• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evdeyken de diyetle bozuyor insan kafayı be kuzum en azından dışardayken başka şeylerle uğraşıp kafanı dağıtıyorsun ve gün çabuk geçiyor, ben bu hafta çok sıkıldım evde olmaktan yarın olsun da bitsin şu kampım :))) evde vakit geçmiyor :P direnecek gücün var bebişim diren gamzem, yanındayım :)
Hahahaha :)))))
kızlarrrr ben spora gidiyorum görüşürüzzz....kendinize dikkat edinizzzz :)

Kolay gelsin bebemmmm :))))

hmcim çok yoğun falan değilim ama evde bilgisayar elime geçmiyo iiki gündür, ancak gece 12 den sonra. Tabletim de bozuldu servise yolladık.:44: Anlayacağın sabah ve gece girebiliyorum. Telefondan yediklerimi yazdım, geçmişi okuyacağım şimdi. Sizlerden güç alınca çok iyi gidiyor diyetim. Yoksa kopuyorum diyetten, iki gün az girdim spor aşkım bitti.
Tahmin ettim birşey olduğunu yoksa buralarda olursun sen sık sık
.

İlginç güzel bir menü. Beğendim ,hem ara öğünleri, hem öğle yemeğini. Sanırım süt muz ve badem sevdiğimden çok beğendim :56: Muz 100 kalori falan ama tok tutuyor ve tatlı ihtiyacını karşılıyor.

İki öğün güzelmiş akşamki lahmacuna fazla derim ama öğlen yememişsin.Karatay lahmacuna izin veriyor , yeşil çay masum zaten Nescafe sade mi? Sadeyse o da masum :nazar:

Aslında olabilir bu konuda sizden fikir bekledim. Açıkçası kahvaltıdan sonra birşey yemeyi unutmuşum. Acıkınca da 2 tane yedim. Kahvem her zaman sade ..

Luciiiiii :52: Bence seni kimsecikler tutmasın , madem spor aşkın geldi tam gaz devam et. Ben hiç nazar etmedim tebrik ve takdir ediyorum seni. Umarım bu yürüyüşler alışkanlık haline gelir. Diyetin bitip hedef kilona indiğinde de yürürsün kilonu korumak için. Sen zaten yürüyorsun ama bize de ilham versin. :8::118:
Canan Karataydan ,
Her gün 5 km yol yürüyen istediğini yiyebilir diyorsunuz kitabınızda. O zaman dilediğimiz kadar ekmek de yiyebilir miyiz?

Yürüme en sağlıklı fizik aktivitedir. Neden? İnsan vücudunda en fazla kas kitlesi bacaklarda bulunur. Enerjiye en fazla ihtiyacı da bacak kasları duyar. Bu nedenle en fazla enerjiyi de bacak kaslarımız harcar. 20-30 dakika yürümüş olsak bile... Tabii yüzme de bu nedenle tercih edilebilir ama herkesin her gün yüzme imkanı yok. Sürekli olarak, kolaylıkla herkesin yapabileceği bir fizik aktivite olduğu için ?yürüyün' diyorum. Bilimsel araştımalar da insülin direnci denilen metabolik bozukluğun ilk evresinin bacak kaslarında, tembellikten başladığını göstermiştir.

Sorunuza gelince; 5 km yürüyünce, birincisi beynimizde endorfin denilen mutluluk hormonu salgılanacağından ve ikincisi uzun yürüyüş sırasında adrenalin hormonu da salgılandığından, tokluk hissi olacaktır. Dolayısıyla aşırı ve fazla yemek yeme isteğimiz olmayacaktır! Çok fazla olmamak kaydıyla, ekmek ve pide yiyebilirsiniz. Ben Elazığlıyım, Anadolu'yu çok iyi bilirim, çok gezdim, çok gördüm, hatta çalıştım... Anadolumuz'da son derece önemsediğim bir deyiş vardır; ?Ekmek ahmağı, ekmek budalası' denir. Çünkü un ve tahılların her türlüsü vücutta su tutar. Vücutta su tutulması, tansiyonu yükseltir, kalp yetersizliğini artırır. Hatta tüm vücutta olduğu gibi beyinde de su toplanmasına neden olur..

Canan hocanın üslubu çol hoşuma gidiyor. .

canım menün çok sağlıklı ve güzel

kaldırmıştım canım ama yine koyarım bir ara

poğaça ya kadar iyiydi de....akşam çok kötü birşey yaptım ben :47::47::47::17::17::17::17: utanıyorum....saat 21:00 gibi eşim uyandı kahvaltı hazırladım.yumurtalı ekmek kızartmıştım.1 dilim yedim ondan.ve sabah uyandığımda heryerim şiş uyandım....ben rezil biriyim itiraf ediyorum....:47::47::47::47:

.

Sevda tehlikeli zamanda yemişsin ama bugün bol su Yeşilçay içer atarsın ödemi.

Amanın ne tatlı o öyle.

bu da benden gelsin o haldeeee.....günaydınlar herkeslereeeee:))))))))))))))):27::27::27:

Eki Görüntüle 986137

Garfield şirinlerden sonra favori çizgifilm kahramanım.

Kızlar Günaydınnn

Sabahları kaltığımda kendimi şiş gibi hissediyorum sizce pilatese yeni başladığımdan dolayı olabilir mi ?

Hem ağrım oluyor hemde şiş gibi hissediyorum ama ödem gibi değil. ..

Bu arada yedğim galeta bimden aldığım kepekli minik galeta Paketin kalorisi 770 ancak içinde 100 taneyi geçkin minik (parmak kadar ) galeta var belirtmek istedim.

Sabah

1 dilim tam buğday ekmek

1 haşlanmış yumurta
½ kibrit kutusu peynir
½ domates
3zeytin

Öğlen

2yk pilav
2yk nohut
Salata

Ara Öğün
1 portakal
2 galeta ( minik )

Ara Öğün
10 fındık
1süt

Akşam

3yk yoğurt
6 adet minik galeta

Su :2.5 lt +2 bardak bitki çayı (yeşilçay ada çay)
Spor : 45 dk yürüme

Zannetmiyorum pilates şişirsin hiç ama oladabilir tabi.
o galetanın kalorisi ne güzelmiş.

Gunaydin gunaydin.

Bir suredir soyle 3-4 haftalik bir spor programi uygulamak istiyorum. Slim in 6 ve Jillian bana biraz agir geliyor. Leslie'nin soyle bir egzersiz videosu varmis, belki Subat sonuna kadar bu plani uygulayabilirim diye dusundum.

Eki Görüntüle 986163

yani 3-4-1-2-5 mil

Hangisi acabs bu.
link var ise bakabiliriö ben.

Zannetmiyorum pilates şişirsin hiç ama oladabilir tabi.
o galetanın kalorisi ne güzelmiş.

bende bilmiyorum hmcım o yüzden sormak istedim.

galetayıda bir gün sıfırdan aldıgımda sayıcam içinde kaç tane var o sekilde bir tanesinde kaç kalori oldugunu anlıcam ve yazıcam da (paketinde yazmıyor )

ama bu halde bile tanesinde 7 kaloriden az var :1::1::1:

Günaydın arkadaşlar :) sabah güne güzel başladım şükür. Sevdam ın sayesinde. Onunla sohbet bana iyi geliyor :) lucimden fena gaz almış :) benzetmesine bayıldım yalnız :)))) evet bu bir maç arkadaşlar. Boks maçı :D bazen yumruk yesekte biz bu diyete yumruk atmasını da bilmeliyiz ;)))

Kaptanım ve diğer takım arkadaşlarım. Nasılsınız?

Ben biraz geçe kaldım bugün 1 saat oldu daha uyanalı. Garfield gibi tembel hissediyorum kendimi:1:
Sen nasılsın Gamzr iyi misin ?

Bu arada şunu çözdüm arkadaşlar. En güzel diyet evde olduğun sürece yapılan diyet. Ne güzel di tatilde. Canım isteyince spor yapıyor yaptıkça yapasim geliyordu. Üstelik bir sürü diyet yemeği hazırlama şansım oluyordu. Şimdi hasatim çıkıyor ve direnecek gücüm kalmıyor :(((

Ben de dışarıda daha güzel yapıyorum hayır demek daha kolay geliyor. Okulda iken o yüzden pek kilo problemim olmadı hep dengefe tutuyordum. 60ın üstüne pek çıkmıyordum ama evde yiyesim geliyor sürekli ..

bende bilmiyorum hmcım o yüzden sormak istedim.

galetayıda bir gün sıfırdan aldıgımda sayıcam içinde kaç tane var o sekilde bir tanesinde kaç kalori oldugunu anlıcam ve yazıcam da (paketinde yazmıyor )

ama bu halde bile tanesinde 7 kaloriden az var :1::1::1:

Ne diye geçiyor bim marka galeta mı ? Yaşadığım yerde bim yok ama aklımda bulunsun.

kepekli galetuno'nun tanesi yaklasik bir dilim ekmek kadardi. o yuzden almamistim. ama bim'in galetasi cubuk kraker kadarsa ya da su kisacik olanlardansa cok az yemissin menunde.

evet canım küçük olanlardan tokda tutuyor az yemeye çalışıyorum

Kızlar Günaydınnn

Sabahları kaltığımda kendimi şiş gibi hissediyorum sizce pilatese yeni başladığımdan dolayı olabilir mi ?

Bu arada yedğim galeta bimden aldığım kepekli minik galeta Paketin kalorisi 770 ancak içinde 100 taneyi geçkin minik (parmak kadar ) galeta var belirtmek istedim.

Sabah

1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
½ kibrit kutusu peynir
½ domates
3zeytin

Öğlen

2yk pilav
2yk nohut
Salata

Ara Öğün
1 portakal
2 galeta ( minik )

Ara Öğün
10 fındık
1süt

Akşam

3yk yoğurt
6 adet minik galeta

nasıl unuttum bilmiyorum sanırım sabahın köründe kalkıp yaptığım için olsa gerek spor bölümüne ek olarak +45 dk pilatesim var kızlar :1::1:

Kızlar dünkü menümü yazayım da yorumlara sonra geçeyim

Sabah - 08:30
- Tost (2dl çavdar ekmeği+1 kk light peynir+salça)
- Çay

Ara - 11:00
- 1 tane yerli muz

Öğle - 12:30
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 4 küçük köfte
- 2 yaprak marul
- 2 t.k süzme yoğurt (mayonez niyetine:1:)

Ara - 16:00
- 1 fincan meyve çayı
- 1 tane yerli muz

Akşam - 19:00
- 3-4 yk kuru fasulye
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 kase naneli yoğurt (sizme yoğurdu sulandırarak yaptım)

Ara - 20:30
- 4 ceviz

Su - 1,5-2 lt
Spor - 15-20 dk yürüyüş - eve giden yolu uzattım

Son düzenleme:
Kızlar Günaydınnn

Sabah

1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
½ kibrit kutusu peynir
½ domates
3zeytin

Öğlen

2yk pilav
2yk nohut
Salata

Ara Öğün
1 portakal
2 galeta ( minik )

Ara Öğün
10 fındık
1süt

Akşam

3yk yoğurt
6 adet minik galeta

Menünü beğendim Zeynep yeni nickin uğur getirsin :34: Pilatesten sonra ağrı olması normal ama şişkinliği bilemedim. :26:
Her gün mü yaptın pilatei. Ağrın çoksa gün aşırı yapmayı deneyebilirsin.

Gunaydin gunaydin.

Bir suredir soyle 3-4 haftalik bir spor programi uygulamak istiyorum. Slim in 6 ve Jillian bana biraz agir geliyor. Leslie'nin soyle bir egzersiz videosu varmis, belki Subat sonuna kadar bu plani uygulayabilirim diye dusundum.

Eki Görüntüle 986163

yani 3-4-1-2-5 mil

Günaydın :3: Sırasıyla her gün farklı mil yürüyeceksin sanırım bu programa göre ama Leslie cardio , bence 1 ve 2 mil yürüdüğün günler bölgesel de çalış . Karın veya bacak egzersizi ekleyebilirsin. Veya kol olabilir vücudunda şikayet ettiğin yere göre. 4-5 mile yürüdüğün gün belki gerek olmayabilir tahminen 90 dakka spor yapmış olacaksın o günlerde. :34:

nasıl unuttum bilmiyorum sanırım sabahın köründe kalkıp yaptığım için olsa gerek spor bölümüne ek olarak +45 dk pilatesim var kızlar :1::1:

Ben tahmin ettim unuttuğunu çünkü pilatesten ağrısından bahsettik ama listede göremedim heralde yazmayı unuttu dedim içimden :52: :8::9: Ağrı var mı hala.

Kızlar dünkü menümü yazayım da yorumlara sonra geçeyim

Sabah - 08:30
- Tost (2dl çavdar ekmeği+1 kk light peynir+salça)
- Çay

Ara - 11:00
- 1 tane yerli muz

Öğle - 12:30
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 4 küçük köfte
- 2 yaprak marul
- 2 t.k süzme yoğurt (mayonez niyetine:1:)

Ara - 16:00
- 1 fincan meyve çayı
- 1 tane yerli muz

Akşam - 19:00
- 3-4 yk kuru fasulye
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 kase naneli yoğurt (sizme yoğurdu sulandırarak yaptım)

Ara - 20:30
- 4 ceviz

Su - 1,5-2 lt
Spor - 15-20 dk yürüyüş - eve giden yolu uzattım

menu guzel. suzme yogurdu ben de seviyorum ama vitamini suyunda diyorlar :P yani suzulunce vitaminleri azaliyormus.

bu arada sana attigim ikinci linkte, / 'dan onceki noktali kisma tinyurl .com yaz. (.com dan onceki boslugu silerek)

Back
X