Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çikolatam geçer canım ya bozma moralini. bak çamaşırşarına falan da dikkat et sentetik giymemeye çalış mümkün olduğıu kadar pamuklu çamaşır kullan. sentetiklerde nemli kalma ihtimali daha çok olduğu için sağlık için iyi değil. üzme canını

çikolatacım geçmiş olsun canım moralini bozma hayırlısıyla test sonuçların iyi çıkacak burda beraberce kutlayacağız
öpüyorum seni

mehalim iyi bari sevindim sıkıntı çıkmayacak desene banka hususunda

kafamçokkarıştıbugün yine ciddi manada sallanıyorum kızlar-tatlicadiarzu-
12:30 gelse de öğle yemeğimi bir yesemcokacimcoook

günaydın kızlar,
çikolatanız hastalanmış... boğazımda portakal büyüklüğünde bir bademcik... mafoldumben
geçmiş olsun canım dikkat et kendine üzüldüm :çok üzgünüm:

bijom ben diyorum ki yarın buluşalım,akşama doğru... ne dersiniz?
gerçi sportiem de nerelerde,ona uygunmu ki acaba
bana uyar canım şimdilik sportim yok hakatten nerde acaba :uhm:

annemin yemeklerini özledim. ayın 24ü gibi de dönücem tekrar. heycanlıyım. en son mart ayında gördüm ailemi.
anaam kız gidince çok yeme bak yazık olur o kadar emeğine diyim ben sana. benim bu kiloların çoğu anneme gelip boğazımı tutamamamdan oldu -tatlicadiarzu-

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...
bu arada mantar rahatsızlığım ilaçlara rağmen geçmedi kızlar,ona da kafam çok bozuk.!
smear testi sonuçlarım da yarın çıkacak...kötü birşey mi var acaba??? niye geçmedi bu mantar:( var mı bir bilen...?
canım doktor sana fitil vermiş miydi? fitil çok iyi geliyor diye biliyorum ama :uhm:

bu arada şimdi kilo çizelgeme bakarken dikkatimi çekti.. yaklaşık 3 yıldır diyet peşindeyim ama en az inebildiğim kilo 67.9 du. yani bu zamandan sonra gidecek kiloları hiç görmedim 4 yıldır kaydirigubbakcemile3 o yüzden biraz zor gider diye düşünüyodum ama sabah 67,2 çıktım kaydirigubbakcemile4 buraya geldiğimden beri yürüyüş de yapmıyorum, evime döndüğümde yürüyüşüme de devam edersem sanırım 5 temmuzda yazlığa gitmeden 65 olup kısa vadedeki hedefimi tutturabilicem. asıl hedefim ise 20 ağustos yani ramazan başına kadar 60 olabilmek. sanırım biraz hayal ama olsun fakirin ekmeği umut opuyorumnanaktan

bijom yaaaa=)) çiçeklere gidiyorum yazmış bi de=) ben seni ıssırmaz mıyım canım benim! çok seviyorum seni çoookk Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ısır ısır da kocişe ne dicez sonra kaydirigubbakcemile3
ilk günden beri çiçeklere gidiyorum yazıyodu orda baksana ne dağ tepe bayır aşmışım az kalmış çiçeklere kaydirigubbakcemile3
ben de seni seviyorum canımm gel öpem Şeniz

arkadaşlar selam nasıl gidiyor diyetiniz ben başlayamadım sizler çok kilo vermişsiniz ama bende iyi gidiyorum cuma günü takıma büyük bir katkım olacak gibi geliyor bana
chocolategirl seni gördüm arkadaşım hastaymışsın geçmiş olsun
asya sen nasılsın canım umarım iyisindir
mehalim sanada geçmiş olsun
arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum ben bu günlerde fazla giremiycem vakit bulduğum aralarda uğrarım

çikolatam geçer canım ya bozma moralini. bak çamaşırşarına falan da dikkat et sentetik giymemeye çalış mümkün olduğıu kadar pamuklu çamaşır kullan. sentetiklerde nemli kalma ihtimali daha çok olduğu için sağlık için iyi değil. üzme canını

cnm dikkat ediyorum ama geçmedi işte... kaşıntı değil de,ağrı oluyor bazı zamanlarda!!!
teşekkür ederim şekerim..

çikolatacım geçmiş olsun canım moralini bozma hayırlısıyla test sonuçların iyi çıkacak burda beraberce kutlayacağız
öpüyorum seni

mehalim iyi bari sevindim sıkıntı çıkmayacak desene banka hususunda

inşallah cocostar cığım,inşallah dediğin gibi olur hindistancevizlim:)opuyorumnanaktan

kafamçokkarıştıbugün yine ciddi manada sallanıyorum kızlar-tatlicadiarzu-
12:30 gelse de öğle yemeğimi bir yesemcokacimcoook

canım az daha sabır,,zamanla geçecek bu açlık hissi bence... ben bile atlattım,hayret ediyorum...hiç acıkmıyorum yaa :lepi:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine üzüldüm :çok üzgünüm:

bana uyar canım şimdilik sportim yok hakatten nerde acaba :uhm:

canım doktor sana fitil vermiş miydi? fitil çok iyi geliyor diye biliyorum ama :uhm:

çok sağol canım
fitil de verdi ilaç da...hiçbişey fayda etmedi,biraz geçti o kadar canım...

bilemiyorum sportie yi merak ettim ...müşteriye gitmiştir belki...olmadı ararım akşam onu ben...

selamlarrr... çikolatım geçmişler olsun canım, her taraftan sardı seni rahatsız ecici durumlar, inşallah hepsini birden atıp kurtulacaksın...

mersacım iyi gittiğine sevindim canım yeme düzeninin, kızımızın diyeti nasıl oldu ondanda haberler ver bak merak ettim çok zamandır yazmadın...

bende ortanca kızımla dışarı çıkıp geldim, bir elbise görmüştüm ona göre ve çok hoşuma gitmişti bir ay sonrada babamızın iş arkadaşı evleniyor gel alalım dedim ama elbiseyi ilk gün vitrinden ayırtıp almışlar meğerse üzülüp döndük, sıcak diyede başka yerleri gezmek istemedik döndük evimize...

selamlarrr... çikolatım geçmişler olsun canım, her taraftan sardı seni rahatsız ecici durumlar, inşallah hepsini birden atıp kurtulacaksın...

mersacım iyi gittiğine sevindim canım yeme düzeninin, kızımızın diyeti nasıl oldu ondanda haberler ver bak merak ettim çok zamandır yazmadın...

bende ortanca kızımla dışarı çıkıp geldim, bir elbise görmüştüm ona göre ve çok hoşuma gitmişti bir ay sonrada babamızın iş arkadaşı evleniyor gel alalım dedim ama elbiseyi ilk gün vitrinden ayırtıp almışlar meğerse üzülüp döndük, sıcak diyede başka yerleri gezmek istemedik döndük evimize...

sağolasın kallis sultan opuyorumnanaktan

elbise de gitmiş bak üzüldüm tatlı kızına...ama ona söyle elbise tükenmemiş ya,neler var neler..azıcık gezmeye bakıyor..

Son düzenleme:

inşallah cocostar cığım,inşallah dediğin gibi olur hindistancevizlim:)opuyorumnanaktan

canım az daha sabır,,zamanla geçecek bu açlık hissi bence... ben bile atlattım,hayret ediyorum...hiç acıkmıyorum yaa :lepi:

...

sağol canım
atlattık bakalım şimdilik
bir dahaki krize kadar
yaa reglim de acaba ondan mı sallandım bgün
dün hiiç böyle olmamıitım oysa...

neyse kızlar benim mesai bitti hepinizi kocamaaaannn öpüyorum

1 tane mi varmış sadece elbiseden kallisim allah allah kaydirigubbakcemile3 çikolatanın dediği gibi neler var bulursunuz bence daha güzelini

bu sefer de imece usulü apartmandakiler indiler site içine, bir komşumuzun 20 kilo bezelyesini ayıkladık kış için dolaba koyucakmış. çok kişi olunca yarım saatte bitti valla ohh kaydirigubbakcemile3 buraya bayılıyorum o yüzden, kütahyada komşularımı tanımıyorum ya kapımı çalmadılar :1closedeyes:

kızlar merhaba

çok özledim sizi, bugün çok yoğunum ancak girebildim.
geçmişe bakmaya çalışıcam biraz, umarım herşey yolundadır, aman kızlar sakın boşlamayın bu hafta 1. olalım

Selam güzeller ben geldim banka işini hallettim şükür karnımda iyi çok aç değilim yani. başka ne yazacaktım başkada bişi yok şuanda :))

Selam güzeller ben geldim banka işini hallettim şükür karnımda iyi çok aç değilim yani. başka ne yazacaktım başkada bişi yok şuanda :))
mehal nasıl oldun bacı .....Şeniz

bugün sen diyetemi başlıyacaktın ne ....sositososito

ay oku oku yoruldum valla neyseki bitirdim.

mehalimcim canım çok geçmiş olsun, bazen mideyi bozmak iyidir, ne var ne yok temizlik oluyor boşver.
choclate'cım sana da çok geçmiş olsun bitanem, hemde boğazların ah kıyamam sana. inşallah iyisindir

bijoux cum choclate'cım yarın akşam banada uyar görünüyor nasıl yapsak
ben işten 6'da çıkıyorum, deniz otobüsüyle bakırköy tarafına gelebilsen orada yakınlarda biyerde otururduk sonra da biz choclate la yine deniz otobüsüne bindirirdik bizde beylikdüzüne dönerdik
ne dersiniz kızlar

Back
X