Kızlar ancak okuyabildim, hafta sonu ne güzel geçmiş oku oku bitmedi ne güzel, dizi film gibi...:roflol:
kimden başlasam bilmiyorum :uhm:
kallistecim kızına kavuşmuşsun gözün aydın canım, marifetlerin de çok güzel çok şirin olmuş bebeğin, heleki miyavlara bayıldım hepsi cin gibi, bende 1 sene kedi beslemiştim sarışın acayip güzel bişeydi ismi de leyla'ydı. Sonra o evden taşındım, Allahtan yemyeşil bir site içindeydim de dışarda olması problem olmadı, ordaki herkeste hayvan dostuydu zaten o yüzden içim rahat ayrılmıştım.
choclate cım canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun, bakalım şu senin diyetin çok sardı hepimizi, yalnız kızdım sana bak, daha başlamadan acaba verirmiyim, yaparmıyım diye olumsuz olumsuz yazmışsın. Tabi vericeksin hele bu listeyi yaparsan 15 kilodan az vermezsin söyliyim sana, evinde yürüyüş bandın var ne güzel tepesinden inme onun, iyice hırslan, bak nasıl olucak, şurda 38 gün nedir ki allahaşkına koskoca bir ömrün yanında öyle düşün, aslında bu yazdıklarım sadece senin için değil tabi genelde 10 kilo üzerinde vermek isteyip de inanmak konusunda sıkıntı yaşayanlar için, daha doğrusu inaç konusu için dediklerim, önce inanıcaz tamammı
bijoux cum valla ne diyim sana güzelim sendeki bu azim, disiplin, hırs süper bin kere tebrik ediyorum, neye şaşırıyorum biliyormusun böyle bir iradeye sahipsin de sen nasıl kilo aldın böyle, alırken iradeni gezmeye göndermişin demekki, bak süper gidiyorsun kırkbirkere maşallah

sana liste miste vız gelir tırıs gider, istediğin listeyi koysak önüne evellallah halledersin süper bu çiçekler sana a.s.
Canım kardeşinde çok güzel kilo vermiş onu da çok tebrik ediyorum, kardeşlere çifte bravokaydirigubbakcemile5
mehalimcim canım mezun oldun ama inceden inceye diyete devam valla dur yok durak yok, bende bir niyetleniyorum spora bir geri adım atıyorum, şu trekkingler kurtarıyor beni de. en güzeli gidip bir salona üye olmak, sürekli disiplinli bir şekilde devam edersen iyi oluyor.
Birde kastan hoşlanmam demişsin ya, aslında keşke öyle kolayca kas olabilse, o kadar da korkutmayın kendinizi, kas yapabilmek için millet neler yapıyor da öyle kolay olmuyor.
hafif ağırlıklarla çalışmak özellikle kadınlar için çok faydalı, kemik erimesi gibi dert olmaz, pilates te aslında hafif ağırlık çalışmasının bir versiyonu gibidir.
ben tam bir yıl uğraşmıştım karın kaslarım çıksın diye sadece elleyince anlaşılıyordu, benim çalışmam şöyle söyliyim sadece karın için haftanın 5 günü 1000 adet mekikti, bunun yanı sıra da bisürü şey yapıyordum, abartı bir rakam değildir, aynen 1000 adet farklı şekillerle mekik yapıyordum
bhk cim canım yeni bilgisayarın hayırlı uğurlu olsun, çocuklar yeni oyuncaklarına nasıl sevinirler, kesin öyle sevinmişsindir, güle güle kullan
canzicim mersacım 5.takım diyet üyeleri herkes tamam değilmi bu diyet uygulamaya girdi
aslında ben biraz bu diyeti kendime uyarlıyorum amaç 1000 kaloriyi geçmemek, 1000 kalori gerçekten çok az aslında, bence sizler 1200-1300'e çıkabilirsiniz, zaten ister istemez yapılacak kaçamaklar bu kaloriyi bulacaktır.
cocostarcım, asyacım, reyhanablacım, ölügelincim, xtabu cum hepinize selamlar
Bu arada kızlar nerdeyse 36 beden olmuşum bel, karın, basenden 1'er cm daha incelmişim çok iyi hissediyorum kendimi hihoyyyt