- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #105.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaarrr sizden bir fikir almak istiyorum.. Eşim dün akşam çiğ köfte almış, yarısını yedi ama diğer yarısı duruyor (4 orta boy) sadece marul ve cacıkla onu yesem akşam yemeğimde (dürüm değil, marulla) çok olmuş olur mu?
Fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim
.
bence çok olmaz tatlım ye gitsin, çiğköfte karataya da uygun, bulgur neticede :) marul ve cacığı da bol ye ki acıkmayasın sonra
hahahahhaha vallaha bir kişi yorum yapmadan asla yemiyecektimmben yavaş yavaş yemeğimi yiyip mutfağımı kapatayım o halde
![]()
vay başım suçu bana mı attın bakiim sen :) afiyet olsun canım benim, ben de az sonra yiyeceğim yemeğimi
hehehehehseni kendime alet ettim
teşekkür ederim canımm
![]()
Menüm
Sabah (8:30)
1 portakal
Yarım elma
1 kaşık Special K
3 kaşık yoğurtla yapılmış meyve salatası
Öğle (12:30)
Kahvaltı yaptım.
1,5 kk peynir
3 zeytin
1 çatal menemen
1 çatal erimiş kaşar
1 çatal acıka
1 çay kaşığı pekmez
1 salatalık (belki yazılışı uzun ama inanın sadece birer çatal aldım hepsinden)
Ara: 8-9 adet küçük mısr
Akşam (17:00)
4 adet çiğ köfte
Yarım göbek marul
1 kase cacık
Spor: 35 dk eliptik
20 dk yürüyüş4
Su: tamamlarım
.
harikasın gamzecim gayet kontrollü atlatmışsın günü, tebrik ederim seni :)![]()
yarın inşallah bi aksaklık olmazsa hamamda atacağım kilocukları :) denizliye yolunuz düşerse aklınızda olsun burada pamukkale karahayıtta çok güzel oteller ve aile pansiyonları var. pansiyonlarda sauna açık havuz olduğu gibi bir de odalarda çok büyük küvetler var ve eşlerle kullanılabilen termal havuz gibi oluyor.zaten termal bölge burası hem sağlığa çook iyi geliyor hem de hamam keyfini kendinize özel odalarda yaşıyorsunuz. odaların mutfağı,tv'si, buzdolabı yatakları her şeyi mevcut..20 dk suya girip 20 dakika dinlendiriyorsunuz kendinizi. ..kaynaktan çıkan su olduğu için banyonun içi buhardan göz gözü görmüyor, aynı zamanda buhar banyosu da yapmış oluyorsunuz :)) akşama kadar bu şekilde kürler uygulayabiliyorsunuz. tencere tava götürürseniz yanınızda tüp,ocak her şey olduğu için yemeğinizi bile yapabiliyorsunuz..bakalım kısmet zaman zaman gidiyoruz biz de, yolunuz düşerse bu taraflara mutlaka uğrayın derim :)
aaaaa çok iyi canım yaaa, bizim burada da kuzuluk var..aynı tip bir yer gibi duruyor..
oraları hiç bilmiyorum ki, ama benzer yerler varsa değerlendirmek lazım :) tatlım bir sen bir de ben buralardayız...ben de artık gideyim yürüyüşüme az sonra gelir eşim, çook öptüm gamzecim seni yarın akşama görüşürüz inşallah :) dikkat et kendine...
evet canım eğitim ve danışmanlık üzerine... işletme ve idari danışmanlık faliyetleri ile kişisel gelişim eğitimleri... geçen senelerde genel katılıma açık eğitimler düzenliyorduk...nefes, etkili konuşma-diksiyon,nlp, satış pazarlama, ihracat, risk yönetimi vb bir çok yönetici eğitimleri açıyorduk fakat denizliye taşıdığımdan bu yana şirketi artık sadece şirketlere yönelik danışmanlık hizmetleri veriyoruz ve şirket eğitimleri düzenliyoruz...
[video=youtube;epxIzzrN0Zo]https://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo#t=82[/video]
Şunaaa bakarmısınızzzzz![]()
![]()
![]()
Kızlaarrr sizden bir fikir almak istiyorum.. Eşim dün akşam çiğ köfte almış, yarısını yedi ama diğer yarısı duruyor (4 orta boy) sadece marul ve cacıkla onu yesem akşam yemeğimde (dürüm değil, marulla) çok olmuş olur mu?
Fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim
.
Luci'nin mutfağı çok şükür bugün de erken kapandı :)
sabah : 08:00
uyanınca elma sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet
bol yeşillik (marul,maydanoz ve 1/2 domates
1 dilim az yağlı beyaz peynir
öğle: 12:30
kabak çentmesi yemeği 5 yemek kaşığı
1 kase yoğurt
akşam: 17:00
4 adet ceviz büyüklüğünde fırın köfte
1 kase marul salata
3 yk kabak çentmesi üzerine yoğurt
su:2,5 litre - 1 fincan kiraz saplı çay - akşam yürüyüş sonrası sirkeli karışım içilecek
spor: 20 dak. persian zumba
akşama açık havada 1 saat orta tempo yürüyüş
çok şükür bugünü de kazasız belasız -kaçamaksız atlattık, yarın ola hayrola![]()
Afiyet olsun Gamze çok durmuyor.Menüm
1 portakal
Yarım elma
1 kaşık Special K
Kahvaltı yaptım.
1,5 kk peynir
3 zeytin
1 çatal menemen
1 çatal erimiş kaşar
1 çatal acıka
1 çay kaşığı pekmez
4 adet çiğ köfte
Yarım göbek marul
1 kase cacık
20 dk yürüyüş4
.
yarın inşallah bi aksaklık olmazsa hamamda atacağım kilocukları :) denizliye yolunuz düşerse aklınızda olsun burada pamukkale karahayıtta çok güzel oteller ve aile pansiyonları var. pansiyonlarda sauna açık havuz olduğu gibi bir de odalarda çok büyük küvetler var ve eşlerle kullanılabilen termal havuz gibi oluyor.zaten termal bölge burası hem sağlığa çook iyi geliyor hem de hamam keyfini kendinize özel odalarda yaşıyorsunuz. odaların mutfağı,tv'si, buzdolabı yatakları her şeyi mevcut..20 dk suya girip 20 dakika dinlendiriyorsunuz kendinizi. ..kaynaktan çıkan su olduğu için banyonun içi buhardan göz gözü görmüyor, aynı zamanda buhar banyosu da yapmış oluyorsunuz :)) akşama kadar bu şekilde kürler uygulayabiliyorsunuz. tencere tava götürürseniz yanınızda tüp,ocak her şey olduğu için yemeğinizi bile yapabiliyorsunuz..bakalım kısmet zaman zaman gidiyoruz biz de, yolunuz düşerse bu taraflara mutlaka uğrayın derim :)
Sözde spor yapacaktık ama öyle bir yağmur başladı ki, çok da gergindim otursam eşime saracağım kalktım bütün mutfak dolaplarını indirdim temizlik yaptım, spor kaldı ama yogamı yaparım en azından.
Menüm
1 portakal
Yarım elma
1 kaşık Special K
Kahvaltı yaptım.
1,5 kk peynir
3 zeytin
1 çatal menemen
1 çatal erimiş kaşar
1 çatal acıka
1 çay kaşığı pekmez
4 adet çiğ köfte
Yarım göbek marul
1 kase cacık
20 dk yürüyüş4
.
ev işi de spordan sayılır canımolmazsa Leslie yaparsın 1-2 mil. bugün ben de uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım var. bir şey yemiyorum ama spor da yapamadım.
akşam ultimate fat burn veya leslie yapcam.
Canım menünü beğendim. Haftasonu için gayet iyi. Fakat tane mısırı anlamadım .:26: Patlamış mısır mı , soslu mısır mı ?