- 8 Kasım 2014
- 413
- 367
- 73
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.161
Anaaaammm bütün karilar adamlara düşman olmuş valla :))) helall hak ediyolar. Dur bende birşeyler yapayım canım çekti sizden :) ama benimki bana Bisey yapmadı bu aralar :) eskilerden bişey bulayim bari ne dersiniz :))))vallahi cok fenasin bidahaa asla o kelimeyi agzna almiycaktr eminim :) bende bu aksm bi taktkler yapicam ama bakalim :))
kesınlıkleee.. donem kosturma donemı.Selam canım burda Olmayı çok seviyorum hem eğleniyorum hem motive oluyorum ama maalesef çalışıyorum ve genelde de dışarlarda oluyorum birde 2,5 Yaşında oğlum var kreşe götür getir derken vakit sorunu yaşıyorum şekerim
ama kotu bısey dememıs kııııvallahi cok fenasin bidahaa asla o kelimeyi agzna almiycaktr eminim :) bende bu aksm bi taktkler yapicam ama bakalim :))
kiz bizim yuzumzden araniz bozulmasiin yapmaa :) bizde durmlar kotu hakediyorlar yapck bisy yok :)Anaaaammm bütün karilar adamlara düşman olmuş valla :))) helall hak ediyolar. Dur bende birşeyler yapayım canım çekti sizden :) ama benimki bana Bisey yapmadı bu aralar :) eskilerden bişey bulayim bari ne dersiniz :))))
bilemiyorm ama o an berilim yuz ifadesinden anlamistr sanrm ne anlmda soyleendiginiama kotu bısey dememıs kıııı
hatta belkıde guzel bısey dedı.
:)))))hayrıyedemet, alemsınnn... 'ama bısey yapmadı kı"
Olsun erkek degil mi hepsi ayni bence odun :) benimkide 20 yillarda yapar merak etme :)))kiz bizim yuzumzden araniz bozulmasiin yapmaa :) bizde durmlar kotu hakediyorlar yapck bisy yok
Bizmki uyudumu bisy duymaz farketmez gezdigimide zatiVallahi sabahin 5ine kadar bende dursam benimki bana yarasa dese sukreder öper koklarim herhalde :)))))
eyvaah noluyor kizlar yahu burdan cikip derdim var kismina gidelim yada sey var o benm cok hosuma gitmisti karsinizdaki sizi okumycak olsada yazip rahatlayin ona ithafen gibi bisiyBizimde aramız limonii ne dese catasım varrrr
ya tabiki bizim icnde oyle ama boyle aramz bozuk oldugu zamanlat biraz zitimsi gecmiyor degil tabi bunlar evlilign tuzu biberi yapicak bisy yok :)hayırrrrrr benımkı evımın gunesı oksıjenı suyu...
demeyın oyleee
Menume yorum gelmedı guzellerrr
Senınkı ne derVallahi sabahin 5ine kadar bende dursam benimki bana yarasa dese sukreder öper koklarim herhalde :)))))
sizin ev tam senlikli bu aksam berilim bakalim kim pes edicek oda inada bindrmis sanrsam :))Bu gece kocalara savaş acacak
Benım hödük kapıyı acmış domuzcuk ne ysptının farkındayım sus dıyor
Acaba bunun baytarlıga bır hevesi mı var ki
Şarkı soyluyecem dıye bögürmekten boğazım agrıdı
Adını daglara yazdım yarasam dıye bır bögürüsüm görmeye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?