Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok yok.. zaten diyetisyenim 1400den daha düşük kalorili bi diyet yapmamamı söylemişti.. o zaman kilo veremezsin falan demişti. yaşın itibariyle sürekli hareket halindesin ve gelişman tam tamamlanmadı demişti. toplamda 2.bucuk falan vermiş oldum sanırım. 2 haftada.

cok degildir..delikafadulden
valla bir hafta denerim ben bu diyeti belkim? varya kendime güvenemiyorum cok pisbogaz oldum bugünlerde. izinede 4 haftam kaldi aslinda büyük stressteyim.şakkıdı

amaaan bosver ya stres yapma vermek yerine üstüne alirsin bide ah ah bana izin yok bu sene 3 aylik bebisim var aslinda bi bakima iyide oldu böyle sisko sisko gitmek sitemyiodum seneye kadar vermem lazim okul arkadaslarimla bulusacam böyle gidemem yoksa

canlarım benim yaaa.. hepinizi çok çok seviyorum. ve çok çok teşekkürler hepinize de.. gerçekten herkes harikalar başarıyo bu takımda. tebrik ediyorum ayrı ayrı herkesi
muck.

ben bu hafta aslında bi ara çok korkmustum.. 59.7de takılıp kalmıstım düşemiyodum bi türlü.. sarımsak falan yuttum bijonun sayesinde:D o biraz işe yaradı sanırım:D

amaaan bosver ya stres yapma vermek yerine üstüne alirsin bide ah ah bana izin yok bu sene 3 aylik bebisim var aslinda bi bakima iyide oldu böyle sisko sisko gitmek sitemyiodum seneye kadar vermem lazim okul arkadaslarimla bulusacam böyle gidemem yoksa

bak stress yapma diyorsun ama bende aynen bunu stress yapiyorum iste sisko gitmek istemiyorum yani.. gecen yil daha azdi kilom. offffffff ya b enim tek izin stressim benim kilom. sanki trdeki tüm tanidiklar el birligi ile benim kilomu merak ediyorlar. inanin almanyada bir ayda 10 kilo alsam kimse ay kilo aldin demez. ama iki kilo fazla ile trye gitsem ilk söyledikleri kelime kilo almissin olur. yada biri yarim kilo vermisse bununla sisinir durur. ayyyyyyyyy gelde stress yapmaaaaaadelikafadulden

sağolasın ablacım
hepimiz hedeflerimie bir an önce kavuşuruz umarım.kaydirigubbakcemile5
kilo gidiyor da sezeryan sonrası kalan göbek nasıl gidecekCADIARZU
dur bakalım bulcaz bir çare-tatlicadiarzu-

evet ya ..
göbek hala sallanıp duruyor deli olucam.:bbo:

korse giymeden cıkamıcak mıyım ben :delphin:

choclate cım ömürsün valla :roflol::roflol::roflol:
canım bu arada yeni kilo çizelgen hayırlı uğurlu olsun bitanemzemuszemus

valla sportiem uyanınca çok güldüm kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canımın içi Şeniz

hımm ozman rüuyanı gerçek yapsak mı canımcım :))

valla patron sizsiniz anacım yerimseniben

Back
X