Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menum
sabah: 2 kasık lor, 4zeytın, 1/2 bardak sut+bır kasık kakao.
ogle: fırın tavuk (bıktım tavuktan ama bıtmelıydı) 1 kase zyaglı salata, 1bardak portakal suyu.
aksam: 1kase kabak yogurtlama (kabak havuc yogurt sarımsak tuz az ınce bulgur)
su:3lt
spor: 1saatı askın masatenısı 34dk kurek 1sa elıptık.

menumu begenmedım. tokum.. ama yeıdklerım az. ne yerım dıye bakındım ama bılemedım.

o ne fistigim anlamadim ben
cuma icin sagol canim

Berilcim rafinera diye yemek şirketi var sana günlük yemek gönderiyorlar
1100 Kalorilik paket alıyorum her sabah tüm günün yemeği geliyor ne yiyecek diye düşünmüyorsun
30 gün yapmıştım sonra seyehat araya girdi biraz ara vermiştim bugün başladım

Istersen hiç izinli olmıyım ama çok dışarda
Oluyorum 5 mesaja söz veremem

hayırlı olsun...yogunsun sanırım.
Selam canım burda Olmayı çok seviyorum hem eğleniyorum hem motive oluyorum ama maalesef çalışıyorum ve genelde de dışarlarda oluyorum birde 2,5 Yaşında oğlum var kreşe götür getir derken vakit sorunu yaşıyorum şekerim

Kizlar menumu yazayim. Kahvalti 1dilim ekmek 1kkpeynir 3zeytin bol domates 1 yumurta
Ara öğün mandelina
Oglen 1kase corba
Aksam 12tane tavada barbun (her biri hamsi kadr) bol salata 1k zyağlı
3litre su
45daki yürüdüm
Gecede 45dakika yürüyüş yapicam insallah.

Esim Eve grlince gurultuye katlanamamaz.neyse geldi yemek yedik o bir Film acti bende elife pianoyu actim.gidip gelip sesini kisin diyor bende cocuk calsin diyom zaten elif kapida Onu gorunce Birde bagiriyorrrrrr
Elif kesilince sirayi ben alacam o igrenc sesimle sarki cigaracam butun gece sonrada kapiyi kitleyip zibaracam özur dilemedi bende o Yok gibi davraniyom

Eklentiler

• image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 68
Maydanoz limon
Sabah 1yumurta,kkpeynir,domates,5zeytın,
Ara 1yesilelma,8badem, 2b yesılcay
Öğlen
Mercimek c,2derısız baget,bır parca pancar
Ara ayran-soda
Aksam karnıbahar yemeği
2,5 lt su, 2 tkahvesi
30 dk yuruyus

Superrrr bi ceza valla aklimin bi köşesinde bulunsun bende kullanırım:))))

vallahi cok fenasin bidahaa asla o kelimeyi agzna almiycaktr eminim :) bende bu aksm bi taktkler yapicam ama bakalim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…