- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.181
Guzelmis bundan ne kadar yene biliyo günde:)Müsli hayrıyecımEki Görüntüle 1308691
Aman eniste kizmasn bisiy demesn sen bize lazmsiin :) iyi geceler canm :)Slm arkadaşlar maşallah ne güzel yazışmışsınız ama benim işim vardı gelemedim.herkesin menüsünü çok beğendim afiyet olsun cuma günü mutlaka biz kazanıcaz eminim.akşam giremiyorum eşim kıskanmaya başladıöptüm herkesi...
Berilcim ne güzel sende benim gibi piano çalıyosun demek bende bizimkine öğretiyorum biraz biraz... Ya eşimin gözü üstümde sert sert bakıyor giremicem öptüm herkesi...
evet cnmCall,
muslı dedıgın bar mı?
brokolıyı yaglı yemenı tavsıye ederım.
toleresı zor bı sebze.
sabah ogle arası cok kısa oluyor.. ara yapma ıstersen.. gercı sen ara degıl kahve keyfı yapmıssın..oon numero:)
aynen emineccim,günlük alacağım kalorinin neredeyse yarısını sabah alıyorum :)Gunaydinnnn
Callan,
Sabah ac olabilmek cok buyuk avantaj.
Aksam acikmak da tamtersi.
Günaydın arkadaşlar
yok canim benim degil benim ikizin biri balim calarSlm arkadaşlar maşallah ne güzel yazışmışsınız ama benim işim vardı gelemedim.herkesin menüsünü çok beğendim afiyet olsun cuma günü mutlaka biz kazanıcaz eminim.akşam giremiyorum eşim kıskanmaya başladıöptüm herkesi...
Berilcim ne güzel sende benim gibi piano çalıyosun demek bende bizimkine öğretiyorum biraz biraz... Ya eşimin gözü üstümde sert sert bakıyor giremicem öptüm herkesi...
hiiiiii beril begendi menunukızlar yazdıklarınızı okumaya çalıştım
bende menumu yazayım
sabah 1 yumurtadan yapılmış sebzeli omlet 6 zeytin peynir kaşar salata 6 ceviz 4 kayısı
öğlen 1 porsiyon pırasa yarım kase kıyma yoğurt
akşam yoğurtlu karışık salata semiz otlu 1 bardak ayran
30dk koşu bandı 3 litre su yeşil çay kahve
canim 2 yada 3 corba kasikgi bir bardak sut yada yogurtla bir porsiyon sayiliyorGuzelmis bundan ne kadar yene biliyo günde:)
canim gunaydin toplight bana devretti ama bzralarda kendisi yogun olmadigi zamanGünaydın şekerler.
Kaptan bıraktı mı takımı ne oldu Meltemcim?
berilim yaaa adam sana takılıyor kız seviyor bu adam seniBu gece kocalara savaş acacak
Benım hödük kapıyı acmış domuzcuk ne ysptının farkındayım sus dıyor
Acaba bunun baytarlıga bır hevesi mı var ki
Şarkı soyluyecem dıye bögürmekten boğazım agrıdı
Adını daglara yazdım yarasam dıye bır bögürüsüm görmeye deger
yok tatlım bayrağı beril e devrettim sen nerelerdesin artık döndün mü yaa özledik seni düzene girmeye başladın mı tatlımGünaydın şekerler.
Kaptan bıraktı mı takımı ne oldu Meltemcim?
bak ben sana demiştim bu adam seni seviyor diye bu arada dün gece aklıma takıldın bu kız sabah 5 e kadar ayakta tün gün de ayakta ne zaman dinleniyor diye hakkaten yorgunluk falan hissetmiyormusun? enerjinin de maşallahı var insomnia mı nedir uykusuzluk hastalığı var acaba ondan mı oldu bu kıza diye dert edindiydim dün gece seni bu arada benim küçük sıpa vbu sefer bütün ece kustu iptal vaziyetteyim dişçiye gideceğim saat 10 da randevum var fırsat olursa uğrarımmeltem bende senin gibiyim aksama yasaklandim
sun bayagi gec saatte konustuk benim hödükle aksamlari net olayini bitirdik.
iykusuzlugumdan cok dertliymis meger yatakta kivransamda yatmam lazimmis.yoksa biz kopuyormusuz felan offf isuru erkek tribi yedim gece gece.arastiracakmis benim icin bir psikolaga gidecekmisim.uykusuzlugum tamamen psikolojikmis ben cok gucluymusum bunuda yenermisim.onunla ayni gecede uyuyup ayni gune gunaydin dememem onu gicik ediyormus falan da falan
yarasayi kotu anlamda dememis onun icin ozurde dilemiyecekmis
ozet bu
bende seviyom onu 20 yili cöpe attik beraber.ama yarasa deyince kara cirkin bir mahluk aklima geldiydi once.ay gecmis olsun mideyimi usuttuki canim.günaydınlarrr
berilim yaaa adam sana takılıyor kız seviyor bu adam seni
yok tatlım bayrağı beril e devrettim sen nerelerdesin artık döndün mü yaa özledik seni düzene girmeye başladın mı tatlım
bak ben sana demiştim bu adam seni seviyor diye bu arada dün gece aklıma takıldın bu kız sabah 5 e kadar ayakta tün gün de ayakta ne zaman dinleniyor diye hakkaten yorgunluk falan hissetmiyormusun? enerjinin de maşallahı var insomnia mı nedir uykusuzluk hastalığı var acaba ondan mı oldu bu kıza diye dert edindiydim dün gece seni bu arada benim küçük sıpa vbu sefer bütün ece kustu iptal vaziyetteyim dişçiye gideceğim saat 10 da randevum var fırsat olursa uğrarım
Kurumeyve yulafı filan karıştırmışlar, bize kahvaltılık diye sunmuşlarMusli ne bende merak ediyorum hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?