- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.201
meltem bende senin gibiyim aksama yasaklandim
sun bayagi gec saatte konustuk benim hödükle aksamlari net olayini bitirdik.
iykusuzlugumdan cok dertliymis meger yatakta kivransamda yatmam lazimmis.yoksa biz kopuyormusuz felan offf isuru erkek tribi yedim gece gece.arastiracakmis benim icin
bir psikolaga gidecekmisim.uykusuzlugum tamamen psikolojikmis ben cok gucluymusum bunuda yenermisim.onunla ayni gecede uyuyup ayni gune gunaydin dememem onu gicik ediyormus falan da falan
yarasayi kotu anlamda dememis
onun icin ozurde dilemiyecekmis
ozet bu
Eminecim bizim menülere benzemeye başlamış menünmenum
sabah: 2 kasık lor, 4zeytın, 1/2 bardak sut+bır kasık kakao.
ogle: fırın tavuk (bıktım tavuktan ama bıtmelıydı) 1 kase zyaglı salata, 1bardak portakal suyu.
aksam: 1kase kabak yogurtlama (kabak havuc yogurt sarımsak tuz az ınce bulgur)
su:3lt
spor: 1saatı askın masatenısı 34dk kurek 1sa elıptık.
menumu begenmedım. tokum.. ama yeıdklerım az. ne yerım dıye bakındım ama bılemedım.
oda uyumasin sabaha kadar tavla atak dermisimmmmmmDogru demis beril . Esin hakli , uyumasanda esinle gir yataga :)
Ne guzel konusmus daha ne istiyon sen gardasimdan ?
Çozum aramasinin nesi kötü?oda uyumasin sabaha kadar tavla atak dermisimmmmmm
beni psikologa goturecekmisim adama gore klinik vakkayim artik
oda cok kuru tatsiz geliyor abenim yaKizlar musli yerine sade yulafi tercih edin bence :)
Ben de hergüm benimkini yiyiyorumdıyetımı bozdum...oglumu yedım yedım...cok kalorılıdır kendısıçç nom nom nommmmm:)
GüzellllKizlar menumu yazayim. Kahvalti 1dilim ekmek 1kkpeynir 3zeytin bol domates 1 yumurta
Ara öğün mandelina
Oglen 1kase corba
Aksam 12tane tavada barbun (her biri hamsi kadr) bol salata 1k zyağlı
3litre su
45daki yürüdüm
Gecede 45dakika yürüyüş yapicam insallah.
sorun degilim burda olman bile yetiyor bize.Ben de hergüm benimkini yiyiyorum
Aşırı tatlılar
Yalnız benimkinin uyku düzeni sapıttı
Suan ben de sersem gibiyim, gec uyudu, gece kalktı sonra 3 te yaptı, sabah 6dan once kalktı
Ben de ne yapacagımı sasırmış durumda ve uykusuzumm
Kızlar suan telefondan yazıyorum
Yazım hataları oluyor
Ayrıca mesajların hepsine bakamayabilirm
Eşim sabah pc yi götürdü
Benim kendime tablet gibi bir şey almam lazım
Model onerisi olan ya da kullandığından memnun olan varsa bana söyleyebilir mi
bende uyumak istiyorum canim ama olmuyor.uyuyacam diye telkinleyincede iyice sapitiyorumgünaydın arkadaşlar toplight geçmiş olsun berilcim gece uyumassan öyle der işte uykusuzluk daha çok adamı yemeğe sevkeder gece uykusu çok önemli
Sutle yiyorum ben fena olmuyor . Hele k fleksler tumden seker deposu :)oda cok kuru tatsiz geliyor abenim ya
bazen kabizlik icin sabahlari az karistirip yogurtlka yiyom ama tatsiz tuzsuz oluyor
tablet alacaksan apple al bence canımBen de hergüm benimkini yiyiyorum
Aşırı tatlılar
Yalnız benimkinin uyku düzeni sapıttı
Suan ben de sersem gibiyim, gec uyudu, gece kalktı sonra 3 te yaptı, sabah 6dan once kalktı
Ben de ne yapacagımı sasırmış durumda ve uykusuzumm
Kızlar suan telefondan yazıyorum
Yazım hataları oluyor
Ayrıca mesajların hepsine bakamayabilirm
Eşim sabah pc yi götürdü
Benim kendime tablet gibi bir şey almam lazım
Model onerisi olan ya da kullandığından memnun olan varsa bana söyleyebilir mi
haklisin icinde minik cuko parcalarida oluyor bazen.ama ben hicbirsekilde sevmiyorum zaten.arda krize girersem ancaSutle yiyorum ben fena olmuyor . Hele k fleksler tumden seker deposu :)
Ay çok Sağolun canım benim iyiki varsınız dikkat ediyorum artık 1 Aralık'ta diyetisyene gideceğim bakalımfancy canim sen merak etme biz senin bir duzene girmeni bekliyoruz.
Ama lütfen bu arada yediklerine dikkat et
sakın sakın uyuyacam diye telkinleme uyuyamassın iyice uykun kaçar yapacağin tek şey var önemsememek yastiği başina koy gözlerini kapa uyuma düşüncesi haricinde aklını serbest bıraksorun degilim burda olman bile yetiyor bize.
ben ipad kullaniyorum memnunum.
uykusuzluk gercekten sinirleri bozuyor bunu benden daha iyi kimse bilemez.senin minnak kucuk ama buyudukce duzelir insallah
bende uyumak istiyorum canim ama olmuyor.uyuyacam diye telkinleyincede iyice sapitiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?