Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dogru demis beril . Esin hakli , uyumasanda esinle gir yataga :)
Ne guzel konusmus daha ne istiyon sen gardasimdan ?

Eminecim bizim menülere benzemeye başlamış menün
Kimbilir belki de memnun kalırsın :)

Dogru demis beril . Esin hakli , uyumasanda esinle gir yataga :)
Ne guzel konusmus daha ne istiyon sen gardasimdan ?
oda uyumasin sabaha kadar tavla atak dermisimmmmmm
beni psikologa goturecekmisim adama gore klinik vakkayim artik

Gunaydin guzeller , pat diye girdim ama gece okumuştum biraz sizi ne cektiriyorsunuz siz bu adamlara bakim ?
Beril birde kotu emellerine elifi alet etmissin piyona resitaliyle ahaha , valla hemcinsimden korkuyam ha .

arkadaslat dusundum ve bir haksizlik daha yapmamak icin emineyi haftaya listeye almaya karar verdim gerekcelerim soyle
takim kalabalik degilken deneme suresi gormeden hayriyeyi aldik cunku katilimina guvendim bu arada dagyolumu gucendirdim.dagyoluna iki hafta bekleme suresi verip bekletip emineyi ilk haftada alamayacagim.ortalamamizda super olur buna eminim.eminede bize haftaya hem bireysel hem takim birinciligini getirir insallah
itirazi olan varsa konusalim birbirimizi ikna edelim karara baglayalim

Günaydın herkesee! Bir türlü sürekli katılımı sağlayamadım. Kendimi düzene sokamıyorum diye herhalde. Bugün de regl oldum bakalım nasıl gidecek diyet

dıyetımı bozdum...oglumu yedım yedım...cok kalorılıdır kendısıçç nom nom nommmmm:)
Ben de hergüm benimkini yiyiyorum
Aşırı tatlılar
Yalnız benimkinin uyku düzeni sapıttı
Suan ben de sersem gibiyim, gec uyudu, gece kalktı sonra 3 te yaptı, sabah 6dan once kalktı
Ben de ne yapacagımı sasırmış durumda ve uykusuzumm
Kızlar suan telefondan yazıyorum
Yazım hataları oluyor
Ayrıca mesajların hepsine bakamayabilirm
Eşim sabah pc yi götürdü
Benim kendime tablet gibi bir şey almam lazım
Model onerisi olan ya da kullandığından memnun olan varsa bana söyleyebilir mi

günaydın arkadaşlar toplight geçmiş olsun berilcim gece uyumassan öyle der işte uykusuzluk daha çok adamı yemeğe sevkeder gece uykusu çok önemli

Güzellll
Ben de bugun dusuk kalorili besleneceğim

Yarın cokk iyi bir sonuç görmek için çıldırıyorummm

sorun degilim burda olman bile yetiyor bize.
ben ipad kullaniyorum memnunum.
uykusuzluk gercekten sinirleri bozuyor bunu benden daha iyi kimse bilemez.senin minnak kucuk ama buyudukce duzelir insallah

günaydın arkadaşlar toplight geçmiş olsun berilcim gece uyumassan öyle der işte uykusuzluk daha çok adamı yemeğe sevkeder gece uykusu çok önemli
bende uyumak istiyorum canim ama olmuyor.uyuyacam diye telkinleyincede iyice sapitiyorum

fancy canim sen merak etme biz senin bir duzene girmeni bekliyoruz.
Ama lütfen bu arada yediklerine dikkat et

Tab
tablet alacaksan apple al bence canım

sakın sakın uyuyacam diye telkinleme uyuyamassın iyice uykun kaçar yapacağin tek şey var önemsememek yastiği başina koy gözlerini kapa uyuma düşüncesi haricinde aklını serbest bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…