Lily biliyor musun ben de hayatım boyunca kimseye naz yapmamışımdır, hep sert durmuşumdur, ben hallederim, ben yaparım, yardıma ihtiyacım yok vs, o yüzden yazdıkların bana o kadar tanıdık geliyor ki, eşime yaptım sanırım tüm nazımı, aynı zamanda sert taraflarımı da kırdım, asla lafını o kadar kullanırdım ki hatta bazen haksız olduğumu bile bile, önce onu incitmemek üzmemek için dikkat ettim derken heralde zamanla yaş ilerleyince de bunu genele yaydım, artık önyargılı ve kati kuralları olan bir insan değilim.
Çok hoşuma gitti dergi, Ankaradan gelirken yolda baktım biraz, ben de çok incelemedim, heveslenmeyeyim sınav öncesi diye.
inan o kadar çok içten istiyorum ki Lily, öyle böyle sevinmeyeceğim olursa, size nasıl mutlu haber veririm ah .. Kelimelere sığdıramıyorum içimde oluşan heyecanı ..
Ahh aşk ne güzel şey, her şeye duyulan aşk ayrı güzel
Afiyet olsun Sevda gayet güzel olmuş.
Umarım kabul ederler Zeynep, istediğin gibi olur da huzur bulursun, bir rahatlarsın ..
Gayet güzel olmuş menü ama bence hafif hareket de yapma belin kötü olmasın sonra ..
Türk kahvesi de ayrı bir zevk, yanındaki sohbet çok tatlı olur, eskiler biliyormuş bu işi ..
Bu sıralarda ben de kolay yemekler yapıveriyorum, yarın da nohut yapayım diye düşünüyordum, başka öneri var mıdır acaba kolay ?