puskuut ne cok ugrasiyor bu listeler ve analizler icin :) Allah razi olsun.
bu arada benim haftalik ortalama 2 kg biraz fazla duruyor. halbuki uzmanlar saglikli olanin haftada en fazla 1 kg vermek oldugunu soyluyorlar. ben de bu bilgiyi paylasmistim.
soyle aciklayayim. 100.6 kg ile basladim, onun verdigi bir momentum var. ne kadar yuksekten baslarsaniz, diyet baslangicinda vereceginiz kilo o kadar fazla olur. ikincisi diyet oncesinde cok hareketsiz bir yasamim vardi, o farkin getirdigi bir fark da var.
haftada 1 kilodan fazla veriyorum ama bunun icin ozellikle yaptigim bir sey yok. diyetime tipki basladigim gun gibi 6 ogun, her istedigimden dengeli yiyerek devam ediyorum. verdigim 2 gunluk ara disinda hic kacamak da yapmadim. spor ve diyetimde de extrem bir sey uygulamadigimi yine siz de biliyorsunuz. ha bazen canim yemek istemediginden menu az oluyor , canim yemek istemiyorsa zorla yemem uygun olmaz diye dusunuyorum. zaten o da cok olmuyor.
evet kendime bir kilo hedefi belirledim ama bu sadece kendimi motive tutmak icin. kaybedecek zamanim olmadigini kendime hatirlatmak icin. ulasamazsam da dert etmem, diger hedeflerimi guncellerim.
yani ben her cesit yiyecekten saglikli bir sekilde beslenirken, haftada 1 kilodan fazla gittiginde, yapabilecegim bir sey yok. (acip kollari, dur gitme mi diyeyim mesela?

)