Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom sende gule gule git annenlerin yanina canim selam soyle annengile herkeze istanbulda bulusma olacak insallah guzel vakit gecirirsiniz canim herkeze selam hadi optum senide hayirli yolculuklar
teşekkürler asyacım söylerim. ordan da girerim bol bol. iyi akşamlar canım Şeniz

canlarım bende taze fasulyemi yaptım düdüklüye attım pişssinnn afiyetle yiyeceğim kıvırcığın içine bir adet domates doğradım tek kıvırcık pek yavan geldi :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ayy ben yoğurdu çok severim canzi,hatta extra yoğurt yemek istediğim öğünler bile oluyor da,tutuyorum kendimi...
canım ya ben peynir ve süte bayılırım yoğurduda ancak ayran yada yemeğin yanında tüketirim tek başına asla yiyemiyorum midem bulanıyor
ben cikayim artik canlarim gece gelirmiyim bilmem yarin gorusuruk
kocaman optum herkezii hayirli aksamlar

iyi akşamlar canım bizde seni öptükkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

özgecim hoşgeldin canım valla iyi gidiyor şu ana dek bozan vede bıkan yok gibi..:olmaz: gerçi ben bıkmazsam kimsede bıkmaz sanırımzemuszemus

kilo verdiğimi görüyorum yüzüme baktığımda anladım hemde bayağı farketti ama sürpriz olsun diye tartılmıyorum...

cedricim canım seni çok ama çok iyi anlıyorum canım, havaların ve senin yorgunluğununda etkisi var tabiki... kendini ne zaman iyi hissedersen dönersin canım ara vermek iyi geliyor.. bak inan ben geçen ay ayrıldım dedimki yüzüm gözüm sivilce işte cildim bozuldu filan neyse ayrıldım diyeti unuttum cildimi tamir ettim ama bak bu hafta başladık ya psikolojim yerinde olsa bile düşüncesi etkiliyor şu an saç diplerimde ve yanaklarımda dahi sivilcelenme var kimse inanmaz ama diyetle birebir alakalı:kedi:
kallıste canım cocuk oyuncagına cevırdım galıba ama ben ızne ayrılmayım ya ogleden sonra bır tartıldım 100 u gormusum yıne ya aglaya aglaya bı hal oldum uff ıyıce sınırlerım bozuluyo.esımlede kılo yuzunden ılk kez yuz goz olduk.hızlı bı sekılde kılo vermemı ıstedıgını soyledı dun bugunde almanya ya gıtdı.aılemın yanına gıtmeyı agustosa erteleyıp hızlı bır spor dıyet programı yapmak ıstıyorum.bu arada cayı ıcıyosun gunde bı tanemı.ılacdan ıcdınmı hıc merak edıyorum.bu arada caydan yakında tekrar temın edebılcez sanırım

kızlar akşam eve gelincer tartıldım gözüme inanamadım ama tabi cumayı bekliyorum ben diyeti biraz değiştirdim sağlık problemlerinden dolayı ama yinede iyi gidiyor yani inşallah giden yağdır ayrıca albüme fotoğraflarımı koydum bakmak isterseniz öptüm 5 takımın güzel kızları

kallıste canım cocuk oyuncagına cevırdım galıba ama ben ızne ayrılmayım ya ogleden sonra bır tartıldım 100 u gormusum yıne ya aglaya aglaya bı hal oldum uff ıyıce sınırlerım bozuluyo.esımlede kılo yuzunden ılk kez yuz goz olduk.hızlı bı sekılde kılo vermemı ıstedıgını soyledı dun bugunde almanya ya gıtdı.aılemın yanına gıtmeyı agustosa erteleyıp hızlı bır spor dıyet programı yapmak ıstıyorum.bu arada cayı ıcıyosun gunde bı tanemı.ılacdan ıcdınmı hıc merak edıyorum.bu arada caydan yakında tekrar temın edebılcez sanırım

şu çaydan bizdemi alsak kalliste yarın bize süpriz yapacakmış görelim bizde çay alırız hem diyet hemde çay iyi gider valla canım sende bizim yaptığımız diyetten yap bugün 3.günümüz bitti maşallah herşey yolunda gidiyor burdan uzaklaşınca giden kilolar geri geliyor malesef :gitme::gitme::gitme:

kızlar akşam eve gelincer tartıldım gözüme inanamadım ama tabi cumayı bekliyorum ben diyeti biraz değiştirdim sağlık problemlerinden dolayı ama yinede iyi gidiyor yani inşallah giden yağdır ayrıca albüme fotoğraflarımı koydum bakmak isterseniz öptüm 5 takımın güzel kızları

çok güzel canım fotolar ama senin hiçççççççç kilo fazlalığın yok gibi canım asıl fazlalık bizlerde valla canımmmm inşallah bu diyet sayesinde bizlerde eriyeceğiz zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar herkese iyi akşamlar bende kaçıyorum diziii başlıyor yaprak dökümü seviyorum onu izlemeyi bitince gelirim inşallah

kızlar ben geldim o kadar spor yaporum diyet yaporum.kilo da verdim.. ama okulda az önce tolga die bi arkadas sen cok kilo almıssın demez mi bana!!!:S delirdm ya:S

kızlar ben geldim o kadar spor yaporum diyet yaporum.kilo da verdim.. ama okulda az önce tolga die bi arkadas sen cok kilo almıssın demez mi bana!!!:S delirdm ya:S

boşver sen onu saçmalamıştır kaydirigubbakcemile

sen hissediyorsan kilo verdiğini ve ondan önemlisi tartıda da görüyorsan,
tamamdır..

cedric canım,
azimli arkadaşım..
ayrılmama kararı almana sevindim kendi adıma...

moralini de hiç bozma,
burada kalmaya devam et,
herkes motiveni yerine getirecektir..

çok güzel canım fotolar ama senin hiçççççççç kilo fazlalığın yok gibi canım asıl fazlalık bizlerde valla canımmmm inşallah bu diyet sayesinde bizlerde eriyeceğiz zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

aman hiç sorma şuan aynı kilodayız artık bitsin bu azyet şekerler ya biran önce kurtulmak istiyorum bu arada çaydan bahsrtmişsiniz nedir bu çay arkadaşlar

selam kızlar,
ben de yaprak dökümünü izledim geldim. diyet iyi gidiyor ama canım aşırı derecede tatlı istiyor,reglym ya... yemedim,diyeti bozmak niyetinde değilim.ama tatlı isteğim de geçmiyor...
sizlerin nasıl gidiyor,bozan yok dimi? bugün de bitti,kaldı 35 gün zemuszemus

ben yine geldim.. gündüz okuyamamistim gecmisi birazcik settirdim. bazi yerlerini cok merakliyimdirda.kaydirigubbakcemile3 kallisim bu hafta bir sürpriz daha haaaaa ay ne kadar güzel demek cay sende hemen ilk günden etki yapti benimki yanlis galiba ya. yada cokmu yiyorum nedir nasilsa cay iciyorum diye.sengözlerimebaksanab.. yok be saka

kallisim ayakkabilarim geldi bugün . sabah erkenden yürüyüse gidecegim kismetse kizimda takiliyor pesime :) yakalasinda görelim heheheh.. bugün bir arkadas birkac link vermis evde yürüyüs diye. ama editlenmis hepsi. ben googleye yazdim cikti ama parayla indiriliyor. biraz daha arastiracagim. sen baktinmi?

amannn boşver:olmaz: ben tanıyorum tolgayıyerimseniben lafını bilmez şey :olmaz:
selam kızlar,
ben de yaprak dökümünü izledim geldim. diyet iyi gidiyor ama canım aşırı derecede tatlı istiyor,reglym ya... yemedim,diyeti bozmak niyetinde değilim.ama tatlı isteğim de geçmiyor...
sizlerin nasıl gidiyor,bozan yok dimi? bugün de bitti,kaldı 35 gün zemuszemus

Yok valla ben bozmadım aynen deam ve hiç zorlanmıyorum tartıdada melzeyitin dediği gibi yüzüm gülüyor.. melzeyite bir şey söylemek istiyordumda unutmuştum... benim kuzenim çikolatamın bahsettiği gibi diyetisyen kontrolünde yaptı tamı tamına 6 ay boyunca.. 4 ay diyet 2 ay koruma.. ve ömrü boyuncada gram kilo almadı gayette sağlıklı bir şekilde verdi bu listelerle kilolarını...

melzeyitim çay nedir diye sormusun canım tesadüfen nette dolaşırken yabancı sitelerde buldum ben bir çay.. sonra araştrdık nereden temin edebiliriz diye ama bulamadım nette bile satışı yoktu var olanda toptan satıştı, o sıra cedricimin eşi çine gidiyordu çay çin malı çünkü rica ettik sağolsun oda kırmadı getirdi..henüz bir kaç gün oldu başlayalı ama diyetede rastgeldi ya ikisi birden durgun kilomu kırdı zaten uzun zamandırda diyet yapmıyordum birden hareketlendi.. bence biraz bekleyin tam sonuç alalım öyle kullanalım şimdi belki diyetle beraber oluşunun etksidir bilemiyoruz ama çayın üzerinde haftada 2,5 kilo ayda 10 kilo diyor ama bunada kriter getirmiş tabiki kilosu az olanlarda aynı etkiyi yapmıyormuş..

cedricim canım ben elime geçtiği günden beri kullanıyorum, ilacı kullanmaya korktum tabikikafamçokkarıştı şimdi çayla denemedeyim, bir kez aç karnına içtim çok aşırı mide bulantısı yaptı zor durdum, her sabah kahvaltı arkasında kullanıyorum hiç aksatmadan.. ilk iki gün bağırsaklarımı çalıştırdı şimdi normale döndü, ama tokluk yapıyor bu kesin... bakalım ileriki günler ne gösterecek..zemuszemus

yok reyhan ablacım bakmadım görmedimde linki..

ayakkabılarını güle güle kullan, bakalım işallah güzel etkiler eder..
çay evet bende etkiyi hemen gösterdi ama açıkça söyleyeyim geçen buraya yazmamıştımda mehalime anlatmıştım, çaya başlamadan bir gece önce mideyi bozdum alkolle:kedi::kedi: sonrası sürekli ççıkardım yemek yiyemedim ertesi günü çaya başladım ardındanda bu diyete başlayınca benim vücut şaşırdı verdi sanırım alkisalkisalkis.. şimdi eşim ve kızlarla yürüyüşe gidip geldikkaydirigubbakcemile5 bu ara sporum yok iyice saldım kendimi yine .. ama kilo vermeye başlamışken yapmam gerek o yüzden hareketlendim.. ablacım senin çay yanlış değildirde dediğim gibi benim mide bozulduğu için bir iki gün hiç bir şey yiyemeyince iyice iştah gitti arkasıda böyle geldi..sende sabret gideceğine inanıyorum ben..

Back
X