- Konu Sahibi Cherry Mom
- #11.841
evett söylüyorumm:teytey:2.400 gitti:teytey:kaydirigubbakcemile5 ay smiley yetişmiyo pek şımardım :sm_cool:
canım maşallah harikasın bitanem

:hooray:
liste isteriz liste isteriz alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evett söylüyorumm:teytey:2.400 gitti:teytey:kaydirigubbakcemile5 ay smiley yetişmiyo pek şımardım :sm_cool:
hahahh reyhan ablam çok güldüm :roflol::roflol:kallis nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. gidemiyorum alisverise yaaaaaaaaa cattttttttttttttt diye birses duyarsaniz bilinki almanyada bir kadin meraktan catladi
kaydirigubbakcemile3:roflol: bende geçen akşam gördüm noluyo bize böle şimdi dahada merak ettim :roflol: benim gördüğümdede takımca banlanmıştık :roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisevett söylüyorumm:teytey:2.400 gitti:teytey:kaydirigubbakcemile5 ay smiley yetişmiyo pek şımardım :sm_cool:
puhahahahahakaydirigubbakcemile3:roflol: bende geçen akşam gördüm noluyo bize böle şimdi dahada merak ettim :roflol: benim gördüğümdede takımca banlanmıştık :roflol:
yaaaaa sohbet etmeyin diyorum sizee allah allah:))
kallisim olu gelin başlangıç lazım . hatta burdaysa kendi versin
bak stress yapma diyorsun ama bende aynen bunu stress yapiyorum iste sisko gitmek istemiyorum yani.. gecen yil daha azdi kilom. offffffff ya b enim tek izin stressim benim kilom. sanki trdeki tüm tanidiklar el birligi ile benim kilomu merak ediyorlar. inanin almanyada bir ayda 10 kilo alsam kimse ay kilo aldin demez. ama iki kilo fazla ile trye gitsem ilk söyledikleri kelime kilo almissin olur. yada biri yarim kilo vermisse bununla sisinir durur. ayyyyyyyyy gelde stress yapmaaaaaadelikafadulden