- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.081
Buharda mı pişiriyosun yani canımMeltemcim boyle bir tencerem var eminönunden Cokta uucuza almistim yemeklerimi bunda yapiyorum.bulursan almani tavsiye ederim
Bence süper berılcan daha ıkı gun varrrrbiliyorum senin direncini juju zamaninda cok takilirdim buraya
stress atiyoruz
meltem ve callen size ozellikle soruyorum ben azmi kilo vermisim
biraz moralim bozuldu sabah
kim dediKesın bırinciyızzz
bende denemek istiyorumkinoa nedir merak edip okudum,ben de alacağım
http://www.dokuzuncubulut.com/index.php/salatalar/375-kinoa-salata.html
kiz sen casuslukmu yapiyon bakiyimmmmmmmHangı takımdı hatırlamıyorum barı ıkıncı olalım yazmış cok guldummm
canim kabak buharda lezzetsiz oluyor onu tost makinasinda kizartiyorumBuharda mı pişiriyosun yani canım
bugunlerde resmen ac geziyorum buraya 3 lt su yaziyorum ama aksamlari nerdeyse 2 lt. kadar daha iciyorumBence süper berılcan daha ıkı gun varrrr
Bezelye bulamam gibi geliyor bakayım hafta sonu yapıcam.tesekkur ederim canımMeltem Tarif soyle
Kabak
Renkli Biber
Birde bezelye kocani bu bezelyenin tanelenmeden fasulye gibiyken toplanmis hali
Kabagi dilimle tost makinesinde grille
Biberleri dogra bezelye saplarini temizle
Bir tencereye su ekle uzerinede suzgec koy ve buharda pisir,sebzeler yumusayinca kabagi ekle ve bir kaba koy uzerine az zy ekle bir yudumda soya sosu hazir
Seviyorsan sarmisakli yogurtla süper olur.kalan suyu atma yemege yada corbaya ekle.
Seklinin tarifi
biraz kirmizi Biber salcasi, biraz yogurt, kekik cokkkk az tuz
Bunlari harmanla etleri icine bula dolapta en az Birgun beklet tepsiye diz biraz pisince cikar etin uzerine tuz Serp firinin sicakligi tuzu kizartip nar gibi yapar.böyle iste
Yooo canım mükemmel vermişsin cumaya kadar koru yeter.ben sayfaları karıştırdım bir an o yüzden görmedim sonra baştan başladım okumaya...maşallah atom karınca gibi cayır cayır yazıosunuz....biliyorum senin direncini juju zamaninda cok takilirdim buraya
stress atiyoruz
canim bu bezelyeyi yazin kv hazirliyor veriyor dolaba koyuyorum ama fasulyeylede denedim.oda guzel hatta icine patlicanida tostta yap ekle super olurBezelye bulamam gibi geliyor bakayım hafta sonu yapıcam.tesekkur ederim canım
Yooo canım mükemmel vermişsin cumaya kadar koru yeter.ben sayfaları karıştırdım bir an o yüzden görmedim sonra baştan başladım okumaya...maşallah atom karınca gibi cayır cayır yazıosunuz....
berilcim bantları kaptanların değiştirdiğini bilmiyordum,bundan nasııl değiştirebiliriz diye sordumeeeeeee ben geldim millet gitmis
yazilanlari okumustum aklimda kalanlari yazmak isterim öncelikle
dagyolunun
karatay arastirmasini ve hayatina uygulamasin azmini cok taktir ediyorum ama bazi menulerini karataya gore yapmasini anlamiyorum cunku yorum yapan arkadas karatay yapmyorsa karataya gire yorumda bana etik gelmiyor.
callen
menu ve yorumlariyla ayni fikirde oldugum arkadasim cogu yazdigina gogu yedigine aaaa ayni ben diyorum
selin
topiklere rezil ettigim arkadasim.eski menulerinden sonra simdiki yazdiklarini gorunce zayiflama istegini ayakta alkisliyorum.hele zamanindaki elestirilerimizi hayata gecirebilmesi onu hafiflestirdi bence
servey
arada kaciripta bocalamasi ekran onunde bile beni gulumsetiyor.onun bozdugunu yapmaya telafi etmesine bazen kizip sacini cekesim gelsede arastirmasi ne yedim diye sormasini begeniyorum.kiloda verir bu arada
meltem
canim arkadasim, citir annem mezun oldugu halde herkezle ilgilenir, olmadi acil menulr devreye sokar.SOS gibidir takim icin
toplight icin zaten biliyorsunuz yillarini vermis bir emektar 5. takima.
hayriyem
kendisine hala bir ozurum var her ne kadar bilmesede
hayriyeyi takima ben aldim, ben cok elestirdim onun azmiyle takimimiz kabullendi sevdi gelmediginde gozlerimiz arar oldu.bir menusune ilk zamanlarda bu ne ya demistimki o hafta beni utandirdi gercekten.
ben beril 118 kilodan 64 lere kadar inen kadin.biraz sivri dilli olsamda burdakiler ve obur takimdakiler bilirki hemcinsim icin elimden gelen bilgim dahilinde olan herseyi yaparim.yorumlarken kafadan atmam bu ugurda kitap yazacak kadar yemek ve bilgi birikimim var
bunlari niye yazdim
eminecim burda adaletsiz olunmaz hepimiz birbirimize bir tus kadar yakin bir tus kadar uzagiz.inanki seline bir menusunde öküzüde yeseydin demistim bos bulunup.sana cok daha dikkatli yorumlar yapiliyor.hic kimse adaletsiz olamaz cunku kisilik hamurlarinda yok.her ne kadar mimiklerimizi yuzumuzu gormesekte zamana karsi karakter olarak birbirimizi taniyoruz az cok.senin menulerine yorum yapildiginda adaletsizlik duyguna kapilmana uzuldum.burdaki tum arkadaslarim ve ben en az senin kadar senin zayiflaman sevinip destek olmaya calisiriz.ama sen her elestiriyoe yoooooo soyle boyle dersen ben susar cuma gunu tartinin konusmasini beklerim.dilerim benim susmami tartin bozar canim.
simdi bir konuya daha deginip gidecegim kizlar biliyorum uzun oldu. takima geldigimizde selinle bizim 4. takim bantlarimiz vardi keske o zaman bana 5. takim yazmasini isteginizi soylesydiniz. burda ben hergun yaninizdayken bana soylememenize uzuldum.sanirim bos oldugumu yuzume vurmadinizda zamanim olmadigini dusundunuz.
neyse gitmem lazim hepinizi öpüp yazdiklarima alinmamanizi diliyorum.beni tanidiysaniz alinmassiniz dobraci beril der gecersiniz umarim
bir an ben burdayken soylenebilirdi diye dusundumberilcim bantları kaptanların değiştirdiğini bilmiyordum,bundan nasııl değiştirebiliriz diye sordum
ama toplight kaptanken böyle bir mevzu açıldığını hatırlıyorum
vovvvvselınmh, yesılcay yasak ya. emzırıyoruz.. ya hıc de sevmıyorum ben onu..ıyıkı yasak:))
Berıl, ben soylerken o kadar cıddı degıldım. ama o ozet cok ısıme yaradı-sagol- herkes hakkında bıseyler ogrenmıs oldum.
bu sabah tartım -3.3kg dıyordu..o sebep yarınn bıtttttınnn sennnnnn
yarına kadar bana 4kg cıgkofte yedırmenın yollarını ara...baska sansın yok
Bence yorum yapmayalımsize birsey anlatmak istiyorum lutfen yorumlarinizi yazin
bugun moralim cok bozuk farkindaysaniz
esim bana yarasa dedi ya
bu ne 20 yil sonra denirmi kendi kendimi yiyom
pis planlar kuruyom
konu soyle misafirlerim 3 e gelirken gitti
mutfagi topladim bugunun yiyeceklerini hazirladim dolaptan et met cikardim
salonu soyle daginikligini topladin
saat 4 oldu uyku yok hasan uyudu diye odayada gitmedim
dus aldim bir papatya cayi yaptim biraz kitap baktim cocuklarin banyosunu topladim saat 5 odaya bir girdim geldinmi yarasa dedi bana
yarasa mi dedim baska adin varmi bugunlerde dei ama suratsizdi ya
eminenin takima girmesine karar vermedikkivovvvv
yine birinciyizz kızlarrr,kesin kesin
emine kilo bildirimi cuma 12ye kadar,12den sonra bildirim kabul etmiyorlar,sen bizim su an altın balığımızsın,sakın bildirim yapmayı unutma lütfennn
hayriyle selinde var kiz unutmavovvvv
yine birinciyizz kızlarrr,kesin kesin
emine kilo bildirimi cuma 12ye kadar,12den sonra bildirim kabul etmiyorlar,sen bizim su an altın balığımızsın,sakın bildirim yapmayı unutma lütfennn
suyunu nekadar koyuyorsuntoplıght, kinoa mınık mınık cok guzel topcuklar.
cok lezzetlı. pılav gıbı demlıyorsun.. ıstersen yogurtluyorsun.
tahıl gıbı ama tahıl ve baklıyatlardan cok sebze.
proteın oranı yuksek.
kas onarımında 1numero.
karbonu dusuk.
alerjen degıl...toleresı cok yuksek.
gıttıkce de yaygınlasıyor.
genelde bebeklere onerıyorlar.
anlamaya calisiyommmmmmmmmUtandımmm
Bence yorum yapmayalımanladın sennnn,kötu niyyetle değildir.ima etmiştir.öyle demek istememiştir.algılarımız aynı calışmıyor onlarla
ne azı canım süperrrbiliyorum senin direncini juju zamaninda cok takilirdim buraya
stress atiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?