Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öyle oldu cococumm :1hug:
benim senin gibi verebilmem için cook cok daha fazşa spor yürüyüş yapmam lazım

canım benim ilk hafta şok oldu benim bünye de ondan oldu 2,5:roflol:
her gün en az 1 çikolata 1 kornet yerken... bırakınca demek şoka girdi:roflol::roflol::roflol:
sanırım haftaya böyle olmaz kafamçokkarıştı
ama az çok verebilmeyi umuyorum hepimiz için...
hedefimi de uzattım bakalım varabiliriz İnş:lepi:

ben yine uğrarım gün içinde..
bi duş alayım kendime geleyim

hadi görüşürüz canım
biz hala çıkamadık işyerinden
bir bakan geldi de
baktı gitti şimdi:roflol::roflol::roflol:

evet farkettim ben de,hedef tarihin uzamış..
ben hedef falan koymıcam ya,
bana pozitifbi etkisi olmuyor nedense..
zaten max gayreti gösteriyorum diye düşünüyorum.
özellikle son 2 haftadır..zemuszemus

en fazla yapabilceğim şey,
belki akşamları da spor yapmak olur..
hmm evet düşünelim bunu CADIARZU

ŞenizŞenizŞeniz elinden bir uçan bir kaçan asyacım yaaa yeter ki istee :dance:
canim beniiiim sagol kaydirigubbakcemile5senin sayende yoksa hic kafayi takmiyodum ben cizelgeyi ama bunuda ogrenmis oldum simdi sirada link meselesi var bir yerden biryere nasil tasinir musait oldugum bigunde onuda ogreneyim ben lazim olur :1rolleyes:

canım asyacım şimdi bir konu okudun diyelim bak şimdi adres çubuğu varya oranın üstüne gelip farenin sağ tuşuna tıklıyosun ok ozman kopyala çıkar oraya gelip tıkladınmı o adresi kopyalar. sonra mesela takıma geliyosun mesaj yazdığımız yere gelip yine sağ tuşa tıklıyosun ve yapıştır çıkacak ona tıkladınmı adres burda şekerim .
bunun bir kaç yolu daha var şimdi dediğimi bir dene istersen ok hadi bekliyorum bak

gullerim ben cuma neler oldu hic takip edememistim simdi cumaya gidiyom

heee bijom linkten once foto eklemeyi ogrenem ben hepinize gosterecegim cok foto var

ya da konuyu açmadan konun başlığının üstüne gel sağ tıkla kopyala buraya gel sağ tıkla yapıştır hangii kolayına geliyosa yap:)

canım nerenin olursa olsun dene. mesela şimdi çık takımdan paylaşım topiği varya git o yazının üstüne fareyi sağ tıkla yani her zman tıkladığımız yere değilde yanındakine tıkla dediklerimi ya deneyelim :)

anaaaaaa oldu kiz vallahi oldu kilo cizelgesi nasil yapilir onu getirmek istedim
kiz sagol mehalim oyle guzel anlattinkibak becerdim alkisalkisalkis afferin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…