem beni motive etmeniz ben zaten ne yenip ne yenmemesini az çok diyet yaptığımdan bilgim var diyetisyende sorularını cevapladı o aralar benim diyet ara vermeden gittiğinden çok oralı olmadım ama arkadaş ondan sonra çok iyi devam ettirdi

alintilar cikmamis da boyle hangi mesaja cevap verdigin anlasilmiyor.

ama taviz konusunda ben soyle dusunuyorum, plansiz bir sekilde kacamak yenirse "diyetim bozuldu, batti balik yan gider" dusuncesiyle diger tavizler veriliyor. oysa planlayarak yenirse bu kacamaklar, sucluluk duygusu ve sonrasindaki artci tavizler gelmez. mesela arkadaslarinizla toplanacaksaniz, o gun icin kendinize mesela bir dilim pasta yeme izni verin. sonrasinda bir saat fazla spor yaparak telafi edersiniz.

sevdiginiz seylerden mahrum kalarak mahrumiyet duygusu gelistirerek uzun sureli diyet malesef yapilamiyor. kendi adima her seyden olculu bir sekilde yiyerek zayiflamaya calisiyorum. mesela bazi sabahlar pogaca aliyorum kahvalti icin. bir de ac kalmamak gerekiyor kacamak yapmamak icin. tok olursaniz yemek istemezsiniz. 6 ogun beslenme bu bakimdan cok guzel bence.

Canım sen daha önce yarışmalara katılmışmıydın katılamadıysam hemen bile girebilirsin elis de ayrıldı kadromuzda yerimiz var hm22 daha önce katıldığı için bekleme süresi var

yok canim hic katilmadim ben, ama memlekette benim diyet yalan oldu. 26 sindan önce toparlayamiycam durumu. o yüzden martta katilmak isterim eger uygun olursanizz

Teşekkür ederim Zeynep 6 gün elimden geldikçe yapacağım bakalım olacak mı ..

Afiyet olsun ..

Güzel olmuş menü ..

Kendi isteği ile ayrıldı yazıyoruz ..

ben de hiç sevmem ama bazen mecbur kalıyorum dayanamayıp.

Bence bu kural olayı çok mantıklı.

Ne güzel olmuş menü ..

Gayet güzel kurallar. Ben kahveden vazgeçiyorum. Su tutarsa diye 2 gün içmedim de bugün içerim ..

Teşekkür ederim.

Kaptancı m madem takımız ortak bişiylerde yapqlımm sen yaz biz uyalım

Geçmiş olsun bayanbaloncuk, midemiz küçülüp çok yediğimizde feci oluyor.

18 günde 1 mi :53: Ne kadar sürüyor peki ? Ben de 3 aydır olmuyorum ..

Önce sağlık çünkü. Hepimiz merak ettik sağlığını.

Tebrik ederim zeynep ..

Ben hiç menepoza girmem o zaman :52:

Maşallah Lily. Tebrik ederim.

Gayet güzel olmuş menü, sıcak çikolataya da bir şey demiyoruz malum artık.

Gayet güzel neden bozuldu ki ?

Akşam hiç olmamış, menümüz az olunca bu kaçamaklar oluyor işte.

Canm ben bir çok veriyorum hızlıca birde tqkılıp kalıyorum malesef

şiir gibi bir menü olmuş:16::16::16:

ay canım benimmm kıyamam sanaaaaaa:29: ya bu adam sendeki özgüveni talan etmiş sanırım tam da lohusalık döneminde hem de... bence bir erkek kişilikten çok fiziğe önem veriyorsa ben yol verirdim tabii demesi kolay geliyor diyebilirsin ama ne bileyim bugüne kadar başkaları için çok kendimden ödün verdim son 6 aydır da sadece kendim için yaşıyorum ve bundan sonra da böyle yaşamak istiyorum gerçekten kimse için kendini yıpratmaya, üzmeye değmiyor:19: eminim çalışmaya başlayınca sen de toparlanacaksın davalar duruşmalar falan derken zaten hayatın tempolu olur ee çocuk da var yani koşturmaktan zaten verirsin üzme kendini... sağlıklı kiloda ol yeter 55 de olsan eminim çok fark eden birşey olmaz güzel bir kadın her daim güzeldir kilo sadece bu güzelliği gölgeler o kadar...

benim için bu bir alışkanlıktı mutlaka sabhları aç karnına 2 bardak su içiyordum ama işe gelirken midem şiş olunca yürüyemiyorum o yüzden bıraktım zaten sabahları elim ayağım kalkmıyor yani böle bir kural olursa ben uyamayabilirim

peki bu odunun nesini seviyorsun? merakımdan soruyorum evli değilim o yüzden empati kuramıyorum merakım da bu yüzden

az ama öz bir menü - afiyet olsun:56:

hedefler süperr :46:inşallah 2 hafta sonra 60ı görürsün:34: öğlen salata yanına meyve falan da ekleyebilirsin ya da yoğurt arada da meyve:34:

işte spor kaynaklı ödeme bilimsel bir bakış - teşekkürler:16:
Benim odun hastayken başımda bekler
Her yediğinden getşrir boğazından geçmez cebindeki son parasını bana veriri iş görüşmesindeyken gelip bebek bakar yani sewdiğim taraflarıda çok ama odun işte azcık kusurlu.evlilik okadar zorki heleki ilk uüyıllar bir anne olmak bir evlilik evlenilmeden anlaşılmqz

haftada 1 kg en iyi ihtimaldir belli bir zamandan sonra verilen miktar azalır bence bundan sonra 1er kg bile versen emin ol 2 aya 60ları görürsün - sonuçta 7li kilolara indin:46:

canım önemli olan senin sağlığın evet biraz kötü olmuş ama toparlayacağına inanıyorum dünkü konuştuklarımızı bir sor bu ya hep ya hiç durumundan kurtulmak için sana en doğru önerileri seni tanıyıp ona göre liste veren diyetisyenin verecektir biz de her zaman destek oluruz tabii ama uzman desteği almak da lazım:34:

dağyoluna söyledim sana da söylüyorum önemli olan sağlık sana birşey olmasın diyetmiş kiloymuş tamam takım ruhu açısından önemli ama sağlık kadar değil:34: reglinin bu kadar sık olması neden olabilir bilmiyorum bunu kadın doğumcular çözer çözse çözse... ama bu çok yeme mevzusu üstünde durulması gereken bir şey... canın mı sıkkın yoksa diyetten mi bıktın ya da başka bir nedeni mi var?

Sana da hayırlı Cumalar Sevdacığım ben de seni ve hepinizi çok seviyorum:16::16::16:
37 yaş menopoz için biraz erken değil mi?

canım senide tebrik ediyorummm :1::1:
teşekkür ederim:29:

Yumurta rezervi deniyor bildiğim kadarıyla - doğumla birlikte yumurtalıklarda belirli sayıda bir yumurta sayımız olurmuş ve buluğ çağı ile menopoz arasındaki geçen sürede regl oldukça bu rezervler azalıyor zaten menopoz denen şey de yumurta rezervinin tükenmesi diye biliyorum

valla menünü görünce sevindim sebze+protein günü herhalde ne güzel demiştim en son çikolatayı okuyunca şaşırdım demek ki bedenin artık şeker istiyor

Canım senin ve kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun benim bir sevgilim yok ama kendimi aylardır yalnız hissetmedim şimdi de en çok iletişimde olduğum kişiler sizlersiniz ben bu kkyı çok seviyorummmmm:16::16::16:

tebrik ederim 200 g da olsa eksileri görmek çok önemli:46:[/QUOTE]

Soğan suyu iç
Nce düzenli regl oluyorsun adet söktürücü özelliği var dene istersen canım

bugunku menum.

sabah: elma sirkeli, balli ilik su.

kahvalti: bir kepekli kasarli pogaca, bir domates, bir salatalik

ara: 10 gr badem, bir bardak yagsiz sut

ogle: bir tabak haslanmis brokoli, yarim kase kadar dogal yogurt

ara: 2 parca bitter cikolata, bir cay bardagi kadar yagsiz sut (kutunun dibinde kalan)

aksam: haslanmis brokoli (coktu 300 gr), yagsiz yogurt (250 gr) (toplam 245 kalori falan ediyor ama cok doydum)

ara: bir greyfurt

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 20 dk yuruyus (yok sayilir yani)

Kızlar alm otobüste dönüyorum yorgunluk had safhada yavaş yavaş yazdıklarınızı okudum aklıma gelenleriyazayım hm22 canım sen takımadasın zaten süren ne zaman dolarsa takıma girersin mezun olanlar 6 ay beklemek zorunda biliyorsun Zeynep cim bende eşimle netten tanışmıştım 10 senedir evliyiz luci cim tebrik ederim gene azmin evam ediyor lily cim canım gene yorumların çok güzel elis cim canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun
Ebru cim seni de tebrik ederim Hnd cazgeçmekyok bayanbalpncuk durumda hepinizi çok özledim haftasını fazla giremem herhalde fırsat buldukça yazarım sevdam seni unutmuştum yaa kusura bakma ��

Bizde özledik kurallar koy olurmu bizim için canım.sabah su akşam mutfak şunsaatte kapansın abur cubur yasak işte n e bileyim yeşil çay içilsin gibi bence işe yarayabilir.çiğ köfte yedim ya inşallah çom kqloril
Değildir.

bugunku menum.

sabah: elma sirkeli, balli ilik su.

kahvalti: bir kepekli kasarli pogaca, bir domates, bir salatalik

ara: 10 gr badem, bir bardak yagsiz sut

ogle: bir tabak haslanmis brokoli, yarim kase kadar dogal yogurt

ara: 2 parca bitter cikolata, bir cay bardagi kadar yagsiz sut (kutunun dibinde kalan)

aksam: haslanmis brokoli (coktu 300 gr), yagsiz yogurt (250 gr) (toplam 245 kalori falan ediyor ama cok doydum)

ara: bir greyfurt

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 20 dk yuruyus (yok sayilir yani)

Menün çok güzell bence sende spor ypamalısın ben bir başladım tam bqşladım:)

Bizde özledik kurallar koy olurmu bizim için canım.sabah su akşam mutfak şunsaatte kapansın abur cubur yasak işte n e bileyim yeşil çay içilsin gibi bence işe yarayabilir.çiğ köfte yedim ya inşallah çom kqloril
Değildir.

bastan soyleyeyim, oyle kurallar gelirse ben kabul etmem. isteyenler uygulasin.

Arkadaşlar bugünkü menüm .

Sabah yarım simit , yeşillik, 1 domates ,4 zeytin ,1 dilim kaşar
Öğlen 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt , 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara yarım muz, 10 fındık
Ara Türk kahvesi
Akşam 4 kaşık nohut yemeği, 1 biber dolma , 1 kase yoğurt

Spor 60 dk yürüyüş Su 2 lt

kahvalti(10:00')
ev yapimi müsli (1 bardak dogal inek sütü, 4 yk yulaf ezmesi, 1 muz, 3 ceviz, 7 badem ve 1 yk kakao)

saat(15:30)
1 elma,
1 portakal

aksam(18:00)
yogurtlu karnibahar ve brokoli haslamasi (bolca)
1 domates

sporlarim,
180 tane squat cektim ve 19. günü tamamladim,
180 tane mekik cekicem ve 19. günü tamamliycam

1 lt limonlu su, 1 bardak ingiliz karbonatli su ictim, yarim lt daha limonlu su icerim, 1 bardak daha da ingiliz karbonatli su icer bugunu tamamlarim :16::16:

Sporunda suyunda beslenmen de güzel canım.

canim yurttan önceden beri böyle ya haziran temmuzdan berii :26::26: aynen kilo almamaya bakicam, hamur isi evde yapilirsa yiyorum yoksa hazir olanlari tüketmiyorum, ekmek yemiyorum zaten hic. aynen 7 den sonra bisey yemesem hallolur bence bu iss

Öyleyse kilo almamanda mutabıkız :) 7 den sonra hatta 6 dan sonra takımdaki herkes kesiyor zaten yemeyi :51: yurda dönene kadar :56:

Arkadaşlar bugünkü menüm .

Sabah yarım simit , yeşillik, 1 domates ,4 zeytin ,1 dilim kaşar
Öğlen 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt , 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara yarım muz, 10 fındık
Ara Türk kahvesi
Akşam 4 kaşık nohut yemeği, 1 biber dolma , 1 kase yoğurt

Spor 60 dk yürüyüş Su 2 lt

menu de spor da guzel bence. kasar yerine beyaz peynir olsa daha iyi olurdu tabii.

menu de spor da guzel bence. kasar yerine beyaz peynir olsa daha iyi olurdu tabii.

Canım benim ben kaşar dışında peynir yemiyorum beyaz peynir yiyemiyorum.Diğer peynir çeşitlerini denemedim. Hayatımda hiç yemedim , yediysem de hatırlamıyorum belki çocukken falan yemişimdir sevememişimdir. Böyle tuhaf bir huyum var. :30:

Canım benim ben kaşar dışında peynir yemiyorum beyaz peynir yiyemiyorum.Diğer peynir çeşitlerini denemedim. Hayatımda hiç yemedim , yediysem de hatırlamıyorum belki çocukken falan yemişimdir sevememişimdir. Böyle tuhaf bir huyum var. :30:

cok ilginc. ama kasar cok yagli bir sey. bir keresinde bir paket dilimli kasari yaz sicaginda acikta birakmistim. damla damla yag sizmisti icinden.

Kızlar günaydınlaar, dünkü menümü yazmadığımı farketteim hemen paylaşayım:

Luci'nin menüsü:

sabah: 07:30
sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış peynirli paydanozlu omlet

öğle: 12:30
1 kase tavuk suyu çorba
1 tabak yeşil salata + üzerine 50 gr balık ile
1 kase yoğurt

akşam: 17:30
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase yoğurt

(akşam 14 şubat kutlamamız vardı tiyatrodan sonra eşimle bir yerlere gittik ve ben 2 bira içtim)

su:3 litre

Tiyatro hangi oyun diye sormuş bir arkadaşımız, KIzılırmak tı oyunun adı İstanbul DT oyunu...

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün evdeyiiiim, bissürü film ayarladım kendime, hava da yağmurlu birara çıkıp biraz alış veriş yapacağım ama tüm gün sinema keyfiii :) hepinize keyifli eğlenceli bir gün dilerim şekerler :)

$sevgili pastam.webp $SAM_6035.webp

sevgili eşimin sevgililer günü sürprizi :) paylaşmak istedim sizlerle...vallahi 1 ufak çatalcık yedim, o da nezaketen... zaten sevmem ben kremalı pasta :) pastanın gerisi dolapta veee ben direniyorum yemeyeceğim, eşimin tuzaklarına düşmeyeceğim işteeee!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar 3. olmuşuz bu hafta, tebrik ederim ..

oooo süpermişşş :46::46::46::46:

hem az olmus hem dengesiz olmus canim ya. sen de farkindasin sanirim :) telafi edersin onumuzdeki gunlerde.

bobreginde sanci mi var? bu pek normal degil ama sanki. bence en kisa zamanda bir doktora git gamze. bobrek cok onemli, hic ihmal etmeye gelmez.

lahananin kokusu o kadar kotu degil sanki. brokoli haslanirken kotu kokuyor evet. ben suyu bosa gitmesin diye ofisteki ciceklere dokmustum, ertesi gun ofistekiler "burda bir kotu koku var" diye diye basimin etini yediler.

Canım haklısınn, du bakalımm pazartesiye geçmezse giderim..bu gün biraz daha azaldı gibi ama, hatırlatman içinde ayrıca çok teşekkür ederimm :54::54:

Evde kumpir yapmayı denemeden içim rahat etmeyecekti, artık rahat rahat yapabilirim diye umuyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=126756&page=40&p=31901057#post31901057

Bu şekilde oluyor vazgeçmek yok, benim karnemi göstereyim dedim :1:

hahahahah bende az sonra paylaşıcam..eski mezunlardan ben... :27:

bugün evdeyiiiim, bissürü film ayarladım kendime, hava da yağmurlu birara çıkıp biraz alış veriş yapacağım ama tüm gün sinema keyfiii :) hepinize keyifli eğlenceli bir gün dilerim şekerler :)

Canım sen hangi şehirdeydin yaa, unuttum inan..:26: burda da yağmur varda (sakarya) :27:acaba yakınmıyız dedim :52:

Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :54::54::54::54::54:

Back
X