Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen bende öyleyim ablacım ne yapayım kendini paralasan kıymeti yok dünyada.. evde kalabalık onun bunun işini yapacağım diyede hiç helak olamam.. ama ortanca kız yaz okuluna vs gitmiyor çok çekingen yapıda.. varsa yoksa ders.. şimdiden bunalıma girdi ben ne yapacağım 3.5 ay diye.. el işinide seviyorlar... arkadaşlarına oyuncak dikecekmiş diksin.. eğlensinler... böyle işte...kaçtım kaçtım...

kallisim,reyhan ablam çayla ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...
baktım linke reyhan ablam,dur bakalım belki ben de alırım...
ben de çıkıyorum müsadenizle,oturdukça acıkıyorum.yatayım en iyisi..
iyigeceler :)

evet canlarım 7. takım aynen saf meyve sebze suyu içip 2 günde bir lavman müsil yada bitki çayı içiyorlarmış bende okudum neler yaptıklarını ama şimdi birşey görmezler ilerde yan etkilerini görürler bağışıklık sistemini çöekrtirler tüm hastalıklara yenik düşerler valla :olmaz::olmaz:

ohaaa:S millet delirmiş yaa:S aklını mı kaçırmış bunlar inanamıyorum:S çok fena olucaklar çoook:(

bir şey daha var 7. takım arkadaşlarımızzı asyam baktımda sarı kırmızı diyeti bir adıda demiş ama yanılmış.. sarı kırmızıyı yapanlar başka.. onlar dediğiniz gibi, sadece meyve suyu, soda ve müshil alıyorlar.. çok ama çok tehlikeli ..

ben kaçıyorum hepinize huzurlu geceler diliyorum.. reyhan ablacım yarın tatil inşallah dinlenebilirsin...
iyi geceler kizlaar gerci herkez gitmis ya olsun kallisim demek sirf meyve suyu soda haa gercekten cok tehlikeli :olmaz:
ben yaptiklari diyetin listesini gorem diye epey gecmise gittim o zaman o kirmizi sari listesini gordum gorur gormezde ciktim zati hic bana gore degil cunku
sonra burda fransada yeni bir ilac cikti simdide herkez ondan bahsediyo onlara baktim deneyenler anlatiyolar anladigim kadariyla sadece obez hastalari kullaniyolarmis oyle birkac kilo fazlasi olanlara vermiyolarmis eczanelerde satiliyo coook pahali bide
cok tuvalete goturuymus ilaci kullanirken diyette yapilcakmis bizim site gibi bir sitede kullananlar anlatiyolar kimi demiski bu ilaci kullanirken tuvalete cok yakin duracaksin kimide sirf smileyle anlatmis kafayi duvara vuran smileyler eliflen ikimiz cok gulduk
ama ciddi ciddi bu kilolar bircok insanin sagligini kaybettiriyor boyle tehlikeli seylerde deneyebiliyolar:olmaz: maalesef hemde tehlikeli oldugunu bilerek insallah sagliklarini kaybetmeden :sinifsinif: normal duzene donerler

gunaydın herkese.bugun dıyetıme sıkı sıkı sarılıcam dıye erkenden kalkdım su ıcmeye basladım ve duzgun bır kahvaltı yapdımkahvemı aldım bılg basına gecdım gecmısı okuyayım bıraz gelıyorum

bijocum naaptı acabaaa.. sağ salim gitsin gelsin
günaydın canımm, ulaştımm. evlenmeden önceki odamdayım ohh anne evi keyfi gibi var mı yaaa :içelim:
Günaydınlarrrr... Hepiniz için güzel bir gün olur inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bijocuk ulaştımı acaba İstanbulaCADIARZU
ulaştım ulaştım kallisim teşekkür ederim Şeniz var ya mis gibi deniz kokuyor şu an olduğum yer off nasıl özlemişim opuyorumnanaktan

günaydın cnmm=))
umarım ulaşmıştır sağ salim. girer haber verir sanırım bize ordan da.
ŞenizŞeniz

bijoux cum hoş geldin vatan topraklarınaa.s.

kalliscim okudum döndüm geldim yerime, inşallah çok iş güç olmaz da burdan ayrılmam

kızlar dün öğlen 700 kalori tüketmiştim ya, ondan sonra hiç bişey yemedim sadece su içtim bu sabaha kadar, böylelikle bir sıkıntı yok tam gaz devam
kaydirigubbakcemile4

bu sabah
2 kuru kayısı 1 bardak light süt + 1 paket sunta

şu çaydan bizdemi alsak kalliste yarın bize süpriz yapacakmış görelim bizde çay alırız hem diyet hemde çay iyi gider valla canım sende bizim yaptığımız diyetten yap bugün 3.günümüz bitti maşallah herşey yolunda gidiyor burdan uzaklaşınca giden kilolar geri geliyor malesef :gitme::gitme::gitme:
kesınlıkle evet tasınma sırasında yemek zorundaydım ve vıcdan azabından oluyordum sankı ızın alırsam butun bunlar bıtecekmıs gıbı geldı ama dahada artdı.uff napıym ya duse kalka devam etcem ısde
cedric canım,
azimli arkadaşım..
ayrılmama kararı almana sevindim kendi adıma...

moralini de hiç bozma,
burada kalmaya devam et,
herkes motiveni yerine getirecektir..
kesınlıkle bhk buradan ayrıldıgım anda kılo alıcam bunu ıyıce anladım artık
melzeyitim çay nedir diye sormusun canım tesadüfen nette dolaşırken yabancı sitelerde buldum ben bir çay.. sonra araştrdık nereden temin edebiliriz diye ama bulamadım nette bile satışı yoktu var olanda toptan satıştı, o sıra cedricimin eşi çine gidiyordu çay çin malı çünkü rica ettik sağolsun oda kırmadı getirdi..henüz bir kaç gün oldu başlayalı ama diyetede rastgeldi ya ikisi birden durgun kilomu kırdı zaten uzun zamandırda diyet yapmıyordum birden hareketlendi.. bence biraz bekleyin tam sonuç alalım öyle kullanalım şimdi belki diyetle beraber oluşunun etksidir bilemiyoruz ama çayın üzerinde haftada 2,5 kilo ayda 10 kilo diyor ama bunada kriter getirmiş tabiki kilosu az olanlarda aynı etkiyi yapmıyormuş..

cedricim canım ben elime geçtiği günden beri kullanıyorum, ilacı kullanmaya korktum tabikikafamçokkarıştı şimdi çayla denemedeyim, bir kez aç karnına içtim çok aşırı mide bulantısı yaptı zor durdum, her sabah kahvaltı arkasında kullanıyorum hiç aksatmadan.. ilk iki gün bağırsaklarımı çalıştırdı şimdi normale döndü, ama tokluk yapıyor bu kesin... bakalım ileriki günler ne gösterecek..zemuszemus
kallıstem aldıkları yerden sabah ac karnına ıcsınler demısler.benımde fena mıgdemı bozdu yerlesme sırasında bırakdım o yuzden ama kısa bır sure ıcınde yıne baslıycam.paketde 10 kılo ve daha fazlası dıyor.bı tarafdanda fazla kılolular ıcın o tabletler verılmıs bana kalsa ıcıcem ama korkuyorum bır tarafdanda
ben cedrici merak ediyorum . oda basladi galiba onda etkisi nasil oldu eger cayla falan olacak seyse oooooo yasadik..kaydirigubbakcemile5
reyhan abla sadece cayla olmaz bıde hıc sevmem ben cay kına gıbı kokuyor yanı cok tahammul edebılecegım bısey degıl ama kısa surelı ıcılebılır

Sorma ablacım benimde eşim azıcık yorgunluk atayım demişti kaydirigubbakcemile3 bana ne olduysa asıl ben attım yorgunluğu, başlayınca ardı arkası gelmedi, kendimi kaybedene dek içmişim çoktandır yapmıyordum iyide geldialkisalkisalkis
canım bizde tam bilmiyoruz inan tam tercüme edemedim ama metabolizmayı düzene sokuyor, ödem oluşmasını önlüyor ve yağ eritici özelliği var diyor.. bulursam foto ekleyeyim bakayım hemen..

ablacım içiyormu bilmiyorum ama bak kilo almış şimdi gördüm mesajını ama biraz yorgunlukla beraber bıkkınlık oldu onda birden verdi çünkü çok fazla kilo... oda düzenli kullansada bakalım sonuç ne olacak..
su anda ıcmıyorum ama kısa surede baslıycam.bırazcık aldım kılo :gitme:
cedric in basi telasli. canim benim ev tasidi yerlesti. kilo vermesi sorumlu hale girdi. dedigin gibi bastan cok hizli verdi. onun gaziyla buzamana kadar götürdü diyeti. ama bikkinlik oldu galiba .yolum cok uzun diye bunaldi bikti benim canim. ahhhhh ah cay kahve degilde bir sihirli degnek olsa.. hepinizi 50 kilo yapardim bir anda..kaydirigubbakcemile4
ah ah reyfan abla esımde ben uzuldugum zaman derkı keske elımde olsa kılolarını ben alsamda senı ıstedıgın gıbı ıncecık yapsam.ama olmuyor ısde

cedricin esi cinden getirdi cikolatam cayi.. bende ebayden aliyorum canim. burada yarim kilosu 27 euro kargo ücreti 6 euro. ve bir ayda ancak geliyor
reyhan abla senınkıde aynı caymı

çikolatım nette bulamadık reyhan ablada açığından aldı oda öyle kullanıyor biz paketlisini aldık.. artık karar verilirse cedricimin eşi bizim için getirtir 186 paket:roflol:

:roflol:heheheheh kallisim alemsin ya. aynen 186 paket. adama kacakcilik yapiyorsun demesinler allah korusun. kafamçokkarıştı
bu kez gelırken 10 paket geldı ama 3 ayrı kısının uzerınde.esım gumruklerde kalmaya alıskındır ama ıkı kutu cay ıcın kalmak agrına gıder beyefendının kesın-tatlicadiarzu-ya ben bu cayı ıthal etmeyı cok ıstıyorum.yanı seda sayan acun bıle urun getırıyo benım eksıgım ne kaydirigubbakcemile3saka bı yana getırebılsek cok ıyı olur ama prosedürü cok uzun
günaydın kızlar
iyi bir gün olması dileklerimle
herkese tekrar gunaydın

günaydın canımm, ulaştımm. evlenmeden önceki odamdayım ohh anne evi keyfi gibi var mı yaaa :içelim:

ulaştım ulaştım kallisim teşekkür ederim Şeniz var ya mis gibi deniz kokuyor şu an olduğum yer off nasıl özlemişim opuyorumnanaktan

ŞenizŞeniz

bijoux hosgeldın canım.sen bana cok yakınsın.eskı evımde olsam 10 dk sımdıkındende 20 heralde atla gel bana ellerımle kahveler yapayım sana

amanin her sınıfta parti var pasta börek. çocuklar çağırıyor gitmezsen küsüyorlar. gidipte yemezsen gene küsüyorlarr offf şu 2 günde şiştim iyice:))

Back
X