• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar püsküüt genel takım sayfasında bir analiz çıkarmış ve hem bireyselde hem de gruplar arası derece almışız:32::32::32::24::24::24::24::kkk::kkk::kkk::65::65::65:

Aşağıda gördüğünüz üzere, takımımızdan bireyselde 1. ve 2. çıkmıştır- takımlar arası da 2. olmuşuz hem arkadaşlarımızı tebrik ediyor, hem de takımca hepimizin başarılarının devamını diliyorum:16::16::16:
ANALİZ SONUÇLARI

Şubat 2014 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır.

Haftalık ortalama verilen kiloya göre ilk üçe giren üyeler:

pur779b94701ff03689.jpg

Vazgecmekyok => 2,00 kg/hafta => 5. Takım-aktif-

pur4f64c35a07860d46.jpg

luci221177 => 1,60 kg/hafta => 5. Takım-aktif-

pur7f9c7aa3c4b3b99a.jpg

kahvelikitap => 1,58 kg/hafta => 9. Takım-aktif-

Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:

Not: Bir sonraki analiz Haziran 2014 döneminde yapılacaktır.

hmcim menün güzel olmuş ...evet yaa arkadaş deilmişiz ama olduk artık

hayırlı olsun yuzeycim ..bu da güzel olmuş

:1::1::1::1: harbi varya neşe kaynağısın ...

yani maydonoz suyunu süzmeden he ..ben bilmiyordum ,suyunu süzdürüp içiyordum ilk zamanlar bayağı etkiliydide bağışıklık yaptı herhal tık demiyor sanki.bidakine bende öyle yapayım..

az ve öz gayet hoş bir menü olmuş canım afiyet olsun

anlat kız valla ben dinlerim...

tamam yarın yoğurt detoksu yapıyoruz beraber tamam mı tatlım...

.

Yapalım tatlım pazartesi başlayalım cumaya kadar.90 kilo doğum yaptım.anlatıyorum diyetisyene gittim dabah bol yeşillikli bir kahvaltı arada 1 kuru incir yada 2 kayısı öğlen salata çorba akşam ızgara et yada zeytinyağlı böyle 72 ye kadar indim. baktım takıldım yaptım bir detoks iki hafta sıvı herşey çorba meyve suyu limo ata bitki çayı 68 oldum sonra yine takıldım buraya üye oldum.Bugun itibariyle 62 yi gördüm verilecek kilon fazlaysa benim yolu takip edebilirsin.yoğurt detoksu nasıl

Kızlar püsküüt genel takım sayfasında bir analiz çıkarmış ve hem bireyselde hem de gruplar arası derece almışız:32::32::32::24::24::24::24::kkk::kkk::kkk::65::65::65:

Aşağıda gördüğünüz üzere, takımımızdan bireyselde 1. ve 2. çıkmıştır- takımlar arası da 2. olmuşuz hem arkadaşlarımızı tebrik ediyor, hem de takımca hepimizin başarılarının devamını diliyorum:16::16::16:

Tebrikler arkadaşlar

menu guzel. suzme yogurdu ben de seviyorum ama vitamini suyunda diyorlar :P yani suzulunce vitaminleri azaliyormus.

bu arada sana attigim ikinci linkte, / 'dan onceki noktali kisma tinyurl .com yaz. (.com dan onceki boslugu silerek)
süzme yoğurt alma sebebim aslında hafta sonu havuçlu meze tarzı şeyden yapacak olmamdı - mayonez kullanmayız annem de süzme yoğurtla yapar daha az yağlı olduğu ve bu nedenle de güvenle tüketebildiğimiz için... Ama ben yoğurdu bitirdim neredeyse:17:
Daha önce bahsettiğin carb cycle da değişik birşeye benziyor bakalım aklıma yatarsa denerim:34:

Aman alışsın sevsin durumda ya çok önemli bakıcı.

mis olmuş ..

Durumda ben anlayamadım saplarını mı kullanıyorux ?

Fotoğrafları kaldırdın mı sevda

Afiyet olsun menü güzel olmuş. Bu sıralarda yoğun musun pek yoksun

İnce saplarıyla beraber haftada 1 kilo verdiriyor vucudu temizliyor

günaydınlarrrrr

canım ben netten bakıp yapmıştım soğanı piyazlık doğrayıp tereyağında biraz kavuruyorsun içine 1 kaşık kadar un atıyorsun un pembeleşene kadar gene kavuruyorsun üzerine su koyup kaynatıyorsun blenderdan geçiriyorsun istersen nane kırmızı biber tereyağında yakıp döküyorsun güzel oluyor bebek için değil biz severek içiyoruz

benim kaynanalar bursadalar ben ankaradayım maalesef
zeynep yeni nickin hayırlı olsun tatlım

lucii sporda gene coşmuşsun bacım yaa maşallah sana
gamze sevda hnd vazgeçmek yok sizlerde güzel menülerle gelmişsiniz kızlar ben ders çalıştığımdan pek konsantre olamıyorum kaldı sınava 3 gün artık ne çalışabilirsem yarın öğlen 12 ye kadar lütfen bildirimleri yapalım

ebru da n hala ses yok 12 ye kadar bildirim yapmayan olursa bildirim yapmadı deyip geçeceğim şimdiden söylüyorum sonra yok ben duymadım yok ben görmedim istemem haberiniz olsun:37::37::37:

Bugu nmü bildirim aaaaa bugun yapıcam çorbayı ay gözlerim görmüyor resmen yarınmış paniköoldum 62.7 olmuşum yarına 62.5 inşallah

Son düzenleme:
süzme yoğurt alma sebebim aslında hafta sonu havuçlu meze tarzı şeyden yapacak olmamdı - mayonez kullanmayız annem de süzme yoğurtla yapar daha az yağlı olduğu ve bu nedenle de güvenle tüketebildiğimiz için... Ama ben yoğurdu bitirdim neredeyse:17:
Daha önce bahsettiğin carb cycle da değişik birşeye benziyor bakalım aklıma yatarsa denerim:34:

haydi bakalim :)

suzme yogurdu ben cok severim dedigim gibi, yarin markete gidersem alayim bari :D

Menüm :56::56:

Sabah
3 zeytin
yarım salatalık
çeyrek buğulama patates

Öğle
1,5 servis kaşığı nohut yemeği
1 bardak ayran

Akşam
yarım porsiyon yeşil salata (üstüne az tuzlu bir parça peynir)
3 kaşık yoğurt
Yarım ızgara tavuk (paget)

Spor: 1 saat yürüyüş
Su: devam :10:

.

Dengeli güzel bir menü olmuş afiyet olsun:56:

kısmet lily... 4 günde neler olur bilemem, tartı evde saklandı, dolayısı ile hiç fikrim yok... spora kasıtlı yükleniyorum bu hafta, hatta bir kaç hafta yüklenmek istiyorum çünkü çok güzel toksin attırıyor ve sigara içtiğim için toksin atmak hoşuma gidiyor... o sebeple bilemiyorum cumaya ne çıkar bahtıma, belki spor kaslarımı bile şişirmiş olabilir ama önemi olmaz çünkü mutlu ve huzurluyum bu hafta bu şekilde...ve de mutlu olmayı önemsiyorum:52::52::52:
ne güzel mutluysan gerisi önemli değil zaten:34:

Naılsınız? Bu arada liliciğim karatay ağırlıklı besleniyorum ama tamamen karbonhi..sıfır değil hayatımda, vucudumun buna da ihtiyacı var diye az buçuk bunuda almalıyım diye düşünüyorum :16::16::16::16:
tabii ki de her besin grubuna ihtiyacımız var - en doğru beslenme şekli hayat tarzı haline gelecek olandır bence:34:

sirtim agrimiyor ki. terliyken usumemeye dikkat etmedim, o mideme vurdu diye tahmin ediyorum.
pardon ben yanlış anlamışım diğer mesaja baktım da:26:

aslında fazla abartılı değil bence azar azar yemişsin nitekim.

.
menü yorumun için teşekkür ederim:16:

şşşşşşş resim koydum aloooooooooooooooo
nerede???? sildin mi?

sabah:3 kaşık yulaf ezmesiyle ,3 kaşık yoğurt,1k.k peynir

ara:yarım poğaça

öğle:piknikteydik

3 tane ızgara incik,2.5 bardak ayran,yarım dilim ekmek

peşine 3 küçük kare bitter :47::47::47::47:

saat:17:30 gibi yarım poğaça :47::47::47::47:

gitti yine bizim diyet .yarın detoks yapıcam

spor:sabah 10 dakika eliptik yapabildim.biraz sonra yarım saat daha yapıcam

1 saat kadarda açık havada yürüyüş

su :ne kadar olduğunu bilmiyorum

.
Sevdacığım, bence günü iyi atlatmışsın sadece fazladan poğaça yemişsin o kadar - bugün biraz dikkatle dengelersin:34: afiyet olsun:56:

Ama şişlik yapar o şimdi balım yaaa, hem korkarız, Fikriye teyzelerin ordan geçemeyiz :52::52::52::52: :27::27::27:

ayyy valla yaaa unutmuştum ben :53::53::53::53::53:

.
Fikriye teyze kim ve neden korkuyorsunuz???:1:

Kızlar nasılsınız ?
Geçmişi okudum ama alıntılayamadım kaç saattir ders çalışıyorum çok yorulmuşum kolum acımış ondan uzun yazmak zor geldi.
Sevda arkadaş olmamışız biz istek yolladım.
İçli köfteyi Lily mi demişti ? Ben de ilk kez yaptıl klasik olmayan diyeti de bozmayan bir şey olsun diye.

Menümü yazayım

Sabah :

- 2 dilim kızarmış ekmek
- 1 yumurta
- Yarım sosis
- Yarm domates

Akşam :

- 2 lahmacun
- Salata
- Ayran

Çok bol su içtim.
750 ml yeşil çay. 2 fincan da Nescafem var. Komşu oğlunu bıraktı bir ara onunla enerji harcadım baya. Yeni yürüyor ama emekleyerek hiç durmuyor yerinde.
Menün bence güzel sonuçta herşeyden yiyorsun ve kendince bir beslenme tarzın var :34: bence sen o miniğin peşinde koşturmakla zaten 2-3 mil leslie yapmış kadar olmuşsundur:8: içli köfteyi ben demiştim doğru hatırlamışsın - haşlama olduğunda zaten bulgurlu köfte gibi birşey olur sanırım ben de denemek istiyorum da ancak hafta sonu yapabilirim sanırım
ha bi de derslerinde başarılar, iyi çalışmalar:34:

veeeeeeeeeeee biri LUCI yi durdursun....4,5 km daha yürüyerek bugünü 9 km yürüyüş ile tamamladım... akşam yürüyüşleri çook keyifli oluyor ama .....:nazar::nazar::nazar: maşallah bana... nazar etmeyin nooolur çalışın sizinde oluuur... bıraksalar üstüne leslie bile yaparım, o derece yani:1::1::27::27::27::35::35::35:
maşallahhhhhh:nazar:

Kızımmmmmmmmmmm içine ne kaçtı senin hahahahahhaha :27::27::27::27: ooohaaaaaaaaaaaaaaaaaa :27::27::27::27: ennn şiddetlisinden :27::27::27::27:
lütfen içimizdeki hanım efendiye ihanet etmeyelim:9::9::9:

kizlarrri yi aksamlarrr

ben zynpkc kullanıcı adim kimliği mi ortaya koydugundan dolayi kullanıcı adi degisikligi talebinde bulundum ve suan yu _zey olarak devam ediyorum

Bilgi vermek istedim. elbette isteyenler zeynep demeye devam edebilirr ;)))
evet bunu yeni gördümmmm ama topiğe girer girmez fark etmiştim:1: bu yeni nickin o güzel aşk hikayesinin kahramanları yusuf ve zeynep'i belirterek kimliğini ifşa etmiş olmaz inşallah:1:

hahahahahha iyi de buda hem kocanın hemde seninkini ortaya koymuş :33::33::33::33:

şaka bir yana süper olmuş beeeee, bizimki de G_C açılımı GECE :33: çok egzantirik :27::27::27:
:52::52::52:

Kilomda etmiyor ama 27 kilo verdim 7 ayda vucudum çok gevşedi sanki bacağımın üstü sıkılaştı gibi squa da yapıyorum tavsiye üzerine
vay be 7 ayda 27 kg ne demek :53: bence kalan birkaç kiloyu dert etmek yerine verdiğin kilo için kendinle gurur duyabilirsin eşine de bu durumu fark ettir bence:34:

kızlar aşağıda belirtilen bölüm biplenerek totiş olmuştur e anlayın artıkkk :1:

Günün birinde organlar toplanıp bi müdür seçmeye karar vermişler,
Herkes beyin müdür olsun diye önerirken totiş “niye o oluyor ben olacağım müdür” demiş, diğer organlar iplememiş bunu tabi "hadi len senden çıkan belli" diyerekten ve beyin oy birliğiyle müdür seçilmiş.
Gel zaman git zaman bu durumu kendine yediremeyen totiş kendini sıkmış sıkmış görevini yapmaz olmuş
Tüm organlar sıkıntıdan patlayacak hale gelmişler ve yine toplanmışlar.aralarında "bu iş böyle olmayacak" diye anlaşıp totiş'üiçağırmışlar ve ,
“Tamam ulan sensin artık müdür” demişler.

Ve totiş müdür olmuş. :1::1:

Son düzenleme:
Menünü beğendim Zeynep yeni nickin uğur getirsin :34: Pilatesten sonra ağrı olması normal ama şişkinliği bilemedim. :26:
Her gün mü yaptın pilatei. Ağrın çoksa gün aşırı yapmayı deneyebilirsin.

:34:

ilk güne göre fazla ağrım yok ama 2. haftada yapabildiğim kadar gün aşırı yapmaya calıscam.

evet bunu yeni gördümmmm ama topiğe girer girmez fark etmiştim:1: bu yeni nickin o güzel aşk hikayesinin kahramanları yusuf ve zeynep'i belirterek kimliğini ifşa etmiş olmaz inşallah:1:

Evet canım onu ifşa ediyor ama bunu bir tek sizler biliyorsunuz :1:

hem isim soyiisim ifşa etmesindense bunu ifşa etmesi sorun değil.

3 isim belirtmiştim bu alternatifti bu uygunmuş

bugunku menumu yazayim.

sabah: 1 muz, bol sutle nesfit

ara: 10 gr badem, bir parca bitter cikolata

ogle: haslanmis brokoli, 215 gr yagsiz yogurt

ara: 1 greyfurt

aksam: 10 gr badem, bol sutle nesfit

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: bugun yok.
menü güzelmiş nesfit var meyve var süt var badem var sağlıklı şeyleri güzel kombine etmişsin:16:

Bursada yaşıyorum bursada olan vqrmı buluşup yürüyelim:)
hımmm bursa... 2 saatlik yol - bir ara gitmeyi planlıyorum bursaya, belki görüşürüz

Canım kaç kilo vermek istiyordun.kilo ver tarzını değiştir birazda bakım taş gibi olursun :) ben bişiyler denedim bugune kadar istersen anlatabilirim
benim vermem gereken daha 25kg var ama bakım konusunda sorunum kalmadı çok şükür hatta benim kendimce minimum bakımım bile bizim iş yerine fazla süslüymüşüm gibi yansıyor:17: alt tarafı renkli giyiniyorum renkli şallar takıyorum bir de her gün farklı giyinmeye çalışırım hepsi bu - ha şu da var hafta sonu manikürümü yaparım (oje kullanmıyorum) sabahları fırsat buldukça kremimi sürerim parfüm sıkıp öyle çıkarım daha bu makyajsız halim zaten en fazla bir rimel bi kalem çekebilirim onu da yapmıyorum bizim iş yeri kaldırmıyor:1:

Ama ben az yediğimde kilo veriyorum işe başladığımdaçdaha hızlı vericem sabah erken başlıycağım için
evet sabah erken kalkmak metabolizmayı bir miktar hızlandırıyormuş %5 mi 15 mi ne... öyle birşey okumuştum

Iyi akşamlar arkadaşlar ,
Bugünkü menüm
Kahvaltı 1dilim tambuğday ekmeği,3zeytin,1haşlanmış yumurta,yeşillik
Öğlen 3yk sebze sote* 3yk bulgur pilavı ve 3 yk ev yoğurdu
Ara 1bardak süt 2kuru kayısı
Akşam 3 yk sebze sote yanında 1baget tavuk 3 yk ev yoğurdu

Sebze soteyi kabak,havuç,biber ve soğanla zeytinyağında yaptım. Pilavda zeytinyağlıydı.

Su 2lt Spor yapamadım bugun evden çıktığımda az biraz yürüdüm ama o tempolu olmadığından spor sayılmaz.
ben menünü çok beğendim:46: her besin grubundan var

Luciiiiii :52: Bence seni kimsecikler tutmasın , madem spor aşkın geldi tam gaz devam et. Ben hiç nazar etmedim tebrik ve takdir ediyorum seni. Umarım bu yürüyüşler alışkanlık haline gelir. Diyetin bitip hedef kilona indiğinde de yürürsün kilonu korumak için. Sen zaten yürüyorsun ama bize de ilham versin. :8::118:
Canan Karataydan ,
Her gün 5 km yol yürüyen istediğini yiyebilir diyorsunuz kitabınızda. O zaman dilediğimiz kadar ekmek de yiyebilir miyiz?

Yürüme en sağlıklı fizik aktivitedir. Neden? İnsan vücudunda en fazla kas kitlesi bacaklarda bulunur. Enerjiye en fazla ihtiyacı da bacak kasları duyar. Bu nedenle en fazla enerjiyi de bacak kaslarımız harcar. 20-30 dakika yürümüş olsak bile... Tabii yüzme de bu nedenle tercih edilebilir ama herkesin her gün yüzme imkanı yok. Sürekli olarak, kolaylıkla herkesin yapabileceği bir fizik aktivite olduğu için ?yürüyün' diyorum. Bilimsel araştımalar da insülin direnci denilen metabolik bozukluğun ilk evresinin bacak kaslarında, tembellikten başladığını göstermiştir.

Sorunuza gelince; 5 km yürüyünce, birincisi beynimizde endorfin denilen mutluluk hormonu salgılanacağından ve ikincisi uzun yürüyüş sırasında adrenalin hormonu da salgılandığından, tokluk hissi olacaktır. Dolayısıyla aşırı ve fazla yemek yeme isteğimiz olmayacaktır! Çok fazla olmamak kaydıyla, ekmek ve pide yiyebilirsiniz. Ben Elazığlıyım, Anadolu'yu çok iyi bilirim, çok gezdim, çok gördüm, hatta çalıştım... Anadolumuz'da son derece önemsediğim bir deyiş vardır; ?Ekmek ahmağı, ekmek budalası' denir. Çünkü un ve tahılların her türlüsü vücutta su tutar. Vücutta su tutulması, tansiyonu yükseltir, kalp yetersizliğini artırır. Hatta tüm vücutta olduğu gibi beyinde de su toplanmasına neden olur..
Karatay hocanın yürüyüş için söyledikleri güzelmiş ama ekmek düşmanımız değil bana göre... hele ki ölçülü yenirse...
bu arada okurken aklıma luci geldi hem kendini mutlu hem de tok hissediyor ya sanırım Canan Karatay luciye tercüman olmuş:1:

teşekkürler canım darısı başınıza inşallah o halde.... yürüyüş beni hem çok terletiyor-toksin atmak çok hoşuma gidiyor- hem tok tutuyor, hem de sinirlerimi gevşetip rahatlatıyor... koşu bandına da adapte olmaya başladım iyice, gittiği yere kadar gitsin istiyorum...fazladan hareketin yararı var, zararı yok...:nazar::nazar::nazar:

bu arada hastayım şu bizim karatay hocaya, ne delüüü, ne tatlı bi kadın...iyi ki var, sayesinde sağlıklı besleniyorum ve her şeyden önemlisi mutluyum, çevreme mutluluk saçıyorum maşallah :) daha ne olsun ;):52::52::52:
maşallahhhh:nazar:

gunaydin herkese,
kahvalti menum:2 yumurta, 2 domates ,3 zeytin, 1 dilim ekmek buyuklugunde peynirli pide cok mu olmus:( dun aksam yemeden yattim sabah biraz acikmisim. bugun spor olarak 100 squat,45 er den uc set magic leg ve bilimum kalca bacak hareketlerim var.
bence çok değil sadece hem 2 yumurta hem peynir biraz ağır olabilir - bir de öğün atlarsak bir sonraki öğünde saldırmamız kaçınılmaz olur ki akşam öğünü de çok önemlidir çünkü sabaha kadr aç kalacağız

Kızlar Günaydınnn

Sabahları kaltığımda kendimi şiş gibi hissediyorum sizce pilatese yeni başladığımdan dolayı olabilir mi ?

Hem ağrım oluyor hemde şiş gibi hissediyorum ama ödem gibi değil. ..

Bu arada yedğim galeta bimden aldığım kepekli minik galeta Paketin kalorisi 770 ancak içinde 100 taneyi geçkin minik (parmak kadar ) galeta var belirtmek istedim.

Sabah

1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
½ kibrit kutusu peynir
½ domates
3zeytin

Öğlen

2yk pilav
2yk nohut
Salata

Ara Öğün
1 portakal
2 galeta ( minik )

Ara Öğün
10 fındık
1süt

Akşam

3yk yoğurt
6 adet minik galeta

Su :2.5 lt +2 bardak bitki çayı (yeşilçay ada çay)
Spor : 45 dk yürüme

ben menünü beğendim sadece akşamın az gibi geldi - bir de o bideki küçük galetaların 4 tanesi 1 uzun galeta yerine geçer ya da 1 dl ekmek - bilginize kızlar:42:

günaydınlarrrrr

canım ben netten bakıp yapmıştım soğanı piyazlık doğrayıp tereyağında biraz kavuruyorsun içine 1 kaşık kadar un atıyorsun un pembeleşene kadar gene kavuruyorsun üzerine su koyup kaynatıyorsun blenderdan geçiriyorsun istersen nane kırmızı biber tereyağında yakıp döküyorsun güzel oluyor bebek için değil biz severek içiyoruz
selam kaptan :3: bu tarif güzelmiş denemek lazım

Gunaydin gunaydin.

Bir suredir soyle 3-4 haftalik bir spor programi uygulamak istiyorum. Slim in 6 ve Jillian bana biraz agir geliyor. Leslie'nin soyle bir egzersiz videosu varmis, belki Subat sonuna kadar bu plani uygulayabilirim diye dusundum.

Eki Görüntüle 986163

yani 3-4-1-2-5 mil
bu leslienin resimdeki şekilde bir programını bulabildin mi video olarak?

Günaydın arkadaşlar :) sabah güne güzel başladım şükür. Sevdam ın sayesinde. Onunla sohbet bana iyi geliyor :) lucimden fena gaz almış :) benzetmesine bayıldım yalnız :)))) evet bu bir maç arkadaşlar. Boks maçı :D bazen yumruk yesekte biz bu diyete yumruk atmasını da bilmeliyiz ;)))

Kaptanım ve diğer takım arkadaşlarım. Nasılsınız?
Selam canım iyiyiz şükür sen nasılsın?

merhabalar:3: sanırım bir kaç gün diyetin d si kalmıcak bende dün regl oldum çok ağrım var hareket etcek halim bile yok :14:

menü güzelmiş nesfit var meyve var süt var badem var sağlıklı şeyleri güzel kombine etmişsin:16:

hımmm bursa... 2 saatlik yol - bir ara gitmeyi planlıyorum bursaya, belki görüşürüz

benim vermem gereken daha 25kg var ama bakım konusunda sorunum kalmadı çok şükür hatta benim kendimce minimum bakımım bile bizim iş yerine fazla süslüymüşüm gibi yansıyor:17: alt tarafı renkli giyiniyorum renkli şallar takıyorum bir de her gün farklı giyinmeye çalışırım hepsi bu - ha şu da var hafta sonu manikürümü yaparım (oje kullanmıyorum) sabahları fırsat buldukça kremimi sürerim parfüm sıkıp öyle çıkarım daha bu makyajsız halim zaten en fazla bir rimel bi kalem çekebilirim onu da yapmıyorum bizim iş yeri kaldırmıyor:1:

evet sabah erken kalkmak metabolizmayı bir miktar hızlandırıyormuş %5 mi 15 mi ne... öyle birşey okumuştum

ben menünü çok beğendim:46: her besin grubundan var

Karatay hocanın yürüyüş için söyledikleri güzelmiş ama ekmek düşmanımız değil bana göre... hele ki ölçülü yenirse...
bu arada okurken aklıma luci geldi hem kendini mutlu hem de tok hissediyor ya sanırım Canan Karatay luciye tercüman olmuş:1:

maşallahhhh:nazar:

bence çok değil sadece hem 2 yumurta hem peynir biraz ağır olabilir - bir de öğün atlarsak bir sonraki öğünde saldırmamız kaçınılmaz olur ki akşam öğünü de çok önemlidir çünkü sabaha kadr aç kalacağız

ben menünü beğendim sadece akşamın az gibi geldi - bir de o bideki küçük galetaların 4 tanesi 1 uzun galeta yerine geçer ya da 1 dl ekmek - bilginize kızlar:42:

selam kaptan :3: bu tarif güzelmiş denemek lazım

bu leslienin resimdeki şekilde bir programını bulabildin mi video olarak?

Selam canım iyiyiz şükür sen nasılsın?

bulmus gibiydim ama inmedi, o yuzden bulamadim diyebiliriz :P

canım ara öğünlerim o kadar sağlamdı ve tok tuttuki normalde akşam yemeğide yemicektim ama metobolizmam çalışsın diye yedim. :1::1:

Back
X