Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vallahi cok fenasin bidahaa asla o kelimeyi agzna almiycaktr eminim :) bende bu aksm bi taktkler yapicam ama bakalim :))
Anaaaammm bütün karilar adamlara düşman olmuş valla :))) helall hak ediyolar. Dur bende birşeyler yapayım canım çekti sizden :) ama benimki bana Bisey yapmadı bu aralar :) eskilerden bişey bulayim bari ne dersiniz :))))

kesınlıkleee.. donem kosturma donemı.

kiz bizim yuzumzden araniz bozulmasiin yapmaa :) bizde durmlar kotu hakediyorlar yapck bisy yok :)

ama kotu bısey dememıs kıııı
hatta belkıde guzel bısey dedı.
bilemiyorm ama o an berilim yuz ifadesinden anlamistr sanrm ne anlmda soyleendigini

Vallahi sabahin 5ine kadar bende dursam benimki bana yarasa dese sukreder öper koklarim herhalde :)))))

Vallahi sabahin 5ine kadar bende dursam benimki bana yarasa dese sukreder öper koklarim herhalde :)))))
Bizmki uyudumu bisy duymaz farketmez gezdigimide zati

Bizimde aramız limonii ne dese catasım varrrr
eyvaah noluyor kizlar yahu burdan cikip derdim var kismina gidelim yada sey var o benm cok hosuma gitmisti karsinizdaki sizi okumycak olsada yazip rahatlayin ona ithafen gibi bisiy

Bu gece kocalara savaş acacak
Benım hödük kapıyı acmış domuzcuk ne ysptının farkındayım sus dıyor
Acaba bunun baytarlıga bır hevesi mı var ki
Şarkı soyluyecem dıye bögürmekten boğazım agrıdı
Adını daglara yazdım yarasam dıye bır bögürüsüm görmeye deger

Servey o seker pancarı haslaması degılse guzel

Sanem canım bır salkım üzüm sandım ben 8 taneden bırsey olmaz

sizin ev tam senlikli bu aksam berilim bakalim kim pes edicek oda inada bindrmis sanrsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…