• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevda , luci ,Gamze bende kampa katılmak istiyorum. Motive oluyorum sayenizde:16: :52::32:

Oooooo supermis. Kızlar bir önerim olacaktıo halde Madem kalabaliklastik ve madem bu jadkadar istiyoruz. Herseyimizi planlı ve programlı yapalim. Mesela menülerimiz bile aynı olsun. Bir gün öncesinden yarın ne yiyecegimizi belirleyelim hatta ölçüsüne varana kadar :) sporlarimizi da belirleyelim. Böylece hem planlı hemde programlı çalışmış olutuz. Ayrıca aynı beslenip nr kadar verebiliriz bunu görüp metabolizmalarimizi tanımış oluruz :)))

Oooooo supermis. Kızlar bir önerim olacaktıo halde Madem kalabaliklastik ve madem bu jadkadar istiyoruz. Herseyimizi planlı ve programlı yapalim. Mesela menülerimiz bile aynı olsun. Bir gün öncesinden yarın ne yiyecegimizi belirleyelim hatta ölçüsüne varana kadar :) sporlarimizi da belirleyelim. Böylece hem planlı hemde programlı çalışmış olutuz. Ayrıca aynı beslenip nr kadar verebiliriz bunu görüp metabolizmalarimizi tanımış oluruz :)))

ama gamzem bu uymayabilir bebişim çünkü mesela ben 45 gündür ekmek yemiyorum ve ekmek yiyen arkadaşlarımız var dolayısı ile ne onlar ekmekten vazgeçmeli ne de ben ekmek yemeliyim...mesela evde bir şey olmuyor çiğ köfte yiyebiliyorsun karataya uygun ama bir başkası yemeyebilir...ben bu hafta karatayla devam edeceğim herkes hergün sabah 2 yumurta yemeyebilir bence tek düze yapmayalım derim tatlım ama yine de çoğunluk nasıl isterse ben uyarım :)

ama gamzem bu uymayabilir bebişim çünkü mesela ben 45 gündür ekmek yemiyorum ve ekmek yiyen arkadaşlarımız var dolayısı ile ne onlar ekmekten vazgeçmeli ne de ben ekmek yemeliyim...mesela evde bir şey olmuyor çiğ köfte yiyebiliyorsun karataya uygun ama bir başkası yemeyebilir...ben bu hafta karatayla devam edeceğim herkes hergün sabah 2 yumurta yemeyebilir bence tek düze yapmayalım derim tatlım ama yine de çoğunluk nasıl isterse ben uyarım :)

banada uymaz kızlar çünkü çalışıyorum ve öğlen ne yemek çıkıyor ise onu yiyorum ama derseniz akşam ve sabah kahvaltımızı planlayalım ona oke

O zaman birbirimize yakın beslenelim tatlım. Ekmek yemeyelim bitanem kamp zamani hepimiz. Adı üstünde kamp yahu :)))

Aynen öyle hafıza süper nısanlıydım askere bekliyordum ıste geldı 18kasım 2012de ewlendık 18eylul 2013dekızım doğdu 34haftalık ıste 5aylık oldu yarwrum artık kılo vermem lazım gecen 500 adet atladım oldum oldum :)ya ılla yarısa gırmem gerekırmı senı tanıyorum dıye yazlarım diye düşünmüştüm
canım yarışmaya katılmak istemezsen yazmanda bir sakınca olmaz diye düşünüyorum ama kaptana sormak lazım tabii kaptanımız da olur derse paylaşımlarını yaparsın:34:

yuzde bolunuyor sanirim ama bir paylasim alanindaki benzer durumlara bakmak gerek.
bn de öyle yaptım direkt yüzdeyi 2ye böldüm olmadı kardeş takıma sorarız:34:

kızlaaar öpüm hepinizi benim çıkmam gerek toplantıya gireceğim görüşürüüüüzzz kendinize dikkat edin

banada uymaz kızlar çünkü çalışıyorum ve öğlen ne yemek çıkıyor ise onu yiyorum ama derseniz akşam ve sabah kahvaltımızı planlayalım ona oke

Planlayalım :) Aslında hiç birimizin kahvaltı sorunu yok ama tüm öğünler için belli kriterler olabilir mesela akşam %50 sebze gibi.Veya kalori sınırı olabilir. Bi de spor kriteri belirleyelim bence. Suda da sorun yok.

geel güzelim geeel sen de bizimle kampa gelll :)))) haydi hayırlı olsun hepimize

Teşekkür ederim :13::16: Kamp fikrini sevdim ben:3:

bugun kendime bir tane ucu bir arada odulu verecegim haberiniz olsun :D
ver tabii o kadarcık şey ne zarar verecek :17:
ya kızlar beni bu akşam hatta hafta sonu yoğun bir ev mesaisi bekliyor öğlen de yemekhaneye giderim haberiniz ola:34:
inşallah kalanlar da bildirim yapar da yayınlarız listemizi

canım yarışmaya katılmak istemezsen yazmanda bir sakınca olmaz diye düşünüyorum ama kaptana sormak lazım tabii kaptanımız da olur derse paylaşımlarını yaparsın:34:

bn de öyle yaptım direkt yüzdeyi 2ye böldüm olmadı kardeş takıma sorarız:34:

Kaptana nasıl ulasıcaz

ver tabii o kadarcık şey ne zarar verecek :17:
ya kızlar beni bu akşam hatta hafta sonu yoğun bir ev mesaisi bekliyor öğlen de yemekhaneye giderim haberiniz ola:34:
inşallah kalanlar da bildirim yapar da yayınlarız listemizi

:D ya aslinda soyle karbonhidrati bol bisi yemek istiyorum. herhalde oyle bi eksiklik olustu. (dominos da mesaj atip duruyor :P) ama ne yesem karar veremedim. o yuzden simdilik odul kahve olsun :)

kardeslerin gelince onlari gezdirme bahanesiyle bol bol yuruyus yapin ama bilegine dikkat et. bot falan giysen, soyle bilegini sıkı tutacak sekilde belki iyi gelir, belki desteklenmek istiyordur.

Back
X