Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

akşamüstü olsa da kısçemle yürüyüşe gitsek,
bugün işim yok ya,
cok uyuyacağı tuttu kaydirigubbakcemile3

aaaaaaa kafayi yicem eveli ben burda cok vakit gecirirken biriniz gelmiyodunuz simdi bir ogle paydosuna girdik sayfalar dooolmus yakarim sizi ben yokken cene ben varken kimse yok
kizdirmayin beneii aaaa bitiremiyom gecmisi yaa suna bak simdide kimse yok

canım hoşgeldin her zaman bekleriz. sen ekim anneleri topiğinde var mıydın yoksa ben mi karıştırıyorum?

COLOR]

canım evet hatta sen benden önce düşük yaptın ben de 1 hafta sonra falan kaybettim bebişi :emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nasip neyse önce zayıflayalım bir daha yaparız:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar

öğleden sonra resmen sallandımkafamçokkarıştı

silkeleyin beni:mymeka:

tabi 2 gün önce götür sen abur cuburu işte böyle olursun coco:mymeka:

bu diyette can sıkıcı olacak birşeyde ikindilerin hep aynı olması allahtan grissini güzel bir yiyecek çay neskafede herkes içer o yüzden sıkılmayız inşallah canlarım bugünde ikindiye kadar tamam oldu darısı akşamın başına artık inşallah güzel sonuçlar elde edeceğiz güzeller alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

asyacım bak burdayız,

hadi yaz hadi yaz bekliyorum opuyorumnanaktan

canım varya beni şu senle yaptığımız şok diyet iyi geldi, kilo vermelerim devam ediyor şükürler olsun
biliyomusun bu sabah 56 çıktım tartıda bakalım cumaya nasıl bir sonuç alıcam meraktayım

kızlar bu diytle ilgili şok diyet yapıyosun dediler sizce doğruluk payı nedir 38 gün şok diyet yapmak insanı öldürmez ama süründürür diyorum sizcede öylemi

Back
X