Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bırer hafta arayla takıma alsak haftaya da mı bırıncı olsaksaka saka bence sorun yokk
takima alinmasi soun degil ki balim
sureklilik onemli
bu hafta al haftaya vinnnnnnnnn da olabilir
bu hafta birinci eden obur hafta sonucu kotu etkileyebilir.onun icin oylama yapiyoruz ya
takimca ortak bir karar aliyoruz

biliyorum senin direncini juju zamaninda cok takilirdim buraya

stress atiyoruz

meltem ve callen size ozellikle soruyorum ben azmi kilo vermisim
biraz moralim bozuldu sabah
sorma yaaa benim bu direncim ne olacak bilmiyom diyetisyenden önce daha az yiyordum gitmiyordu ama diyetisyene para verip başlayınca gitmeye başladı kilolar :)
bu arada önceki kilon kaçtı bu hafta bizim takımda sen selin ve emine de mi 4. takımdan geçecek?
canım bence o uykusunu alamamış sende sabaha kadar ayakta dolaştığın için ondan yarasa demiştir. malum yarasalar tüm gece ayakta olur gündüz uyurlar yaa
bi de malum haftabaşı bende eşimle tartışmıştım inan çok kötü oluyor yaa sabaha karşı dörtte ikimizde uyanık ayaktayken konuyu hallettik de şimdi iyiyiz allaha şükür sen takılma şekerim ona
berilcim bantları kaptanların değiştirdiğini bilmiyordum,bundan nasııl değiştirebiliriz diye sordum
ama toplight kaptanken böyle bir mevzu açıldığını hatırlıyorum
evet doğru hatırlıyorsun

beril cim sen takıma daha kaptan olmadan önce ben bu konuyu açmıştım kızlara hatta nasıl yapılacağını askpoztif den öğrenmiştim ona sorup sonradan da sen de olduğunu da görmüştüm ama ben im malum seyhahatler vs derken ihmalkarlığımdan bi türlü halletmemiştim bugün fazla işimde yokken halledeyim dedim servey meltem dagyolu callan ve benim için kazen e mesaj attım tatlım heralde bizim kuşaklarımız da gelir

duygularından bahset
ben kırılığımda,sen söyle yaptın demem de ben üzüldüm derim
daha yapıcı bir eleştiri

berıl, okuyunca aklıma su geldı; hanı bazen evde bı otarafa bı butarafa fırt fırt ıs hallederız ya...
sesten oturu soylemıstır. ılk aklıma bu geldı.

Komiksiniz ya edi büdü sizi gidi...

canim bu bezelyeyi yazin kv hazirliyor veriyor dolaba koyuyorum ama fasulyeylede denedim.oda guzel hatta icine patlicanida tostta yap ekle super olur
ama sakin patlicani buhara degdirme kararir acir tadi
Hadi yaa bizim kv de hazırlıcaktı eşim şöyle bir şey söyledi o zaman canııımm kocaam demiştim şimdi lanet olsun diyorum"ya boşver hayatım ya mevsim ne veriyosa onu yeriz" hatta bu topikte luci vardı o haldır haldır dondurucuya kışlık yapıyodu ahh kafam ahhh eşeğim...

ben inanmiyorum artik kimseye
Eeee tamam şöyle yapalım tatlım sen önce iyi bi uyku çek sabah konuşalım haklısın sonuna kadar...
meltemin bir sozu vardi 10 hafta ust uste birincilik diye
kac hafta var daha
Canım galiba 7 hafta birinci olduk 6 da olabilir... Zaten 10 dan sonra herkes bıraksın sonuncu olalım dinlenelim sonra bi 10 daha gideriz....
zeytini sebze ne tatlım yaa zyağlı sebze yemeği mi?
bende de hamsi var akşama bakalım ızgara hamsi ve salata
Afiyet olsun kaptancım

kızlar menümü yazayım eşim gelmeden
kalkınca kayıısı ve su
sabah.1yumurta 2kk peynr,5 zeytin
ara.1avuç çiğ fıstık,1 kahve
öğlen.3 yemek kaşığı musakka,bir bardak ayran
ara.müsli
akşam.yağsız tuzsuz limonlu brokoli(eşim gelince yiyeceğim)
sonrasında humana still tea
3 lt suyu çok rahat geçiyorum
spor yok
cuma callanetics yapacağım

selınmh hahaha en ıyısı ben bısey ıcmeyeyım
ben o zaman su gondereymm

Selin nerde ki kayboldu yine
Canm yemekti cocuktu derken giremedm bide canm skkn oyle iste ..:)
evet bende yetisemiyorm cogu zaman :))

canm kotu niyetle soylememstr uyumadgn icin demistr ama tabi daha normal biseklde anlatsa daha guzel olurmus ama ayni sorun bizdede var ve dun zaten bu donende agresf olurm biraz patladim bizdede durm kotu yani ..:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…