- Konu Sahibi Cherry Mom
- #115.981
Brokolicim sigortası falan olmuyor mu kaybolunca?
Aaa ne güzel kan merkezinde çalışıyorsun demek ki? Kan mı alıyorsun yoksa bağışçı toplamak için falan mı? Ben artık içeri giriyorum, önce kan değerime bakar mısınız diyorum ondan sonra form dolduruyorum. Sinir oluyorum o kadar doldur doldur düşük çıkınca. Bir de fobim erkek hemşireler. Yıllar önce bir kez, bir erkek hemşire kolumu mosmor yapmıştı, hala aklım gidiyor onlar almaya kalkarsa, hatta bazen rica ediyorum![]()
Sigortası yok canım ya. Yok kan almıyorum ben bağışçılarla ilgileniyorum eğitim veriyorum bağışçı kazanım uz olarak çalışıyorum. Aynen doğru diyorsun zaten çoğu kişi o form için kan vermek istemiyor :) Bende kan veriyorum sürekli güvendiğim arkadaşlara aldırıyorum
ab- en zor bulunan kan grubu lucim kan bağışlarınızı en kısa zamanda bekliyoruz :))aaa ne gzel kan merkezindesin demek... ben de çok bağışta bulundm yıllarca ab - benim kan grubum pek bulunmuyor diye fırsat buldukça bağışlardım eskiden... uzun zaman oldu bağışlamayalı tekrar vermeli aslında iyi oldu hatırlattığınız :)
4 ayda bir kan bbağışında bulunabilirsiiniz kızlar. Türkiye de kan bağışlayan bireylerin yaklaşık %8 i kadınlardan oluşuyor. o yüzden kadınlar kan bağışı için bilinçlenmeli :)