• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

durduğun kabahat kuzuuuum, bi tanıdığından falan rica et çalışıyorum gidemiyorum benim için alıver diye...olmas mı???

oturduğum çevrede kız tanıdık yokkiii =))

neysem sağlık olsun bakalım bir kaç kişiye söyledm gerçi görümceme falan :34:

dimi canımm teşekkürlerr :46::46:

inşallah canım yaa su regl döneminide güzel atltsam ii olacak ama bakalım

yok kız fazla cozutmamıssın afiyet olsun

hehehe bende istiyorum yavvvv aaa

teşekkürler canım benim

maşallahhh güzel menü yavrumm yarın sonucları görelim bakalım bu hafta güzel sonuç bekliyorum senden :34::34:

sen rahatsin tabii, sonuclari merakla beklersin :D
insallah eksileri gorebilirim, hic umudum yok ama.

sen rahatsin tabii, sonuclari merakla beklersin :D
insallah eksileri gorebilirim, hic umudum yok ama.

ahahahaaa aynen canım oldukça rahatımm valla :1::1:

ooo iyi sevindim en azından adımsayara ilgisi olanlara faydası dokunur paylaşımımızın...

inşallahhh valla dün kardeşimi 1 saat yürüttüümm mümkün değil normaldee

gel ablacım çıtır kızlar var dedim geldi

yürümeye başlayınca hani abla kızlar dedi bende " olum aha ya 30+ yaş sınırı bir sürü kız var" dedim

ahaha saydı bi dünya tabiki :1::1:
:1:

ahahahaaa aynen canım oldukça rahatımm valla :1::1:

inşallahhh valla dün kardeşimi 1 saat yürüttüümm mümkün değil normaldee

gel ablacım çıtır kızlar var dedim geldi

yürümeye başlayınca hani abla kızlar dedi bende " olum aha ya 30+ yaş sınırı bir sürü kız var" dedim

ahaha saydı bi dünya tabiki :1::1:
:1:

hhaaaahaha çok uyanıksın tatlım fenasın haaa

Merhaba arkadaşlar ,
bugünkü menümü paylaşıyım sizlerle.

Sabah 1 dilim kepekli ekmek , 1 yumurta, 4 zeytin , 2 kuru kayısı

Ara kahve dünyasının damla sakızı aromalı 2si1 arada kahvesi

Öğlen 4 yk bol yeşillikli kısır yanında marul ve 4 kornişon turşu , ayran

Ara 1 bardak çilekli yeşil çay 10-12 tane kuru üzüm

Akşam 1 dilim kepekli ekmek ve salata ( haşlanmış brokoli, 2 yk tane mısır ve 1 salatalık) 1 sb ayran

Su 3 ltye tamamlarım Spor 5 km yürüyüş:21:

vazgecmekyok canım demin girdim alıntılama yaptım da o kadar çok sayfa olunca pc kapadım
bulaşıklar yıkanacak evde birkaç iş var yarın iş çıkışı yola gideceğim ya ona hazırlanıyorum kızlar uygun bi zamanda alıntıları yazacağım

vazgecmekyok canım demin girdim alıntılama yaptım da o kadar çok sayfa olunca pc kapadım
bulaşıklar yıkanacak evde birkaç iş var yarın iş çıkışı yola gideceğim ya ona hazırlanıyorum kızlar uygun bi zamanda alıntıları yazacağım

canim sen yap islerini, bittiginde gelir yazarsin alintilarini :) ben yolculuk oncesi islerimi hic yetistiremem. hep sabahlamam falan gerekir. o yuzden anliyorum seni :)

Menum

Sabah
$image.webp

Ara
$image.webp

Saat 4 te
$image.webp

Akşam
$image.webp

Su 2 Lt

google'da biraz ararsan cok bilgiye ulasabilirsin, bayagi detayli bir test. senden kan alip her turlu yiyecegi alerji icin test ediyorlar. alerjin olan seyleri yemezsen direkt kilo vermen hizlaniyor, kendini daha iyi hissediyorsun. ben yaptirmadim da yaptiranlardan duydugum bu. benim zaten alerjik bir bunyem var, alerjik astimla ugrasiyorum, bi de kim bilir hangi yiyeceklere alerjim oldugunu ogrenip moralimi bozmak istemiyorum :D (ayrica grupanya vs siteler yunus parklarina bilet sattiklari icin de kendilerinden uste para verseler bir sey almam.)
Hmmm anladim canimm

oh ne güzel keyfini çıkar:34: ben de yarın annemin şefkatli kollarında olacağım inşallah:16: hissettiklerini çok iyi anlıyorum şu an bende de bir heyecan ki sorma gitsin:1:
Hadi bakalim sende kavus anneciginee
tövbe yarabbi, Allahım günah yazmasın ama bu yoğurt kürü nasıl berbat bi lezzet yahuuu, pis bi acısı var, hangisiyse, zerdeçal mı, zencefil mi yenecek gibi değil
Aslinda tarcinini biraz fazla koyarsan i kadar da berbat olmuyor
Ve sonunda kocam zayıfladığımı tamamen farketti baline yerine melek yüzlü karım demeyede başladı.oh beeeee bahar iyiki geldin
Super canim cok sevindimm senjn adinaa
saol tatlım desteğin için, ben de şu an sıkılaşarak incelme derdindeyim, hedefi de kesin düşüreceğim zaten bu hafta çok şükür motivasyonum ii ama sorun bu sefer şişlikte, o sebeple yarın tartılmayacağım bu kadar spora artı çıkarsa ki çıkacak moralimi bozamam, bozmamam gerek, ama haftaya eminim inecek bu şiş ve mutlu olacağımm

bu arada vallahi hiiiiç üstüme alınmadım ben aylardır takımı uçurmak için maksimum performansla çabalamaktayım, genel sıralamada bile dereceye girip ilk 10 da yer aldım şekerim, o sebeple alınmadım üstüme:33::33::33:
Odem attirici bisryler icsene canim
yahu neden hep yasak ve kalorili şeyler çok lezzetli iken şu faydalı ve serbest olan şeyler bu kadar lezzetsiz olur kiiii....şu yoğurt kürü bi feciiii, hiç tarzım değil böyle lezzetsiz şeyleri yemek...uygulayıp da fayda gören var mı kızlar bizim takımda ya da çevresinde????

Canim ben cok duzenli yemedim ama sanki faydasi olduuu..su an yemiyorum regl olmayi bekliyorum olaki bebis olursa zarari olnasin diyee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar 4 gun sonra regl olmam lazimm bakalim ne olacakkk heyecan doruktaaa:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anaaam yulaf yok mu bugünnnn???? yulafsız nasıl doydun şekerim, afiyetler olsun...sen bi ara ne güzel mekikler çekiyordun uçtu gitti onlar da baharla birlikte

:1::1::1::1: harbi len nasıl durdumki yulafsız.şaka bir yanada yumurta bayadır yemiyordum.canım istedi yumurta yedim .valla canım ya kendimi adapte edemiyorum hala.napacam bilmiyorum toparlamam lazım kendimi.

dimi canımm teşekkürlerr :46::46:

inşallah canım yaa su regl döneminide güzel atltsam ii olacak ama bakalım

yok kız fazla cozutmamıssın afiyet olsun

hehehe bende istiyorum yavvvv aaa

teşekkürler canım benim

maşallahhh güzel menü yavrumm yarın sonucları görelim bakalım bu hafta güzel sonuç bekliyorum senden :34::34:

bu hafta giden 100, buna da şükür .:1::1::1:

.

Son düzenleme:
Back
X