- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #105.881
Kesinlikinen bekleriz![]()
resim ekledim bakmak isteyen olursa buyursun o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikinen bekleriz![]()
duygusal olmaaaaz, korenin kült filmlerini izliyorum ben...acı, intikam, şiddet dolu...öyle gözyaşı falan yok yani...bir de adamlar çoook uç lar... yani, öfkeyi o kadar derin ve kuvvetli işliyorlar ki inandığın tüm değerlere karşı çıkış var, yani ağırdır özellikle bazı yönetmenlerin -ki hastası olduğum biri var sanırım filmlerini öneremem...-dediğim gibi ağırdır, acıtır...aylarca hafızandan çıkmaz, alışık olmayan bünyelerde ters etkiler yapabilir... nerede yazdığım izninle bana kalsın canım çok deşifre olduğumu hissettim bugün biraz daha sakin gideyim artık ben :)
Farkındayım zaten ve bu çok hoşuma gidiyorrr, hayy biri birazcık şu Sevdayı da gaza getirse yaaaben akşam bir el atayım şuna
getir banaaa =)))
Bırakın herşeyi yahuu, Birazcık Recep ivediklik varmı, varsa tamamdır
.
Akşam sana arkadaş olup pilates yapacağım daha Zeynep.
Ne bileyim Gamze ya üstümde acayip duygusallık var. Bütün gün battaniyenin altında duygusal filmler izleyip çikolata yiyesim var
Gel beraber izleyip izleyip ağlayalım
Deli kızBen çok memnunum halinizden.
Teşekkür ederim ben de şu anki halimde bu yazı gibi yamuk duruyorum. Ama yakında dümdüz olacağım.
resim ekledim bakmak isteyen olursa buyursun o zaman![]()
Zeynep o saçlar ne öyle
Maşallah ne güzel hatunsun öyle de ben sende kilo göremedim hiç ?
bu akşam pilates yok bebeğim yürüyüşüm var. Pilates haftada 3 kere![]()
Zeynep o saçlar ne öyle
Maşallah ne güzel hatunsun öyle de ben sende kilo göremedim hiç ?
ekledim kızlar ben albümünde görebilirsiniz, 5 dakkaya silecem ona göre haaaa![]()
Bir türlü tutturamadım gitti ben de günü:1
o saçlar şuan yok hmcım sağlık nedeniyle kestirdim hemde kısacık.
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Kilomu saklayacak seyler giyiyorum ben yaa oyle taşırmıyorum oramı buramı![]()
canım kısa saçlı halimide ekledim 1 saate kaldırım resimleri =))
yarın sabah ve akşam yapıcam tatlım hmcım beranber yapalım.
siliyorum artık ben, yeter bu kadar tosun fotosu görmek :)))) zeynep hani kızım sende kilo falan yok....
siliyorum artık ben, yeter bu kadar tosun fotosu görmek :)))) zeynep hani kızım sende kilo falan yok....
Luci nasıl kilo vermişsin öyle bir de arkadaşların söylemiyor
Mükemmelsin![]()
sana kesinlikle katılıyorumAl benden de o kadar.
Çikolatasız Kahveler içiyorum ama mutluyum çok işe yaradı. Normalde takımda cezalar olur mesaj sayıları sayılır. Bunlar disiplin sağlamak içib evet güzel ama bizim takımımız bunu sözler ile yapıyor. Mesaj sayısına gerek kalmıyor keyif aldığımız için buradayız bence çok güzel bu.
iş güvenliği uzmanlığı sınavı var c sınıfıyım pazar gün a sınıfı olmak için sınava gireceğimkaptan sen ne sinavi icin calisiyordun?
suan öncekim sonrakim yok ama bende foto koycam yavv bi tane olsa atayım barimm![]()
ekledim kızlar ben albümünde görebilirsiniz, 5 dakkaya silecem ona göre haaaa![]()
canım kısa saçlı halimide ekledim 1 saate kaldırım resimleri =))
teşekkürler tatlım hem de 42 günde...11 kilo kuş oldu gitti :) şimdi geriye kaldı 10 kilooo
sill silllzeynep kaybolmaya çalışıyor hahahahah
.
yaaa bunlara cevap yazacam da fotoları silmeyin 2 dk yaaa