Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalisim sen hangi diyeti yapıyosun merak ettim bende sizin takım arkadaşlarınızın başladığı diyete başladım bugün ama şu bulyon çorba tarifini bizim takıma bi yazsanız çok sevinirim

günaydın canlarıma....bugün tartıya çıktım kahvaltı öncesi ama sewineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum...diyetin 1, gününü atlattım acıkma gibi sorun yaşamadım hatta akşam yemeğini yiyemedim yarısında mideme kıramplar girmeye başladı ölüom sandım...

neyse sabah tartıda 99,2 çıktım...1,400 gram gitmiş....kafam karıştı kilo gitti sewindim ama bu diyetten mi,yoksa dün 4-5 saat temizlik yaptım yetmedi o sıra ablam aradı napıosun dedi temizlik yapıyorum o da dedi bnmde camlar silincek silemiom zor gelio dedi.hızımı alamadım..kalktım ablama yürüdüm 3 koca camını sildim havada acaip sıcaktı oluk oluk terler aktı benden...bide adetten çıktım...acaba şişlik mi gitti...anlayamadım yaaa....tartıda da kastan eksildiğimi gösterdi....fikri olan var mı acaba? 99 görmeme sewindim....böle giderse cumaya kadar belki 98 e düşerimdelikafaduldenama neden kaynaklandı bilemedim hoop die geri dönersede şaşmayın...anlayamadım valla

Günaydııınnn

selam kızlar umarım herkes iyidir.
diyete başlayanlar nasıl gidiyor?
benim kardeşim de yapmaya başladı.
iyi oldu işyerinde ikimiz de aynı menüyü yiyoruz:jeyyar:

açıkçası bu yeme düzeni benim eski düzenime göre baya baya az.
yediklerimin çoğu abur cuburdu...zaten en çok da onları bırakabileyim diye istiyorum...
bakalım umarım hepimiz güzel kilo veririz

geçmişi okudum...
mehalim dikiş işine baya sardırmışsın boleron hoşuma gitti ellerine sağlık.
bir ara ben de dikişten kendimi alamıyordum :jeyyar:

BHK dün akşam kardeşim de aynen bunu söyledikaydirigubbakcemile3

süper olmuş cococum ya,
işyerinde bir destek gelmiş sana da..
süper süper..

ben hergün ,
gün sayıcam :jeyyar:

xtabucum canım bu çok güzel haber,

hiç merak etme geri gelmez kilon, bende bu sabah tartıldım 1 ay takılı kaldığım kilom yavaş yavaş inmeye başladı, hem sevindim hem şaşırdım bende cuma günü 56 diyebiliicem inşallah

hadi bakalım bizim kalori hesabımız işe yarıyacak bak görüceksin

böyle gidersek cuma günü açık ara birinci oluruz yine süperrrr:dance:

günaydın canlarıma....bugün tartıya çıktım kahvaltı öncesi ama sewineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum...diyetin 1, gününü atlattım acıkma gibi sorun yaşamadım hatta akşam yemeğini yiyemedim yarısında mideme kıramplar girmeye başladı ölüom sandım...

neyse sabah tartıda 99,2 çıktım...1,400 gram gitmiş....kafam karıştı kilo gitti sewindim ama bu diyetten mi,yoksa dün 4-5 saat temizlik yaptım yetmedi o sıra ablam aradı napıosun dedi temizlik yapıyorum o da dedi bnmde camlar silincek silemiom zor gelio dedi.hızımı alamadım..kalktım ablama yürüdüm 3 koca camını sildim havada acaip sıcaktı oluk oluk terler aktı benden...bide adetten çıktım...acaba şişlik mi gitti...anlayamadım yaaa....tartıda da kastan eksildiğimi gösterdi....fikri olan var mı acaba? 99 görmeme sewindim....böle giderse cumaya kadar belki 98 e düşerimdelikafaduldenama neden kaynaklandı bilemedim hoop die geri dönersede şaşmayın...anlayamadım valla

canımcım ben de bu sabah itibariyle 800 gr vermiş görünüyorum ama
bir günlük diyetten değil,
bunu biliyorum.
ben gecen hafta cok spor yürüyüş yaptım,
onlar ancak görünmeye başladı bende..
hep öyle olur zaten benim :delphin:

bu arada herkes aynı kiloyu vermeyi beklemesin diyette.
mesela benim yeme düzenime yakın dedim ya,
aslında bu kötü bişey.
fazla kilo düşüşü yapmıcak bende.
en azından ilk zamanlar..
ben öyle düşünüyorum yanişakkıdı

ben kısçemi aşılarının ikinci kısmını yaptırmak için sağlık ocağına götürüp gelicem.
ha pardon bi de yürüyüşümü yapıcam tabi :jeyyar:

hadi öptüm sizi...

günaydın arkadaşlar diyetimiz bakıyorum taz gaz gidiyor inşallah sonucunu görünce daha da hevesleneceğiz hiççç bırakmadan sonuna ulaşacağız ben eminim

selam kızlar
ben 6.takımdan :şakkıdı
sizin diyeti bende yapıyorum bir bakayım dedim sizden püf noktaları alabilirim belki

bu diyete ne zaman başladınız zira o tarihten itibaren okumaya başlayacağım

arada uğrayabilirim değil mi yaşasın diyet kardeşliği :lepi::lepi:

selam kızlar
sizin diyeti bende yapıyorum bir bakayım dedim sizden püf noktaları alabilirim belki

hoşgeldin canım biz daha dün başladık 1. gün bitti yani bugün 2. günümüz arada tabiki gelebilirsiniz canım ne demek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

xtabucum canım bu çok güzel haber,

hiç merak etme geri gelmez kilon, bende bu sabah tartıldım 1 ay takılı kaldığım kilom yavaş yavaş inmeye başladı, hem sevindim hem şaşırdım bende cuma günü 56 diyebiliicem inşallah

hadi bakalım bizim kalori hesabımız işe yarıyacak bak görüceksin

böyle gidersek cuma günü açık ara birinci oluruz yine süperrrr:dance:
inşallah canım yaaa....valla geçen cuma günü adet olmuştum 100,6 diye bildirdim sanırım...ondan sonra ölçülmedim...diyetten mi oldu yoksa şişlik mi indi önümüzdeki günlerde görücez...kafamı karıştıran tartının kastan kaybettiniz ibaresiCADIARZUinş bu haftada bizim haftamız olur....
canımcım ben de bu sabah itibariyle 800 gr vermiş görünüyorum ama
bir günlük diyetten değil,
bunu biliyorum.
ben gecen hafta cok spor yürüyüş yaptım,
onlar ancak görünmeye başladı bende..
hep öyle olur zaten benim :delphin:

bu arada herkes aynı kiloyu vermeyi beklemesin diyette.
mesela benim yeme düzenime yakın dedim ya,
aslında bu kötü bişey.
fazla kilo düşüşü yapmıcak bende.
en azından ilk zamanlar..
ben öyle düşünüyorum yanişakkıdı
ewt cnm bende diyet başlamadan söledim...herkes aynı sonucu beklemesin...ne kdr çok kilosu olan varsa büyük düşüşler onlarda yaşanır diye...kilon azaldıkça vereceğin kiloda azalır...snn yeme düzenine yakınsa haklı olabilirsin...ama dvm et bence bu diyet güzel sonuçlar verdirecek...18 değil ama 10 kilo bile versen süper bir sonuç....dün hesapladımda bu diyette ortalama 1 haftada 3 kilo vermiş çikolatanın arkadaşı...kilosunu sordum 90 demişti...bende ondan daha fazlayım...inş diyeti güzel uygularımda bende aynı sonucu alırım...
selam kızlar

dün başladık cnm...ama bilgi paylaşımı yanlış hatırlamıosam cumadan ve hafta sonundan başladı...sen haftasonundan takip edersen iyi olur..

tabii ne zmn istersen uğra...uğrama desek gelmicen mi yani:CüvCüv:

netim kesildi yazamadım canlar.. şu bulyon çorba meselesi varya bir domates bir tutamda tel şehriye ekleyiverin, daha önce yaptıklarımı yazıyorum kafadan sallamıyorum bir tutam şehriyenin zaten kalorisi kaç gelecek diyetinizden şaşmış olmazsınız...

özgecim biz dün başladık canım senin kilo vermeye başladığınıda duyduk kuşlar söyledi... istediğin zaman gel, bizede moral olur...

Dur hemen bakıp geliyorum :roflol:

gülmeyin not defterim var ama o kadar ufak bir defter tutmuşum ki bir çok yaprağıda yırtıkmış mafoldumben mesela dün yediklerimiz 980 kaloriymiş zemuszemus... ilk kilo vermem 3 günde olmuş alkisalkisalkis 2.300 gr vermişimopuyorumnanaktan

bir şey söyleyeyim canlarım dünde takip ettim, kalori hesabı, öğünlerde yenilenlerin değişimi vs... ben asla ne kahveme dikkat ederim ne meyveme... elma yazıyorsa ben elme yiyemem böyle bir huyum var alırım bir avuç kiraz onu yerim bu yıllardır değiştiremediğim bir huy işte bağımlılığım yok aksini yapıyorum.. kahveye gelince kahvemi hiç kısamam ben. mecbur kalırsam 3'ü bir arada bile içerim genelde ikisi bir arada yada sade kahve, ama miktarına bakmam bazen günde 3 koca fincan bazende 5..buyrunnnnnnnnn.. buna takılsaydım kafayı yerdim bu kadar zamanda... bu diyetin not defterinede bakıyorum kahvemi filan içmişim valla ortalama 3 fincan.. ama bitki çayı form çayı çok tüketmişim ve hergün yarım saatte olsa sporumu yapmışım bu hiç şaşmamışturkbayragi spora dikkat etmeyenler diyete bahane bulmasınlar.. diyeti uyguladığım zaman 10 küsür yıl oldu ama her gün yarım saat yürüyüp evdede ne hareket bulsam yapacağım diye tepindiğimi hatırlıyorum.. bir hafta sonunda aylarca karşıdan bakıp dizden yukarı çıkmayan bir kot eteğimi çok rahatlıkla giydiğimi çok net hatırlıyorum ayna karşısında kalmıştım tüm gün:roflol:.. işte ne olduysa o etekten sonra oldu 2. haftadan sonra sapıtmaya başladım bozdum diyeti:mymeka:

yaa müthişsin..
defter tutmak iyi fikir...
ben de sporumu ve kilo değişimimi ezcelde tutuyorum ne zmanadır ama defter her yerde elinin altında olur...

Sizi yoldan çıkartmış olmak istemem ama sabahtan beri 2 kahve ve bir form çayımı içtim bilenaniknanik

-tatlicadiarzu-

süper olmuş cococum ya,
işyerinde bir destek gelmiş sana da..
süper süper..

ben hergün ,
gün sayıcam :jeyyar:

aynen walla
yoksa onlar börekleri götürürken
benim naısl da içim gidecekti kimbilir
yumurtaları domates salatalığı getirdik
yemekhaneye gitmiyoruz bile
odamızda yiyoruz:lepi:

ben kısçemi aşılarının ikinci kısmını yaptırmak için sağlık ocağına götürüp gelicem.
ha pardon bi de yürüyüşümü yapıcam tabi :jeyyar:

hadi öptüm sizi...

hadi öptüm minik prensesi
gidin gezin gelin...

canzicim senin nasıl gidiyor diyetin canım

bu hafta cuma yarışmasında bomba patlatıyormuyuzhihoyyyt

ayy ne güzel olur yaaa 5. takım 1. olmuş
hem de bombaaa
belki kk nın diyet tarihinde görülmemiş kadar veririz ne dersiniz :jeyyar:

netim kesildi yazamadım canlar.. şu bulyon çorba meselesi varya bir domates bir tutamda tel şehriye ekleyiverin, daha önce yaptıklarımı yazıyorum kafadan sallamıyorum bir tutam şehriyenin zaten kalorisi kaç gelecek diyetinizden şaşmış olmazsınız...

özgecim biz dün başladık canım senin kilo vermeye başladığınıda duyduk kuşlar söyledi... istediğin zaman gel, bizede moral olur...

ben şöyle yaptım
1 su bardağı su
yarım bulyon
kabak - rendeledim.
iyice kaynatıp rondodan geçirdim
malum kabak haşlama da vardı dün.. onu çorbaya koymuş oldumcokacimcoook

Back
X