melzeyitim çay nedir diye sormusun canım tesadüfen nette dolaşırken yabancı sitelerde buldum ben bir çay.. sonra araştrdık nereden temin edebiliriz diye ama bulamadım nette bile satışı yoktu var olanda toptan satıştı, o sıra cedricimin eşi çine gidiyordu çay çin malı çünkü rica ettik sağolsun oda kırmadı getirdi..henüz bir kaç gün oldu başlayalı ama diyetede rastgeldi ya ikisi birden durgun kilomu kırdı zaten uzun zamandırda diyet yapmıyordum birden hareketlendi.. bence biraz bekleyin tam sonuç alalım öyle kullanalım şimdi belki diyetle beraber oluşunun etksidir bilemiyoruz ama çayın üzerinde haftada 2,5 kilo ayda 10 kilo diyor ama bunada kriter getirmiş tabiki kilosu az olanlarda aynı etkiyi yapmıyormuş..
cedricim canım ben elime geçtiği günden beri kullanıyorum, ilacı kullanmaya korktum tabikikafamçokkarıştı şimdi çayla denemedeyim, bir kez aç karnına içtim çok aşırı mide bulantısı yaptı zor durdum, her sabah kahvaltı arkasında kullanıyorum hiç aksatmadan.. ilk iki gün bağırsaklarımı çalıştırdı şimdi normale döndü, ama tokluk yapıyor bu kesin... bakalım ileriki günler ne gösterecek..zemuszemus