- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #113.201
bugun vize basvurusu yapmaya gittim, serviste biraz bugun yazilanlari okuma sansim oldu. simdi oncelikle sunu belirtmek isterim ki benim nickim "vazgecmekyok", evet biraz uzun ama vazgecmek ile vazgecmekyok arasinda bayagi fark var anlam olaraksaka bir yana cok yogun olmasam takimi ihmal etmek istemezdim gercekten. biz doktora ogrencilerinin aslinda calismasi beklenen haftada 100 saat gibi bir sure. yemek, icmek, uyumak disinda butun zamanimizi calisarak gecirmemiz gerekiyor, eger islerin zamaninda yetismesini istiyorsak. yani baska bir hayatimiz olmamasi gerekiyor kisacasi. ben ocaktan basindan beri biraz yoruldum, biraz bunaldim, diyete basladim derken bayagi aksattim calismalarimi. ama teslim gunu yaklastikca oturup calismaktan baska bir secenek de kalmiyor. universite bitene kadar olan dersleri, biraz zekiyseniz, biraz dersi dinlerseniz kolaylikla yuksek notlarla gecebilirsiniz. ama doktora tezine geldigimizde, malesef oturup calismak, uretmek gerekiyor. ve bunun icin de surekli zihnimizin bu konularla mesgul olmasi gerek. cunku yapilacak her sey net degil, cogu zaman ne yapilacagina, nasil yapilacagina karar vermek gerekiyor. bir anda da sip diye bulunmuyor cevaplar.
ustune bir de ben daha once de yazdigim gibi ayni anda iki seye odaklanamiyorum. bunu daha once de defalarca yasadim. calismalarima odaklandigimda baska seyleri aksatiyorum, baska seylere odaklanirsam da calismalarim aksiyor. odaklandigim seyi cok guzel yapabiliyorum ama ayni anda birden fazla konuya odaklanamamak bir eksiklik kesinlikle.
hasili su ara gercekten takimda aktif olmam mumkun degil. zaten aktif uyeyken aksatip ihmal etmemek adina izne ayrildim. yine ara sira musait olunca ugramaya calisirim.
soma olayina ben de uzuldum. olenlere Allah rahmet eylesin, kalanlara sabir, metanet ve kolaylik versin.
pardon ama şaka mı yapıyorsun ???
İsminin eksik yada yanlış yazılmış olması neyi değiştirir ki orada belirtmek istenen belli zaten
sanki kendi ismini kullanıyorsunda yanlış yazılmış ona bozuluyorsun hemde herhangi bir kast yokken yazmisim bir hoşsun gerçekten
Son düzenleme: