- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #105.701
vay be menüye bak kız gözlemeyi kendin mi açtın maşallah
hey Allahım kızlar ben de size güldüm valla ne rüyalar görüyorsunuzben pek kiloyla ilgili rüyalar görmüyorum yıllardır uğraştığımdan bilinçaltım da alıştı heralde
hm yapıyorduben de başlasam fena olmayacak 2 ay önce mat aldım pilates seti aldım şimdi A101de satışına başlanmış yine ondan almıştım ama daha yapmadım hiç
bizim evde de hamurişi çok olurdu da sizinki kadar değil
annene maşallah diyorumbol bol spor da yapıyormuş yaşına göre gayet dinç demek ki....ben dağ yürüyüşlerine gelemem sanırım denemedim ama düz yolda zor yürürüm dağa hiç çıkamam bende düşme korkusu vardır daha önce birkaç kez ayağımı burktuğumdan sandalye üstüne bile çıkmaya korkarım denge kuramam da düşer bir yerimi kırarım diye senaryolar çizerim:18:
hadi bakalım meyveli sebzeli menülerini dört gözle bekliyoruz
selam kaptan
valla zorla ders çalışmak mı aman Allahıminşallah birkaç gün daha sık dişini inşallah haftaya zihnen hür biri olacaksın
öncelikle geçmiş olsun eliscim - kötü kolesterolün yüksek olması iyi değil tabii bir de iyi kolesterol düşükse sebebi egzersiz azlığıymış benimki sınırın biraz altındaydı en son
senin aslında dağyolu gibi beslenmen lazım 3 ara 3 ana öğün
cevizle ilgili doğru söylüyorsun ben bir ara şunu yapıyordum burada kkda yazıştığımız bir arkadaştan öğrendim
1 tam cevizi akşamdan 1 bardak içme suyuna koyuyorsun sabaha kadar bekletiyorsun su sabaha sararmış oluyor biraz elma suyu gibi ama tadı güzel suyu içiyorsun cevizi de yiyorsunbunu da dene istersen faydasını görürsün
Menü yorumların için teşekkür ederim
sabahki sendrom durumu da geçti şükürler olsun
Aşka gelince... sen erken evlenmişsin zaten ben 21ken evlenmeyi çok düşünmüyordum ama sevdiğim biri olsun yanımda istiyordum çünkü arkadaşlarım evleniyordu ben de özeniyordumşimdi ise olsa da hoş olmasa da modundayım cidden aşık olabileceğime inanmıyorum saygı duyacağım güvenebiceğim biri olsun yeter
atlattım canım şükür - sebze olsun 1 hafta yerim bıkmam da ben pek kuru fasulye falan pişirmem komşum verdi sağolsun cuma yarısını yedim yarısı kalmıştı dün hiç aklıma gelmedi:44: bozulsun istemediğimden akşam yerim diye düşündüm, yemekhanede de çıkınca bugun k.fasulye günü oldu
ben her gün tartılmıyorum zaten![]()
pilates iyidir candır. Etkisini görcez inşallah