• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menülerin süper kız kaç gündür maşallah:nazar::nazar::nazar:

doyduysan no problem:34:

kaptan ne güzel ve orantılı bir menü bu:46::46::46:

sen yine duygusala bağlamışsın:1:

"azar azar herşeyden" olmuş afiyet olsun:56:

bu menüyle nasıl doydun??? çok az geldi gözüme:44:

gözünüz aydın:16:

ben de bundan 2-3 ay önce iş için seminere gitmiştim orada otelde spor salonunda yürüyüş bandında hızı 5e ayarlayıp yarım saat yürümüştüm 100kcal yakmadı bile :47: bir de hızı arttırsam da hemen düşürdü nabzın yükseldi dyerek

Şuntatlı sewmeyenleri kıskanıyorum desem yeridir:)

canım tşk ederim yorumun için

Çocuğuz çalışıyor sanırım ama çok şanslısınız evde olunca hiç iş bitmiyor bütün gün çamaşır ev topla ütü obur kocaya 4 çeşit yemek. 45 dk spor bir komşuyla kahve saçımı tarayamıyorum.şimdi kadın her hafta temizliğe gelecek bakıcıda çovuğun her işini yapacal masraf çok arttı ama napıyım çok bunaldım

ben çalışmıyorum ve okadar haklısınki evde olmak daha zor helede eşin öğlen saatinde eve geliyorsa hiç iş bitmiyor valla.

Dünkü menüm Sabah bir tost
Öğlen 5 kaşık bulgur iki kaşık yoğurt
Akşam sebze çorbaı iki kaşık kuru fasülye iki kaşık pilav.30? Dk yürüyüş 45 dk spor:) ölü gibide uyudum

menün harika

Yürüyerek kilo vermek sanıldığı kadar kolay bir şey değil. İnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Dİğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor. Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo verme olanağına kavuştuğu buradan ortaya çıkıyor.

Yürüyüşle zayıflama ve kilo vermenin faydaları

Yürümenin yürüyüş yapmanın veya Yürüyüşün faydaları ile hayatınıza birkaç yıl daha eklemek ister misiniz? Bunu düzenli olarak yapacağınız bir yürüyüş programı ile gerçekleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Basit ve güvenli olan ve sizi kolayca zayıflatacak yormayacak olan bu egzersizden öğreneceğiniz çok şey var!

Yürüyüş yapmak, yapabileceğiniz en basit ve en güvenli egzersiz çeşididir. Bu spor sizin kemiklerinizi güçlendirmenize, kilonuzu, kalp ve akciğer sağlığınızı kontrol altına almanıza yardımcı olacaktır. Araştırmalar haftada yaklaşık 20-25 kilometre yürüyen insanların yürüyüş yapmayan insanlara göre daha uzun yaşadıklarını kanıtlamıştır. Bunun yanında etkili bir zayıflama ve kilo kontrolü için yürüyüş yapmak gerçekten vücut için ihtiyacında ötesindedir.

Yürüyüşle İlgili Bazı Can Alıcı Bilgiler:

.. Yapacağınız yürüyüşünüzün her dakikası hayatınıza ortalama 1.5-2 dakika ekler. Buda sizin bir taşla iki kuş vurabileceğiniz anlamına gelir.

.. Her gün 20 dakika fazla yürüyüş yapmak yılda 7 kilo vermenizi sağlar.

.. Sadece 1 paket jelibon şekerini eritmeniz için bir futbol sahası kadar alanı yürümeniz gerekir. Bir dahaki sefere elinizi bir şeker tabağına daldırmadan önce bunu hatırlamalısınız. Çünkü etkili kilo vermek ve zayıflamak için yürüyüşün yanında yediklerinizi ve kalori kontrolünü de sağlamalısınız.

canım çok teşekkürler paylaşımın için

gamzem sen ne tatlısın yaaa, Allah herkese sen gibi arkadaş versin içi güzel, kalbi güzel, kendi güzel arkadaşım...sen beni hiç kıskanmazsın bilirim, bakıyorum da her lafının ucu illa luciye dokunuyor haaa :) şirine, geçen hafta sen spor yaparken biz kös kös oturuyorduk ama, spor salonlarında hocayla falan

lucim gerçekten çok şekerdir gamze

ayrıca unutmadan son olarak;

GAMZECİM amiiiiin canım benim, ama muhalefette gerekli sanki, olsuuun, sorun yok ki , ACIMADI Kİİİİİ:)

zeynep yeterli açıklamayı yapmış canım

ee zamanla alışacaksın durumda cım ev çocuk iş koşturmacasına sonra bi de 2. çocuk gelecek kafayı tırlatacaksın:51::51::51::51:

canım çok dikkatli okuyamadım ama sanmıyorum o arkadaşların senin söylediklerini kale almadıklarını takım içinde kırgınlık olmaz burda hepimiz ilk başta kilo olmak üzere bir sürü şey paylaşıyoruz hepimiz derdimizi sıkıntılarımızı da paylaşıyoruz artık bizler kardeş sayılırız nerdeyse sen kırgınlığını ifade etmişsin onlarda kırıldıklarını yazmışlar en iyisi biz bu konuyu burda kapatalım bu konuyu uzatmak istemiyorum takım içinde ayrılıklar gruplaşmalar olmasın diye o yüzden bundan sonra senin gamzenin ve luci nin yazacakları varsa bunu özel mesajla yazmanızı isteyeceğim kaptanınız olarak sizden sizleri inanın ayrı ayrı çok seviyorum kırılıp üzülmenizi hiç istemiyorum

alıntı yapmıştım ama kaptanım okadar güzel yazmışsınki senin sözünün üstüne başka söze gerek kalmamış bence .bizde seni çok seviyoruz canım.

kızlaaar bu arada az sonra size önceki sonraki show yapacağım hazırlıyorum resmimi, motivasyon olur hepimizeee:) 42 günde alınan yol...gerçi daha yolum uzun ama olsun :)

ama oldumu şimdi ben görmedimmmmmm:52::52::52::52:

Kesinlikle şahnurcuğum :16::16:

Bende şimdi gördüm ve birazcık haksızlık ettiğini düşünüyorum arkadaşımızın.. Bilgi hepimiz paylaşıyoruz ve hepimizin paylaştıklarına kimse özel ilgi göstermiyor, paylaşılan bilgiler bana uyarsa uygulamaya alırım uymazsa da susar kalırım ama ben bu konuda tüm takım arkadaşlarımın her paylaştığını ciddiye alır teşekkür eder ve menülerinize güzellikle yorum yaparım..

Madem konusu açılmış bende fikrimi ilk ve son kez belirteyim o zaman..Evet çoğu kez söylediklerine katılamıyorum ama bu sana karşı bir sevgimin olmadığından yada sana sinir olduğumdan değil asla..Ben malesef gazla çalışan biriyim ve luci arkadaşımızda da kendimi görüyorum, sadece şunu gördüm çoğunlukla yorumlarında, hep bir olumsuzluk var gibi, menülerimize çok az, çok sağlıksız, özellikle lucinin erken regl olma zamanı çok şaşırmıştım, resmen bitik birine muamele ettin gibi..gördün mü bozdun bünyeni, hep yediklerinden vb. yorumların oldu canım..Ama kendi menülerinde de hiç fazlalık yoktu ve her hafta, haftada en fazla 1 kilo vermek sağlıklı dediğin halde 1,5-2 kilodan az vermedin ( sakın yanlış anlaşılmasın, takdir ediyorum ve kesinlikle kutluyorum )

Özetle hepimiz herşeyi paylaşabiliriz ve kesinlikle kırıcı olmamlıyız..Bende adım geçtiği için kendi adıma seni kırdıysam çok özür dilerim fakat asla bilinçli yapmamışımdır..Yorumlarda sergilediğim eğlenceli yapımsa tamamen benle alakalı canım, ben asla kişileri kale almıyorum değil, hayata olan yorgunluğumla hayatı kale almıyorum..Kısa ve net, yaşım küçük olsa bile yaşadıklarım beni bu hale getirdi, ne kadar delilik o kadar az can yanması demek canım..

Yani seni de ve diğer arkadaşlarımı da çok seviyorum, yarışmada ki tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum :27::27:

Haaaa bu arada tüm samimiyetimle ve içtenliğimle yaptığım şakalarıma tahammül eden herkese sonsuz sevgiler :54: (luciye yuh bile dedim) :18::18: bende az edepsiz değilim hani..

Az önce tam 45 dk. sonsürat yürüdüm, koştum, allahım ne spor :23: :8: ter kan içinde kalmışımmmm :52::52: meğer rüyaymış :33: uyuya kalmışım hahahhahahahahha :27::27::27:

.

harbi deli bu kız valla ya..:1::1::1:

Akşam sana arkadaş olup pilates yapacağım daha Zeynep.

Ne bileyim Gamze ya üstümde acayip duygusallık var. Bütün gün battaniyenin altında duygusal filmler izleyip çikolata yiyesim var :1:
Gel beraber izleyip izleyip ağlayalım

Deli kız :1: Ben çok memnunum halinizden.

Teşekkür ederim ben de şu anki halimde bu yazı gibi yamuk duruyorum. Ama yakında dümdüz olacağım.

noluyo canım atın şu duygusallığı üstünüzden duygusallık benim burcumun özelliği ben duygusal olmuyorum da size noluyo yahu..

Farkındayım zaten ve bu çok hoşuma gidiyorrr, hayy biri birazcık şu Sevdayı da gaza getirse yaaa :27::27::27: ben akşam bir el atayım şuna :1::1:

Bırakın herşeyi yahuu, Birazcık Recep ivediklik varmı, varsa tamamdır :27::27:

.

lpg olsun ama gamzecim

resim ekledim bakmak isteyen olursa buyursun o zaman :34:

ben gördüm çok beğendim

ekledim kızlar ben albümünde görebilirsiniz, 5 dakkaya silecem ona göre haaaa :P

ben görmedimmmmmmmmmmmm:52::52::52:[/B]

.

canım istersen sınavın bu hafta ise bildirim yapmadı gecelim izin kullanma haftaya aramızda olacaksan

zeynep cim saçlarına bayıldım herkes gibi bende bu arada kısa saçlı fotonu göremedim

sevdaa kız muhabbete gelince yoksun fotoları kaçırmıyon ama

luci cim iyi o zaman göz rengin çok güzel bu arada seninde

:1::1::1::1::1: yetişemiyom kaptanım okadar gevezelerki bunlar ....geçmişe takılıp kalıyorum...:1::1::1::1:

.

Kızlar ben çıkıyorum ya zaman geçmiş birkaç işim vardı yavaştan hazırlanayım çarşıda işlerim var yarın devam ederiz olur mu? Hepinize iyi akşamlar...:3:

canım grşrz kendine çok iyi bak.

haklısın kaptancım ebruyu görmedim ben de sevda da çok kaytarıyor canım dün tüm gün dertlendim bu kız nerede diye akşam ceee demiş kaçmış....bugün kaçmak yok sevdacım azıcık sohbet edelim :)

haklısın valla.

Menümmmmm :56: tikattt tikattt mutfak kapanıcak, sonra ben görmedim wayy ben duymadım yok :27:

Sabah
1 kk peynir
Yarım yumurta (omlet)

Öğle
orta boy kadar patates (elma dilim, fırında)
1 kase yoğurt

Ara: 4 adet marullu çiğ köfte :27::27:

Akşam: 1 porsiyon yeşil salata (marul, yeşil soğan, turp, havuç ve mor lahanayla yapılmış)
1 kase yoğurt

Spor: 45 dk yürüyüş
Su: devammm :10:

.

vayyyyyyyyyyyy harika

aaa saat 17:00 olmuş bile, benim mutfağın kapanma saati gelmişşş....

Luci'nin mutfağı bugün de kapandı :) darısı henüz kapatamamış olanların başına inşallah :)
:56:

sabah: 06:00
uyanınca sirkeli karışım
sade ve şekersiz nescafe 2 fincan

ara: 08:00
yulaf ezmesi 2 yk+ az light süt+ bol tarçın

öğle: 12:30
5 çatal yeşil marul salata üzerine 30 gr ton balığı (yağsız ve tuzsuz sadece limon ile yapıldı)
2 yk light yoğurt(bol isot ve nane ile)

akşam: 17:00
1 bardak light süt bol tarçınlı ( henüz içilmedi az sonra içilecek)

su:3,5 litre + 1 fincan yeşil çay
spor: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş 4 km
akşam açık havada 1 saat orta tempo yürüyüş 4 km

lucim bu hafta çok kararlı ilerliyorsun.bravo :nazar::nazar::nazar: maşallah.

benim evde 40 beden pantolonum var hedef ona girebilmek:1: kendisini çok severim de yine giyebilmek umudundaym

aslında ne kadar güzel bir hedef koyup ona ulaşmaya çalışmak.

Kızlarrrr ben okula giderr, gelince görüşürüzzzzz :3::3::3:

kız sen gitmedinmi daha online görünüyosun.

görüşürüz gamzecim,lilycim, hmcim ve tüm çıkan arkadaşlar...ben de yürüyüş için çıkacağım 18 gibi :) öptüüüm

ne güzel valla .bende de iki gündür bir tembellik var sorma gitsin.spoar başlayana kadar ama .canım isteyerek başlamıyorum başladığım zaman devamı geliyor ama.daha şu ana kadar spor adına hiç birşey yapmadım.dün saat 20:00 dan snra biraz jillian birazda zumba yaptım ama bacaklarım okadar çok acıyorki.

.

lucim bu hafta çok kararlı ilerliyorsun.bravo :nazar::nazar::nazar: maşallah.

ne güzel valla .bende de iki gündür bir tembellik var sorma gitsin.spoar başlayana kadar ama .canım isteyerek başlamıyorum başladığım zaman devamı geliyor ama.daha şu ana kadar spor adına hiç birşey yapmadım.dün saat 20:00 dan snra biraz jillian birazda zumba yaptım ama bacaklarım okadar çok acıyorki.

.

vallahi canım zeynep,hm ve gamzenin başlatıp söz vermeleri ile ben de takıldım peşlerine, söz verdik bi kere pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyecem ama canım pilav çekecek...vah başım!!!
diyeceğim o ki söz verdik girdik bir yola...spor yap ama tatlım sporsuz hem çok zor gidiyor kilolar hem de spor sıkılaştırıyor, yap sen az da olsa, hem metabolizmanı hızlandırmış olursun spor yaparak

tamam tatlım bi ara bende koyarım .ama hakketten çok merak ettim valla.ama şu bir gerçek güzel hatunsun.

.

canım benim o senin güzelliğin teşekkür ederim..lakin kiloluyken tosun gibiydim maşallah güzellikte kilo ile alakalı... böyle yazdım da aklıma geldi, ben ortaokulda, lisede hep hafif de olsa kiloluydum, hiç zayıf olmadım...ağabeyime sorardım hep ben güzel miyim diye o da bana sen kilolusun,kilolu insan güzel ya da çirkin sınıfına giremez önce kilo ver ondan sonra bakalım güzel misin değil misin der, sinirlerimi zıplatırdı :(

Son düzenleyen: Moderatör:
haydi canlar kaçtım ben gidip 1 saat daha yürüyeyim...görüşürüz öptüm hepinizi :)

sabah:1 kaşık yulaf ezmesi,yarım çay bardağı,yarım yağlı süt yarım portakal,biraz tarçınla

saat:10:00 gibi 1 tane haşlanmış yumurtanın beyazı,yarım .k.k kaşar

saat 12:00 gibi:1 avuç fıstık

14:00 2 tane çiğ köfte,5 yaprak marul

saat:17:00:1 elma:1 kase yoğurt,2 kaşık pilav çocuğun tabağında kaldı yedim

2 saat sonra belki bir kase yoğurt yiyebilirim

spor:şuana kadar yok ama yarım saatte olsa eliptik ve 100 mekik yapıcam

su:1.5 litre

görüşmek üzere gidip sporumu halledeyim ben

.

canım istersen sınavın bu hafta ise bildirim yapmadı gecelim izin kullanma haftaya aramızda olacaksan

zeynep cim saçlarına bayıldım herkes gibi bende bu arada kısa saçlı fotonu göremedim

sevdaa kız muhabbete gelince yoksun fotoları kaçırmıyon ama

luci cim iyi o zaman göz rengin çok güzel bu arada seninde
Canİ m KaPtanım b en zaten çok kuraları bil mıyorum neyı uygun görursenız ona tabıyım
Sevdacım cok teşek kur ederım

vallahi canım zeynep,hm ve gamzenin başlatıp söz vermeleri ile ben de takıldım peşlerine, söz verdik bi kere pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyecem ama canım pilav çekecek...vah başım!!!
diyeceğim o ki söz verdik girdik bir yola...spor yap ama tatlım sporsuz hem çok zor gidiyor kilolar hem de spor sıkılaştırıyor, yap sen az da olsa, hem metabolizmanı hızlandırmış olursun spor yaparak

aman aman çekmesin canım pis ölyle şeyler iğğğğhh

canım benim o senin güzelliğin teşekkür ederim..lakin kiloluyken tosun gibiydim maşallah güzellikte kilo ile alakalı... böyle yazdım da aklıma geldi, ben ortaokulda, lisede hep hafif de olsa kiloluydum, hiç zayıf olmadım...ağabeyime sorardım hep ben güzel miyim diye o da bana sen kilolusun,kilolu insan güzel ya da çirkin sınıfına giremez önce kilo ver ondan sonra bakalım güzel misin değil misin der, sinirlerimi zıplatırdı :(

okadar haklısınki .ama işte bazen gerçekler acıdır derler ya aynen öyle.bende kendimi hiç güzel bulmam.ama birde şu gerçek var kilolu insanların da genelde yüzleri çok güzel oluyor...

.

Pastaların yüksek kalorili besinler olduğunu belirten Uzman Diyetisyen Serkan Tutar, “Çünkü pasta; karbonhidrat, protein ve yağı yapısında bulunduran bir besindir. Zengin içeriği ile en masum pastanın bir dilimi 450 kalori civarındadır. Yani günde 1200 kalorilik bir beslenme programı uygulayan birinin yaklaşık bir ana öğünüdür. Bütün bu nedenler yüzünden diyette pasta yemek bir günah olarak görülür” diyor.

Ancak diyete pasta ilave etmenin de yolları olduğunu belirten Tutar, bu konudaki önerilerini sıralıyor ve kalori bombardımanına maruz kalmadan pasta yemenin inceliklerini şöyle anlatıyor:

PASTA SEÇERKEN BUNLARA DİKKAT!

- İnce bir dilim almaya özen gösterin.

- Üzerinde kestane şekeri gibi ekstra kalori yüküne sebep olan malzemeler varsa ayırın.

- Meyveli pasta tercih etmeye çalışın.

- İnce hamurlu pastalara yönelin.

- Peynirle yapılan pastaların da kalorisinin en az kremalı pastalar kadar olduğunu unutmayın.

PASTA YEDİNİZ, DİYETİNİZ BOZULMASIN…

- 1 dilim pasta, beslenme programınızdaki ½ bardak süt, 2 dilim ekmek ve 1 porsiyon meyveye eşit gelir. Ara sıra kaçamak yapan biriyseniz, günlük beslenme düzeninden bu besinleri bir günlüğüne çıkartarak denge sağlayabilirsiniz.

- Pastaya hayır diyemeyenlerden ve bu nedenle sıklıkla diyeti bozanlardansanız, o zaman daha hafif seçenekler tercih etmenin veya mutfağa girmenin zamanı gelmiş demektir.

DİYETE DOST MASUM PASTA ALTERNATİFLERİ

- 1 dilim mozaik pasta.

- 1 dilim meyveli parfe.

- 1 dilim dondurmalı pasta.

- 1 dilim light cheesecake.

- 1 dilim light pasta.

Pastaların yüksek kalorili besinler olduğunu belirten Uzman Diyetisyen Serkan Tutar, “Çünkü pasta; karbonhidrat, protein ve yağı yapısında bulunduran bir besindir. Zengin içeriği ile en masum pastanın bir dilimi 450 kalori civarındadır. Yani günde 1200 kalorilik bir beslenme programı uygulayan birinin yaklaşık bir ana öğünüdür. Bütün bu nedenler yüzünden diyette pasta yemek bir günah olarak görülür” diyor.

Ancak diyete pasta ilave etmenin de yolları olduğunu belirten Tutar, bu konudaki önerilerini sıralıyor ve kalori bombardımanına maruz kalmadan pasta yemenin inceliklerini şöyle anlatıyor:

PASTA SEÇERKEN BUNLARA DİKKAT!

- İnce bir dilim almaya özen gösterin.

- Üzerinde kestane şekeri gibi ekstra kalori yüküne sebep olan malzemeler varsa ayırın.

- Meyveli pasta tercih etmeye çalışın.

- İnce hamurlu pastalara yönelin.

- Peynirle yapılan pastaların da kalorisinin en az kremalı pastalar kadar olduğunu unutmayın.

PASTA YEDİNİZ, DİYETİNİZ BOZULMASIN…

- 1 dilim pasta, beslenme programınızdaki ½ bardak süt, 2 dilim ekmek ve 1 porsiyon meyveye eşit gelir. Ara sıra kaçamak yapan biriyseniz, günlük beslenme düzeninden bu besinleri bir günlüğüne çıkartarak denge sağlayabilirsiniz.

- Pastaya hayır diyemeyenlerden ve bu nedenle sıklıkla diyeti bozanlardansanız, o zaman daha hafif seçenekler tercih etmenin veya mutfağa girmenin zamanı gelmiş demektir.

DİYETE DOST MASUM PASTA ALTERNATİFLERİ

- 1 dilim mozaik pasta.

- 1 dilim meyveli parfe.

- 1 dilim dondurmalı pasta.

- 1 dilim light cheesecake.

- 1 dilim light pasta.

haydi bakalim afiyet olsun :D tarti gununu odul gunu yapmak iyi fikir, baska diyetlerde de gordum bunu.

bu arada diyet ve spor ile ilgili bir sitenin facebook sayfasinda unsuz diyete uygun saglikli tatli tarifleri falan vardi. ugrasamam diye dikkat etmemistim bulursam paylasayim.

kuzucuk ben sana önermedim mi duygusal film, bak önce black izle ağlama garantili bir hint filmi bollywood filmi, pek güzeldir...sonra sorayayı taşlamak iran konulu abd filmi, thelma ve lousie çok keyifli ve sürükleyici bir yol hem de tam kadın filmi izle hele bu üçünü, hala güney kore diyorsun bana :P

LUci Koreden kopamıyoruö başka film izlemek için konuşmaları çok hoşuma gidiyor :1:

peki tatlım yarın birlikte pilates yaparız ben hem sabah hem akşam yapacagım

ayyyy gamzeeee çok güldüm yavrum sana yaaa benim kaybolmam için daha çooooooooook var yahuu

2 ketr zor bana 1 kete yapsam yeter :1:

bahsettigim tariflerden biri bu: http://recipes.sparkpeople.com/recipe-detail.asp?recipe=2186204

kavrulmus tuzsuz badem, hurma, kakao, vanilya ozu, deniz tuzu, hindistan cevizi ve biraz su ile yapiliyormus. tariften 24 top cikiyormus, her top da 75 kaloriymis. ozet olarak, hindistan cevizi haric butun malzemeyi mikserden geciriyorsunuz ama oldurmuyorsunuz. sonra da top yapip hindistan ceviziyle kapliyorsunuz.

Menümmmmm :56: tikattt tikattt mutfak kapanıcak, sonra ben görmedim wayy ben duymadım yok :27:

Sabah
1 kk peynir
Yarım yumurta (omlet)

Öğle
orta boy kadar patates (elma dilim, fırında)
1 kase yoğurt

Ara: 4 adet marullu çiğ köfte :27::27:

Akşam: 1 porsiyon yeşil salata (marul, yeşil soğan, turp, havuç ve mor lahanayla yapılmış)
1 kase yoğurt

Spor: 45 dk yürüyüş
Su: devammm :10:

.

Maşallah Gamze afiyet olsun çok güzel olmuş.

aaa saat 17:00 olmuş bile, benim mutfağın kapanma saati gelmişşş....

Luci'nin mutfağı bugün de kapandı :) darısı henüz kapatamamış olanların başına inşallah :)
:56:

sabah: 06:00
uyanınca sirkeli karışım
sade ve şekersiz nescafe 2 fincan

ara: 08:00
yulaf ezmesi 2 yk+ az light süt+ bol tarçın

öğle: 12:30
5 çatal yeşil marul salata üzerine 30 gr ton balığı (yağsız ve tuzsuz sadece limon ile yapıldı)
2 yk light yoğurt(bol isot ve nane ile)

akşam: 17:00
1 bardak light süt bol tarçınlı ( henüz içilmedi az sonra içilecek)

su:3,5 litre + 1 fincan yeşil çay
spor: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş 4 km
akşam açık havada 1 saat orta tempo yürüyüş 4 km

Yakında 5 kiloya çıkaracağım iddiayı luci :52:

canım tşk ederim yorumun için

ben çalışmıyorum ve okadar haklısınki evde olmak daha zor helede eşin öğlen saatinde eve geliyorsa hiç iş bitmiyor valla.

menün harika

canım çok teşekkürler paylaşımın için

lucim gerçekten çok şekerdir gamze

alıntı yapmıştım ama kaptanım okadar güzel yazmışsınki senin sözünün üstüne başka söze gerek kalmamış bence .bizde seni çok seviyoruz canım.

ama oldumu şimdi ben görmedimmmmmm:52::52::52::52:

harbi deli bu kız valla ya..:1::1::1:

noluyo canım atın şu duygusallığı üstünüzden duygusallık benim burcumun özelliği ben duygusal olmuyorum da size noluyo yahu..

lpg olsun ama gamzecim

ben gördüm çok beğendim

ben görmedimmmmmmmmmmmm:52::52::52:

.

Sevda ben oğlak burcuyum en duygusuz burç :27:

LUci Koreden kopamıyoruö başka film izlemek için konuşmaları çok hoşuma gidiyor :1:

2 ketr zor bana 1 kete yapsam yeter :1:

benim bir arkadasim var, universitede hoca ama kore dizisi manyagi. cerez gibi izliyor dizileri :D ozelden blogunu atayim dizi yorumlarini falan okursun ilgini ceker belki.

Pilav yok:1:
Ama yemedikçe zararlı şeyler salatw kadar güzel şey yok gibi geliyor.

İyiki abim yok diyorum:1:
Kardeşim benden çok küçük luci o yüzden onun gözünde çok farklıyım. Prensesim hadi uyan diye gelir beni uyandırırdı
:1:

Back
X