Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm arkadaşlar maşallah ne güzel yazışmışsınız ama benim işim vardı gelemedim.herkesin menüsünü çok beğendim afiyet olsun cuma günü mutlaka biz kazanıcaz eminim.akşam giremiyorum eşim kıskanmaya başladı öptüm herkesi...
Berilcim ne güzel sende benim gibi piano çalıyosun demek bende bizimkine öğretiyorum biraz biraz... Ya eşimin gözü üstümde sert sert bakıyor giremicem öptüm herkesi...

kızlar yazdıklarınızı okumaya çalıştım
bende menumu yazayım
sabah 1 yumurtadan yapılmış sebzeli omlet 6 zeytin peynir kaşar salata 6 ceviz 4 kayısı
öğlen 1 porsiyon pırasa yarım kase kıyma yoğurt
akşam yoğurtlu karışık salata semiz otlu 1 bardak ayran
30dk koşu bandı 3 litre su yeşil çay kahve

Aman eniste kizmasn bisiy demesn sen bize lazmsiin :) iyi geceler canm :)

evet cnm
çok sağol önerin için
ya aslında ben de bukadar öğün hiç sevmiyorum ama sabahları çok aç oluyorum nedense,akşama da zorla yiyiyorum

koskocaman gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yok canim benim degil benim ikizin biri balim calar
elifte merakli bakalim

hiiiiii beril begendi menunu
Guzelmis bundan ne kadar yene biliyo günde:)
canim 2 yada 3 corba kasikgi bir bardak sut yada yogurtla bir porsiyon sayiliyor
ama ben bir avucu tatli istegimi koreltmek icin kuru kuru yiyorum

Günaydın şekerler.
Kaptan bıraktı mı takımı ne oldu Meltemcim?
canim gunaydin toplight bana devretti ama bzralarda kendisi yogun olmadigi zaman

meltem bende senin gibiyim aksama yasaklandim
sun bayagi gec saatte konustuk benim hödükle aksamlari net olayini bitirdik.
iykusuzlugumdan cok dertliymis meger yatakta kivransamda yatmam lazimmis.yoksa biz kopuyormusuz felan offf isuru erkek tribi yedim gece gece.arastiracakmis benim icin bir psikolaga gidecekmisim.uykusuzlugum tamamen psikolojikmis ben cok gucluymusum bunuda yenermisim.onunla ayni gecede uyuyup ayni gune gunaydin dememem onu gicik ediyormus falan da falan
yarasayi kotu anlamda dememis onun icin ozurde dilemiyecekmis
ozet bu

günaydınlarrr
berilim yaaa adam sana takılıyor kız seviyor bu adam seni

Günaydın şekerler.
Kaptan bıraktı mı takımı ne oldu Meltemcim?
yok tatlım bayrağı beril e devrettim sen nerelerdesin artık döndün mü yaa özledik seni düzene girmeye başladın mı tatlım
bak ben sana demiştim bu adam seni seviyor diye bu arada dün gece aklıma takıldın bu kız sabah 5 e kadar ayakta tün gün de ayakta ne zaman dinleniyor diye hakkaten yorgunluk falan hissetmiyormusun? enerjinin de maşallahı var insomnia mı nedir uykusuzluk hastalığı var acaba ondan mı oldu bu kıza diye dert edindiydim dün gece seni bu arada benim küçük sıpa vbu sefer bütün ece kustu iptal vaziyetteyim dişçiye gideceğim saat 10 da randevum var fırsat olursa uğrarım

bende seviyom onu 20 yili cöpe attik beraber.ama yarasa deyince kara cirkin bir mahluk aklima geldiydi once.ay gecmis olsun mideyimi usuttuki canim.
sanada kuzuyada gecmis olsunbiz hep burdayiz dilediginde ugra canim.

toplight uyku basarsa gun icinde kestiriyom nerde bulursam un cuvali gibi bir iki saat kestiriyom ama surekli disardayim sipalarla ugras gelen giden olunca hep bir kosusturma farketmiyom yorgunlugu bazen birde kullandigim ilcalari biliyorsun icicnde vucudun immu sistemini guclendiren vitaminler vs... var
ama bende sinir oluyorum uyuyamamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…