- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.141
o ne fistigim anlamadim benMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım
Ben bugün rafineraya başladım cuma da bildirim Yaparım
o ne fistigim anlamadim ben
cuma icin sagol canim
hayırlı olsun...yogunsun sanırım.Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım
Ben bugün rafineraya başladım cuma da bildirim Yaparım
Selam canım burda Olmayı çok seviyorum hem eğleniyorum hem motive oluyorum ama maalesef çalışıyorum ve genelde de dışarlarda oluyorum birde 2,5 Yaşında oğlum var kreşe götür getir derken vakit sorunu yaşıyorum şekerimhayırlı olsun...yogunsun sanırım.
toplam 8 adet yedimuzum cok geldi bana
hem uzum diyet listelerine glisemik.yönünden girmemesi gerektigini dusundugum bir meyve
plateste guzel
Bende benmkileri hergun yiyoruum diyet miyet kalmiyordıyetımı bozdum...oglumu yedım yedım...cok kalorılıdır kendısıçç nom nom nommmmm:)
yok canım seni biliyorum servey de istedi meltem ve ben başka kimler var ben az sonra önce dişçiye sonra diyetisyene gideceğim akşama kadar giremeyebilirim haberiniz olsun
Şu yazı düzeltme yokmu sinir oluyorum tekrar tekrar yazdırıyor insana toplight yazdım kafasına göre toplantı yazmayı uygun Görmüş gerzek tabletToplantı çım selam canım bende 5. Takım Yazısı istiyoruuuum lütfeeen
naltn canm planlar yolunda gittimii :))Güneşe izinli yazmıyorum ıdare edebılırız gibi
Evetttt IT gibi kuduruyorNaptin diyecektim aslnda :)
Superrrr bi ceza valla aklimin bi köşesinde bulunsun bende kullanırım:))))Esim Eve grlince gurultuye katlanamamaz.neyse geldi yemek yedik o bir Film acti bende elife pianoyu actim.gidip gelip sesini kisin diyor bende cocuk calsin diyom zaten elif kapida Onu gorunce Birde bagiriyorrrrrr
Elif kesilince sirayi ben alacam o igrenc sesimle sarki cigaracam butun gece sonrada kapiyi kitleyip zibaracam özur dilemedi bende o Yok gibi davraniyom
vallahi cok fenasin bidahaa asla o kelimeyi agzna almiycaktr eminim :) bende bu aksm bi taktkler yapicam ama bakalim :))Esim Eve grlince gurultuye katlanamamaz.neyse geldi yemek yedik o bir Film acti bende elife pianoyu actim.gidip gelip sesini kisin diyor bende cocuk calsin diyom zaten elif kapida Onu gorunce Birde bagiriyorrrrrr
Elif kesilince sirayi ben alacam o igrenc sesimle sarki cigaracam butun gece sonrada kapiyi kitleyip zibaracam özur dilemedi bende o Yok gibi davraniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?