• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vay be menüye bak kız gözlemeyi kendin mi açtın maşallah:nazar:

hey Allahım kızlar ben de size güldüm valla ne rüyalar görüyorsunuz:1: ben pek kiloyla ilgili rüyalar görmüyorum yıllardır uğraştığımdan bilinçaltım da alıştı heralde:1:

hm yapıyordu:8: ben de başlasam fena olmayacak 2 ay önce mat aldım pilates seti aldım şimdi A101de satışına başlanmış yine ondan almıştım ama daha yapmadım hiç :17:

bizim evde de hamurişi çok olurdu da sizinki kadar değil

annene maşallah diyorum :nazar: bol bol spor da yapıyormuş yaşına göre gayet dinç demek ki....ben dağ yürüyüşlerine gelemem sanırım denemedim ama düz yolda zor yürürüm dağa hiç çıkamam bende düşme korkusu vardır daha önce birkaç kez ayağımı burktuğumdan sandalye üstüne bile çıkmaya korkarım denge kuramam da düşer bir yerimi kırarım diye senaryolar çizerim:18:

hadi bakalım meyveli sebzeli menülerini dört gözle bekliyoruz:34:

selam kaptan:3:
valla zorla ders çalışmak mı aman Allahım :19: inşallah birkaç gün daha sık dişini inşallah haftaya zihnen hür biri olacaksın

öncelikle geçmiş olsun eliscim - kötü kolesterolün yüksek olması iyi değil tabii bir de iyi kolesterol düşükse sebebi egzersiz azlığıymış benimki sınırın biraz altındaydı en son
senin aslında dağyolu gibi beslenmen lazım 3 ara 3 ana öğün
cevizle ilgili doğru söylüyorsun ben bir ara şunu yapıyordum burada kkda yazıştığımız bir arkadaştan öğrendim
1 tam cevizi akşamdan 1 bardak içme suyuna koyuyorsun sabaha kadar bekletiyorsun su sabaha sararmış oluyor biraz elma suyu gibi ama tadı güzel suyu içiyorsun cevizi de yiyorsun:34: bunu da dene istersen faydasını görürsün:34:

Menü yorumların için teşekkür ederim:16:
sabahki sendrom durumu da geçti şükürler olsun
Aşka gelince... sen erken evlenmişsin zaten ben 21ken evlenmeyi çok düşünmüyordum ama sevdiğim biri olsun yanımda istiyordum çünkü arkadaşlarım evleniyordu ben de özeniyordum:1: şimdi ise olsa da hoş olmasa da modundayım cidden aşık olabileceğime inanmıyorum saygı duyacağım güvenebiceğim biri olsun yeter

atlattım canım şükür - sebze olsun 1 hafta yerim bıkmam da ben pek kuru fasulye falan pişirmem komşum verdi sağolsun cuma yarısını yedim yarısı kalmıştı dün hiç aklıma gelmedi:44: bozulsun istemediğimden akşam yerim diye düşündüm, yemekhanede de çıkınca bugun k.fasulye günü oldu

ben her gün tartılmıyorum zaten:1:

pilates iyidir candır. Etkisini görcez inşallah :9::9::9::9:

Sevgili kaptanım;

Evett ben zaten bayan panik :) Yarışmada değilim artıkçünkü 2 haftadır kilo veremiyorum. Birde bu hastalık seyleri çıkınca öle napcam diye kaldım ama çok şükür korkulcak birsey yok. Sürekli burda sizlerle olmaya çalışıcam. Şimdi kendıme 1 ay bır hedef koydum bakalım sonuç ne olucak sizide bilgilendircem.

elis cim listede olmasa da sen burda hergün menülerini ve sporunu paylaş canım kopma gruptan

lily cim hayırlısı ile bi atlatayım şu sınavı yanınızdayım

kızlaar bu arada thelma ve louise yi izledim bugün ben,, belki izlemişsinizdir tv de pek sık verirler, ama izlemediyseniz lütfen izleyin, 2 kadının dostluğunu anlatan harika bir film, çok gecikmişim izlemek için, üzüldüm....
aklımın bir köşesinde bulunsun bakalım bir de geçen hafta dediğin soraranın hikayesi vardı o da aklımda

pilates iyidir candır. Etkisini görcez inşallah :9::9::9::9:
inşallah ben de katılırım aranıza en kısa sürede:8:

bu arada kızlar 5 saatimi geçmişi oku alıntıla yorumla derken mesaiyi sizle geçirdim:29:

Ahh luci okudukça hoşuma gidiyor, ne zaman etrafımda güzel yürekli insanları görsem mutlu oluyorum.:16:

Ne kadar güzel, bence de eşin çok şanslı senin gibi bir insana sahip olduğu için.

Ayy teşekkür ederim kaptanım.
Ama ev yemekleri falan yemeyiz muhtemelen, eşim dışarıda ev yemeği yemeyi sevmiyor hiç, bir de burada zaten dışarı çıkarmıyorum evde yiyelim diye onun biraz fast food yiyebileceği benim daha hafif takılabileceğim yerler düşünüyorum.

Evet benim kurabiye klasik oldu.
Eşim bu yaptığım kurabiyeyi çok seviyor ben de o yüzden evde hep bulunduruyorum.
Yani yediğim az bile.

Hemen kaydediyorum listeye izlerim ben.

canım avm lerin üst katında yemek bölümleri var eğer o tür yerlere gidersen hiç zorlanmazsın salata da var ev yemekleri de zeytinyağlılarda kebablarda çeşit bol anlayacağın

ev yemekleri satan yerlerden alabilirsin ya da tavuklu ton balıklı salata tarzı şeyler... aklıma bunlar geldi

Salata evet aklımda, başka bir şey gelir mi aklınıza acaba dedim, zaten kaçırırım da az kaçırmak için düşünüyorum.

vay be menüye bak kız gözlemeyi kendin mi açtın maşallah:nazar:

hey Allahım kızlar ben de size güldüm valla ne rüyalar görüyorsunuz:1: ben pek kiloyla ilgili rüyalar görmüyorum yıllardır uğraştığımdan bilinçaltım da alıştı heralde:1:

hm yapıyordu:8: ben de başlasam fena olmayacak 2 ay önce mat aldım pilates seti aldım şimdi A101de satışına başlanmış yine ondan almıştım ama daha yapmadım hiç :17:

bizim evde de hamurişi çok olurdu da sizinki kadar değil

annene maşallah diyorum :nazar: bol bol spor da yapıyormuş yaşına göre gayet dinç demek ki....ben dağ yürüyüşlerine gelemem sanırım denemedim ama düz yolda zor yürürüm dağa hiç çıkamam bende düşme korkusu vardır daha önce birkaç kez ayağımı burktuğumdan sandalye üstüne bile çıkmaya korkarım denge kuramam da düşer bir yerimi kırarım diye senaryolar çizerim:18:

hadi bakalım meyveli sebzeli menülerini dört gözle bekliyoruz:34:

selam kaptan:3:
valla zorla ders çalışmak mı aman Allahım :19: inşallah birkaç gün daha sık dişini inşallah haftaya zihnen hür biri olacaksın

öncelikle geçmiş olsun eliscim - kötü kolesterolün yüksek olması iyi değil tabii bir de iyi kolesterol düşükse sebebi egzersiz azlığıymış benimki sınırın biraz altındaydı en son
senin aslında dağyolu gibi beslenmen lazım 3 ara 3 ana öğün
cevizle ilgili doğru söylüyorsun ben bir ara şunu yapıyordum burada kkda yazıştığımız bir arkadaştan öğrendim
1 tam cevizi akşamdan 1 bardak içme suyuna koyuyorsun sabaha kadar bekletiyorsun su sabaha sararmış oluyor biraz elma suyu gibi ama tadı güzel suyu içiyorsun cevizi de yiyorsun:34: bunu da dene istersen faydasını görürsün:34:

Menü yorumların için teşekkür ederim:16:
sabahki sendrom durumu da geçti şükürler olsun
Aşka gelince... sen erken evlenmişsin zaten ben 21ken evlenmeyi çok düşünmüyordum ama sevdiğim biri olsun yanımda istiyordum çünkü arkadaşlarım evleniyordu ben de özeniyordum:1: şimdi ise olsa da hoş olmasa da modundayım cidden aşık olabileceğime inanmıyorum saygı duyacağım güvenebiceğim biri olsun yeter

atlattım canım şükür - sebze olsun 1 hafta yerim bıkmam da ben pek kuru fasulye falan pişirmem komşum verdi sağolsun cuma yarısını yedim yarısı kalmıştı dün hiç aklıma gelmedi:44: bozulsun istemediğimden akşam yerim diye düşündüm, yemekhanede de çıkınca bugun k.fasulye günü oldu

ben her gün tartılmıyorum zaten:1:

Erkendi tabi çok, eşimde benim gibi düşünüyordu ama 23 yaşında evlenmiş oldu, pişman değilim hiç her zaman iyiki diyorum ama ben şanslıymışım, yoksa 21 gerçekten erken. Saygı, güven de o kadar önemli şeyler ki, şu devirde insanın en çok aradığı şey.

Luci alıntılamıştım ama bulamadım.
Cips olayını çok abartıyorduk biz, tuzlu yağlı şeyleri çok severim.
Aile boyunu bir oturuşta yerdik bazen daha fazla ..
Haftada iki gün hamburger vs ..
Kötüydü yani baya :1:

Ahh luci okudukça hoşuma gidiyor, ne zaman etrafımda güzel yürekli insanları görsem mutlu oluyorum.:16:Ne kadar güzel, bence de eşin çok şanslı senin gibi bir insana sahip olduğu için.

canım teşekkür ederim ben de sizleri çook seviyorum kimselerle paylaşmadığım şeyleri paylaşıyorum sizlerle, ben de çok şanslıyım ki sizleri tanıdım :):16::17:

Ayy teşekkür ederim kaptanım.
Ama ev yemekleri falan yemeyiz muhtemelen, eşim dışarıda ev yemeği yemeyi sevmiyor hiç, bir de burada zaten dışarı çıkarmıyorum evde yiyelim diye onun biraz fast food yiyebileceği benim daha hafif takılabileceğim yerler düşünüyorum.

canım bazı fastfood restoranların salata büfeleri oluyor, eşin fast food yerken sen de salata alabilirsin kendine ama aynı masada yemek yemek acı verici olabilir, ayrı masalarda oturup yiyin o halde :):21:

Hemen kaydediyorum listeye izlerim ben.

izle canım mutlaka ben çok beğendim...

canım avm lerin üst katında yemek bölümleri var eğer o tür yerlere gidersen hiç zorlanmazsın salata da var ev yemekleri de zeytinyağlılarda kebablarda çeşit bol anlayacağın

Çok mantıklı kaptan, en azından avmye gidebileceğimiz günlerde bu güzel alternatif.

Kaptan bu arada sen Ankaradaymışsın, bildiğin diyetisyen var mı ?
Yalnız muayehane değil özel hastane falan tarzı.

canım teşekkür ederim ben de sizleri çook seviyorum kimselerle paylaşmadığım şeyleri paylaşıyorum sizlerle, ben de çok şanslıyım ki sizleri tanıdım :):16::17:

canım bazı fastfood restoranların salata büfeleri oluyor, eşin fast food yerken sen de salata alabilirsin kendine ama aynı masada yemek yemek acı verici olabilir, ayrı masalarda oturup yiyin o halde :):21:

izle canım mutlaka ben çok beğendim...

Gerçekten terapi gibi burası Luci ..

Benim için hiç acı vermez de eşim çok rahatsız oluyor, ona kıyamıyorum yoksa moda girince canım hiç istemiyor.

Luci alıntılamıştım ama bulamadım.:1:

neyi bulamadın canım? bu arada geçen hafta ben izmir seyahatimde yağsız, kaşarsız,tuzsuz kumpir yemiştim öyle de yapabilirsin içine haşlanmış tavuk, biber,zeytin, mantar falan alabilirsin... ya da ızgara köfte ya da piliç-kırmızı et yiyebilirsin kebapçılarda ama lavaş yeme lütfen bol yeşillikle olabilir...

Kızlar 70 dakika yürüdük de geldik.
Aslında 3-4 saat niyeti ile çıktık, tepeye çıkacaktım ama köpekler çıkınca tıpış geri döndük, bir de insanların evlerinden yol bulamadım :1:
BUraya çıkacaktık ama en kısa zamanda tekrar deneyeceğiz.

$20140217_145833.webp

neyi bulamadın canım? bu arada geçen hafta ben izmir seyahatimde yağsız, kaşarsız,tuzsuz kumpir yemiştim öyle de yapabilirsin içine haşlanmış tavuk, biber,zeytin, mantar falan alabilirsin... ya da ızgara köfte ya da piliç-kırmızı et yiyebilirsin kebapçılarda ama lavaş yeme lütfen bol yeşillikle olabilir...

Cips için yorum vardı senin zannetmiştim ama Lily de olabilir :1:

Ne güzel alternatifler bence de gayet mantıklı.
Umarım orada en azından kilomu koruyabilirim.

Kızlar ben gideyim biraz ders çalışayım muhtemelen akşam gelirim artık, kendinize iyi bakın ..

ne güzel anlatmışsın işte sizinki mantık+aşk birlikte olmuş :16:

teşekkür ederim canım benim :54:

hahahaaaa - arkadaş buldun da sabah mı akşam mı diye soruyorsun bi de:52::52::52:

hahahahaa sordum sadece kız. Bazısı sabah erken kalkmaz spor için. Ben işe gitmek için kalkıyorum spor için 1 saat erken kalkıyorum ondan sey ettim :3::3::3:

aklımın bir köşesinde bulunsun bakalım bir de geçen hafta dediğin soraranın hikayesi vardı o da aklımda

inşallah ben de katılırım aranıza en kısa sürede:8:

bu arada kızlar 5 saatimi geçmişi oku alıntıla yorumla derken mesaiyi sizle geçirdim:29:

:1::1::1::1: :46::46::46::46::46:

Luci'nin mutfağı 17:00 de kapanacakkkk :)

sabah: 07:00
uyanınca sirkeli karışım
1 fincan sade ve şekersiz nescafe

öğle: 12:30
2 yk yulaf ezmesi+ az light süt ve 1 dilim portakal ile+ bol tarçınlı

ara:
1 kase yoğurt içine 1/2 salatalık ve 1 yk yulaf, bol nane ile

akşam: 17:00
1 bardak light süt bol tarçın ile+ 3 adet ceviz

su:3,5 litreyi bulacak yatana kadar
spor: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş (4 km) saat: 11:00
açık havada 1 saat yürüyüş 4 kmyi buluyor 18:00

metabolizmamı darmaduman edeceğimi söylemiştim bir de böyle deneyeyim bakiim neler olacak 4 günde... şaşırtmayı başarabilecek miyim, çok şükür yoğurt ve süt enerjimi sağlıyor ve gayet tok hissediyorum şu an :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mantıklı kaptan, en azından avmye gidebileceğimiz günlerde bu güzel alternatif.

Kaptan bu arada sen Ankaradaymışsın, bildiğin diyetisyen var mı ?
Yalnız muayehane değil özel hastane falan tarzı.
canım özel hastanelerde de genelde tek seferlik değil aylık alıyorlar ücreti mesela ben gecen sene medicana ya gitmiştim orası 3 aylık toplu almıştı ilk doğumdan sonra güven hastanesine gitmiştim orda da 1 aylık alıyorlar her hafta kontrol var burda sistem genelde bu şekilde özel hastanelerin ve muayenehanelerin geneli maalesef bu şekilde

uyanınca sirkeli karışım

ara:

1 bardak light süt bol tarçın ile

metabolizmamı darmaduman edeceğimi söylemiştim bir de böyle deneyeyim bakiim neler olacak 4 günde... şaşırtmayı başarabilecek miyim, çok şükür yoğurt ve süt enerjimi sağlıyor ve gayet tok hissediyorum şu an :)

luci cim canım bu hiç sağlıklı değil biliyorsun dimi bünyeni hakkaten darmanduman edecen bacım spor yapmasan neyse hem koşu bandı hem de yürüyüş aman bacım düşüp bayılma ne olur yaaa:47::47::47::47:

luci cim canım bu hiç sağlıklı değil biliyorsun dimi bünyeni hakkaten darmanduman edecen bacım spor yapmasan neyse hem koşu bandı hem de yürüyüş aman bacım düşüp bayılma ne olur yaaa:47::47::47::47:

yok kaptancım bir şey olmaz merak etme sen, tamam akşam sütümün yanına 3 ceviz ekliyorum ama tok hissediyorum inan... protein ile beslenme beni ayakta tutuyor, yulaf ezmesi de çok tok tutuyor...bugün yulaf ezmeli protein günüm olsun benim de :)

elis cim listede olmasa da sen burda hergün menülerini ve sporunu paylaş canım kopma gruptan

lily cim hayırlısı ile bi atlatayım şu sınavı yanınızdayım
inşallah kaptan:34:

Erkendi tabi çok, eşimde benim gibi düşünüyordu ama 23 yaşında evlenmiş oldu, pişman değilim hiç her zaman iyiki diyorum ama ben şanslıymışım, yoksa 21 gerçekten erken. Saygı, güven de o kadar önemli şeyler ki, şu devirde insanın en çok aradığı şey.
aynen - ben saygıya çok değer veriyorum aşk meşk bir yere kadar...

Luci alıntılamıştım ama bulamadım.
Cips olayını çok abartıyorduk biz, tuzlu yağlı şeyleri çok severim.
Aile boyunu bir oturuşta yerdik bazen daha fazla ..
Haftada iki gün hamburger vs ..
Kötüydü yani baya :1:

Cips için yorum vardı senin zannetmiştim ama Lily de olabilir :1:

Ne güzel alternatifler bence de gayet mantıklı.
Umarım orada en azından kilomu koruyabilirim.
Cipsi ben demiştim - bana tuz yasak da bazen öyle canım çekince yiyorum :17:

teşekkür ederim canım benim :54:

hahahahaa sordum sadece kız. Bazısı sabah erken kalkmaz spor için. Ben işe gitmek için kalkıyorum spor için 1 saat erken kalkıyorum ondan sey ettim :3::3::3:
biliyorum takılıyorum işte ben de:1:

uyanınca sirkeli karışım

ara:

1 bardak light süt bol tarçın ile+ 3 adet ceviz

kız çok az değil mi? tamam tok olabilirsin ve süt ve ürünleri metabolizmayı hızlandırır kilo vermeyi kolaylaştırır ama besinsiz kalma bak spor da yapmışsın

Back
X