Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

varya geldim geleli sayfayı yakalayamıyorum tüm geçmişi alıntı yaptım ben cevap yazana dek tek telime yazanı vururum:mymeka:durun leyynnnnn yazmayın saç baş yoluyorum yetişemiyorum:roflol:

takıma kilidi basarım görürsünüz o zaman nere yazcanız bakalım:roflol::roflol:

despot mod musun sen hı:mymeka:
yetkilerini kötü emellerine alet etme benneyaptımki

ay yok kallisim=)) keşke birini görsem de aşık olsam=D örümcek bağlıycam yakında ben bu gidişle.. evden çıktıgım da yok. anormal bi sekilde evdeyim ben:S bütün kış hiç çıkmadım zaten:S evde kendi kendime yemek yaptım örgü örgüm temizlik yaptım vs vs derken.. hiç evden çıkasım gelmiyo nedense:S

bir numarasın sen, cuma, takımların takımı, takim, takım, yarisma, yarışması, zayiflama, zayıflama

Kallisim burdaki bir numarasın sen yazısı varya onu dedim :)

Ayy bende şimdi düşünüp duruyorum çıkışta çarşıya gitsemmi. hava pek güzel sonra tela almam gerek ama acelesi yok evemi gitsem ne yapsamkii:))

inş canım...
ben zaten diyete başlarken 10 kiloya razı şekilde başladım.

di mi cococum hihoyyyt

aynen öyleeee
10 kilo versem evlendiğimdeki kiloma dönmüş olurum:jeyyar:

benden de şu an itibariyle 900 gr garanti :jeyyar:

kaydirigubbakcemile5:nazar:

walla öyle olmuş cococum ya..
ben bu takıma maşallah diyorum da başka sey demiyorum.
iyi ki gelmişiz opuyorumnanaktan

vereliniortak
walla ben de peeekk memnunum opuyorumnanaktan

Neyse kurabiyeleride yaptacokacimcoook deterine öyle bakzemuszemus hahahaha

mehalim Kallise dedim ben her gün yazıyorum bana da kurabiye diye de duymazdan geldi baksnamirmirmirmir:1closedeyes:
ayol o kadar bebek dikiyon da br kurabiyeyi esirgedin benden :roflol:

ohh öğle öğünümü yedim de kendime geldim walla cokacimcoook

Allah kimseyi aç bırakmasın zemuszemus

:Saruboceq:

bu arada,
şu defter meselesini okudum da,
yazayım dedim..

diyeti uygulayan kızlar,
bence herkes mutlaka bi defter ya da excel belgesi tutsun.
ben şöyle yapıyorum.
zaten bi excel dosyam var diyet listesinin bulunduğu,
her gün yanına kaç kilo olduğumu ve o gün listedekilerden farklı(az ya da cok) neler yediğimi yazıyorum.

böylelikle diyet bittiğinde,
elimizde bu diyet listesi ile ilgili karşılaştırabileceğimiz cok güzel istatistikler olur diye düşünüyorum.
daha 2. gündeyken düşünün derim ben..

sporumu
kilomu
hedeflerimi
hepsini yazıyordum excel doayama
şimdi yediklerimi de yazıcam İnşyerimseniben

varya geldim geleli sayfayı yakalayamıyorum tüm geçmişi alıntı yaptım ben cevap yazana dek tek telime yazanı vururum:mymeka:durun leyynnnnn yazmayın saç baş yoluyorum yetişemiyorum:roflol:

takıma kilidi basarım görürsünüz o zaman nere yazcanız bakalım:roflol::roflol:

hızlı bayanlar hemen yazıveriyorlar Kallisim
ben de zor yetiştim inan:roflol:

despot mod musun sen hı:mymeka:
yetkilerini kötü emellerine alet etme benneyaptımki

ay yok kallisim=)) keşke birini görsem de aşık olsam=D örümcek bağlıycam yakında ben bu gidişle.. evden çıktıgım da yok. anormal bi sekilde evdeyim ben:S bütün kış hiç çıkmadım zaten:S evde kendi kendime yemek yaptım örgü örgüm temizlik yaptım vs vs derken.. hiç evden çıkasım gelmiyo nedense:S
eskişehirde nerdesinCADIARZU evde oturma ya çık dolaş yokmu arkadaşın bunalıp durma.. bak uyuyamıyosun..

bir numarasın sen, cuma, takımların takımı, takim, takım, yarisma, yarışması, zayiflama, zayıflama

Kallisim burdaki bir numarasın sen yazısı varya onu dedim :)
yok yaaaCADIARZU yenimi eklenmiş ki bu :sm_confused: ay pek merak ettim zemuszemus

Kallisin kaçarın kalmadı o kurabiyeleri yedirecen bizeeee hahahahah
amann istediğiniz kurabiye olsun valla yaparda yollarım beyzus unları yollasın:roflol:

coco bu arada seni es geçmedim seninkiler pişiyor yerimseniben hala fırında.. bebelerinizede oyuncak dikeyim isterseniz mafoldumben sizde beni pek kullanmaya başladınız farketmiyorum sanmayın-tatlicadiarzu-

eskişehirde nerdesinCADIARZU evde oturma ya çık dolaş yokmu arkadaşın bunalıp durma.. bak uyuyamıyosun..

yok yaaaCADIARZU yenimi eklenmiş ki bu :sm_confused: ay pek merak ettim zemuszemus

amann istediğiniz kurabiye olsun valla yaparda yollarım beyzus unları yollasın:roflol:

coco bu arada seni es geçmedim seninkiler pişiyor yerimseniben hala fırında.. bebelerinizede oyuncak dikeyim isterseniz mafoldumben sizde beni pek kullanmaya başladınız farketmiyorum sanmayın-tatlicadiarzu-

ya kafa dengi arkadaşım yok pek fazla.. bi de kriz mriz derken.. kimse evden çıkmıyo=/

-tatlicadiarzu-:roflol:
güldürdün yine beni vereliniortak

BHK cim senin kurabiyelir dondurucuya atarım ben ne kaldıki şurda 37 gün sonra ızsıtıp yersin :roflol:

o da olur şekerim..
hoş ben kilo verdikte daha da yiyememeye başladım tatlı ve hamur işini..:jeyyar:

1ay7gün sonra yani :1shok: delikafadulden cokacimcoook cokacimcoook

bu mehalim de pek akıllı benneyaptımki

Back
X