- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.921
mersacım kızmak neden olsun biz merak ettik seni biliyoru sorun olmadan gelmemezlik etmez dedik hatta porfiline mesaj yazdım ben senin görmemişsin sanırım.. neyseki sorunyokmuş iyi bari.. bu diyete gelince senin daha sık yemen gerekli ya sen ya öğünleri ayırarak yada biraz daha hafif ve ek gıda katarak yapabilirsin ...:1hug:arkadaşlar hepiniz süpersiniz ya valla kendimden utandım hem kilomu geç bildirdiğim için hemde sizin verdiğiniz kiloları görünce heleki kalliste sen naptın öyle kızlar kocama kandım sen şeker hastasısın bu diyet sana ağır gelir yapma dedi tabi bende kendime destek bekliyormuşum yine aynı devam ettim .pazartesi bende düşünüyorum bir kendi kiloma baktım bide sizlere sizin kilonuz benden çok az olmasına rağmen sizler benden çok azimli çıktınız hepinizi çok çok kutluyorumcokacimcoookopuyorumnanaktan
çok ama çok teşekkür ediyoruzalkisalkisalkisa.s. coco ve bhk bizede hareket getirdiler zemuszemus iyiki geldiler...tebrik ederim 5. takımcım özellikle benim canlarım aralık annelerim siz bunu hakkettiniza.s. maşallah size hele cococum ne ettin sen bacım
vede maşallah takımcak ne kadar çok yazıyosunuz cococum ve bhk cım takımını bulmuş ben başedemedim sizle okuyayım dedim ama yok başaramadım şu yaptığınız diyeti çoooook merak ettim nerden bulabilirim yada biri bana özelden mesaj atsa lütfennnnnnnnn:1hug:
2. liğinizde hayırlı olsun süpersiniz darısı başımıza
ardada 1. takıma bekleriz canikolarım
neden çağırıyorsun kahvemi ısmarlayacaksınzemuszemus ben varım ya beni sevmiyormusun mafoldumbenya bi ara toplanın da eskisehire gelin bari
hemencik şöyle açıklayayım.. benimde 19 yaşında kızım var anne kız değilde çatlak iki arkadaşın muhabbeti var aramızdazemuszemus tüm arkadaşlarıda senin annen bizim annemiz kampanyasına destek veriyorlaropuyorumnanaktan.. şu güne dek arkadaş çevresi, davranış biçimi, kulak deldirme, dövme yaptırma(ölçüsünde olacak) vs ..vs.. aklına gelen hiç bir konuda ters düşmedik hep desteklerim ve karşılığını alırımopuyorumnanaktan.. ama iş bir organı deldirmeye gelince kaş, burun, dudak vs.. en başta karşı çıkan kişiyim babamıza bile söz bırakmam.. iğrenç bir görüntü oluyor hiç çekici gelmiyor benim gözüme... kesinlikle karşıyım ama bu benim görüşüm.. sende fotodan gördüğüm kadarıyla çok hoş bir genç kızsın bu tür bir şeyle güzelliğini bozma.. yeğenim yaptırdı kaç yıl önce önce hoş filan dedik ama zamanla o delik genişliyor ve çok çirkin duruyor...:umursamaz:bu arada bişiy danışmak istiyorum size. burnumu deldirmek istiyorum ben deldiriyim mi sizce=(
bijocum çok az yemişsin öğlen öğünün yok akşam zaten yok ay bu kadar eziyet etme kendine lütfen.herkese günaydın a.s.
bizim evin senelerdir değişmeyen kuralı: gün farketmeksizin erken kalkmak mirmirmirmir neyse hiç şikayetçi değilim aslında..
işte dünkü yediklerim (buraya yazmazsam kaçırırım diye düşünüyorum idare edin-tatlicadiarzu-)
cedricim günaydın canım kolay gelsin... ya ben kaçırmışım sanırım eşinin almanyada olduğunu okumuştumda nereye gideceğinizi görmemişim:kedi:herkese gunaydın arkadaslar.kalkalı cok oldu ama.ıslerım ancak bıttı.kahve molası verdım
tebrik ederim 5. takımcım özellikle benim canlarım aralık annelerim siz bunu hakkettiniza.s. maşallah size hele cococum ne ettin sen bacım
vede maşallah takımcak ne kadar çok yazıyosunuz cococum ve bhk cım takımını bulmuş ben başedemedim sizle okuyayım dedim ama yok başaramadım şu yaptığınız diyeti çoooook merak ettim nerden bulabilirim yada biri bana özelden mesaj atsa lütfennnnnnnnn:1hug:
2. liğinizde hayırlı olsun süpersiniz darısı başımıza
ardada 1. takıma bekleriz canikolarım
herkese gunaydın arkadaslar.kalkalı cok oldu ama.ıslerım ancak bıttı.kahve molası verdım .camasır yıkıyorum.evı toparladım.tasındıgımdan berı her hafta sonu mısafırım oldu.ıkram etmek ıcın bıseyler hazırlıycam.ve kuafore gıdıcem saclarım ıcın.havuz suyundan sanırım renklerı bı garıp oldu ucları kırıldı.eve halı alıcam bıde bugun ama vakıt kaırsa tabı.esım erken gelırse.yarın aksam 9 da yola cıkıcaz.o yuzden yarın yazamıyabılırım ama bugun daha gelırım sanırım sımdıden herkese ıyı hafta sonları
çok ama çok teşekkür ediyoruzalkisalkisalkisa.s. coco ve bhk bizede hareket getirdiler zemuszemus iyiki geldiler...
hosbullduuk canlariimasyacım bijocum hoşgeldiniz ballarım
hoşbulduk bitanemm :1hug:asyacım bijocum hoşgeldiniz ballarım
gecmis olsun canim aman dikkat et kendine sicak bisiyler ic cabuk atlat canimopuyorumnanaktanGünaydın arkadaşlar ço kötü hastayım karnım ve midemi ya fena üşüttüm yada bozdum gece wcden çıkamadım orda ikimet ettim :)) halada yatıurum sizi merak ettim geldim yine yatacam valaha. ayy kilo aldım derken böylede vermek istemezdim yaaa.
su cum burnumu deldirecem demişsin hızma şeklindemi pising şeklindemi. hızma bende yaptıracaktım ancak eşim rest çekti ben orası buası delik kadın istemem diye ( oda ne demekse)
ama pirsinge bende karşıyım ayrıkı bir tip olmama rağmen sağlık açısından ve zaman zamanda estetik açısında itici ve tehlikeli buluyorum :)
Günaydın arkadaşlar ço kötü hastayım karnım ve midemi ya fena üşüttüm yada bozdum gece wcden çıkamadım orda ikimet ettim :)) halada yatıurum sizi merak ettim geldim yine yatacam valaha. ayy kilo aldım derken böylede vermek istemezdim yaaa.
su cum burnumu deldirecem demişsin hızma şeklindemi pising şeklindemi. hızma bende yaptıracaktım ancak eşim rest çekti ben orası buası delik kadın istemem diye ( oda ne demekse)
ama pirsinge bende karşıyım ayrıkı bir tip olmama rağmen sağlık açısından ve zaman zamanda estetik açısında itici ve tehlikeli buluyorum :)
gunaydin herkeze
biraz once pazartesi baslayacagim diyetin listelerini esime cikarttim soylene soylene yapiverdi ne uzunmus sen bunu yapabilecenmi gercekten herkez bu listelerimi yapiyo kim cikarmiss bunu kim yazmis ise yariyomu barii diyeee diyee cikardi sinir basi benide ona muhtac oldukyaa soylemedik laf birakmadi sagolsun
ama ben bunun ocunu alirim ondan saydiklarinin hepsini yediririm kendine
neyse sizler nasilsiniz bakemmm guzel bir hafta gecirdiniz bizide heveslendirdiniz ben hazirim basliyorum pazartesi galiba mehalimcigimde basliyo guzeel super olcak insallah
Günaydın arkadaşlar ço kötü hastayım karnım ve midemi ya fena üşüttüm yada bozdum gece wcden çıkamadım orda ikimet ettim :)) halada yatıurum sizi merak ettim geldim yine yatacam valaha. ayy kilo aldım derken böylede vermek istemezdim yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?