Hoşgeldin aramıza ..
O daha çok fazla zaman varmış, sen o zamana kadar bu sporla incecik olursun, yalnız nacizane bir öneri de bulunmak istiyorum, kardiyo çalışıyorsun evet çok güzel ama bu kadar zaman harcarken bunun yarım saatini ağırlık çalışmaya ayırırsan çok daha farklı sonuç alabilirsin, öncelikle kas kütlen artar, bu seni daha biçimli gösterir, ayrıca kas kütlenin artması demek metabolizmanın hızlanır. Ahh şu ders çalışma dönemi olmasa ben de yapacağım da ..
Branşın ne Destansı ?
Bence de, ne kadar pozitif düşünüyor değil mi, ben bir şeye kızınca resmen düşüncelerim anlık ters düz oluyor, o yüzden o an konuşmam, yoksa konuyu çok saptırabiliyorum.
EVet grevin büyük ikimizin menülerini birden düzenlemek

Lilycim bu arada benim gözümde senin kötü menülerin bile dengelenmiş oluyor, çok kötü olmuyor.
Hala 2 işe birden mi bakıyorsun sen ? Ben de sevmediğim şeye odaklanmakta çok zorlanıyorum, hatta sevdiğim şeylere bile odaklanmakta zorlanıyorum.
O regl yok mu insanı öldürüyor, 3 ayı geçti Zeynep, ilaç kullanmak istemiyorum, en azından şu martın sonuna kadar, sonra çaresine bakmaya çalışacağım bakalım