- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.421
ne komik kizsin yaEvet selinmh hayrola?
Ya ahali bana gobekli demisssss hu huu 100kg ve gobeksiz tuhaf durmaz miydi hehhe
Ben uyudummmm uyandimm emzirme seansina girdimmm
Evet Beril...sonra ben de ddim bu ne yahuu bunun ayaktasi yok mu?
Bi de hangi kitap bu?
Kitap okuyan biri
herif acil ise gitti gece gelir bende gecenin yanlizligin tadini cikariyomHahahha
Iyi gecelerrrrr uyumayi dusunun azcikkkk
ben pek degilimdir yada göstermem.burasi gizli bahcem oluyor aradaOff berusum sen de duygusalsın gercı hangı kadın değil kii
emine ben sana göbekli demedim kiEvet selinmh hayrola?
Ya ahali bana gobekli demisssss hu huu 100kg ve gobeksiz tuhaf durmaz miydi hehhe
Ben uyudummmm uyandimm emzirme seansina girdimmm
Evet Beril...sonra ben de ddim bu ne yahuu bunun ayaktasi yok mu?
Bi de hangi kitap bu?
Kitap okuyan biri
ben senin evin yaramaz cocugu gibi hayal etmistimBen Telden gırıyom ya foto ekleyemedım evde net yok işte pc den eklemiştim. Bır ara eklerım yuzlerı merak edıyorum.nasıl hayal etmiştın benı berus,melos benı dombık hayal etmiş.sanki ajan mı burası hepimiz fombığiz işte
ya ben aglayasin diye degil geceme ortak olun diye yazdim daha yazmiyomAğlattın benı son dortlukleeee
Gözlerım elaa,canımın içi annem yuzunden,ona gıttım mı kacıyor,1,2,3,4 gerı cevırıyon 5 te kırmsmak için yerken buluyorummm afacan bennnben senin evin yaramaz cocugu gibi hayal etmistim
menuleri kacirinca bir telas ypardin ya sanki kara gözlerle bana siritan afacan gibi gelirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?