• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

duygusal olmaaaaz, korenin kült filmlerini izliyorum ben...acı, intikam, şiddet dolu...öyle gözyaşı falan yok yani...bir de adamlar çoook uç lar... yani, öfkeyi o kadar derin ve kuvvetli işliyorlar ki inandığın tüm değerlere karşı çıkış var, yani ağırdır özellikle bazı yönetmenlerin -ki hastası olduğum biri var sanırım filmlerini öneremem...-dediğim gibi ağırdır, acıtır...aylarca hafızandan çıkmaz, alışık olmayan bünyelerde ters etkiler yapabilir... nerede yazdığım izninle bana kalsın canım çok deşifre olduğumu hissettim bugün biraz daha sakin gideyim artık ben :)

Tamamdır Luci :) o kadar güzel anlatıyorsun ki indanın hayatında tutku olacak bir hobisi olması çok güzel .

Farkındayım zaten ve bu çok hoşuma gidiyorrr, hayy biri birazcık şu Sevdayı da gaza getirse yaaa :27::27::27: ben akşam bir el atayım şuna :1::1:

getir banaaa =)))

Bırakın herşeyi yahuu, Birazcık Recep ivediklik varmı, varsa tamamdır :27::27:

.

Akşam sana arkadaş olup pilates yapacağım daha Zeynep.

Ne bileyim Gamze ya üstümde acayip duygusallık var. Bütün gün battaniyenin altında duygusal filmler izleyip çikolata yiyesim var :1:
Gel beraber izleyip izleyip ağlayalım

Deli kız :1: Ben çok memnunum halinizden.

Teşekkür ederim ben de şu anki halimde bu yazı gibi yamuk duruyorum. Ama yakında dümdüz olacağım.

bu akşam pilates yok bebeğim yürüyüşüm var. Pilates haftada 3 kere :1::1:

Zeynep o saçlar ne öyle :nazar:
Maşallah ne güzel hatunsun öyle de ben sende kilo göremedim hiç ?

o saçlar şuan yok hmcım sağlık nedeniyle kestirdim hemde kısacık.

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Kilomu saklayacak seyler giyiyorum ben yaa oyle taşırmıyorum oramı buramı :1::1::1::1:

siliyorum artık ben, yeter bu kadar tosun fotosu görmek :)))) zeynep hani kızım sende kilo falan yok....

o saçlar şuan yok hmcım sağlık nedeniyle kestirdim hemde kısacık.

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Kilomu saklayacak seyler giyiyorum ben yaa oyle taşırmıyorum oramı buramı :1::1::1::1:

canım kısa saçlı halimide ekledim 1 saate kaldırım resimleri =))

Bu hali de gayet güzel Zeynep zaten kökü sen de.
Şu anki kilon mu bu ?
Tebrik ederim ya gerçekten sen kiloluyum diye geziyorsun ya da çok güzel kapatıyorsun.
yarın sabah ve akşam yapıcam tatlım hmcım beranber yapalım.

Tamam ben o zaman bugün yoga yaparım.

Al benden de o kadar.
Çikolatasız Kahveler içiyorum ama mutluyum çok işe yaradı. Normalde takımda cezalar olur mesaj sayıları sayılır. Bunlar disiplin sağlamak içib evet güzel ama bizim takımımız bunu sözler ile yapıyor. Mesaj sayısına gerek kalmıyor keyif aldığımız için buradayız bence çok güzel bu.
sana kesinlikle katılıyorum

kaptan sen ne sinavi icin calisiyordun?
iş güvenliği uzmanlığı sınavı var c sınıfıyım pazar gün a sınıfı olmak için sınava gireceğim

suan öncekim sonrakim yok ama bende foto koycam yavv bi tane olsa atayım barimm :1:

ekledim kızlar ben albümünde görebilirsiniz, 5 dakkaya silecem ona göre haaaa :P

canım kısa saçlı halimide ekledim 1 saate kaldırım resimleri =))

yaaa bunlara cevap yazacam da fotoları silmeyin 2 dk yaaa

Toplight bilmiyordum izin 6 olduğun şuan ki Kilom 66.8 pazartesi
Luci cim Sağol tavsiyen için inş tavsiye ne uyarım
Lili cim Sağol bilgilendirmen için

Back
X