- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.941
Dinlen bolsu iç ........opuyorumnanaktanAhh aebenim sorma motoru nasıl bozdum hemde :))
su cum hızmaya bende bayılıyorum ama dediğim gibi deldiremeyince yapışkanlarlar idare ediyorum işte.
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.
teşekkür ederim aebenim. hımm tatil deyince aklıma deniz geliyor bir tatilde deniz yoksa oda tatil değildir bence. bu sende benim için öyle olacak sanırım
cocostartsk ederım canım.maalesef her hafta sonum boyle yogun gecıyor.soyle esımle ayaklarımı uzatıp bır tv ızlemek ıstıyorum artık bı pazar gunu uzun uzun kahvaltı yapmak tembellık yapmak ama olmuyor saglık olsun.kısa kadar yogun gıdıcem galıba.
oolugelin canım bu tarz seyler hayatı kararlar bence.bende unv boyunca hızma takdım ama ya yapıskanlı ya mıknatıslı.cok ısdemısdım deldırmeyı.ama donup bakıyorum ıyıkı yapmamısım.anladıgım kadarıyla ekonomı tarzı bır bolum okuyosun.hukuk sınavı var dedıgın ıcın cıkardım bunu.ıs hayatında bu kucucuk delık ıcın basına neler gelır tahmın bıle edemezsın.hala cok sekılcıyız maalesef.
kallıstem canım esım bı gece kaldı dondu.bende nereye gıdecegımızı yazmadım.esımın pesıne takılıyorum yıne.dogu blokuna dogru yolculugumuz ama kısasurecek.persembe gunu yıne aranızdayım
mehalim gecmısler olsun canım
çikolatım xtabu için üzgünüm demişsin hepimiz üzgünüz.. bu meseleyi açıp açıp durmak istemiyorum fakat şu anda yaptığı şey en başta kendi hayatı için kötü etkileyecek... diyetten kopabilir zaten sorunları var başa çıkamayabilir, gelmemesi için bir sebep yok tek kelime hakaret babında sözüm yok çünkü ama bu kadar alınganlığı neden yaptığını ben çözemedim.. neyse dedğim gibi uzatmanın anlamı yok gelirse kimsenin neden geldin diyeceği yok tepki gösteren yok, yine destek tam destek, hep destek bizim takımın sloganıa.s.
Günaydın arkadaşlar ço kötü hastayım karnım ve midemi ya fena üşüttüm yada bozdum gece wcden çıkamadım orda ikimet ettim :)) halada yatıurum sizi merak ettim geldim yine yatacam valaha. ayy kilo aldım derken böylede vermek istemezdim yaaa.
BHK cım nerelerde acaba
bak merak ettim şimdi...
tebrik ederim 5. takımcım özellikle benim canlarım aralık annelerim siz bunu hakkettiniza.s. maşallah size hele cococum ne ettin sen bacım
vede maşallah takımcak ne kadar çok yazıyosunuz cococum ve bhk cım takımını bulmuş ben başedemedim sizle okuyayım dedim ama yok başaramadım şu yaptığınız diyeti çoooook merak ettim nerden bulabilirim yada biri bana özelden mesaj atsa lütfennnnnnnnn:1hug:
2. liğinizde hayırlı olsun süpersiniz darısı başımıza
ardada 1. takıma bekleriz canikolarım
bu arada bişiy danışmak istiyorum size. burnumu deldirmek istiyorum ben deldiriyim mi sizce=(
hoşgeldiiinn
walla merak ettim seni BHKcım yaaa
iyi yapmışsınız hem gezdiniz hem de spor.
bir taşla iki kuşsengözlerimebaksanab
aman corpse bride sakın..
tekrar olucak ama,
ben de hem sağlık açısında tehlikeli,
hem de estetik açıdan antipatik buluyorum..
tamam tamam vazgeçirdiniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?