- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #106.421
Aminnnn lucim Allah isteyen herkese bebişini nasip etsin. Ama eğer bu kadar zaman bekletiyorsa muhakkak en hayıtlısını verecektir demektir.
Gamzemm sende biliyorsun ki Allahım bizler için en hayırlısını verecek. Belki geçmişte verseydi sağlığından olacaktın. Belki çok kilo alacaktın yada evinizde maddi manevi sıkıntılar yaşayacaktınız belki daha önce gerçekten hazır değildiniz... Bu sekilde düşün Allahım en uygun zamanda en hayırlısını versin inşallahhhhh
Lucimm bizler içinde Allah hayırlısını versin.Ben yeni evli olduğum için henüz düşünmüyoruz ( allah yoklugunu kimseye aratmasın )
Ancak ne maddi ne manevi buna hazır değiliz. Allaha şükür manevi olarak sevgi dolu bir ailemiz maddi anlamda köseye atacak kadar kazanıyoruz ama ben bu dünyaya kendimden bir can getireceksem herşeyimi tam anlamıyla ona adamak istiyorum. İşimi bırakarak en az 3sene onunla olmak istiyorum ve ona bakarken en azından annem yanımda olsun istiyorum eşim hazır olsun istiyorum. Borçlar bitsin istiyoruz. bu nedenle erteliyoruz.
Bazılarına bu saçma geliyor ama biz evlenirkende bu sekilde düşündük. Allahım en güzelini en hayırlısını naip eder inşallah. Aminn
cannııım benim aynı şeyleri düşündük biz de hiç saçma değil, birebir aynı sebeplerden dolayı bebişi erteledik hep bi bakmışız 8 sene geçmiş, ne borç bitmiş, ne işi bırakabilmişim :))))) seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynı ben... ama ihtiyaç hiç bitmiyor, her zaman birşeylere sahip olmak istiyorsun ve daha iyisi olsun diyorsun bu böyle sürüüüüp gidiyor...artık bu kararla annemle aynı şehre taşınabildik çok şükür, bebiş olursa yardımcı olur diye ve de ben iş kurdum rahat olayım diye ama şu an çok daha rahatsızım iş kurmak hem maddi hem manevi yönden göçertiyormuş insanı, hiççç kolay değilmiş...kendime daha fazla süre ayırabiliyorum ama kafam, telefonum ve maillerim full time meşgulll... şimdi de bebiş olsun hadi, bitmeyecek bu borç, iş sıkıntıları deyip karar verdik, 3-4 aydır deniyoruz, henüz bir şey yok...hayırlısı, ama benden sana abla nasihati, o borçlar hiiiç bitmeyecek, bebek rızkıyla gelirmiş, çok uzatma bence, sen bedenen ve zihnen hazır olduğunda bebiş sahibi olmaya bak tatlım :)