Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman aman maşallah bu ne hoş ne güzel bir sonuç listesi:nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bhk cim cococum moral buldunuzmu bizimle zemuszemusvereliniortak.. hepinizi tebrik ederim çok güzel oldu bu hafta maşallah alkisalkisalkis

5.TAKIM **108.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 78.7 / 78,1 / 0,6 / 0,76 % )
asya25 ( 71.5 / 71,0 / 0,5 / 0,70 %)
cedric ( 98.4 / 100,2 / -1,8 / -1,83 % )
chocolategirl ( 81.7 / 80,1/ 1,6 / 1,96% )
bijoux ( 68.9 / 67,8 / 1,1 / 1,60% )
sportie ( 57.0 / 56,0 / 1,0 / 1,75 %)
xTABU ( 100.4)—bildirimde bulunmadı.
siyahbeyazgunler ( 55.5)—bildirimde bulunmadı
mersa ( 86.0 /86,0 / 0,0 /0,0 )
bhk (66.5 / 65.2 / 1.3 / 1.95% )
cocostar (63 / 60,5 / 2,5 / 3,97% )
olu_gelin ( 60,9 /58.6 / 2,3 / 3,78 %) ( Yeni üye )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 732,6 / 723,5 / 9,1 / 1.24 % )

listeniz üsper herkesi çok tebrik ediyorum.
Kallisim seni de kocaman tebrik ediyorum, 2400 süper valla :nazar:a.s.

Yaaa bu hafta okadar süpersiniz kii dayanamadım alkisalkisalkis

Kısa bir aradan sonra yine beraberiz arkadaşlar ve süper sonuçlarlaa .allahım ne negüze:emir_bebek:ll

Yaz geldi mayalor hazır haydi kızlar denizeee
cocostar ( 3,97% ) Tebdil-i mekanda ferahlık var dedii listeleri alt üst ettii :nazar::hooray:
olu_gelin ( 3,78 %) Tolga ya inat yaptı kiloları vermeye başladı zemuszemus:nazar:
chocolategirl ( 1,96% ) Adı çikolata ama çikolatadankaçıncaa bu süper sonucu aldı hihoyyyt:nazar:

Hey bizde denize geliyoruz diyenler kaydirigubbakcemile4
bhk ( 1.95% ) yeni lapitopu ve takımı ona uğur getirdi Kaç gün kaldıı :roflol:a.s.
sportie ( 1,75 %) dağ bayır gezdi çıyanlardan tırsmadı duran kilosunu hızlandırdıopuyorumnanaktan:nazar:
bijoux ( 1,60% ) akşamları yemez ,dişinide yaptıracak allah süper hatun beekaydirigubbakcemile2:nazar:
canzi3445 ( 0,76 % ) emin adımlarla varacak hedefe:içelim::nazar:
asya25 ( 0,70 %) ah be güzelim senin kadar istikrarlısını görmedim daha :1hug::nazar:

Yerinde sayan kim mi
mersa ( 0,0 ) bir sorun yoktur inşallah o gelmemezlik yapmazdı yoksa :Saruboceq:
Giderim az tersine
cedric ( -1,83 % ) ev taşıma telaşı düzenini bozdu arkadaşımın ama o rekorların hatunu haftaya kesin birinci bakında görün vereliniortak
Veeeeee listede olmasa hedefe koşan Kalliste :jeyyar: a.s.
Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldin demek istiyorum .
Bildirimde bulunmayan TABU ve siyahbeyazgünler umarım sorun yoktur

aman aman maşallah bu ne hoş ne güzel bir sonuç listesi:nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bhk cim cococum moral buldunuzmu bizimle zemuszemusvereliniortak.. hepinizi tebrik ederim çok güzel oldu bu hafta maşallah alkisalkisalkis

ben ilk günden moral bulmaya başlamıştım zaten kallisim :1hug:

ben fena halde üşütmüşüm arkadaşlar midem ve karnım çok ağrıyor az datacam ben bura açık kalsın gelir bakarım . hadi görüşürüz canlar

Yaaa bu hafta okadar süpersiniz kii dayanamadım alkisalkisalkis

Kısa bir aradan sonra yine beraberiz arkadaşlar ve süper sonuçlarlaa .allahım ne negüze:emir_bebek:ll

Yaz geldi mayalor hazır haydi kızlar denizeee
cocostar ( 3,97% ) Tebdil-i mekanda ferahlık var dedii listeleri alt üst ettii :nazar::hooray:
olu_gelin ( 3,78 %) Tolga ya inat yaptı kiloları vermeye başladı zemuszemus:nazar:
chocolategirl ( 1,96% ) Adı çikolata ama çikolatadankaçıncaa bu süper sonucu aldı hihoyyyt:nazar:

Hey bizde denize geliyoruz diyenler kaydirigubbakcemile4
bhk ( 1.95% ) yeni lapitopu ve takımı ona uğur getirdi Kaç gün kaldıı :roflol:a.s.
sportie ( 1,75 %) dağ bayır gezdi çıyanlardan tırsmadı duran kilosunu hızlandırdıopuyorumnanaktan:nazar:
bijoux ( 1,60% ) akşamları yemez ,dişinide yaptıracak allah süper hatun beekaydirigubbakcemile2:nazar:
canzi3445 ( 0,76 % ) emin adımlarla varacak hedefe:içelim::nazar:
asya25 ( 0,70 %) ah be güzelim senin kadar istikrarlısını görmedim daha :1hug::nazar:

Yerinde sayan kim mi
mersa ( 0,0 ) bir sorun yoktur inşallah o gelmemezlik yapmazdı yoksa :Saruboceq:
Giderim az tersine
cedric ( -1,83 % ) ev taşıma telaşı düzenini bozdu arkadaşımın ama o rekorların hatunu haftaya kesin birinci bakında görün vereliniortak
Veeeeee listede olmasa hedefe koşan Kalliste :jeyyar: a.s.
Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldin demek istiyorum .
Bildirimde bulunmayan TABU ve siyahbeyazgünler umarım sorun yoktur

ayyy süpersin yaw..
harik aolmuş..
süper takımım benim..
çok teşekkürler..opuyorumnanaktan​

cıkıorum ben. okula gidicem. hukuk sınavım var. son sınav.. hadi bakalım mucx
başarılar şekerim a.s.
ben fena halde üşütmüşüm arkadaşlar midem ve karnım çok ağrıyor az datacam ben bura açık kalsın gelir bakarım . hadi görüşürüz canlar
dat bakalım opuyorumnanaktan bende ev işimi yapıp gelirim buluşuruzzemuszemus

hiiii canım çektiii mafoldumben

sen ağlama ben göfecem onları :olmaz: tüm deniz kenarında vakit geçirenlerimafoldumben

melisim sağol canım eline sağlık...

arkadaşar ben sabah dışarı çıktım ya sizede uyarı vereyim sakın yaptığım hatayı yapmayın.. geçen ay doğalgaz faturasını yol uzak geldiği için ana binaya değilde faturabanklardan birine yatırmıştım ve akşam gazımızı kestiler.. kötükedihüsosabahtan beri bir orası bir burası koşturdum sinir stres içinde kaldım.. biz yatırdık suçumuz yok aradaki banka iletmemiş diyorlar iyice fıttırdım...:jeyyar:.. cazgırlık yapıp tüm sinirimi çıkarrrttım aldım paramı gidip yatırdım, açma kapama bedelide 20 liraydı onuda o faturabanktan tahsil ettim:olmaz:.. son kuruşuma kadar aldım geçen ay ödediğim parayı yani ama koşturmam ve sinirlenmem bana kar kaldı :gitme:... sakın sakın benim düştüğüm hataya düşüp faturabanklara para yatırmayın...:olmaz:

cocostar ( 63 / 60,5 / 2,5 / 3,96% ):nazar:
tek sorunum fazla yemekmiş :jeyyar:

listeniz üsper herkesi çok tebrik ediyorum.
Kallisim seni de kocaman tebrik ediyorum, 2400 süper valla :nazar:a.s.

5.TAKIM **108.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 78.7 / 78,1 / 0,6 / 0,76 % )
asya25 ( 71.5 / 71,0 / 0,5 / 0,70 %)
cedric ( 98.4 / 100,2 / -1,8 / -1,83 % )
chocolategirl ( 81.7 / 80,1/ 1,6 / 1,96% )
bijoux ( 68.9 / 67,8 / 1,1 / 1,60% )
sportie ( 57.0 / 56,0 / 1,0 / 1,75 %)
xTABU ( 100.4)—bildirimde bulunmadı.
siyahbeyazgunler ( 55.5)—bildirimde bulunmadı
mersa ( 86.0 /86,0 / 0,0 /0,0 )
bhk (66.5 / 65.2 / 1.3 / 1.95% )
cocostar (63 / 60,5 / 2,5 / 3,97% )
olu_gelin ( 60,9 /58.6 / 2,3 / 3,78 %) ( Yeni üye )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 732,6 / 723,5 / 9,1 / 1.24 % )

Söyleyecek kelime bulamadım.SüpersinizTebrikler.alkisalkisalkis:lepi::içelim:

[COLOR="Red"]mehalimcim[/COLOR] ellerine gözlerine sağlık canımm harika bir analiz olmuş, [/COLOR]

kalliscim canım geçmiş olsun, bekliyodum ben bi sakatlık çıkacak o fatura ödeme merkezlerinden ama, insanın da kolayına geliyor be canım

Back
X