- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #106.181
günaydınlarrrrr
benim kaynanalar bursadalar ben ankaradayım maalesef
zeynep yeni nickin hayırlı olsun tatlım
lucii sporda gene coşmuşsun bacım yaa maşallah sana
gamze sevda hnd vazgeçmek yok sizlerde güzel menülerle gelmişsiniz kızlar ben ders çalıştığımdan pek konsantre olamıyorum kaldı sınava 3 gün artık ne çalışabilirsem yarın öğlen 12 ye kadar lütfen bildirimleri yapalım
ebru da n hala ses yok 12 ye kadar bildirim yapmayan olursa bildirim yapmadı deyip geçeceğim şimdiden söylüyorum sonra yok ben duymadım yok ben görmedim istemem haberiniz olsun

canım ben netten bakıp yapmıştım soğanı piyazlık doğrayıp tereyağında biraz kavuruyorsun içine 1 kaşık kadar un atıyorsun un pembeleşene kadar gene kavuruyorsun üzerine su koyup kaynatıyorsun blenderdan geçiriyorsun istersen nane kırmızı biber tereyağında yakıp döküyorsun güzel oluyor bebek için değil biz severek içiyoruzBebek için soğan çorbası nasıl canım vitaminlidir o
Bursada yaşıyorum bursada olan vqrmı buluşup yürüyelim:)
benim kaynanalar bursadalar ben ankaradayım maalesef
zeynep yeni nickin hayırlı olsun tatlım
lucii sporda gene coşmuşsun bacım yaa maşallah sana
gamze sevda hnd vazgeçmek yok sizlerde güzel menülerle gelmişsiniz kızlar ben ders çalıştığımdan pek konsantre olamıyorum kaldı sınava 3 gün artık ne çalışabilirsem yarın öğlen 12 ye kadar lütfen bildirimleri yapalım
ebru da n hala ses yok 12 ye kadar bildirim yapmayan olursa bildirim yapmadı deyip geçeceğim şimdiden söylüyorum sonra yok ben duymadım yok ben görmedim istemem haberiniz olsun

Son düzenleme: