Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar ya bende çikolata gibi iyice hastalandım yaa varmı böyle bişi sesim gitti iyice her yerimde kırılıyor resmen yaa uyumak uyumak uyumak istiyorum resmen :))

aa kimseler gelmemiş asyamdan başka...
alyazmalım ilk günün nasıldı diyette?

valla ben bir günü daha tamamladım,eksiksiz ve fazlasız...çok şükür.
boğazım hala ağrıyor,ben bu kadar hasta olmazdım.herşey bu moral bozukluğundan.
hastalıklar çok fırsatçı,insanı zayıf anında yakalıyor.o yüzden hiçbir şeye moralinizi bozmamaya çalışın,üzmeyin kendinizi canlarım.inanın hayatta hiçbirşey için değmiyor,olan sadece bizlere oluyor..

neyse fazla edebiyat parçaladım..öpüyorum hepinizi iyigeceler

not:yarın doktora gideceğim,giremeyebilirim.akşam da bijom haber verirse buluşacağız inşallah..
guzeldi cukulatam bide evde 3 kisi uyguluyo bu diyeti esim ve ortanca kizimda uyguluyo benle beraber ama kizim henuz 9 yasinda 50 kg oldugu icin ona biraz eeklemeler yaptim mesela sabahlari ona sut ve peynir domates ekledim oglenleri bir kase corba ve bir dilim normal ekmek veriyorum ilk once ki cok ac kalmasin diye ben aslinda ona diyet yaptirmakta istemiyomda babayla ikimiz baslayinca oda heves etti bende hadi bir hafta dene ama dedim benim eklediklerimide yiceksin oyle anlastik iste boyle bana gore cok iyi insallah hic bozmadan devam edrim

canlarım günaydınlar.. geçen haftanın hızlı başlangıcı olarak dünkü durgunluk normal gibi geldi bana :))... en azından gelenler okumak için yorulmuyoryerimseniben

asyacım hatırlıyorum size o eskiden yazdığım yazıyı kopyaladığımı, belki motive olur demiştim ve haklısın kaç ay önce düğün var değişmeliyim demiştim, gerçi ben yeterince iyi bulmasamda bu değişimi :umursamaz: farkedilir biçimde oldu artık... tam bir ay kalmış bakalım artık ne yapacağım bende iş yerim varken çok yakın bir arkadaşıma siyah bir elbise dikmiştik sonra kurdele nakışı işlemiştim ve arkadaşım Bursadan telefon açmıştı gelinden fazla ilgi gördüm diye kaydirigubbakcemile5 öyle bir şey yapsamda değişiklik mi olsa diyorum sositososito...

olu gelinim o elbiseyi asarcıklıda nazende görmüştüm canım valla ben öyle kıyafet hastası falan değilim ama görür görmez vuruldum, böyle bahar esintisi gibiydi, iz bırakacak sadelikte ve alımdaydı nasıl anlatsam :kedi: .... çay içmeye, kahve içmeye her şeye beklerim canım sanada iyi yolculuklar dileyeyim anneni öp bizim için a.s.

benim bugün sporum başlıyor arkadaşlar, birazdan kızlarımla yürüyüşe ordan dönüştede bir duş alıp hemen spora gideceğim şimdi kontrollerimi yapıp işimi bitireyim haydi hoşkalın...a.s.
spora baslaman super kallisim spor ve bu diyet harika olacak bijomla gelin sana gelceklermis ne guzel bir bulusma olcak cok sevindim

günaydın kızlar
hepinize güze bir gün diliyorumm
tesekkurler canim sanada guzel gunler diliyoruz

ben geldim takımcım..
söleyin bakayım dün olmadığımı farkettiniz mi :delphin:

hepinizi öpüyorum,
geçmişi okumayı denicem hemen :delphin:
kiz farkedilmezmi sportide yoktu dun paylasim az oldu baksana

aynen yaaa
bu hafta birinci olsak ne iyi olur
canım asıl hedefim 53 benim. evlendiğim kilo :)
geçen hafta 60,5 olunca 55 e çektim hedefimi
İnşaAllah kolay ve sağlıklı bir şekilde uklaşırız hepimiz hedefimizeopuyorumnanaktan
insallah yaaa bende bekliyorum birinci olalim istiyorum insallah

Günaydın kılzar.

4 takımdan sevgiler. :)
hosgeldin bizdende sevgiler sen yenimisin guzel kilo vermeler dilerim

günaydın arkadaşlar ya bende çikolata gibi iyice hastalandım yaa varmı böyle bişi sesim gitti iyice her yerimde kırılıyor resmen yaa uyumak uyumak uyumak istiyorum resmen :))
gecmis olsun tekrar canim yaa neden boyle oldu simdi allah allah nazar deydi bence canm dinlen iyice yada hemen doktora git
tam motive olmustun ne guzel baslamistin hayirdir insallah dikkat et kendine canim

canım takımcığım,
annemlerdeyim. öğleden sonraya randevu aldık doktordan,ben de biraz bakınayım dedim..

asyacığım çok mantıklı eklemeler yapmışsın kızının diyetine.bu şekilde zarar görmez ve bir iki kilo verir diye düşünüyorum bu hafta...bu arada çok şanslısın ,evde 3 kişi uyguluyorsunuz ne güzel zemuszemus

mehalim geçmiş olsun şekerim.inan sabahları bel,boyun ve boğaz ağrısıyla uyanıyorum ve hemen kahvaltı yapan ben, 1 saat kendime gelip kahvaltımı hazırlayamıyorum.hiç böyle olmazdım,hep zıplayarak kalkardım ben yataktan..aşırı bir yorgunluk var üzerimde .o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum,extra c vitamini filan mı almak lzm acaba CADIARZU

kallisim valla sporsuz olmuyor,bu yorgunluktan ötürü ev taşıdıktan beridir spor yapamadım ve yapsam belki çok daha fazla kilo giderdi. ben de kendimi toplayıp spora başlayacağım günü bekliyorum..iyi sporlar sana canım benim...
bu arada kallisim sen elbise diyince aklıma geldi. cuma günü annem ve bir arkadaşıyla kumaş almaya gideceğiz.bana sahne kıyafeti dikecekler..böyle kendinden taşlı,pullu kumaşlar varmış..keşke yakın olsaydık bir tane de sen dikerdin bana hatıra...valla mehalimden de isterdim,süper olurdu..stilistlerim benimmmm opuyorumnanaktan

cocostar,canzi ve olu_gelin teşekkürler canlarım,bugün belli olacak inşallah test sonucum bakalım ne çıkacak ...
bijom dan ses çıkmadı,akşama napıyoruz kızlar??inşallah görüşürz

mehalime çook geçmiş olsun efendim

asyacıma selamlar saygılar
ne güzel aşlamışlar ailece diyete

BHKcım da sevimli Betüşten fırsat bulup okuyamamış bugün.
öperim ben o şeker yavrunu senin :)

cukulatam dedigin gibi sansliyim canim sende $u kucuk rahatsizliklardan kurtulup sporla destekle canim diyeti evi tasidin yerlestirdin yoruldun tabii hadi insallah bu hafta 7 ile baslayan rakamlari goruceksin hadi bakalim bende sinirdayim 6 li rakamlari goreyim cok istiyom
cococum evet aile destegi baska hele kizlarim cok istiyolar zayif olmami insallah guzel sonuclar aliriz
ben epeydir buralardaydim simdi cikmam gerek bhk nin kiscesi benim efe deminden beri vizirdiyo bugun hava acik bahceye cikalim istiyo neyse hepinizi cok opuyorum gelirim yine

geldim canlarım.
2saat spor yaptım. 30 dk koşu-30 dk yürüyüş.. sonra diğer aletleri ağırlıksız5x50 ve 5x60 setler halinde yaptım. 155 mekik çektim.200 yanlara esneme yaptım.200 tane de twist midir nedir.. ondan yaptım işte..

*bildiğiniz az kalorili lahana yemeği varsa bana yazabilir misiniz.. tadı cok kötü olmasın ama olur mu=(

kiz farkedilmezmi sportide yoktu dun paylasim az oldu baksana

ayy saolasın :kedi:
zaten sizi bilmem de ben takımımın yokluğunu cok hissettim KK açılmayınca Şeniz

BHKcım da sevimli Betüşten fırsat bulup okuyamamış bugün.
öperim ben o şeker yavrunu senin :)

betüşü uyuttum,
corbamı,yemeğimi ocağa koydum,
mutfağımı topladım geldim :jeyyar:

bhk sen nasıl gidiyorsun,diyette aksilik yoktur inşallah canım?

çok iyi gidiyor canımcım,aksilik yok.
ama ben listedekilerden az yiyorum,düzenim şaştı.
ya liste olayını tamamen bırakıcam,
ya da uymaya çalışıcam.
karar aşamasındayım:delphin:

cukulatam dedigin gibi sansliyim canim sende $u kucuk rahatsizliklardan kurtulup sporla destekle canim diyeti evi tasidin yerlestirdin yoruldun tabii hadi insallah bu hafta 7 ile baslayan rakamlari goruceksin hadi bakalim bende sinirdayim 6 li rakamlari goreyim cok istiyom
cococum evet aile destegi baska hele kizlarim cok istiyolar zayif olmami insallah guzel sonuclar aliriz
ben epeydir buralardaydim simdi cikmam gerek bhk nin kiscesi benim efe deminden beri vizirdiyo bugun hava acik bahceye cikalim istiyo neyse hepinizi cok opuyorum gelirim yine

ne güzel ailece diyet yapmak ya..
hamilelikten önce bi ara eşimle beraber yapmıştık biz,
yemekler falan da beraber olunca süper oluyordu.

oyy senin efe de minik heralde..

bizimkiler de büyüseler de anne beni parka götür deseler :asigim:
öp benim için yaramazı..

ay ancak gelebildim
şuraya iki satır bişey yazıyım diye

choclate cım mehalimcim canlarım iyi olun biran önce inşallah.

diyetten ne haber kimseden ses çıkmıyor valla, birtek choclate cım yazmış iyi gidiyor diye,
bence herkes alıştı diyete bişekilde değilmi,
hadi kızlar hız kesmek yok bu haftada gerçek 1. nin kim olduğunu gösterelim. Hemde analiz haftası aman ha.
Valla ben yine 1 kiloyu garanti ediyorum o da eder %1,78
kaydirigubbakcemile3

canlarım selammm.. ben geldim neler yazdınız merak ettim okudum bir nefeste ama pc kızıma vereceğim ben bir dahaki gelişimde yazarım cevapları, aklımda kalanları...

olu gelincim kapuskayı çok severim acılı hafif böyle, netten tarif bulabilirsin ya zaten tamamı kalori olsa lahanadan iş çıkmaz :)) gönlünce ye bence...

sabah bir saat 3 kızım ve köpüşümle yürüyüşe çıktık döner dönmez duş alıp sokağa fırlayıp nihayet ara verdiğim sporuma gidebildim, ara verdiğim için korkuyorum çok yorulacağım diye neyse ki hoca hala balayından dönmemiş serbest çalıştık, 35 dak. bisiklet... 20 dak.. koşu bantı.. 10 dak adını unuttuğum bir alet :)).... ilk günden yeter dedim fazla kasmadım erken çıkıp geldim evime.. benden bu kadar... haa-a-aa neyi unuttum bende aylar geçer ödem olmaz ama kırk yılda bir aşırı şişer heryerim itiğim suyla alakalı sanırım dünden beri yine öyleyim her yanım şiş rahatsız ediyor.. çabuk atlatırım umarım...
dönünce de size yazayım :)))yorumlarım aklımda...

:nazar:merhabalar güzel takımım diyet çok güzel gidiyor sportim haklı artık hepimiz alıştık normal yaşantımıza diyeti soktuk ben her sabah ilk kalkınca listeme bakıyorum kahvaltımı öğle yemeğimi ve ara öğünümü iş yerine götürüyorum akşamda eve gelirken alıncak bir malzemem varsa alıyorum hemen gidip yemeğimi yapıyorum yani herşey yolunda maşallah :nazar:

Back
X