• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dogru demis. ama senin boyun kac, belki 48'e inmen gerekmiyor olabilir?
boyum 1.58 48 e inmem gerekmiyor olabilir bu sefer yag oranimi daha siki takip edecegim. belki 49 50 dede durabilirim. evime yakin bir eczanede yag kas olcen cok guzel bitarti var haftada bir gidicem alisveris yaparsam tartolmama . izin veriyorlar :)

boyum 1.58 48 e inmem gerekmiyor olabilir bu sefer yag oranimi daha siki takip edecegim. belki 49 50 dede durabilirim. evime yakin bir eczanede yag kas olcen cok guzel bitarti var haftada bir gidicem alisveris yaparsam tartolmama . izin veriyorlar :)

aslinda evine de alabilirsin o tartilardan. ben sinbo'nun yag kas su olcen tartisini kullaniyorum, 20-30 lira kadardi. sen istersen bir sure diyet yapma, kilonu koruyacak sekilde dengeli beslen ama spor yap. pilates gibi kaslari uzatan ve ince gosteren sporlardan da yapabilirsin.

Kızlar menümü yazayım .

Sabah :

- 1 açma

Öğle :

- 2 etimek
- 1 yumurta

Akşam :

- Balık
- Salata
- Rakı

Akşamı daha yemedim ..
Yarın görüşmek üzere ..

kızlar sonuçlar doğru elinize sağlık takıma girmek isteyen birisi vardı sabah alelacele okudum isteyen arkadaşlar paylaşımda bulunurlar sizlerinde isteğiyle tabii 2 hafta deneme süreci yaparız bu süreçte devam edenler bizle birlikte yolumuza devam ederler şimdi çok acelem var çakışmam lazım geçmişi daha sonra okuyacam ama zeynep saçların çok güzelmiş benimde içim acıdı benimde kuaför iyice kısa kesmişti en son ilkokulda bu kadar kısa olmuştu

kilo veren herkesi tebrik ederim ben maalesef sınav sebeiyle dikkat etmemiştim sonucunu da gayet güzel kilo alarak utanç içinde takıma geldim sizlerden özür dilerim:26::26::26:

Üzülme kaptan mazeretin var neticede. Umarım iyi geçmiştir sınavlar. Dön artık aramıza .

Menüm :56::56::56::56:

Sabah: 1 kk peynir (ağrım vardı, hiç canım istemedi)

Ara: 1 piko (107 kalori)

Öğle: 2 kaşık bulgur - 3 kaşık yeşil mercimek - 1 kase yoğurt

Ara: 2 kaşık yulaf ezmesi - 2 adet kuru incir - 2 adet kuru kayısı - yarım bardak light sütle yapılmış tatlı (canım çok çikolata istemişti bununla geçiştirmek istedim ama acayip doyurucu ve tatlı isteğini giderici oldu, üstelik bağırsak problemine de iyi geldi)

Akşam: 1 porsiyon karnıbahar - 1 kase cacık

Spor: 1 saat yürüyüş
Su: içiyorum hala :10:

.

Menüm :56::56::56::56:

Sabah: 1 kk peynir (ağrım vardı, hiç canım istemedi)

Ara: 1 piko (107 kalori)

Öğle: 2 kaşık bulgur - 3 kaşık yeşil mercimek - 1 kase yoğurt

Ara: 2 kaşık yulaf ezmesi - 2 adet kuru incir - 2 adet kuru kayısı - yarım bardak light sütle yapılmış tatlı (canım çok çikolata istemişti bununla geçiştirmek istedim ama acayip doyurucu ve tatlı isteğini giderici oldu, üstelik bağırsak problemine de iyi geldi)

Akşam: 1 porsiyon karnıbahar - 1 kase cacık

Spor: 1 saat yürüyüş
Su: içiyorum hala :10:

.

karbonhdidrat agirlikli olmus ama guzel bir menu.

Kızlar menümü yazayım .

Sabah :

- 1 açma

Öğle :

- 2 etimek
- 1 yumurta

Akşam :

- Balık
- Salata
- Rakı

Akşamı daha yemedim ..
Yarın görüşmek üzere ..

ohhh rakı,roka, balık olmuş bu akşam, afiyetler olsun arkadaşım :) ben de bira içtim vallahi :)

Yaaa kızlarr madem buradasınız size bir şey danışayım ben...

Bu gün yaptığım yulaf ezmeli hafif tatlıdanmıdır nedir bilemiyorum ama acayip tokum..Yani günlerdir hiç bu kadar şişmemiştim..Bir yanım diyor ki, bir yarım saat kadar eliptik yap terle, diğer yanımda diyor ki; zaten regl oldun, ağrın var..bu gün dinlen yarından sonra zaten sporunu aksatmadan yapacaksın :27::27::27:

Siz ne dersiniz? :54::54::54:

.

menümü paylaşayım diyeceğim ama bugün ortada menü yok:( :56:sabah: 05:30
sabah uyanınca sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış menemen
avuç içi kadar tuzsuz peynir
1 domates+ 1 ufak salatalık

akşam: 18:00
3 bira
et döner-çok az yoğurt

su ve sıvı: 4 litre
spor: bugün yok fakat çok koşuşturdum...

mutfak kapanalı çoook oldu, yarın ola hayrola :)))

Bu gün yaptığım yulaf ezmeli hafif tatlıdanmıdır nedir bilemiyorum ama acayip tokum..Yani günlerdir hiç bu kadar şişmemiştim..Bir yanım diyor ki, bir yarım saat kadar eliptik yap terle, diğer yanımda diyor ki; zaten regl oldun, ağrın var..bu gün dinlen yarından sonra zaten sporunu aksatmadan yapacaksın :27::27::27:

.

zaten reglsin ve ağrın var... ben bugün kendini dinlendirmeni öneririm canım...soğuma spordan zorla yaparak...bence tabi...

menümü paylaşayım diyeceğim ama bugün ortada menü yok:( :56:sabah: 05:30
sabah uyanınca sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış menemen
avuç içi kadar tuzsuz peynir
1 domates+ 1 ufak salatalık

akşam: 18:00
3 bira
et döner-çok az yoğurt

su ve sıvı: 4 litre
spor: bugün yok fakat çok koşuşturdum...

mutfak kapanalı çoook oldu, yarın ola hayrola :)))

Kızzzzzzzzzzzz o 3 birayla sen sarhoş olmadın mıı :52::52::52: :27::27::27::27:

.

aslinda agrin varsa egzersiz agrina iyi gelir.

Back
X