- Konu Sahibi Cherry Mom
- #11.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar güzel hanımlar;
38 günlük diyetinizin nasıl gittiğini ve sizleri merak ettiğim için geldim.
Umarım herşey yolundadır.
Bir kısmınız kullanıcı panelimi ziyaret edip güzel mesajlar bırakmış.Hepinize çok teşekkürler.Ne kadar sıcak insanlarsınız.
Hadi bakalım azıcık yazdıklarınızı okuyayım.opuyorumnanaktan
ne duzenliyosunuz kallisim esyalarin yerini falanmi degistiriyosun ben merakli melahat herseyi bilmek istiyom kim evinde ne yapiyo ne ediyoarkadaşlar ben biraz düzenleme yapıyorum evde kızlarla, bitmedi hala ama az kaldı halledip geleyim.. yarım kalınca kötü oluyor.. sizi kontrol etmek hemde dinlenmek amacıyla bırakmıştım çünkü....
sporticim bombanın alasının alası var diyimde sen anla şekerimalkisalkisalkisalkisalkisalkis hem diyet hemde cedricimin eşi çay getirmişti ya bana hep tam bomba oldu kaydirigubbakcemile5 az bişi almıştım onuda verdim birde son kilmdan teeeeee aşağılara gittimalkisalkisalkis cumaya büyük sürpriz...:lepi:
boşver sportiem düşünüp takma,yemişsin artık...midede yani o
38 gün diyerek moral bozma :sinifsinif::sinifsinif: bak zaten sabahtan beri unları bekliyorum gelmedi mafoldumben 35.5 günümüz kaldı hatta dahada azzemuszemus
canım hoşgeldin.. valla iyi gidiyor sanırım bu diyet, bunalan sıkılan istifa eden yok henüzlmaz:
amaninn :1shok:sen beni adamdan saymıyon muki mafoldumben :roflol:ih ih zati senin için geçerli değildi bu, seni saymıyorum :roflol::roflol:
ee hepimizin çenesi düşük ne yapalım kiialkisalkisalkiso zaman konuyu dağıtayım biraz..
hani şu konuyu okuyanlar kısmı var ya altta,
her baktığımda en az 4-5 kişi oluyor ya..
cidden süper seviniyorum bu olaya..
ki biz bu durumu sadece cuma günleri yaşardık,
o da belki...
mutluyum bu takıma geldiğim için :kedi:
eferim sana bi nazar boncuğu hak ettin demekki al sanaselam millet gecmise dalayimmi biri bana ozet gecermi
bugun iyiyim sabah balli sirkeli suyumu icmisem iki dilim ekmekle bir dilim peynir domatesli kahvaltimi yapmisim $u ana kadar 1.5 litre suyumu icmisim sauna esofmanlarimi giyip
step hihoyyyt
merdiven inip cikma
mekik
yere yatip bacak indirip kaldirma
yanlara egilme alkisalkisalkis hani alkisim
gogus calistirma ip atlama vb gobus hareketlerimi yapmisam iyice terlemis yaptigim hareketleri gobek eritme takima yazip gelmisem eeee daha ne olsun sabahtanda magazaya gidip incelince neler alip giyecegime hatta mayomu bilem secip almamisam nasiiil amaaasositosositozemuszemus:sm_cool:
tıs ne fenasın senkızlar bende biraz önce döndüm müşteriden, hemen okuyup bitirdim yazılanları,
valla hepimiz meraktayız cuma günü sonuçlarını.
asıl merakım şu 7.takım yarın filan pes ediyormuş ne gülerim yaaa
ee bir boncukta sen hak ettinbu arada bugün regl oldum ve buna rağmen tartıda 800 gr eksik çıktım ! :1shok: inanılır gibi değil çünkü ben 1,5 kg şişerim en az!!!! delikafadulden
hayırlı yolculuklar efendim sana güle güle git güle gile gell:gitme:
gece binicem yarın sabaha ordayım canım :icecream:
canzi süper olur aşşkııım tabii sen de gel... bakalım en uygun zamanı ayarlayacağz inşallah..
Allaaaaaahh 5.takım buluşmasıı :))
eksikler çatlasın :jeyyar:
bijom bu balli sirkeli su ne zamanlar iciliyo gulum gunde kac defa benim okudugum yerde her yemekten sonra yarim su bardagi yazmis sen nasil ediyosun bende basladim bugun sabah ac icitim ben neden oyle yaptim bilmiyom ama ne zamanlar iceyim canim bide su sarimsak onu ne zaman yutayim artik bende herseyi deniycem bakalim
5. takımın ilk buluşmasını BHKcımla biz yaptık ilk olarak :dilcikar: