canlarım günaydınlar.. geçen haftanın hızlı başlangıcı olarak dünkü durgunluk normal gibi geldi bana :))... en azından gelenler okumak için yorulmuyoryerimseniben
asyacım hatırlıyorum size o eskiden yazdığım yazıyı kopyaladığımı, belki motive olur demiştim ve haklısın kaç ay önce düğün var değişmeliyim demiştim, gerçi ben yeterince iyi bulmasamda bu değişimi :umursamaz: farkedilir biçimde oldu artık... tam bir ay kalmış bakalım artık ne yapacağım bende iş yerim varken çok yakın bir arkadaşıma siyah bir elbise dikmiştik sonra kurdele nakışı işlemiştim ve arkadaşım Bursadan telefon açmıştı gelinden fazla ilgi gördüm diye kaydirigubbakcemile5 öyle bir şey yapsamda değişiklik mi olsa diyorum sositososito...
olu gelinim o elbiseyi asarcıklıda nazende görmüştüm canım valla ben öyle kıyafet hastası falan değilim ama görür görmez vuruldum, böyle bahar esintisi gibiydi, iz bırakacak sadelikte ve alımdaydı nasıl anlatsam :kedi: .... çay içmeye, kahve içmeye her şeye beklerim canım sanada iyi yolculuklar dileyeyim anneni öp bizim için a.s.
benim bugün sporum başlıyor arkadaşlar, birazdan kızlarımla yürüyüşe ordan dönüştede bir duş alıp hemen spora gideceğim şimdi kontrollerimi yapıp işimi bitireyim haydi hoşkalın...a.s.