• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

önce menümü yazayım sonrada geçmişe bakarım fırsat bulabilirsem

menüm

sabah:3 kaşık yulafezmesi,3 kaşık yoğurt,3 zeytin,1 çatal da yumurta

ara:çeyrek ayva

öğle: 3 kaşık nohut (3 parça da kuşbaşı et vardı),2 kaşık pilav,1 bardak ayran

ara:yarım elma

akşam:ızgara soğan,3 kaşık nohut (sade),1bardak ayran

spor:50 dk. eliptik,100mekik
su:1.5 litre

.

kahvalti(08:00)
1 bardak soguk dogal inek sütü (1yk kakaolu sekersiz)
1 muz

saat(13:00)
3 adet ceviz

saat(15:30)
1 büyük portakal

aksam(18:05)
1 tabak kapuska,
100 gr yogurt

spor yok, su cok cok az. :25::25:

offf kızlar tam 40 dakikada 4 km yürüdüm geldim, vallahi bu koşu bandı insanın canına okuyor nasıl ter attırdı, akşamları dışarda yürüdüğümde 1 saat yürüyorum ama bunun 10 da biri ter atmıyordum :( demek ki kilo vermek için azıcık ter atmak gerekiyor sanırım... geçen soruyordunuz 2 mil leslie kaç kalori yaktırır diye vallahi ben koşu bandında 6.0-6.2 gibi bir hızda yürüdüm 40 dakikada bana yaktığım kalori olarak 255 gösterdi :( bu kadar mücadeleye bu kalori pek az gözüktü gözüme, sanırım leslide bu düşüyordur biraz daha çünkü tempo düşüyor arada ve daha düşük tempolu leslie....

Evet malesef ben de spor salonuna gitmiştim iki sene önce o kadar çabalıyorum 200 kalori ancak oluyordu yaptığım. Kalori yakmanın öyle kolay olmadığını görünce de daha özenli beslenebiliriz. Zaten zayıflamanın çoğu diyet %20 spor %80 diyet gibi bir şey . 255 kalori harcamışsın çok iyi :21::8:

1 muz

3 adet ceviz

1 büyük portakal

1 tabak kapuska,
100 gr yogurt

Menünü beğendim , suyun da tam olsaydı keşke :nazar:

menüm

.

beslenme de spor da güzel canım:)

Selam kızlar ;

Cuma günüde bahsetmiştim sizlere doktora gidicez diye. Kan tahlillerimiz elimizde doktorun yanına girdik.Eşimin kolestrolünü beklerken , durumu vahım olan benmişim bu kolestrolün bir iyisi bir kötüsü varmış. Malesef benimkisi kötü sü olan LDH Kolestrolmüş. Birde demir eksikliğim varmış.Eşimde B12 eksikliği çok düşükmüş ona iğne verdi.

Doktor benim için ilaç vermedi bir diyet listesi verdi bana. Bu listeyi uygulandıktan 1 ay sonra tekrar kan değerlerine baktırcan dedi , eğer dıkkat etmene rağmen düşmesse ilaç dedi ama düşerse yediklerine dikkat ediceksin dedi. Günde muhakkak en az 1 saat yürümen lazım dedi.İleride kötü sonuçlar da doğurabilir dedi çok üzüldüm ama sonra da koleströl de kimmiş yenilmem ben ona dedim :1:

Listeyi şöle anlatayım size ; hazır hersey yasak, kesinlikle bütün yemekler ya haşlama ya mangal ya fırın olucak, saf zeytinyağı kullanıcaksın , Salam sucuk sosıs yasak.

Ceviz çok düşürüyormuş kolestrolü.Ekmek te tam buğday ekmeği tüketmeye başladım.

Yemek programı yapıyorum işyerime de sabah kahvaltılarım için birsey almam lazım. Yürüyşede bu sabah itibari ile başladım. Bu ay çok önemli benim için anlayacağınız.Bu sayede kilolarımda gidicek inş.

Canım geçmiş olsun . zayıflanam için söylemiyorum sağlığın için doktorun tavsiyelerini izle. Aynen dediğin gibi kötü kolestrolü yen :13: Zaten yasakladığı şeyler sağlıksız olanlar , hazır katkı maddeli ürünler hepimize zararlı malesef. Yürüyüşte iyi gelecektir eminim sana :)

Kızlar haftaya salı Ankaraya gidiyoruz. Net olmamakla beraber 1hafta kadar yokum. Hem size haber vereyim dedim hem de 3 öğün dışarıda nasıl en zararsız atlatırım fikir verir misiniz ?

Sabah kahvaltını zaten ayarlarsın canım belki kepekli tost veya yarım simit gibi dışardan bir şeyler yiyebilirsin. öğlen ve akşam da çorba salata / tavuk salata vs tüket. Aman diyim fastfood tüketme. Karatay hoca , lahmacun ve ayrana da izin veriyor lahmacunun hamuru ince olduğundan. Ara öğünler için de çantanda meyve veya kuruyemiş bulundurabilirsin . Veya süt alıp içebilirsin.

bende menümü yazyım bunun dışına çıkmayayım

sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
ara
1 elma
öğle
4 kaşık zyağlı bamya
1 kepçe çorba
ara
1 elma
ara
7-8 leblebi 2 fıstık 3 kuru üzüm (midem çok kazınmıştı)
akşam
bol yeşillikli 1 tabak kısır
yoğurt veya ayran hangisi olursa artık başka da bişey yemem artık buraya yazdım ya

su şu ana kadar 2,5 lt
spor maalesef yok

Güzel bir menü Kaptan. Öğleden sonraki ara öğünde midenin kazınma sebebinin elma olduğunu düşündüm. Elma beni hep acıktırmıştır.Sende nasıl etki yapar bilmiyorum ama :34:

midemi usuttum sanirim, iki gundur midem agriyor, bugun ozellikle fena. gecmezse sabah saglik merkezine gidecegim. (doktora gitmeyi de hic sevmiyorum ya :50:) menu de mide agrisindan dolayi duzensiz oldu.

sabah: iki dilim etimek, sanirim yaklasik 50 gr lor, 1 yumurta, 5-6 kokteyl domates, bir salatalik

ara: 10 gr badem, bir avuc kuru uzum

ara: 1 avuc sari leblebi

ara: bir elma, 200 gr yagsiz yogurt

ara: 1 muz, bir greyfurt, bir parca bitter cikolata

ara: bir kase bol sutlu nesfit

su: 2 litreyi kesin gecti, sirf ofiste 1.5 litre ictim. yurtta da birkac bardak ictim.

spor: 20 dk yuruyus, 25 dk bisiklet.

Son düzenleme:
kızlaaar, 4 km daha yürüyüp gelerek bugünkü sporumu toplamda 8 km yürüyüş ile tamamladım...ve inanılmaz iyi hissediyorum maşallah:nazar::nazar::nazar: yarın ola hayrola artık bakalım aynı performansı yarın da sergileyebilecek miyim....:16:

menüm

.

:27::27::27::27::27::27::27: süppersinnnnn :46::46::46:

1 muz

3 adet ceviz

1 büyük portakal

1 tabak kapuska,
100 gr yogurt

Ayyy ben senin menülerinde resim görmeyi çok seviyordum amaa :26: kapuska harika duygu veriyor bana :27: çok severim..

4. takım kabul etti beni yardmların için tşk ederm.:16:

Hayırlı olsun canım, en güzel şekilde kilo vermeler, arada yine uğra ve gelişmeleri bildir olur mu :1::1:

midemi usuttum sanirim, iki gundur midem agriyor, bugun ozellikle fena. gecmezse sabah saglik merkezine gidecegim. (doktora gitmeyi de hic sevmiyorum ya :50:) menu de mide agrisindan dolayi duzensiz oldu.

sabah: iki dilim etimek, sanirim yaklasik 50 gr lor, 1 yumurta, 5-6 kokteyl domates, bir salatalik

ara: 10 gr badem, bir avuc kuru uzum

ara: 1 avuc sari leblebi

ara: bir elma, 200 gr yagsiz yogurt

ara: 1 muz, bir greyfurt, bir parca bitter cikolata

ara: bir kase bol sutlu nesfit

su: 2 litreyi kesin gecti, sirf ofiste 1.5 litre ictim. yurtta da birkac bardak ictim.

spor: 20 dk yuruyus, 25 dk bisiklet.

Çok geçmiş olsun canımmmm :26::26::26: ama şimdiye kadar gördüğüm en enteresan menüydü, neden hep ara?

kızlaaar, 4 km daha yürüyüp gelerek bugünkü sporumu toplamda 8 km yürüyüş ile tamamladım...ve inanılmaz iyi hissediyorum maşallah:nazar::nazar::nazar: yarın ola hayrola artık bakalım aynı performansı yarın da sergileyebilecek miyim....:16:

Sana ohaa diyebilirmiyimm :27::27::27: bak deli ettin şimdi beni, atacam kendimi eliptiğin üstüne :30::27::9:

Sana ohaa diyebilirmiyimm :27::27::27: bak deli ettin şimdi beni, atacam kendimi eliptiğin üstüne :30::27::9:

içimizdeki hanımefendiyi çıkaralım lütfen :P oha diyebilirsin, yuhhh diyebilirsin istediğini de güzelim, yeşil çayımı içiyorum şimdide...bu saatten sonra yorma sen kendini kıyamam :P

içimizdeki hanımefendiyi çıkaralım lütfen :P oha diyebilirsin, yuhhh diyebilirsin istediğini de güzelim, yeşil çayımı içiyorum şimdide...bu saatten sonra yorma sen kendini kıyamam :P

Canım yaaa bazen içimdeki öküz hortlayıp ce eeee diyor :27::27::27::27: sen bu kadar yürü ben hanımefendi kalayımmm. olduuuuuu gözlerimm dolduuuuu :33::33::33:

Canım yaaa bazen içimdeki öküz hortlayıp ce eeee diyor :27::27::27::27: sen bu kadar yürü ben hanımefendi kalayımmm. olduuuuuu gözlerimm dolduuuuu :33::33::33:

kıskanmayalım lütfen:35::35: nazar etme nooolur, yürü senin de olur :) canım benim yaa, bu hafta biraz cozutmak istiyorum spor ve diyet konusunda :52:

kıskanmayalım lütfen:35::35: nazar etme nooolur, yürü senin de olur :) canım benim yaa, bu hafta biraz cozutmak istiyorum spor ve diyet konusunda :52:

Her sınıfta bir çalışkan öğrenvci olur yaa, sende bizim grubun çalışkanısın :54::54::54: helal sana ama hiç gaza gelip koşacak halde değilim :33::33::33:

:27::27::27::27::27::27::27: süppersinnnnn :46::46::46:

Ayyy ben senin menülerinde resim görmeyi çok seviyordum amaa :26: kapuska harika duygu veriyor bana :27: çok severim..

Hayırlı olsun canım, en güzel şekilde kilo vermeler, arada yine uğra ve gelişmeleri bildir olur mu :1::1:

Çok geçmiş olsun canımmmm :26::26::26: ama şimdiye kadar gördüğüm en enteresan menüydü, neden hep ara?

iste midem agridigindan canim cok bisi yemek istemedi ama bisiler de yemem gerekiyordu.

midem agrimasa ben de yururdum hic degilse 1 saat ama of off

geçmiş olsun..sağlık her şeyden önemli, iyileş yürürsün yine, önce sağlık... ben çıkıyorum kızlar 10.30 da uyumuş olmam lazım, sabah 6 gibi uyanıyorum, biliyorsunuz ki gençlik hormonu 11 ile gece 3 arası salgılanıyormuş, kaçırmamak gerek :27::27::27:

Her sınıfta bir çalışkan öğrenvci olur yaa, sende bizim grubun çalışkanısın :54::54::54: helal sana ama hiç gaza gelip koşacak halde değilim :33::33::33:
canıms
ın...vallahi amacım gaza getirmek değil :) ben kaçıyorum artık canlar, yarın görüşürüz inşallah, sağlıcakla kalın :16::16:

Back
X